Protein Cheesecake
Cheesecake cu Proteine – Rețeta delicioasă (12 bucăți) de la @annaskuechenkuenste!
Baza
- 40g biscuiti cu unt
- 30% mai putin zahar
- 30g margarina usoara
- 30g Gold Whey Vanilie
- 50 ml lapte de migdale fără zahăr
Cheesecake
- 200g crema de branza 0,2% grasime
- 300g iaurt
- 15g Gold Whey Vanilie
- 15g praf de budincă de vanilie
- Îndulcitor după gust
Puteți adăuga:
- Afine
- 2 lingurite dulceata de afine (fara zahar)
- Formă din silicon 20×20
Mod de pregătire
- Puneți biscuiții într-o pungă de congelator și zdrobiți în firimituri cu o sticlă sau sucitor. Apoi amestecați cu ingredientele rămase.
- Turnați aluatul în forma de silicon și coaceți în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 5 minute.
- Între timp amestecați toate ingredientele pentru aluat. Scoateți forma din cuptor și întindeți afinele pe bază. Întindeți deasupra amestecul de cheesecake.
- Întindeți gemul în bucăți pe aluat și trageți cu grijă cu o furculiță.
- Coaceți tortul la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
- Dacă prăjitura devine prea închisă, acoperiți cu folie de aluminiu și continuați coacerea.
- Se lasa sa se raceasca si se taie in 12 bucati!