Publicat pe

PALMIERI CU DOAR 2 INGREDIENTE

PALMIERI CU DOAR 2 INGREDIENTE + TOPING

INGREDIENTE:⁣

Topping:⁣

PREPARARE:⁣

  • Faceți un aluat cu cartofii dulci deja fierți și fulgii de ovăz.
  • Modelați palmieri și puneți-i în friteuza cu aer la 200 grade C pentru aproximativ 12-15 minute – (pe ambele parți).
  • Amestecați ingredientele pentru cremă.
  • Cacao pură degresată, lapte degresat s/l, îndulcitor după gust⁣ – în funcție de cum doriți mai multă sau mai puțină cantitate, adăugați mai multe, amestecați-le și adăugați laptele.
  • Deasupra adăugați crema de caramel sarat.
  • Dați la frigider cel puțin o oră. Și gata…

.

*Whey Protein Crème cu caramel sărat este noua cremă tartinabilă concepută special pentru iubitorii de caramel sărat. Produsul conține o cantitate mare de proteine ​​din zer ​​și este sărac în zahăr, pentru a vă oferi un moment perfect de plăcere. In general, ne gândim la cremele tartinabile ca la adevărate bombe calorice, pline de zaharuri și grăsimi. Acest produs nu conține ulei de palmier și are foarte puține zaharuri. Cu această cremă nu mai trebuie să te simți vinovat dacă îți este poftă de ceva dulce.

Una dintre principalele caracteristici ale cremei proteice ​​din zer cu caramel sărat este conținutul său îmbogățit cu proteine. Produsul prezintă un concentrat proteic din zer de 23%. Proteinele sunt un nutrient esențial pentru menținerea sănătății și sunt fundamentale pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor, favorizând și senzația de sațietate. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA, cei mai importanți aminoacizi pentru mușchiul scheletic.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Iepuraș proteic

Iepuraș proteic. Aici puteți vedea un iepuraș proteic din aluat dulce și fără gluten. Apropo’ iepurașul este perfect! Cam ca o răcoritoare înainte de un jogging; datorită conținutului său scăzut de carbohidrați, nu se simte „greu” și îți oferă multa energie. E dovedit…

Reteta pentru 1 portie:

  • 10 g aluat activ, fără gluten
  • 15 g Isolate Whey 100 CFM vanilie
  • 7,5 g fulgi de soia măcinați
  • 7,5 g făină de lupin*
  • 5 g boabe de soia
  • 5 g in de aur
  • 2,5 g făină de tapioca**
  • 1,5 g făină guar***
  • ceva mirodenii pentru aluat
  • 15 g eritrită

– Se amestecă într-un bol

  • 15 g băutură proteică de vanilie de la weider
  • 5 g albus de ou

– Se amestecă bine

  • putina sare
  • 3g sos de mere
  • putin otet de mere
  1. Frământarea se face cu mâinile umede (este destul de lipicios),
  2. Lăsați să se odihnească
  3. Dupa odihna, aluatul este mult mai putin lipicios si poate fi usor intins si modelat sub forma de iepuras, se lasa din nou…
  4. 200 gr / 5 min cu abur, 180 gr / 5 min cu abur, 180 gr / 12-15 fără abur

*Lupin este o sursă de proteine vegetale (fără colesterol) de foarte bună calitate. Un mod foarte simplu de a consuma lupin este sub formă de făină sau pate vegetal (de post). Făina de lupin are o cantitate de proteine vegetale cu mult mai mare decât făina de grâu și de aceea este recomandată în alimentația zilnică.

**Tapioca este amidonul extras din rădăcina de manioc, un arbust lemnos. Acești tuberculi sunt originari din Brazilia și o mare parte din America de Sud.  Poți găsi tapioca la raionul fără gluten din supermarket-uri și la magazinele de produse naturiste. Tapioca este disponibilă într-o varietate de forme, inclusiv făină, fulgi și perle.

***Făina fără gluten nu are suficientă elasticitate și, de aceea, făina de guar este recomandată pentru că face ca aluaturile să aibă o formă densă și să își mențină prospețimea mai mult timp. Făina de guar este preferată și de persoanele care gătesc rețete autentice de înghețată naturală pentru că se obține ușor cremozitatea ideală.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Vafe proteice

Vafe proteice creative – in doar cateva minute! Reteta pentru aproximativ 3 vafe mari.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingrediente:
  • 100g dovleac, crud
  • 1 ou (50 g)
  • 15 g pudră de proteine ​​Weider
  • 5g faina de chia
  • 5g faina de psyllium
  • 45 g eritritol
  • 1 praf de copt
  • o lingurita de otet de mere
  • putin unt de migdale/arahide

Pregatire:

Să serviți cu bucure!

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • răsfăț culinar

    Nut Protein Choco Vegan 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    35,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Rulouri Bao

Reteta Rulouri Bao de la @healthyeat.r⁣

Urmați pașii pentru a face rețeta:⁣

INGREDIENTE:⁣

Rulouri:⁣

MOD DE PREGATIRE:⁣

  1. Se amestecă ingredientele umede intr-un bol și – apoi – se adaugă la cele uscate.
  2. Se framanta si se lasa sa stea o ora acoperit.
  3. Se împarte în portii.
  4. Se framanta cu putin ulei, se întinde si se ruleaza, se acopera si se lasa înca 20 min.
  5. Apoi le faceam în friteuza cu aer (care are opțiune de steamer pentru aproximativ 10 min – dacă nu, le facem într-un steamer normal).
  6. Umplem cu cremă proteică din ciocolată.

Și gata!

Vor ieși mai multe sau mai puține unități în funcție de dimensiunea pe care o facem pentru fiecare.⁣

VALOARi NUTRIȚIONALE (portie):⁣
  • 160 de calorii
  • 2,2 g grăsime
  • 31 g hc⁣
  • 0,4 g zahăr
  • 5,1 g proteine

Recomandari WEIDER:

  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Adaugă în coș
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Fursecuri delicioase

Fursecuri delicioase. Sperăm să vă bucurați de aceste fursecuri delicioase preparate cu NOUL Peanut Butter Powder:

Ingrediente pentru 20 de fursecuri:
  • 2 căni de pudră Peanut Butter Powder
  • 1/2 linguriță sare de mare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri de unt nesarat sau ulei de cocos
  • 1/3 cană sirop de arțar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Opțional: 1/2 cană picături de ciocolată
Cum să le prepari?

Înainte de a începe, este important:

  • Preîncălziți cuptorul la 350°F.
  • Asezati hartie de copt pe tava care va fi folosita.
Odată ce aveți toate ingredientele la îndemână:
  • Combinați praful de unt de arahide, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
  • Se bate untul sau uleiul de cocos, siropul de artar si vanilia pana se omogenizeaza.
  • Incorporati amestecul de pudra putin cate putin.
  • Adăugați picăturile de ciocolată dacă doriți.
  • Puneți aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită.
Odată ce le aveți gata:
  • Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când devin ușor aurii pe margine.
  • Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți pe grătare pentru a se răci complet.
Sfaturi importante!
  • Nu mutați fursecurile înainte de răcire se vor rupe.
  • Pastrati-le in recipiente ermetice.
  • Consumati-le in 2 sau 3 zile.

Recomandari WEIDER:

  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Adaugă în coș
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Tort cu ​​Edamame și fistic

Tort cu ​​Edamame și fistic. Aceast tort este atât de pufos și are un gust foarte plăcut. Un vis… Așa că iată rețeta rapidă (de la monicab.ody.fit.food) – cu un ingredient secret; nu vei ghici! Acesta este edamame!

Ai grijă să salvezi rețeta și să o încerci – merită, promit:

⁣Ingrediente și preparare

  • 100 g edamame fierte (Edamamele sunt păstăi de soia care se gătesc foarte rapid)
  • 50 g tofu sau iaurt de soia
  • 1 ou
  • 30 g albus
  • 10 g apă minerală
  • 30 g eritritol
Piure

– adăugați, amestecați bine⁣

  • 15 g fistic, întreg

– puneți în matriță⁣
– 180 de grade/aproximativ 25 mininute la cuptor

Topping

  • 60 g eritritol
  • 20 g apa
  • 1 g agar agar (gelatina vegetală)

– Se aduce la fierbere, se amestecă în timp ce încă fierbe până când masa devine albă și voluminoasă și începe să se întărească⁣
– Se întinde imediat pe tort, eventual se netezește cu puțină apă (se usucă foarte repede!)⁣

  • 25 g ciocolată fără zahăr și 2 g unt de migdale⁣

– Încălzește cu grijă (încet!) în cuptorul cu microunde⁣
– Întindeți pe toppingul de marshmallow

  • Fistic tocat

– Se presară peste tort și se lasă să se întărească!⁣

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu 5 ingrediente

Fursecuri cu 5 ingrediente. Sunt foarte delicioase și sunt ușor de preparat. Rețetă de: @jjmetodoenforma⁣.

INGREDIENTE

pentru 8/10 fursecuri (depinde de mărime) ⁣

PREPARARE: ⁣

  • Începem prin a face piure banana cu ajutorul unei furculițe și apoi adăugăm untul de arahide.
  • Amestecam bine, adaugam ovazul si amestecam din nou.
  • Adăugam ciocolata rasă și amestecam din nou.
  • Modelăm fursecurile cu ajutorul unei linguri.
  • Decorăm cu zmeură.
  • Coacem 25 de minute la 180° și gata!


NOTA: Sunt mai bune când le lași să stea câteva ore.⁣

.

Peanut Butter Smooth. Sănătos în mod natural: 100% natural, textura fina, potrivit pentru vegani.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Turtă dulce cu ghimbir

Turtă dulce cu ghimbir – conținut scăzut de carbohidrați!

INGREDIENȚE pentru 6 porții:

  • 50 g de WEIDER Chocolate Gold Whey Protein
  • 75 g alune măcinate
  • 1 linguriță drojdie
  • 1 linguriță de ghimbir
  • 5 g de pudră de cacao pură degresată
  • Coaja de portocala
  • 50 g unt de migdale
  • 2 ouă

Alte ingrediente:

  • 200 ml suc de cirese
  • ½ linguriță de scorțișoară
  • 250 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
  • 200 g crema de branza (4% grasime)
  • 10 g pudră de cacao dulce / Sau putere de îndulcitor după gust

MOD DE PREPARARE:

  1. Amesteca bine toate ingredientele uscate – intr-un bol – pentru aluatul. Adauga apoi ouale si untul de migdale batut in prealabil.
  2. Intinde aluatul rezultat pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace apoi la 180°C (caldura sus/jos) timp de 10 min.
  3. Lăsați să se răcească și apoi tăiați în bucăți mici în formă de prăjitură de turtă dulce de Crăciun (ca în fotografie).
  4. Amesteca branza quark, crema de branza, scortisoara, îndulcitorul si putina apa, daca este nevoie, pana obtii o crema de intins.
  5. Puneți turta dulce rămasă într-o formă, înmuiați-o cu suc de cireșe și apoi adăugați un strat de smântână de la punctul anterior. Asezati omul de turta dulce deasupra si pentru a termina, stropiti cu pudra de cacao. Se lasa la rece cateva ore la frigider si va fi gata de mancat.

Informații nutriționale / porție:

  • 287 Kcal
  • 9,3 g Carbohidrați
  • 22,4 Proteine
  • 17,1 Grăsimi

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Batoane din dovleac (proteice)

Batoane din dovleac (proteice). Ai auzit vreodată că bananele sunt supranumite „batonul de energie natural”? Ei bine, se pare că dovleacul îi ia titlul de acum înainte, deoarece s-a descoperit faptul că o porţie de dovleac conţine de două ori mai mult potasiu decât o banană. Pe lângâ energia pe care ţi-o oferă, potasiul ajută la restabilirea organismului după efort fizic, păstrând muşchii funcţionali la nivel maxim chiar şi după finalizarea antrenamentului şi scutindu-te de durerile musculare de a doua zi.

Sezonul dovleacului nu s-a încheiat încă și… @ monicab.ody.fit.food ne încântă astăzi cu batoane de dovleac proteice delicioase.

INGREDIENTE & PREPARARE (pentru 1-2 porții):
  • 100g dovleac fiert
  • 20g albus
  • 20g proteină ​​cu aromă de vanilie
  • 10g soia crocantă
  • 10g fulgi de soia
  • 10g granule de soia
  • 5g tărâțe de speltă
  • aproximativ 30g Eritritol
  • 3-5g unt de migdale
  • 6-8g sirop de fibre
  • Scorțișoară, condiment pentru dovleac

Se amestecă bine⁣ toate ingredientele de mai sus!

  • 5g fulgi de soia
  • 5g crocante de soia
  • 5g granule de soia
  • 5 g fulgi de migdale

Se modelează, pliază si asezonează după gust. Se da la cuptor 180 de grade C pentru aprox 30-35 minute⁣.

Acoperire: ⁣
  • 20 g eritritol
  • 10g picaturi de ciocolata fara zahar
  • 3g fibre sau sirop de tapioca
  • putina apa

Se aduc la fierbere amestecând. Se toarnă peste foaia de aluat răcită – tăiată în batoane⁣.

.

ŞTIAŢI CĂ? Dovleacul este o sursă excelentă de fibre, dar are un conţinut extrem de scăzut de calorii, oferindu-ţi astfel saţietate fără costul kilogramelor în plus. O dietă bogată în fibre ajută la diminuarea poftei de mâncare, un studiu realizat în 2009 arătând faptul că persoanele care au consumat o porţie mică de dovleac înainte de prânz nu numai că au mâncat mai puţin, dar au reuşit să îşi menţină silueta la nivelul dorit.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu mere și scorțișoară

Fursecuri cu mere și scorțișoară. Astăzi vă aducem o rețetă de fursecuri cu mere și scorțișoară cu aromă de toamnă târzie, sărace în zaharuri și grăsimi saturate, o alternativă pentru a micul dejun alaturi de cafeaua sau ceaiul preferat.

Baza aluatului este ovăzul, care are o multitudine de beneficii, printre care stimularea aminoacidului leticină care ajută la eliminarea toxinelor. De asemenea, ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge și îmbunătățește digestia. Pentru aceasta am folosit Gourmet Oat Flour de Weider, de data aceasta am optat pentru aroma de scorțișoară.

Pentru a-i da o notă de aromă, ne-am jucat adăugând la această delicioasă rețetă chipsuri de ciocolată neagră.

Ingrediente:

Masa:

  • 200 g fulgi de ovăz din cereale integrale Gourmet Oat Făină 
  • 50 g Premium Whey Weider 
  • 50 g făină de porumb
  • 30 g zahăr de mesteacăn (xilitol)
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 oua
  • 450 g sos de mere
  • 350 g măr

Garnitura:

  • 100 g ovăz laminat
  • 30 g Premium Whey Weider
  • 20 g nuci
  • îndulcitor dupa gust
  • 1/2 linguriță scorțișoară

Pregătire:

  1. Pentru a face aluatul, vom amesteca ingredientele uscate pe o parte și ingredientele lichide pe cealaltă.
  2. Apoi adăugăm ingredientele uscate la lichide fără a opri să amestecăm. Adăugăm nucile și bucățile de măr.
  3. Într-o matriță pătrată întindem puțin ulei de cocos și adăugăm aluatul.
  4. Puneți ingredientele pentru toppinguri deasupra aluatului.
  5. Puneți în cuptorul preîncălzit la 180º timp de 20 de minute.
  6. Lasă-te să se răcească și bucură-te!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake cu fructe de padure

Cheesecake cu fructe de padure

Valori nutritionale la 100 gr.:
  • 192 kcal
  • 11,2 g proteine
  • 13,4 g carbohidrați
  • 12 g grăsimi

Ingrediente

(pentru un Cheesecake de diametru de 20 cm)

Bază
Umplere
  • 30 g de proteine ​​80+ aromă de vanilie (sau altă aromă după gust)
  • 200 g fructe de padure proaspete
  • 250 g lapte degresat
  • 200 g brânză proaspătă (o puteți înlocui cu iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi)
  • 80 g de unt
  • 3 ouă
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)
  • coajă de lămâie rasă
Sos de fructe de padure
  • 300 g fructe de pădure amestecate
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)

Pregătire

  1. Faceți un treci din Yippie Protein Cookie Bites ​​- într-un blender. Adăugați untul topit și întindeți amestecul ca bază într-o tigaie. Se pune la frigider să se răcească.
  2. Combinați toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția fructelor de pădure, și amestecați cu un tel. Lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute
  3. Spălați fructele de pădure și preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
  4. Adăugați fructele de pădure la umplutură și turnați peste bază.
  5. Coaceți tortul aproximativ 50 de minute (opțional).
  6. Puneți toate ingredientele pentru topping într-o cratiță și aduceți la fierbere. Cu un blender, obțineți un sos omogen de fructe de pădure.
  7. Lăsați sosul să se răcească și apoi turnați-l peste cheesecake!

Autor: Weider

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brânză… pe baț!

Brânză… pe baț! Este bună și super cremoasă.

INGREDIENTE: ⁣

Acoperire: ⁣
  • 20 g ciocolată albă neîndulcită⁣
  • 5 g cremă de alune⁣
  • 1 linguriță de ulei de cocos⁣

PREPARARE: ⁣

  1. Am amestecat brânza proaspătă bătută cu proteina și am adăugat în matriță.
  2. Punem la congelator vreo 3 ore, o desfacem și adăugăm ciocolata topită amestecată cu crema de alune și uleiul de cocos. Mai lasam un pic la congelator.
  3. GATA!⁣
VALOARI NUTRITIONALE:
  • Energie: 220 kcal⁣
  • Grăsime: 9,7 g
  • Carbohidrați: 7,2 g
  • Zahăr⁣: 6 g
  • Proteine: 20,5 g

Autor: healthyeat.r

Recomandari WEIDER: