Publicat pe

Înghețată cu unt de arahide

Înghețată cu unt de arahide. Aceasta înghețată cu unt de arahide se pregatește in 5 minute! Opțiune de înghețată ușor de preparat și mult mai sănătoasă decât cele tradiționale. Reteta de la @jjmetodoenforma.

INGREDIENTE:
PREGATIREA:
  • Incalzim ciocolata într-o baie de apă.
  • Amestecam toate ingredientele până când avem o masă omogenă.
  • Punem compozitia într-un tupper de sticlă.
  • Se îngheață cel puțin 3 ore. Este important să amestecați la fiecare 45 de minute pentru a preveni cristalizarea, trebuie să fie cremoasă.

Untul de arahide este  bogat in calorii si satios – asta inseamna ca iti ofera energie pentru o mare parte a zilei si ca nu trebuie sa mananci prea mult ca sa te saturi…  nu este recomandat sa consumi mai mult de doua linguri de unt de arahide pe zi. Astfel, alimentul nu te va ingrasa si te vei bucura si de numeroasele substante nutritive pe care aceasta pasta le contine. Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Sănătos în mod natural! 100% natural. Textura fina. Potrivit pentru vegani!

Recomandari WEIDER:

  • Protein 80+ 750g

    Stoc Epuizat

    131,00 lei
    Vezi Detalii
  • Whey Protein White Spread

    Whey Protein White Spread 250gr

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    Peanut Butter Smooth 1kg

    In Stoc

    52,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe

Înghetată cu cireșe per portie:

  • 166 kcal
  • 12,3 g proteine
  • 12,8 g carbohidrati
  • 4,7 g grasime
Ingrediente pentru 6 portii:
Mod de pregătire:
  1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.
  2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.
  3. Înainte de a servi îngheţata – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.

 

*Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort de ciocolată

Tort de ciocolată cu migdale. Reteta unui tort care are in compozitie ciocolata si migdale poti spune ca e desertul perfect.

INGREDIENTE:

  • 2 ouă
  • 80 g unt
  • 150 g făină de migdale
  • 40 g cacao
  • 30 g proteină Isolate Whey 100 CFM 2kg Izolat proteic din zer, ciocolată
  • 80 g zahăr din mesteacăn
  • 1 linguriță de vanilie
  • 150 ml lapte de migdale
  • 3 lingurițe de praf de copt
  • 1 vârf de sare
  • 100 g ciocolată neagră

GLAZURA:

  • 100 g ciocolată neagră
  • ½ lingură de unt
  • o mână de migdale tocate

Pentru ornat:

  • fulgi de migdale

Mod de preparare tort cu ciocolata si migdale:

  1. Incingem cuptorul la 180 de grade. Ungem bine cu unt o tava pentru tort (aproximativ 25cm x 13cm) cu fundul detasabil si ne apucam de treaba.
  2. Ciocolata o topim impreuna cu untul si apoi le lasam sa se raceasca.
  3. Batem galbenusurile cu zahăr din mesteacăn pana cand devin cremoase si se deschid la culoare.
  4. Incorporam usor amestecul de unt si ciocolata, apoi faina de migdale, lapte de migdale, proteina, praful de copt si vârful de sare.
  5. Batem albusurile spuma pana se intaresc si le incorporam cu grija in amestecul de mai sus.
  6. Compozitia obtinuta o turnam in tava si o dam la cuptor pentru a se coace, timp de 40-45 de minute.
  7. Cand este gata scoatem blatul din cuptor si il lasam sa se raceasca.
  8. Dupa ce s-a racit il taiem in doua pe orizontala, montam tortul.
  9. Asezam o parte din blat pe farfurie, adaugam deasupra ciocolata topita cu unt și cacao – întindem uniform pe tort, dupa care punem si a doua foaie de blat.
  10. Pentru glazura adaugam ciocolata topita cu unt și  întindem uniform pe tort si ornam cu fulgi de migdale si dam la rece pentru minim 30 de minute.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri de ovăz cu banane

Fursecuri de ovăz cu banane. Bananele cu coaja maro sau cu pete sunt grozave! Nu cumva să le aruncaţi! Cu ele se fac cele mai aromate deserturi. Gustul dulce se intensifică pe masură ce bananele se coc. Mecanismul e simplu: luaţi trei banane coapte, pasaţi-le cu o furculita, amestecati cu o cană de fulgi de ovaz, o lingură de unt de arahide și un praf de scorţisoară.

INGREDIENTE/Porții: 12

3 banane foarte coapte
1 cană fulgi de ovăz
1 lingură de unt de arahide
Scorţisoară

Opţional se pot adăuga deasupra: stafide, alte fructe uscate sau Slim Chocolate Syrup

PREPARARE fursecuri de ovăz cu banane

Preîncălzeste cuptorul la 170 de grade și pregătește o tavă cu hartie de copt.
Pasează bananele cu o furculiţă, până cand devin o pastă omogenă și lipicioasă.
Adaugă fulgii de ovaz, untul de arahide și amestecă bine.
Porţionează compoziţia cu o lingură și dă-i o formă de bilă. Așează bilele de aluat pe tavă și apoi aplatizează-le până ajung la o grosime de 0,5 – 1 cm.
Bagă tava în cuptor și coace fursecurile timp de 25 de minute.

***

Bananele sunt o sursă bogată de carbohidrați, ce sunt transformați rapid în energie. Conținutul mare de zahăr este echilibrat cu o cantitate mare de fibre și mică de grăsimi, fapt ce contribuie la reglarea asimilării zahărului.
Potrivit studiilor japoneze, o banană coaptă bine, cu coaja pătată, produce o substanță numita TNF (Factor de necroză tumorală), care distruge celulele tumorale. Cu cât coaja este mai întunecată, cu atât are proprietați mai puternice anti-cancer și de întărire a imunitații. Te-am convins sa nu le mai arunci?

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake foarte simplu

Cheesecake foarte simplu. Unul dintre cele mai ușoare deserturi pe care le poți încerca oricând. Un cheesecake foarte simplu este rețeta pe care trebuie să o încerci atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție. Această versiune este uimitoare și, de asemenea, foarte ușor de realizat.

Să vedem cum! 

INGREDIENTE pentru o matriță de 10 x 10:
PREPARARE Cheesecake:
  • Așezăm în recipientul nostru (un vas termorezistent pentru tarte) hârtie vegetală – pe fund şi pe pereţii verticali.
  • Se tasează bine batoanele – se aseaza pe fundul vasului pentru tarte. Se preâncălzește cuptorul.
  • Într-un castron mare, se adaugă crema de brânză, peste care se adaugă oul, eritritolul, și amidonul de porumb. Se amestecă bine cu mixerul până ce crema s-a omogenizat şi a devenit catifelată.
  • În timpul mixării se pune și sucul de lămâie.
  • Se adaugă compoziţia peste stratul din vasul termorezistent, nivelând-o cu spatele unei linguri.
  • Se pune vasul la cuptor, la copt pentru aproximativ 30 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 °.
  • Stratul de cremă trebuie să rămână alb-gălbui, n-ar fi bine să se rumenească. Puteţi testa consistenţa, important este să se închege bine. După ce se scoate din cuptor, se lasă să se răcorească alte 15-20 de minute.
  • Pentru topping! Între timp – într-o cratiță la foc mic – fierbem afinele până când capătă o textură de gem. Puteți adăuga o lingură de îndulcitor dupa gust!
***
Oat Bar este o gustare fabricată din cereale de înaltă calitate, care oferă substanțele nutritive necesare activității zilnice. Fabricat cu fulgi de ovăz, oferă energie rapidă și de durată.
Ovăzul este o cereală bogată în fibre, care crește senzația de sațietate și menține echilibrul gastro-intestinal. În plus, fulgii de ovăz vă ajută să vă calmați pofta de mâncare, împiedicându-vă să mâncați nesănătos între mese. Pe de altă parte, ajută digestia și este bine tolerat de stomac.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși FIT 

Gogoși FIT – rețetă rapidă și delicioasă din ovăz cu chips-uri delicioase de ciocolată de la @iciar8 și @soraya.fitness.
Gogoșile sănătoase cu ovăz și ciocolată reprezintă o alternativă gustoasă și sănătoasă la gogoșile clasice preparate în casă.
Au un gust diferit, bineînțeles, însă sunt aspectuoase, gustoase și îți taie pofta de dulce. O gustare ideală în orice moment al zilei!

INGREDIENTE:
PREPARARE gogoși FIT :
  • Pur și simplu amestecați totul în mixer și adăugați aluatul in câteva forme.
  • Adăugați chips-urile de ciocolată pură pe deasupra și coaceți timp de 15 min. la 180º.

Este mișto și super rapid! Faceți-vă propria versiune a gogoșilor!

***

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Are un profil nutrițional excelent:

  • Textură fina: foarte cremoasă și plăcută.
  • 26% proteine: derivate dintr-o combinație naturală de arahide. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare.
  • Fără ulei de palmier: Spreadurile noastre sunt complet lipsite de ulei de palmier, deoarece sănătatea ta este importantă.
  • Grăsimi sănătoase: untul de arahide furnizează în mod natural grăsimi mono sau polinesaturate, cunoscute și sub denumirea de „grăsimi sănătoase sau bune”. Acest produs nu conține grăsimi „trans”.
  • Conținut scăzut în zaharuri și fără zaharuri adăugate: conține numai zaharuri prezente în mod natural aceștia însemnând mai puțin de un gram de zahăr pe porție.
  • Fără conservanți.
  • Potrivit pentru vegani.
  • Nici o sare adăugată.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MINI PRĂJITURĂ CU LAPTE

MINI PRĂJITURĂ CU LAPTE – cremosă, netedă și deliciosă. Rețetă de la @jjmetodoenforma!

INGREDIENTE:
PREPARARE MINI PRĂJITURĂ CU LAPTE:
  • În primul rând pregătim laptele condensat – batem laptele praf împreună cu laptele integral.
  • Într-un recipient mai mare batem ouăle, adăugăm iaurtul și laptele condensat.
  • Turnam amestecul într-o vas de copt, îl acoperim cu folie de aluminiu și punem vasul pe o tavă cu un deget de apă.
  • Punem la cuptor 30 de minute la 180º.
  • Putem decorea cu NUT PROTEIN CHOCO, Yippie Protein Cookie Bites și nuci tocate.
***

NUT PROTEIN CHOCO este o cremă delicioasă de ciocolată, cu alune și proteine din zer de înaltă calitate – acum te poți răsfăța și rămâne slim în același timp! Cremele de ciocolată sunt de regulă pline de zahăr și grăsimi și, cel mai probabil, au cam lipsit din dieta ta pentru ceva timp… Acum, lucrurile s-au schimbat! NUT PROTEIN CHOCO nu conține zaharuri și este creată folosind 100% grăsimi vegetale naturale nehidrogenate. NUT PROTEIN CHOCO este un produs unic și special, conținutul de proteine fiind îmbunătățit cu până la 21% concentrat de proteine din zer. Proteinele sunt un nutrient esențial, fiind fundamentale pentru menținerea și construirea masei musculare. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA.

NUT PROTEIN CHOCO poate fi considerat un produs low-carb. Nu toți carbohidrații sunt egali și nu toți au același efect în corpul nostru. Doar 39% din conținutul de carbohidrați ai NUT PROTEIN CHOCO, adică 6 grame, ar putea fi considerați carbohidrați net. Cei mai mulți dintre aceștia provin de la maltitol, un poliol cu ​​conținut redus de carbohidrați. De asemenea, regăsim carbohidrați în mod natural în alune și proteina din zer.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort cu morcov

Tort cu morcov – foarte simplu de facut.

Ingrediente:

Blat:
  • Curmale  150 gr
  • 4 ouă
  • Morcov 300 gr
  • Faina de ovăz
  • Scorțișoară 1 linguriță
  • Drojdie 1 linguriță
  • Nuci tăiate 1 mână
  • Esență de vanilie 1 linguriță
Glazura:
Mod de pregătire:

Pentru blatul tortului de morcov amestecăm toate ingredientele si le punem  într-o tava – la cuptor – la 180 grade pentru 20 minute.
Apoi amestecăm ingredientele glazurii –  întindem pe blat – și punem tortul  în frigider cam 30 de minute.
Pentru decor putem folosi nuci si scorțișoară.

Gata! Pofta buna!

***

Morcovul

– bogat in vitamina A, 100 gr. acopera necesarul zilnic de vitamina A si betacaroten;
– continut scazut de calorii, numai 41 calorii la 100gr;
– furnizeaza aproxinativ 9% din necesarul zilnic de vitamina C.

Beta carotenul este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, care ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi daunatori. In plus, are toate functiile vitaminei A, necesare pentru vedere, reproducere, mentinerea integritatii epiteliale, crestere si dezvoltare.

Morcovii sunt bogati in poli-acetilena (falcarinol antioxidant). Un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Newcastle a constatat ca falcarinolul din morcovi poate ajuta la lupta impotriva cancerului prin distrugerea celulelelor pre-canceroase in tumori.

“Chiar şi gătit, morcovul îşi păstrează proprietăţile nutritive, fiind, de altfel, excepţia de la regulă care spune că, prin fierbere, legumele îşi pierd vitaminele. Asadar, chiar şi fiert, este o sursă importantă de vitaminele A şi B6, potasiu, magneziu şi acid folic”, spune Daniela Stan, medic de familie.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

GREEN COCA

GREEN COCA . Cine va profita astăzi pentru a recrea în bucătărie?

Puteți încerca acestă reteţă de la @jjmetodoenforma. Ușor și sănătos!

INGREDIENTE:

  • 240 g faina de ovăz
  • 180 ml apă
  • 10 ml ulei de măsline
  • un vârf de sare de mare cu ierburi
  • roșii conservate fără zahăr adăugat
  • dovlecei
  • praz
  • ardei verde și roșu
  • ciuperci
  • roșii cherry
  • branza de capră

PREGĂTIRE GREEN COCA:

  1. Amestecăm făina cu sarea de mare, adăugăm apă, ulei de măsline și amestecăm până când obținem o masă omogenă.
  2. Întindem în formă dreptunghiulară și acoperim cu roșii.
  3. Aruncăm legumele tăiate împreună cu brânză de capră și un strop de ulei de măsline și coacem la 180 grade C timp de 40 minute.

_______________

Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Este o sursa bogata de fibre, in special beta-glucan, si are un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti. Consumul zilnic de ovăz scade colesterolul, reglează procesele digestive și oferă organismului o cantitate considerabilă de fibre. Ovăzul constituie opţiunea cea mai sănătoasă pentru un mic dejun perfect pentru că un singur bol de ovăz poate face minuni pentru corpul tău. 

Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Snickers proteic cu banană

Snickers proteic cu banană. O rețetă uşoară şi rapidă – perfectă pentru cei care nu au timp şi doresc un desert delicios.

INGREDIENTE pentru 12 bucăţi:
PREGĂTIRE Snickers proteic cu banană:
  1. Curățați bananele, tăiați-le în trei părți. Apoi tăiați-le în jumătate pe lungime.
  2. Bananele tăiate ungeti-le cu unt de arahide. Apoi așezați-le pe o tavă.
  3. Încălziți uleiul de cocos – într-un castron, la cuptorul cu microunde – până când este lichid.
  4. În uleiul de cocos adăugați pudra de cacao, apoi proteina și amestecați bine.
  5. Acoperiți bananele cu acest ulei și congelați-le câteva ore.

Încercați Snickers proteic cu banană și spuneți-ne cum e! Pentru noi este o idee noua!

—————————-

*Bananele sunt surse naturale excelente de potasiu, mineral esenţial în menţinerea unei bune funcţionări a inimii şi care ajută la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea, potasiul din banane este benefic şi pentru rinichi şi oase. Un bun aport de potasiu opreşte eliminarea calciului prin urină ce ar putea duce la apariţia pietrelor la rinichi şi reduce riscul de instalare a osteoporozei. Deseori vedem sportivi consumând banane înainte şi după ce fac sport, şi asta pentru că bananele sunt o bună sursă de energie, sunt bogate în calorii (o banană medie conţine în jur de 100 de calorii), ceea ce poate satisface cu uşurinţă pofta de dulce.

** Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă.

*** Gold Whey 2kg Protein este o proteină concentrată, din zer, care asigură un aport de BCAA ridicat, de până la 23 g la 100 g de proteine. Produsul are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam dar conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, ce reduc aciditatea organismului. Acestea asigură recuperarea și adaptarea organismului la stres, în plus, imunoglobulinele sprijină sistemul imunitar și limitează apetitul.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

CHIPSURI DIN PULPĂ DE COCOS

CHIPSURI DIN PULPA DE COCOS

INGREDIENTE pentru ~ 90 g:

PREPARARE:

  1. Tăiați nuca de cocos (bucăți mari)* – apoi în felii subțiri folosind un peeler
  2. Amestecați praful de proteine, sarea și 25 g apă sau apă de cocos într-un castron – amestecați cu benzile de nucă de cocos.
  3. Întindeți fâșiile de nucă de cocos pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și prăjiți chipsurile la 180 ° C (căldură sus / jos) timp de aproximativ 10-12 minute.
*Cum desfaci o nuca de cocos proaspata

Desfacerea unei nuci de cocos nu este o operatiune complicata –  conform www.sanovita.ro –, desi asa pare. Scoate mai intai apa de cocos, gaurind unul sau toti cei trei „ochi”. Poti folosi varful unui cutit pentru a scobi „ochiul” mai moale al nucii de cocos (care este, de obicei, mai rotund, are mai mult negru in jur si e diferit de ceilalti doi), pana spargi bariera cojii. Sau poti folosi o surubelnita curata si un ciocan, pentru a gauri toate cele trei zone inchise la culoare. Goleste sucul de cocos intr-o cana peste care ai asezat o sita, pentru a separa fibrele lemnoase din interior de apa nutritiva. Ai rabdare sa se scurga singura, nu lovi nuca de cocos cu mana, pentru a grabi scurgerea – poti sparge cana!

Pentru a ajunge la miez, nu te inarma cu ditamai fierastraul, chinuindu-te sa spargi coaja tare, nu este cazul! Nu ai nevoie decat de un cutit mare sau un ciocan: tine nuca intr-o mana si cutitul/ciocanul in cealalta si loveste coaja de jur imprejurul fructului, pe latime, rotind nuca in mana, pana coaja crapa in doua. Alternativa este sa o pui intr-un cuptor incalzit la 190o C, 15 minute – nuca de cocos va crapa singura, de la caldura. Simplu, nu?

Pasul final este sa scoti pulpa din interior. Cel mai usor este sa folosesti un cutit pentru unt, introdus intre miez si coaja si impins de jur imprejurul fiecarei jumatati de nuca de cocos. Astfel, vei scoate miezul in bucati mari, rapid si usor. Gata: acum poti folosi pulpa in retetele tale preferate, o poti manca imediat sau o poti pune in robotul de bucatarie si marunti bine (pentru a o folosi la gatit).

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă proteică

Budincă proteică. Un astfel de desert tradițional are și versiunea sa fitness oferită de @sergiosanchez.f:

INGREDIENTE:

▪️ 200gr albusuri de ou*
▪️ 200gr lapte
▪️ 4 foi gelatină
▪️ 30 gr Isolate Whey 100 CFM – ciocolata**
▪️ Câteva picături de îndulcitor lichid

PREPARARE:

1. Punem laptele la încalzit în cuptorul cu microunde.
2. Pe de altă parte, hidratăm foile de gelatină în apă. Odată hidratate, le scurgem și le adăugam în laptele încălzit anterior.
3. Apoi amestecăm albușurile, laptele cu gelatină, praful proteic, îndulcitorul lichid și amestecăm până devine complet omogen.
4. Pentru a termina turnăm amestecul în niște forme și îl punem la frigider timp de 2-3 ore și… sunt gata!
5. Noi am adăugat ca topping putină scorțișoară și sirop de ciocolată – dar tu poți folosi orice altceva îți place.

_________

*Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light” a oului. Deoarece este bogat in proteine si lipsit de grasimi, albusul este utilizat de atleti, in special de cei care vor sa-si creasca masa musculara.

Proteinele din albusul de ou poate fi si o alternativa buna pentru persoanele alergice sau intolerante la proteinele de lapte. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul contine avidina (o albumina termolabila – la temperaturi inalte, se distruge); aceasta proteina inhiba absorbtia vitaminei H (biotina). In urma gatirii/prepararii, aceasta proteina este neutralizata si oul devine mult mai digerabil.

**Combinația de ingrediente folosite pentru Isolate Whey 100 CFM este perfectă pentru a vă recupera după antrenament și pentru a obține rezultatele dorite la sală. Fără grăsime, fără lactoză, cu un conținut scăzut de carbohidrați și cu o aromă delicioasă, Isolate Whey 100 CFM este o sursă sigură de proteine. ​

Atunci când este inclus în dieta zilnică, Izolatul proteic stimulează creșterea musculară. Fiind bogat în BCAA, acesta este un produs proteic complet pentru cei care își doresc creștere și recuperare musculară maximă, după exerciții intense.

 

Recomandari WEIDER: