Publicat pe

Protein Cheesecake

Protein Cheesecake

Protein Cheesecake. Rețeta delicioasă (12 bucăți​​​​​) de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
​​​​​​​​​​
Baza
  • 40g biscuiti cu unt
  • 30% mai putin zahar
  • 30g margarina usoara
  • 30g Gold Whey Vanilie
  • 50 ml lapte de migdale fără zahăr
Cheesecake
  • 200g crema de branza 0,2% grasime
  • 300g iaurt
  • 15g Gold Whey Vanilie
  • 15g praf de budincă de vanilie
  • Îndulcitor după gust
De asemenea
  • Afine
  • 2 lingurite dulceata de afine (fara zahar)
  • Formă din silicon 20×20​​​​​​​

Mod de pregatire

  1. Puneți biscuiții într-o pungă de congelator și zdrobiți în firimituri cu o sticlă sau sucitor. Apoi amestecați cu ingredientele rămase.​​​​​​​
  2. Turnați aluatul în forma de silicon și coaceți în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 5 minute.​​​​​​​​
  3. Între timp amestecați toate ingredientele pentru aluat. Scoateți forma din cuptor și întindeți afinele pe bază. Întindeți deasupra amestecul de cheesecake.​​​​​
  4. Întindeți gemul în bucăți pe aluat și trageți cu grijă cu o furculiță.​​​​​
  5. Coaceți tortul la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
  6. Dacă prăjitura devine prea închisă, acoperiți cu folie de aluminiu și continuați coacerea.​​​​​
  7. Se lasa sa se raceasca si se taie in 12 bucati!​​​​​​​

Recomandari WEIDER: