Publicat pe

Ciocolată FIT

Ciocolată FIT. Iată o rețetă ușoară, rapidă, bună, dar mai presus de toate… FIT!

Savurați desert fără niciun sentiment de vinovăție. Poate fi sfârșitul ideal al mesei, chiar și pentru Sărbători!

Valori nutritive
  • Energie 85,3 kcal
  • Proteine ​​4,7 g
  • Carbohidrați 11,5 g
  • Grăsime 2,8 g
  •  Fibre 0,6 g
Ingrediente pentru 6 bucăți:
Pregătire:
  • Bateți cele 2 ouă într-un castron.
  • Într-un alt castron, amestecați 100 g de Făină de Ovăz Gourmet cu 7 g de praf de copt.
  • Adăugați amestecul de făină solidă în castronul de ouă treptat, continuând să amestecați.
  • Adăugați cei 20 ml de lapte la acest amestec și bateți-l din nou.
  • Așezați matrițele pentru tarte în tigaia cuptorului și umpleți-le la jumătate. Gătiți-le 5 minute la 180 °.
  • Le scoatem și adăugăm siropul. Turnati restul de aluat deasupra si bagati-l la cuptor pentru inca 5 minute la 180 °

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Desert bogat în proteine

Desert bogat în proteine. Idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food.

Ingrediente desert bogat în proteine – o porție:
  • 80 g piure de dovleac⁣*,
  • 10 ml apă minerală⁣,
  • 10 g albuș de ou⁣,
  • 1/4 linguriță de migdale tocate sau semințe de dovleac⁣,
  • 15 g WEIDER Gold Whey Vanilie⁣**,
  • 15 g musli***,
  • 5 g făină de cocos⁣,
  • 1 vârf de praf de copt⁣,
  • îndulcitor.

Amestecați totul bine, adaugati îndulcitor după gust și puneți într-un vas⁣ în cuptorul cu microunde aproximativ 3 minute până când aluatul se desprinde de pe margine sau 10-12 minute într-un cuptor preîncălzit la 180°.

Pentru budincă – o porție:

Amestecați, fierbeți, luați de pe foc și adăugați 25 g de albuș de ou, continuați să amestecați cel puțin 5 minute⁣, fierbeți din nou. Lasati-l sa se răceasca pana se stabilizeaza compozitia.

Acum puteți pune totul în straturi într-un pahar – îl puteți aseza cu musli și semințe de dovleac!
Gata rețeta „Desert bogat în proteine”!
Poftă bună!

*Dovleacul este o sursă excelentă de fibre, dar are un conţinut extrem de scăzut de calorii, oferindu-ţi astfel saţietate fără costul kilogramelor în plus. O porţie de piure de dovleac conţine mai mult de 200% din aportul zilnic necesar de vitamina A recomandat de specialişti, vitamină care ajută la îmbunătăţirea vederii, în special în cazul persoanelor care au probleme cu vederea în întuneric sau lumină slabă.

**Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

***Musli este bogat în fibre care ajută digestia şi creează rapid o senzație de sațietate, de aceea este foarte recomandat în dietele de slăbire, dar şi celor care doresc o alimentaţie sănătoasă şi naturală.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bomboane umplute

Bomboane umplute –  idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food. 

Ingrediente acoperire: ⁣
  • 10 g PLANT ORGANIC PROTEIN Vanilie
  • 5 g făină de cocos
  • 5g făină de migdale
  • 1 lingurita gelatina (fara arome)
  • 1 vârf de praf de copt
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 5g zeama de mere⁣
Spumă prntru umplere:⁣
Mod de pregatire:
  1. Adauga toate ingredientele si amesteca cam 2 minute pana se omogenizeaza.
  2. Aseaza forme de hartie pentru bomboane (sau matrite) pe o tava tapetata in prealabil cu o foaie de copt.
  3. Incepe sa umpli formele de bomboane. Pune  cu o lingurita in fiecare suport de hartie, pana atingi o treime din inaltimea formei.
  4. Intinde compozitia usor pe marginile formei, pana le acoperi complet si se formeaza o gaura in mijloc. Lasa-le sa stea o ora, pentru a se intari.
  5. Totul merge în cuptorul cu microunde – 180 aprox. 8 minute (până când marginea se desprinde).
  6. Pune gelatina intr-un bol inalt si toarna apa rece peste ea.
  7. Pune restul de apa, indulcitorul si siropul pe foc si amesteca bine. Trebuie sa le lasi sa fiarba.
  8. Adauga 20 g albus de ou – amesteca cu mixerul, la viteza mare, timp de 5 minute – spuma.
  9. Cu spuma umpli bomboanele.
  10. Incalzeste Protein Coco Crème –  la microunde sau intr-o oala pe flacara – cu asta acopera complet bomboana.
  11. Lasa  la frigider, cateva ore, inainte de a le servi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Idee de mic dejun

Idee de mic dejun. Astăzi avem o idee neobișnuită de mic dejun pentru tine⁣.

Iată!
  • Sfărâmati 120-150 g tofu natural și amestecați cu fulgi de ovăz.
  • Încălziți puțin ulei de cocos într-o tigaie antiaderentă, adăugați tofu amestecat cu fulgii de ovăz și prăjiți ușor.
  • Peste acestea se adauga 2-3 linguri WEIDER Protein 80 Plus – aroma Ciocolata* plus o linguriță pudră de cacao si  îndulcitor.
  • Gata! Reduceți focul, amestecați în compozitie 1-2 linguri de iaurt, lăsați să se omogenizeze.
  • O linguriță (sau mai mult!) de WEIDER Whey Protein Choco Cream**⁣ iar, deasupra fructe proaspete și nuci⁣…

Gata! Idee de mic dejun de la @ monicab.ody.fit.food

*Weider Protein 80+ 500g –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.

**Whey Protein Choco Creme este o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine ​​din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Terci proteic

 „Terci proteic” (o porție). 

Valorile nutritive per servire:
497 kcal I 28,4 g proteine I 46,9 g carbohidrati I 20,1 g grăsime

Ingrediente terci proteic:

■ 20 g VEGAN PROTEIN
■ 50 g hrișcă* – seminte
■ 150 ml lapte de nucă de cocos (grăsime redusă)
■ 175 ml apă
■ 1/4 păstaie de vanilie
■ 50 g iaurt – conținut scăzut de grăsime
■ 1 linguriță de chia**
■ 1 linguriță sirop IMO (alternativ: sirop de miere sau agave)

Pregătire terci proteic:

1. Fierbeți împreună laptele de nucă de cocos, apa cu păstaia de vanilie feliată și puțin îndulcitor – amestecați-le până fierb. Apoi scoateți păstaia de vanilie și turnați peste terci. Se fierbe încă câteva minute la foc mic, până se formează o compoziție consistentă.
2. Îndepărtați tigaia de pe foc și amestecați iaurtul și proteina. Terciul este gata pentru servit atunci când consistența sa este cremoasă.
3. Puneți terciul într-un bol și serviți-l cu seminte de chia, capșuni, banane etc.

Gata reţeta „Terci proteic”!  Poftă Bună!

*Hrișca poate să reducă inflamațiile și nivelul nesănătos al colesterolui ”rău”, crescând în același timp nivelul colesterolui ”bun” . Rutinul, un antioxidant conținut în hrișcă, este de mare ajutor în menținerea elasticității și rezistenței vaselor de sânge. Fiind o sursă bună de fibre alimentare, hrișca se destinge printr-un indice glicemic de nivel mic spre mediu, ceea ce înseamnă că includerea acesteia în hrană este legată de o creștere lentă și graduală a glicemiei din sânge. De fapt, cercetările efectuate pe oameni care sufereau de diabet, care au folosit hrișcă în alimentația lor, au arătat o glicemie mai scăzută.

**Semintele de chia si-au castigat un renume de aliment sanatos, recomandat tuturor celor care sunt interesati de un stil de viata echilibrat si sanatos, dar si de cei care au o alimentatie vegetariana, vegana sau raw vegana.  Desi dau consistenta alimentelor, semintele de chia au un continut relativ scazut de calorii

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu germeni de grâu

Prăjitură cu germeni de grâu. Astăzi avem o rețetă de prăjitură cu germeni de grâu şi banane…

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Amestecaţi foarte bine – într-un castron – banana cu albuşul de ou.
  2. Adăugați – pe rând – restul ingredientelor (excepţie fac afinele) şi amestecaţi bine
  3. Turnați într-o formă şi adăugaţi câteva afine
  4. Bagaţi în cuptor la 180 de grade – timp de aproximativ 25-30 de minute
  5. Ornaţi pe deasupra cu felii de banane, pudră de cacao și afine.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Germenii din grâu – sunt însă extrem de benefici sănătății corpului uman. Sunt o bogată resursă necesară organismului, datorită fibrelor naturale și grăsimilor nesaturate pe care le conțin. Acestea te ajută și în cazul unei diete pentru slăbit, deoarece germenii de grâu nu îngrașă, deși sunt extrem de sățioși atunci când îi consumi. Vitamina B conținută de acești germeni folosește la digestie. Ajută intestinele să funcționeze corect și chiar te poate scăpa de constipație. Sunt un nutrient bogat în vitamina E și conțin o gamă largă de vitamine B (B1, B2, B6). Conțin și zinc, magneziu și fosfor și sunt foarte utili în lupta contra nivelului crescut de colesterol. Germenii din grâu sunt foarte des utilizați în dietele alimentare și sunt recomandați de către specialiști pentru oamenii ce suferă de probleme cardiovasculare.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

RULOURI CU AFINE

RULOURI CU AFINE. Astăzi avem o rețetă de rulouri moi cu drojdie si umplutură de afine.

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Se amestecă într-un castron 20 g lapte proteic / lapte de migdale (călduț – laptele incalzit, pana ajunge la o temperatura suportabila la deget), o picătură de oțet de mere si un pic de sare.
  2. Intr-un vas amestecam faina cu drojdia uscata, psyllium si cacao. Facem o adancitura in faina, punem laptele.
  3. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat moale si elastic, care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
  4. Aluatul crescut se rastoarna pe masa si se intinde intr-o foaie subtire de cca 0,5 cm. Se lasata la temperatura camerei. Se presara afine pe toata suprafata.
  5. Pentru a taia aluatul folositi un cutit bine ascutit.
  6. Rulourile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa putin la crescut, la temperatura camerei, cca 20 de minute.
  7. Rulourile se coc la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute sau pana sunt frumos rumenite.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Psyllium este o plantă care creşte mai ales în India şi care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate şi pierderea în greutate. Datorită conţinutului ridicat de fibre spongioase, tărâţele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătăţesc digestia şi detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâţe ajută şi la tratarea constipaţiei, menţin colesterolul scăzut şi pot să prevină apariţia cancerului de colon.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu unt de arahide

Chec cu unt de arahide, aromă de portocală şi ciocolată. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

Ingrediente pentru aluatul cu aroma de portocala:
  • 50g făină de ovăz
  • 50 g făină de migdale*
  • 3 g drojdie
  • scortişoara
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 40 ml suc de portocale
  • coaja de 1 portocală
  • 200g iaurt grecesc
  • îndulcitoar dupa gust
Ingrediente pentru aluatul cu aroma de ciocolată:
Mod de preparare:
  1. Vom face ambele aluaturi urmând același proces, dar in boluri separate:
  2. Amestecam ingredientele lichide și batem până obținem o masă omogenă. După care adaugam faina de ovaz şi migdale in acest amestec.
  3. Punem primul aluat – la alegere (ciocolata sau orange) – în matrița de copt (unsă cu putin ulei de cocos).
  4. Deasupra adaugam cel de-al doilea aluat. Putem face un zig-zag cu furculița pentru a crea desenul din fotografie.
  5. Coacem aluatul la la 180º timp de 15/20 min.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Făina de migdale – cele mai importante beneficii pentru sănătate ale acestei făine includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a proteja anumite tipuri de cancer, de a vă reduce riscul de diabet, de a stimula energia și de a ajuta la scăderea în greutate, printre altele. Există nenumărate minunate utilizări pentru făină de migdale, deoarece poate înlocui făina obișnuită în aproape fiecare rețetă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată cu arahide

Înghețată cu arahide. Această înghețată este preparată cu unt de arahide si se pregătește in 5 minute!
Este ușor de preparat și mult mai sănătoasă decât cele tradiționale. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

INGREDIENTE:
PREPARARE Înghețată cu arahide:
  • Incalzim ciocolata într-o baie de apă.
  • Amestecam toate ingredientele până când avem o masă omogenă.
  • Punem compozitia într-un tupper de sticlă.
  • Se îngheață cel puțin 3 ore. Este important să amestecați la fiecare 45 de minute pentru a preveni cristalizarea, trebuie să fie cremoasă.

————————
*Untul de arahide este  bogat in calorii si satios – asta inseamna ca iti ofera energie pentru o mare parte a zilei si ca nu trebuie sa mananci prea mult ca sa te saturi…  nu este recomandat sa consumi mai mult de doua linguri de unt de arahide pe zi. Astfel, alimentul nu te va ingrasa si te vei bucura si de numeroasele substante nutritive pe care aceasta pasta le contine.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Sănătos în mod natural! 100% natural. Textură fina: foarte cremoasă și plăcută. 26% proteine: derivate dintr-o combinație naturală de arahide. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare. Grăsimi sănătoase: untul de arahide furnizează în mod natural grăsimi mono sau polinesaturate, cunoscute și sub denumirea de „grăsimi sănătoase sau bune”. Acest produs nu conține grăsimi „trans”. Conținut scăzut în zaharuri și fără zaharuri adăugate: conține numai zaharuri prezente în mod natural aceștia însemnând mai puțin de un gram de zahăr pe porție. Fără conservanți. Potrivit pentru vegani. Nici o sare adăugată.

Recomandari WEIDER:

  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    In Stoc

    29,00 lei
    Vezi Detalii
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    In Stoc

    52,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe

Îngheţată cu cireșe.
Valori nutriţionale p
er porţtie:

  • 166 kcal
  • 12,3 g proteine
  • 12,8 g carbohidraţi
  • 4,7 g grasime
Ingrediente pentru 6 porţii:
Pregătire îngheţată cu cireșe:
  1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.
  2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.
  3.  Inghetata cu cirese se serveste in cupe, decorata cu bucati de fructe proaspete, ciocolata, migdale, nuci sau diverse siropuri.
  4. Înainte de a servi îngheţata cu cireșe – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
  5. Reteta de inghetata cu cirese este ideala pentru zilele calduroase de vara si nu numai.
  6. Daca ti-a placut, testeaza-o chiar acum in propria bucatarie si invita-i pe cei dragi la un desert cu fructe, racoritor si delicios.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Weider Protein Cookie este o prajitură delicioasă cu un conținut excelent de proteine vegetale. Weider Protein Cookie nu este doar o gustare delicioasă; este, de asemenea, o sursă extraordinară de proteine ​​vegetale. Bogată în nutrienți, carbohidrați și proteine, ​​aceasta prăjitura vegană ajută la creșterea și refacerea masei musculare. Pentru a atinge starea anabolică, dieta noastră trebuie să fie hyperenergetică și hiperprotetică. Deși ar putea părea, obținerea energiei și a nutrienților necesari pentru stimularea creșterii musculare nu este o chestiune simplă. Mai ales dacă vorbim despre surse de energie sănătoase. Organismul nostru are nevoie să se recupereze după fiecare antrenament, deci necesită nutrienți și proteine ​​pentru a putea dezvolta și repara fibrele musculare. În acest sens, proteinele sunt un element esențial. De aceea, fiecare prăjitură conține până la 22 de grame de proteine ​​100% pe bază de plante și 445 kcal.

**Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cozonaci în formă de brăduț

Cozonaci în formă de brăduț – rețetă de Crăciun de la
@myfitlife.es și @monn_fit! Mulțumim!

INGREDIENTE (pentru 4 brăduți)
Topping:
PREGĂTIRE Cozonaci:
  1. Batem albușurile cu lapte, cu tija de mână.
  2. Adăugăm făina și drojdia și integrăm bine.
  3. Turnăm amestecul in forme și să coacem 15 minute în sus și jos la 180 grade.
  4. Lasam la rece și, apoi, punem topping-ul.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Ovăzul conține numeroase proteine și carbohidrați, grăsimi sănătoase (nesaturate și acid linoleic), vitamine, minerale și oligoelemente. Această cereală este o sursă minunată de energie care te ajută să previi senzația de oboseală cauzată de nivelul scăzut al glucozei din sânge. Totodată, ovăzul este o sursă excelentă de vitamine din  grupul B, vitamina A, vitamina E și vitamina D. Acesta mai conține și minerale precum calciul, care previne osteoporoza, este bogat în fier și conține zinc, un element care joacă un rol fundamental în metabolizarea insulinei. Mai mult, ovăzul este compus în proporție de 25% din proteine, o concentrație mai mare decât la orice altă cereală.

Făina de ovaz Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Făina de ovaz Weider poate fi utilizată pentru a pregăti shake-uri în orice moment al zilei atunci când aveți nevoie de energie suplimentară. Produsul este plin de aromă și are o valoare nutrițională mare.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort de ciocolată

Tort de ciocolată cu migdale. Reteta unui tort care are in compozitie ciocolata si migdale poti spune ca e desertul perfect.

INGREDIENTE:

  • 2 ouă
  • 80 g unt
  • 150 g făină de migdale
  • 40 g cacao
  • 30 g proteină Isolate Whey 100 CFM 2kg Izolat proteic din zer, ciocolată
  • 80 g zahăr din mesteacăn
  • 1 linguriță de vanilie
  • 150 ml lapte de migdale
  • 3 lingurițe de praf de copt
  • 1 vârf de sare
  • 100 g ciocolată neagră

GLAZURA:

  • 100 g ciocolată neagră
  • ½ lingură de unt
  • o mână de migdale tocate

Pentru ornat:

  • fulgi de migdale

Mod de preparare tort cu ciocolata si migdale:

  1. Incingem cuptorul la 180 de grade. Ungem bine cu unt o tava pentru tort (aproximativ 25cm x 13cm) cu fundul detasabil si ne apucam de treaba.
  2. Ciocolata o topim impreuna cu untul si apoi le lasam sa se raceasca.
  3. Batem galbenusurile cu zahăr din mesteacăn pana cand devin cremoase si se deschid la culoare.
  4. Incorporam usor amestecul de unt si ciocolata, apoi faina de migdale, lapte de migdale, proteina, praful de copt si vârful de sare.
  5. Batem albusurile spuma pana se intaresc si le incorporam cu grija in amestecul de mai sus.
  6. Compozitia obtinuta o turnam in tava si o dam la cuptor pentru a se coace, timp de 40-45 de minute.
  7. Cand este gata scoatem blatul din cuptor si il lasam sa se raceasca.
  8. Dupa ce s-a racit il taiem in doua pe orizontala, montam tortul.
  9. Asezam o parte din blat pe farfurie, adaugam deasupra ciocolata topita cu unt și cacao – întindem uniform pe tort, dupa care punem si a doua foaie de blat.
  10. Pentru glazura adaugam ciocolata topita cu unt și  întindem uniform pe tort si ornam cu fulgi de migdale si dam la rece pentru minim 30 de minute.

 

Recomandari WEIDER: