Publicat pe

PIZZA FIT

Rețeta «PIZZA FIT»

PIZZA FIT este o pizza cu mozzarella şi creveți de la @jjmetodoenforma.

INGREDIENTE:

240g Faina de ovaz – Gourmet Oat Flour
180 ml apă caldă
2 lingurițe de la ulei de măsline
Sare de mare cu ierburi – după gust
Sos de roșii de casă
Brânză mozzarella rasă
Creveți gătiți
1/2 ceapă roșie
Brânză de capră
miere

MOD DE PREPARARE:

1. Într-un recipient adânc (castron), adăugați faina de ovăz (Gourmet Oat Flour), apa, uleiul, sarea și amestecați cu ajutorul unei spatule.
2. Apoi puneți aluatul pe o suprafață tare cu puțină făină presărată și frământați până când devine flexibil și nu se lipește.
3. Așezați aluatul pe hârtie vegetală și intindeti-l cu un făcăleț.
4. Turnați sosul de roșii deasupra și coaceți timp de 20 de minute la 180° (pe suportul din partea de jos a cuptorului).
5. Scoateți! Puneti brânza rasă și restul ingredientelor deasupra.
6. Coaceți alte 15 minute la 180° (pe suportul din partea de jos a cuptorului).

Puteți alege ingredientele pentru topping care vă plac cel mai mult. Creează-ți propria ta versiune!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu lămâie 

@Jessi_gfit a împărtășit această rețea de prăjitură cu lămâie. Baza este fabricată din noile noastre batoane de ovăz Oat Bar.

Ingrediente:

4 batoane de ovăz Oat Bar de nuci și banane
400 gr iaurt degresat
1 și 1/2 suc de lămâie
câteva picături de vanilie
coaja de la o lime
indulcitor natural
1 plic de gelatina

Pregătire:

1. Zdrobiți batoanele de ovăz Oat Bar și puneți-le într-o matriță – ca bază a prajiturii. Punti la frigider.
2. Amestecti toate ingredientele lichide, inclusiv plicul de gelatina.
3. Încălziți compozitia într-o cratiță și amestecați bine până se îngroașă.
4. Adăugați amestecul în matrița cu baza formată din batoanele de ovăz Oat Bar și puneti-l în frigider până când amestecul se întărește.
5. Puteți decora cu puțină coajă de lămâie verde (lime) și /sau câteva felii de fructe.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite umplute cu fructe și nutella

Rețeta «Clătite umplute cu fructe și nutella»

«Clătite umplute cu fructe și nutella» este o reteta sanatoasa si potrivita pentru vegani, deoarece – clatitele – sunt făcute cu proteine ​​Vegan.
Dar o puteți adapta cu proteina preferată. Hai să vedem!

INGREDIENTE PENTRU BAZĂ:

1 pahar de lapte de soia
80g  făină de ovăz – Gourmet Oat Flour
1 linguriță scorțișoară
1 lingură de drojdie
1 lingură unt de arahide Weider
2 lingurițe de proteină Vegan
Fructe, în acest caz, s-au ales kiwi și kaki*.

PREPARARE «Clătite umplute cu fructe și nutella»

1. Gatiti fructele intr-o cratita cu putin suc de lamaie, scortisoara si sirop de artar.
2. Pentru compozitia de clătite amestecați laptele de soia, făina de ovăz – Gourmet Oat Flour, drojdiea, proteinele ​​vegane și untul de arahide.
Puneți la facut clătitele intr-o tigaie unsa cu putin ulei.
3. Așezați-le – foto – și se adaugati crema de fructe și/sau nutella – Nut Protein Choco Vegan.

###

*Fructul Kaki este o adevărată sursă de substanţe utile. Fructul este bogat în magneziu, potasiu și caroten, consideraţi agenţii anti-cancer excelenţi, iar pulpa, conține 15% de glucoză și fructoză, în plus, din compoziția fructului fac parte vitamine, în cele mai mari concentrări: A, P şi C. Fructul conţine, de asemenea, un număr mare de acizi organici, taninuri, proteine și carbohidrați.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pizza dulce cu granola

Pizza dulce cu granola

Rețeta «Pizza dulce cu granola»

Pizza dulce cu granola (două porţii). Granola este un mic dejun, popular în America, care constă în fulgi de ovăz cu adaos de nuci, fructe uscate, seminţe, uneori chiar şi ciocolată (atenţie: neagră!). Granola se prepară cu uşurinţă şi de fiecare dată, puteţi folosi noi aditivi sau amestecuri. Frâu liber imaginaţiei!

Valori nutriţionale pe porție:

445 kcal
27,4 g proteine
43,7 g carbohidrați
16,2 g grăsime

INGREDIENTE PENTRU BAZĂ:

25 g proteină Gold Whey vanilie
100 g banane
25 g de unt de arahide
60 g fulgi de ovăz
25 g quinoa* umflat
20 g migdale feliate
25 g îndulcitor

Pentru acoperire:

150 g iaurt natural (fara grasimi)
50 g de căpșuni

PREPARARE «Pizza dulce de granola»

1. Amestecă proteina, ovăzul, quinoa și migdale într-un vas. Curăță banana, strivește-o cu o furculiță și amestec-o cu untul de arahide. Adaugă ingredientele uscate și amestecă-le pe toate Poți adăuga niște apă dacă este necesar.
2. Extinde compozitia sub formă de cerc (diametru aprox. 20 cm) pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. La cuptorul, preîncălzit anterior, se coace la 160°(căldură superioară / inferioară) timp de aproximativ 30-45 minute, în funcție de consistența dorită.
3. Lasa baza de granola să se răcească și adaugă deasupra iaurtul (îndulcit la gust) și căpșunile feliate.

###

*Quinoa este un carbohidrat complex, mai exact un tip de carbohidrat care conține mai mulți nutrienți și este digerat mai lent, ceea ce înseamnă că alimentează sângele cu o cantitate mai mică și mai stabilă de glucoză. Acești nutrienți din quinoa însumează peste 50% din doza zilnică recomandată de magneziu și mangan, pe lângă care se mai află și fier, vitamina B, fosfor, potasiu, calciu și vitamina E. De asemenea, regăsim Omega 3, dar și mai multă fibră, atât solubilă, cât și insolubilă, decât în celelalte cereale.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Proteine cu ciocolată neagră

Rețeta «Proteine cu ciocolată neagră»

Informații nutriționale pentru proteine cu ciocolată neagră:
129 Kcal – 5,3 g Carbohidrați – 6,1 g Proteine ​​- 8,8 g Grăsimi

INGREDIENTE:

40 g de proteină din zer Gold Whey (aroma de vanilie)
50 g fulgi de nucă de cocos
15 g fistic
0,5 linguri de suc de lămâie
2-3 picături de ulei de mentă
80 g ciocolată neagră

PREGĂTIRE:

1. Măcinăm fin fulgii de nucă de cocos și fistic într-un blender. Peste acestea adăugăm proteina Gold Whey și omogenizăm amestecul.
2. Punem sucul de lămâie și aproximativ 50 ml de apă – omogenizăm. La final trebuie să fie un amestec gros/păstos.
3. Peste amestec adaugăm picăturile de ulei de mentă – omogenizăm.
4. Intindem amestecul/aluatul și îl netezim pe o tavă de copt (facem forme rotunde cu o cana/pahar) – punem tava cu forme la congelator timp de o 1 oră.
5. Topim ciocolata neagra* într-o baie de abur și înmuiem formele congelate în ciocolata lichidă. Lăsăm formele la răcit.

###

*Se recomandă consumul de ciocolată cu un procent cât mai mare de cacao, care poate ajunge până la 80% şi chiar 85%. Ciocolata de calitate are un gust amărui şi aromat. Cu cât conţinutul în cacao este mai mare, cu atât creşte şi aportul de antioxidanţi. Se recomandă consumul de ciocolată datorită efectelor sale benefice pentru organism, cu menţiunea că trebuie să o consumăm într-un mod responsabil, în cantităţi mici, în prima parte a zilei , iar asta pentru că limita dintre efectele benefice şi cele negative este una fină. Orice exces se poate vedea în kilogramele în plus.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Vafe cu capșuni și ciocolată

Rețeta «Vafe cu capșuni și ciocolată»

Super ușor! Vă va lua foarte puțin timp și este un mic dejun ideal.
Dacă nu vreți vafe, puteți face clătite, în final este la fel, dar cu o formă diferită.

INGREDIENTE:

90 g Protein Pancake Mix
200 ml Lapte
30 g de sirop Slim Chocolate Syrup
Căpșuni
O lingura ulei de masline

PREGĂTIRE Vafe:

1. Amestecă Protein Pancake Mix cu lapte până când este o masă omogenă.
2. Unge forma/apartul de vafe cu niște ulei de măsline și fă vafele.
3. Scoateți-le din cuptor și lasă să lăsați să se răcească.
4. Pune-le pe un platou/farfurie și adaugă sirop de ciocolată și căpșuni feliate deasupra.

###

*Slim Choco Sirop este un sirop irezistibil de ciocolată, care are un profil nutrițional foarte bun, mult mai bun decat majoritatea siropurilor pe care le puteți găsi pe piață. Nu conține grăsimi și zaharuri, dar conține ingrediente naturale, cum ar fi praful de cacao și fibrele.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Biscuiți cu gem de zmeură

Dacă nu ai destule prăjituri… vezi rețeta noastră «Biscuiți cu gem de zmeură»

Valori nutriționale per bucată:

CALORII 59 kcal PROTEINE 3.4 gr CARBOHIDRAŢI 6.5 gr GRăSIMI 4 gr

INGREDIENTE pentru 24 bucați:

■ 60 g WEIDER Gold Whey (vanilie)
■ 50 g migdale măcinate
■ 200 g Gourmet Oat Flour
■ 100 g indulcitor
■ 1 ou (dimensiunea M)
■ 1250 g unt
■ un varf de sare

Umplutură:

■ 250 g gem de zmeură
sau
■ 250 g zmeură
■ 10 g semințe de chia
■ 20 g Fruit&Fiber Syrup

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele uscate pentru aluat.
2. Separat amestecați oul și untul și lasați-l la frigider pentru aproximativ 1 oră.
3. Puneti zmeura într-o cratiță cu siropul si timp de 5 minute lasă-l să fiarba.
4. Luati vasul de pe aragaz și amestecati semințele de chia.
5. Frământați aluatul. Se intinde foaia groasa de 0.5 cm, se taie in ce forma doresti.
6. Se coace la 180 gr (căldură de sus / de jos) – sunt gata cand se ingalbenesc usor (5-10 minute).

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghetată cu ciocolată (fitness)

Reteţa „Înghetată cu ciocolată (fitness)”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 293 kcal PROTEINE 28,5 g CARBOHIDARŢI 11,3 g GRĂSIMI 16,5 g.

INGREDIENTE 2 porții:

■ 60 gr Lean Protein sau Premium Whey
■ 250 gr de IAURT
■ 30 grame Nut Protein Choco Vegan sau Whey Protein Choco.

Nut Protein Choco Vegan

CREMĂ DELICIOASĂ DE CACAO – Nut Protein Choco Vegan

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brioşe cu ciocolată

Reteţa „brioşe cu ciocolată”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 85 kcal PROTEINE 4,7 g CARBOHIDARŢI 11,5 g GRĂSIMI 2,8 g FIBRE 0,6 g.

INGREDIENTE 6 porții:

■ 2 oua
■ 100 gr Făină integrală de ovăz instant – BROWNIE
■ 7 gr praf de copt
■ 20 ml lapte
Slim Chocolate Syrup

MOD DE PREPARARE:

1. Mai intai spargem cele doua oua intr-un castron incapator. Le batem bine.

2. La faina adaugam praful de copt. Amestecam putin. Vrem ca praful de copt sa se distribuie uniform.

3. Acum punem faina peste oua, toata odata. Batem din nou pana ce totul este omogen, adica vreo 30 de secunde.

4. Adaugam laptele si compozitia este gata.

5. Umpleti formele pana la jumatate. Dati-le la cuptor la 180 grade C – 5 minte (cuptor preincalzit).

6. Adaugam Slim Chocolate Syrup si restul de compozitie.

7. Reintroducem la cuptor inca 5 minte la  180 grade C.

 

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cremă rece cu zmeură și cocos

Rețeta „Cremă rece cu zmeură și cocos”

VALORI NUTRIȚIONALE pe bucată:

CALORII 48 kcal PROTEINE 2,5 g CARBOHIDRAŢI 1,7 g GRĂSIMI 3,5 g

INGREDIENTE 15 bucăți:

■ 40 g Protein 80Plus – zmeură
■ 75 g crema de nucă de cocos din conservă (parte solidă)*
■ 60 g cremă cu cocos și migdale
■ 25 g zmeură
■ 5 g de fistic tocat

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele într-o cratiță și încet se încălzește până când se formează o masă vâscoasă-lichidă.
2. Adaugati cate putin fistic în forme mici și apoi umpleți-le cu masa vâscoasă-lichidă încă fierbinte.
3. Lasati la frigider cel puțin 2 ore și… gata!

*Avand o consistenta mai vascoasă decat a laptelui de cocos si fiind obtinuta prin ridicarea la suprafata a grasimilor continute in laptele de cocos neomogenizat, crema de cocos pastrata la frigider, poate fi consumata ca atare in locul iaurtului si smantanii sau in preparatele culinare asiatice. Deasemenea poate fi folosita in componenta deserturilor: a smoothie-urilor, a cremelor, budincilor, prajiturilor sau a fursecurilor. Crema de cocos are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos. Nucile de cocos sunt bogate în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.

Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Chec proteic «ciocolată-banană»

Rețeta „Chec proteic «ciocolată-banană»”
VALORI NUTRIȚIONALE la 100 g:
CALORII 255 kcal PROTEINE 13,9 g CARBOHIDRAŢI 20,9 g GRĂSIMI 8,8 g

INGREDIENTE:

■ 60g proteine ​​din zer WEIDER CFM – ciocolată
■ 4 banane coapte
■ 3 ouă
■ 100 g unt moale
■ 100 g sirop de arțar
■ 150 g fulgi de ovăz
■ 50 g făină spelată*
■ 50 g cacao pentru coacere
■ 3 lingurițe de praf de copt
■ 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă fulgii de ovăz într-un blender.
2. Se cojesc cele trei banane și se zdrobesc cu o furculiță.
3. Bananele zdrobite se amesteca cu ouăle, untul și siropul de arțar într-un bol cu ​​un mixer de mână.
4. Apoi se adăuga ingredientele uscate. Se formeaza un aluat pe care il punem într-o forma pentru copt unsa pentru a coacere.
5. Taie in jumătate a patra banană (în lungime) și așeaza cele două jumătăți deasupra aluatului.
6. Se lasa la cuptor la 180 ° C căldură (sus / jos) timp de aproximativ 45 min.

Pofta buna!

*Făina SPELTA – Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA . Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Are valori nutriționale superioare față de cele ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Are un gust ce amintește de nucă, conține multe fibre și are intacte toate substanțele nutritive. Este mai hrănitoare și mai sănătoasă, dând o savoare deosebită preparatelor de panificație.

Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Macarons cu cocos și proteină

„Macarons cu cocos și proteină”
Rețeta pentru 15 bucăți:

Informații nutriționale pe bucată:
73 kcal; 3,6 g proteine; 1,4 g carbohidrați; 4,6 g grăsime.

INGREDIENTE

■ 25 g WEIDER Protein 80Plus – nucă de cocos
■ 3 albusuri
■ 100 g IMO* sirop sau Organic Coconut Syrup
■ 100 g nucă de cocos rasă
■ 125 g iaurt slab în grăsimi
■ 1 vârf de sare
■ 5-10 picături de aromă (opțional)

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați cu mâna – într-un bol – iaurtul, pudra proteică și nuca de cocos.
2. Într-un al doilea bol, bateți bine albușurile cu un vârf de sare și adăugați încet siropul IMO sau îndulcitorul pe care-l folosiți. Apoi amestecați încet albușurile de ou în amestecul de nucă de cocos.
3. Folosind o lingură de înghețată, așezați grămezi mici pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt.
4. Macarons se coc la aproximativ 160° C (căldură de sus în jos) timp de 25-30 min. Se coac până se rumenesc.
5. Gata!

Pofta buna!

*IMO (IsoMalto-oligozaharidă) este un amestec de carbohidrați cu catenă scurtă din molecule de glucoză legați unul de altul printr-o legare rezistentă la digestie. IMO este o izomalto-oligozaharidă (IMO) de înaltă calitate, obținută din conversie enzimatică de amidon. Acesta funcționează ca o fibră alimentară, îndulcitor prebiotic și slab caloric. Siropul IMO, ca o nouă sursă sănătoasă de zahăr, este utilizat pe scară largă în multe industrii, cum ar fi alimentele pentru sugari, îngrijirea sănătății, băutura sportivă, berea subțire etc.

Recomandari WEIDER: