Publicat pe

Prăjitură cu morcovi

Prăjitură cu morcovi – rețetă de la @healthyeat.r⁣


INGREDIENTE:⁣
  • 3 morcovi nu foarte mari
  • 2 ouă
  • 100 g iaurt grecesc
  • 125g ovăz tocat
  • 1/2 despre drojdie (aprox. 7g)⁣
  • 1 lingura ulei de masline
  • esență de vanilie și îndulcitor după gust
  • scorțișoară
  • nuci sau migdale
  • o cupă de proteine

Opțional: acoperire cu proteine ​​cernute⁣

PREGĂTIRE:
  • Batem bine toate ingredientele (morcovii sunt tocați cruzi si bătuți cu de toate ingredientele ) cu excepția nucilor pe care le adăugam ulterior.⁣
  • Punem compoziția într-o formă (matriță 15 cm⁣) – aproximativ 25 min la cuptorul preîncălzit la 180 grade C. Lăsăm să se răcească si scoatem din matriță. Gata!

De ce morcovi?

Pentru ca morcovii mentin tesuturile sanatoase si intarzie imbatranirea. Pentru ca aceasta radacinoasa contine antioxidanti, ajuta la eliminarea mai eficienta a toxinelor din organism si impiedica formarea celulelor canceroase si raspandirea acestora. Antioxidantii din morcov ajuta toate sistemele si organele din corp. Toxinele sunt eliminate (detoxifiere), digestia se normalizeaza, rinichii functioneaza mai bine, la fel si sistemul cardiovascular… Morcovii sunt bogati in carotenoizi (betacarotenul) si vitamina A, ambele cu rol de sustinere a tesuturilor oculare. Carotenoizii joaca un rol important in mentinerea vederii. Morcovii pot imbunatati vederea pe timp de noapte, pot intarzia aparitia cataractei, dar si a altor afectiuni oculare. Morcovii nu pot vindeca persoanele cu afectiuni oculare grave si nici nu vor face dioptriile sa dispara, insa pot fi de folos in preventia agravarii afectiunii oculare cu care se confrunta pacientul. Carotenoizii ajuta de asemenea la mentinerea unui sistem imunitar puternic si functional.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși cu îngheţată proteică

Gogoși cu îngheţată proteică. Îți prezentam acest desert sănătos ce conţine pudră proteică şi nu conţine frişcă, făină sau zahăr. Arată minunat şi are un gust şi mai grozav! Răsfaţă-te cu această delicioasă şi sănătoasă îngheţată proteică cu gogoși …

Îngheţata

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  1. Puneți mai întâi laptele/apa, apoi fructe de pădure congelate și, în cele din urmă, pudra de proteine într-un blender.
  2. Amestecați totul timp de aproximativ 10 secunde la cea mai mare viteză, până când fructe de pădure congelate sunt zdrobite.
  3. Apoi, lăsați mixerul să ruleze la un nivel scăzut pentru încă 2 minute (pe blenderul meu acesta este nivelul 2-3 din 10), până când înghețata are o consistență uniformă cremoasă.

În loc de apă, puteți folosi și lapte (în mod ideal organic). Are un gust și mai bun, dar oferă și mai mult (lapte) zahăr și calorii. De asemenea, înghețata are un gust excelent cu laptele de migdale.

Ca bonus vom servi această înghețată în niște gogoși. E minunat, nu-i așa? Sunt ușor de preparat și sunt cireașa de pe tort a acestei rețete.

Gogoși

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  1.  Într-un bol încăpător batem bine ingredientele umede, oul, iaurtul, piureul de mere, îndulcitorul și esența de vanilie.
  2. După ce am amestecat bine compoziția adăugăm ovazul (poti obtine faina de ovaz cu robotul de bucatarie/ blender/rasnita), pudra proteic cacao și praful de copt. Batem bine să nu avem cocoloașe.
  3. Distribuim în mod egal compoziția în forme. Dam la cuptor – preîncălzit la 180 de grade, timp de 10-12 minute.
  4. Scoatem din cuptor și lăsăm gogoșile la răcit. Când acestea s-au răcit, le servim cu înghețată.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu coacăze

Chec cu coacăze. De ce coacăze? Pentru că – respectiv – coacăzele sunt foarte sănătoase și bogate în vitamine și oligoelemente. Cele mai sănătoase sunt coacăzele negre, care contin o cantitate importanta de vitamina A (beta-caroten), vitaminele B1, B2, B5, B6 și vitamina E. De asemenea in compoziția acestor fructe, mai regasim și minerale precum calciu, magneziu, fosfor, potasiu, cupru și fier. Coacăzele negre sunt, de asemenea, bogate în antioxidanți și fibre alimentare. Coacăzele roșii sunt similare cu coacăzele negre, dar contin o cantitate mai mică de vitamina B, minerale și vitamina C. Coacăzele roșii, spre deosebire de coacăzele negre, sunt bogate în vitamina K1 și sunt mai puțin calorice, ceea ce poate fi un aspect important pentru persoanele care sunt la dietă.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pentru aproximativ 12 bucăți aveți nevoie de:
  • 120 g făină
  • 30g Protein 80+ cocos
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 ou
  • 150 g pulpă de mere
  • 2 banane
  • coacaze proaspete
  • aromă de nucă de cocos
Mod de preparare chec cu coacăze
  • Faceți piure din banane – cu o furculiță;
  • Amestecați cu oul, pulpa de măr și cateva picături de aromă;
  • Adăugați făina, zerul și praful de copt și amestecați bine;
  • Puneți jumatate din aluat intr-o forma – cutie de silicon si, peste ea, coacaze;
  • Turnați restul de aluat peste și presați din nou câteva coacăze
  • Apoi dați la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți încă 20-30 de minute;
  • Peste prajitura adaugați nuca de cocos rasa…

 

Articol: weider

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort cu căpșuni

Tort cu căpșuni. După cum arată, poate fi tortul perfect pentru Moș Crăciun!

Blat:
  • 60 g faină
  • 40 g Gold Whey Vanilie
  • 15 g pudră de cremă de vanilie
  • 15 g praf de copt
  • 5 ml oțet de mere
  • 150 ml lapte de migdale
  • 2 linguri de îndulcitor
Cremă:
  • 200 g iaurt
  • 200 g de branză cremoasă (quark)*
  • 30 g Protein Cookies
  • Aromă de vanilie
  • 1 pachet Gelatine Fix
Pe lângă asta:
  • 300 g căpșuni
  • Glazură de tort roșie, fără zahar
  • formă de 21 cm
Mod de preparare:
  • Se amestecă toate ingredientele pentru bază și se toarnă într-o formă de silicon. Se coace 15 minute la 180 de grade.
  • Intre timp pregătim crema. Pentru aceasta, amestecați toate ingredientele. Se sfărâmă fursecul în bucăți mici și se amestecă în cremă.
  • Când baza s-a răcit, întindem crema pe ea.
  • Tăiați căpșunile în bucăți mici și întindeți-le peste cremă. Se amestecă glazura și se întinde peste căpșuni. Cel mai bine este să-l puneți la frigider peste noapte.
.

*Ce este quark-ul? Este o brânză cremoasă, ușoara și puțin acrișoară. Fiind foarte ușoară, nu conține multe calorii. Poate fi consumata ca atare, în salate, la ciorbe sau poate fi preparata termic (pentru cheese cake de exemplu).
**Câteva proprietăți ale căpșunilor: Acestea au o mulțime de vitamine precum C, E, B1, B2, B6, K, PP, conțin și acid folic, fier, calciu, magneziu și fibre, care ajuta în procesul de digestie. Mai mult, problemele legate de constipație pot fi înlăturate printr-un consum de căpșuni. Contribuie la arderea grăsimilor. Căpșunile conțin o substanță numita antocianină, responsabila de stimularea arderii depunerilor de grăsime. În plus, căpșunile au foarte puține calorii, așa nu contribuie la acumularea de kilograme. Îmbunătățesc sănătatea ochilor. Antioxidanții din căpșuni pot ajuta la prevenirea cataractei, o afecțiune care, în stadii evoluate, poate cauza orbire. De asemenea, fiind bogate în vitamina C, acestea au rolul de a întări corneea și de a proteja retina.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Waffles cu fulgi de ovaz

Iată o mega rețetă rapidă – fără zahăr… Waffles sunt foarte bune, ușor crocante la exterior și pufoase în interior, nimeni nu se va prinde că nu conțin făină! Indulcitorul eritritol-stevia il puteti elimina complet, Waffles fiind dulci de la bananele din compoziție. Pot fi servite cu Whey Protein Crème cu caramel sărat…

INGREDIENTE:

  • 2 cani fulgi de ovaz
  • 1 cana lapte vegetal
  • 1 buc oua
  • 2 ml esenta de vanilie
  • praf de sare
  • 15 g pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20-30 g amestec de eritritol-stevia
  • 2 buc banane

PREPARARE:

  • Punem în blender toate ingredientele și mixăm 1/2 minute.
  • Lăsăm compoziția deoparte 10 minute.
  • Punem forma de Waffles la încins.
  • Turnam aluat în formă și coacem pentru aproximativ 6-7 minute.

*Whey Protein Crème cu caramel sărat este noua cremă tartinabilă concepută special pentru iubitorii de caramel sărat. Produsul conține o cantitate mare de proteine ​​din zer ​​și este sărac în zahăr, pentru a vă oferi un moment perfect de plăcere. Una dintre principalele caracteristici ale cremei proteice ​​din zer cu caramel sărat este conținutul său îmbogățit cu proteine. Produsul prezintă un concentrat proteic din zer de 23%. Proteinele sunt un nutrient esențial pentru menținerea sănătății și sunt fundamentale pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor, favorizând și senzația de sațietate. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA, cei mai importanți aminoacizi pentru mușchiul scheletic.

Recomandari WEIDER:

  • Weider Protein Pancake Mix

    Protein Pancake Mix 600gr

    90,00 lei
    Selectează opțiunile
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
  • bautura proteica mango

    Protein Isolate Mango Madness 500ml

    14,20 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
Publicat pe

Clătite cu fulgi de ovăz

Clătite cu fulgi de ovăz. Mic dejun ideal, delicios și nutritiv! Cătite cu fulgi de ovăz și banane – o rețetă rapida.

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  1. Puneți ovăzul într-un blender – puteți folosi și fulgi tocați.
  2. Pisați banana cu o furculiță
  3. Toate ingredientele se pun împreună și se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei.
  4. Se servesc cu WHEY PROTEIN CREME caramel sarat.

*Whey Protein Crème cu caramel sărat este noua cremă tartinabilă concepută special pentru iubitorii de caramel sărat. Produsul conține o cantitate mare de proteine ​​din zer ​​și este sărac în zahăr, pentru a vă oferi un moment perfect de plăcere.

În general, ne gândim la cremele tartinabile ca la adevărate bombe calorice, pline de zaharuri și grăsimi. Acest produs nu conține ulei de palmier și are foarte puține zaharuri. Cu această cremă nu mai trebuie să te simți vinovat dacă îți este poftă de ceva dulce.

Una dintre principalele caracteristici ale cremei proteice ​​din zer cu caramel sărat este conținutul său îmbogățit cu proteine. Produsul prezintă un concentrat proteic din zer de 23%. Proteinele sunt un nutrient esențial pentru menținerea sănătății și sunt fundamentale pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor, favorizând și senzația de sațietate. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA, cei mai importanți aminoacizi pentru mușchiul scheletic.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Gustare pe bază de ciocolată și mere

Iată rețeta ideală pentru cei cu un stil de alimentație vegan sau pentru cei care țin post.

INGREDIENTE:

  • 1 măr*
  • 1-2 lingurițe de Nut Protein Choco
  • ½ apă
  • ½ rodie.

MOD DE PREPARARE

  • 1. Taie mărul felii subţiri
  • 2. Pune crema Nut Protein Choco cu puţină apă – încălzește în cuptorul cu microunde pentru a lichefia crema.
  • 3. Aranjează merele pe o farfurie și toarnă sosul de ciocolată cu boabele de rodie deasupra.

Poftă bună!

.

*Merele conțin peste 80% apă, acizi organici, substanțe pectice, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9 și E, fier, calciu, fosfor, magneziu, iod și potasiu. Să nu uităm de flavonoizi, fibre și faptul că merele sunt foarte sărace în calorii. Fibrele și substanțele nutritive din mere echilibrează digestia, calmează indigestiile și infecțiile intestinale. În același timp, pot avea efect asupra constipației, diareei, inflamațiilor intestinale și dizenteriei. Acizii din mere au beneficii și asupra proceselor chimice din stomac, în special în privința alimentelor greu digerabile și a celor care intră rapid într-un procesde putrefacție. Merele eliberează intestinele de resturi alimentare și detoxifică întregul sistem digestiv. Merele sunt sănătoase și pentru rinichi și vezica biliară, împiedicând formarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rulouri cu somon

Sandvișul cu ton nu are rival, nu? Într-adevăr, tonul are multe proteine ​​și puține grăsimi, iar pâinea integrală este un carbohidrat cu digerare lentă. Dar există o alternativă: rulourile cu somon. Spre deosebire de ton, somonul este plin de grăsimi sănătoase, omega 3.

Rețetă rulouri cu somon:

  • ½ conservă de somon
  • ¼ ceapă roșie tăiată mărunt
  • 1 lingură capere*
  • suc de 1 lămâie
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 clătită mare de grâu integral
  • 2 frunze de salata verde tocate.

Într-un castron mediu, pasează somonul cu furculița până obții un piure; se adaugă ceapa, caperele, zeama de lămâie și uleiul de măsline. Se amestecă toate ingredientele, apoi se întinde amestecul pe clătită, se adăugă ceapa și se rulează.

Informații nutriționale per porție:

  • Calorii: 621
  • Proteine: 55 grame
  • Carbohidrați: 26 grame
  • Grăsimi: 33 de grame

Bucurați-vă de aceste rulouri cu somon după antrenament!

*Caperele sunt un ingredient simplu, dar unul care face ca tot ceea ce gătești să aibă un gust sofisticat și impresionant cu foarte puțin efort. Caperele sunt un deliciu cu pește – și unul dintre ingredientele cheie ale unui sos tartar tradițional. Poți adăuga câteva lingurițe și într-o salată cu ton.

**O porție de 100 de grame de somon de crescătorie are 2,3 grame de acizi grași omega-3 cu lanț lung, în timp ce aceeași porție de somon sălbatic conține 2,2 grame. În general, majoritatea organizațiilor de sănătate recomandă ca adulții sănătoși să primească minimum 250–1.000 mg de EPA și DHA pe zi. Consumul de cel puțin două porții de somon pe săptămână te poate ajuta să ingerezi cantitatea necesară de acizi grași omega-3.

Recomandari WEIDER:

  • Victory Mg B6

    Mg B6 90caps-Victory

    46,00 lei
    Adaugă în coș
  • L-glutamină pură

    L-Glutamine 400g

    139,00 lei
    Adaugă în coș
  • BCAA 2:1:1 Victory 120CAPS

    57,00 lei
    Adaugă în coș
  • proteine din zer

    100% WHEY CLEAN FORMULA 2kg

    287,00 lei
    Selectează opțiunile
Publicat pe

Cheesecake

Cheesecake, o alternativă excelentă pentru un micul dejun sănătos:

Ingrediente pentru cheesecake:

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 175º.
  • Bateți albușurile spuma pana devin pufoase și adaugați puțin cate puțin ovăzul pentru a se amesteca și la final brânza bătută.
  • Amestecați totul bine.
  • Alegeți o formă (medie) o ungeți cu ulei de măsline și o stropiți cu fulgi de ovăz ca să nu se lipească.
  • Turnați amestecul în tavă și coaceți timp de 50-60 de minute.
  • Dacă vreți dulce – puteți completa cu sirop cu fibre – zero calorii de la Weider. Il poti însoți și cu bucățele de fructe (zmeura, cășune, afine…)

Te poți bucura de acest cheesecake delicios!

*Brânza de vaci contine minerale si vitamine, cum ar fi calciu, vitaminele A, D, E, dar si complexul de vitamine B. Este bogata in magneziu, potasiu, fosfor, aminoacizi, proteine, zinc si seleniu. Toate acestea joca un rol esential un buna dezvoltare a organismului, in cazul copiilor, dar si in mentinerea sanatatii adultilor. Poate cel mai important este aportul sau ridicat de proteine…

**Făina de ovaz Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Făina de ovaz Weider poate fi utilizată pentru a pregăti shake-uri în orice moment al zilei atunci când aveți nevoie de energie suplimentară. Produsul este plin de aromă și are o valoare nutrițională mare. Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bol cu nucă de cocos

Bol cu nucă de cocos și bază de aluat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 castron:

  • 10 g Cookie Protein 80+
  • 10 g faina de cocos
  • 10 g indulcitor
  • 3 g gumă guar (agent de îngroşare)
  • 3 g amidon de tapioca
  • –> se amestecă într-un bol
.
  • 25 g iaurt
  • 4 g unt de migdale
  • –> adaugă, amestecă bine, gustă
  • –> se pune in forma, se trage marginea in sus, se intepă
Umplere:
  • 100 g iaurt
  • 20 g indulcitor
  • 10 g Cookie Protein 80+
  • 5 g faina de cocos
  • 3 g gumă guar
  • fulgi de ovaz cu nuca de cocos n.r.
  • –> Se amestecă bine, se toarnă pe blat
  • o mână de fulgi de cocos
  • –> se presară deasupra
  • –> 190 / aproximativ 25-30 minute
⠀⠀
Topping:
  • quark* proteic de casă

*Quark a fost folosit de multă vreme de dieters ca o alternativă la mai multe creme grase și iaurturi și o sursă de proteine ​​sănătoase. Deci, ce este Quark? Este oficial o brânză, datorită naturii sale lactate. Arată puțin ca iaurtul și poate fi schimbat în tot felul de rețete pentru a reduce din grăsimi sau calorii atunci când înlocuiți lucruri precum iaurt sau cremă.

**

Uleiul de cocos este extras din miezul alb de nucă. În insulele tropicale, acest ulei constituie o sursa principală de grăsimi. Are dintre cele mai variate aplicații: la gătit, în medicină și în industrii. Spre deosebire de multe alte fructe care au un conținut ridicat de carbohidrați, nucile de cocos furnizează în mare parte grăsimi. De asemenea, conțin proteine, mai multe minerale importante și cantități mici de vitamine B. Cu toate acestea, acestea nu reprezintă o sursă semnificativă de majoritate a celorlalte vitamine. 100 de grame de miez de nucă proaspăt furnizează organismului: 354 de calorii, 3 grame de proteine, 15 grame de carbohidrați, 9 grame de fibre, 33 de grame de grăsime, 75% din doza zilnică recomandată (DZR) de mangan, 22% din DZR de cupru, 14% din DRZR de seleniu, 8% din DZR de magneziu, 11% din DZR de fosfor, 13% din DZR de fier și 10% din DZR de potasiu.

Recomandări WEIDER:

Publicat pe

Bol cu napolitană

Bol cu napolitană. Azi avem ceva „nebunii” cu 32% Whey Wafer Bar… 

Ingrediente

Mod de preparare

  • Puneți foi vafe/napolitană din cereale integrale într-un vas plat.
  • Tăiați batonul de napolitană în bucăți mici și amestecați cu iaurt și îndulcitor.
  • Puneți o parte din cremă deoparte – într-un castron și – restul – îl așezați peste foi. Apoi un alt strat de crema și foi vafe.
  • Topiți și întindeți ciocolata ca ultim strat.
  • Puneți la rece aproximativ 15 minute amestecul până când ciocolata este fermă…
*
  • Cerealele integrale sunt bogate în fibre, vitamine și minerale. În fiecare porție de cereale integrale sunt prezente diverse vitamine, minerale, antioxidanți, grăsimi sănătoase, enzime vegetale și fibre.
  • Cerealele integrale te ajută să îți menții o greutate normala. Cerealele integrale au un aport ridicat de fibre și un indice glicemic mai mic decât variantele rafinate. Fibrele din cerealele integrale te vor ajuta să ai o digestie mai bună, să te saturi cu o cantitate mai mică de alimente și să îți menții nivelul de energie pe o perioadă mai lungă de timp.
  • Din cereale integrale obții gustări delicioase. Cei mai mulți dintre noi consumăm cerealele la mic dejun, cu lapte. Poți fi creativ și le poți combina cu iaurt, le poți adăuga în smoothie-uri și fresh-uri sau le poți consuma combinate cu fructele tale preferate. Astfel vei avea parte de un mic dejun sățios, sănătos și gustos.
*
  • În ceea ce privește mâncatul între mese, părerile specialiștilor sunt unanime. Deși cei mai mulți nutriționiști recomandă trei mese pe zi plus două-trei gustări, acestea din urmă trebuie alese cu mare grijă, pentru a evita compromiterea dietei și îngrășarea.
  • Pentru a-ți potoli pofta de dulce și pentru a combate oboseala fizică sau intelectuală, între mese poți consuma mai degrabă fructe sau semințe (nuci, alune de pădure, migdale, semințe de floarea-soarelui și de dovleac, fistic etc). Scopul gustărilor este evitarea scăderilor bruște de glicemie și diminuarea senzației de foame până la următoarea masă principală (pentru a se evita supraalimentarea). Dacă mai dorești și altceva în afară de fructe și semințe, Weider îți propune o gamă bogată de produse delicioase pe care le poți savura între mese:  batoanele fitness cu un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi. Batoanele proteice de la Weider sunt suplimente nutritive sub formă de baton care le furnizează sportivilor doza de energie necesară înainte sau după antrenamentele intense. Batoane fitness de cea mai bună calitate pentru sportivii ambițioși.

Recomandări WEIDER:

Publicat pe

Ziua brioşelor cu ciocolată

Da, da, da! Noi azi sărbătorim cu brioşe pentru că este ziua lor!

Pentru aluat aveți nevoie de:​​​​​​​

  • 150g faina de spelta si 40g faina de migdale​​​​​​
  • 20 g pudră proteică ciocolată  
  • 5 g praf de copt​​​​​​
  • 30 g amidon
  • 60 g eritritol​​​​​​​
  • 200 ml lapte​​​​​
  • 1 lingurita vanilie
  • 50 g ulei de cocos​​​​​​
  • 1 ou​​​​​​
  • 25 g cacao pentru copt

Pentru umplutură aveți nevoie de:​​​​​​​

Pentru cremă aveți nevoie de: ​​​​​​​​

  • 20 g pudra de budinca de vanilie
  • 200 ml lapte​​​​​
  • 3 linguri de eritritol​​​​​​
  • 120 g margarină vegană
  • 20 g Peanut Butter Smooth
  • 50 g ciocolata​​​​​​
  • 15 g alune de pădure
.

Proteina

Performanța sportivă presupune efort fizic intens, ambiție, dedicare, dar și recuperare și alimentație corespunzătoare. Pentru a câștiga masă musculară în scurt timp, ai nevoie de un antrenament intensiv alături de o alimentație corectă. Weider vine în sprijinul tău cu suplimente proteice de cea mai bună calitate: pudră proteică, cazeinat de calciu, proteină din zer, proteină din soia. Suplimentele proteice Weider au fost dezvoltate folosind instrumente de cercetare și teste de laborator de ultimă generație pentru a răspunde nevoilor sportivilor de performanță, indiferent de disciplina acestora. Alege proteinele ideale pentru creșterea musculară și intensificarea forței.

Recomandări WEIDER:

  • Weider Protein Pancake Mix

    Protein Pancake Mix 600gr

    90,00 lei
    Selectează opțiunile
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Citește mai mult
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult