Publicat pe

Fursecuri cu mere și scorțișoară

Fursecuri cu mere și scorțișoară. Astăzi vă aducem o rețetă de fursecuri cu mere și scorțișoară cu aromă de toamnă târzie, sărace în zaharuri și grăsimi saturate, o alternativă pentru a micul dejun alaturi de cafeaua sau ceaiul preferat.

Baza aluatului este ovăzul, care are o multitudine de beneficii, printre care stimularea aminoacidului leticină care ajută la eliminarea toxinelor. De asemenea, ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge și îmbunătățește digestia. Pentru aceasta am folosit Gourmet Oat Flour de Weider, de data aceasta am optat pentru aroma de scorțișoară.

Pentru a-i da o notă de aromă, ne-am jucat adăugând la această delicioasă rețetă chipsuri de ciocolată neagră.

Ingrediente:

Masa:

  • 200 g fulgi de ovăz din cereale integrale Gourmet Oat Făină 
  • 50 g Premium Whey Weider 
  • 50 g făină de porumb
  • 30 g zahăr de mesteacăn (xilitol)
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 oua
  • 450 g sos de mere
  • 350 g măr

Garnitura:

  • 100 g ovăz laminat
  • 30 g Premium Whey Weider
  • 20 g nuci
  • îndulcitor dupa gust
  • 1/2 linguriță scorțișoară

Pregătire:

  1. Pentru a face aluatul, vom amesteca ingredientele uscate pe o parte și ingredientele lichide pe cealaltă.
  2. Apoi adăugăm ingredientele uscate la lichide fără a opri să amestecăm. Adăugăm nucile și bucățile de măr.
  3. Într-o matriță pătrată întindem puțin ulei de cocos și adăugăm aluatul.
  4. Puneți ingredientele pentru toppinguri deasupra aluatului.
  5. Puneți în cuptorul preîncălzit la 180º timp de 20 de minute.
  6. Lasă-te să se răcească și bucură-te!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake cu fructe de padure

Cheesecake cu fructe de padure

Valori nutritionale la 100 gr.:
  • 192 kcal
  • 11,2 g proteine
  • 13,4 g carbohidrați
  • 12 g grăsimi

Ingrediente

(pentru un Cheesecake de diametru de 20 cm)

Bază
Umplere
  • 30 g de proteine ​​80+ aromă de vanilie (sau altă aromă după gust)
  • 200 g fructe de padure proaspete
  • 250 g lapte degresat
  • 200 g brânză proaspătă (o puteți înlocui cu iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi)
  • 80 g de unt
  • 3 ouă
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)
  • coajă de lămâie rasă
Sos de fructe de padure
  • 300 g fructe de pădure amestecate
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)

Pregătire

  1. Faceți un treci din Yippie Protein Cookie Bites ​​- într-un blender. Adăugați untul topit și întindeți amestecul ca bază într-o tigaie. Se pune la frigider să se răcească.
  2. Combinați toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția fructelor de pădure, și amestecați cu un tel. Lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute
  3. Spălați fructele de pădure și preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
  4. Adăugați fructele de pădure la umplutură și turnați peste bază.
  5. Coaceți tortul aproximativ 50 de minute (opțional).
  6. Puneți toate ingredientele pentru topping într-o cratiță și aduceți la fierbere. Cu un blender, obțineți un sos omogen de fructe de pădure.
  7. Lăsați sosul să se răcească și apoi turnați-l peste cheesecake!

Autor: Weider

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brânză… pe baț!

Brânză… pe baț! Este bună și super cremoasă.

INGREDIENTE: ⁣

Acoperire: ⁣
  • 20 g ciocolată albă neîndulcită⁣
  • 5 g cremă de alune⁣
  • 1 linguriță de ulei de cocos⁣

PREPARARE: ⁣

  1. Am amestecat brânza proaspătă bătută cu proteina și am adăugat în matriță.
  2. Punem la congelator vreo 3 ore, o desfacem și adăugăm ciocolata topită amestecată cu crema de alune și uleiul de cocos. Mai lasam un pic la congelator.
  3. GATA!⁣
VALOARI NUTRITIONALE:
  • Energie: 220 kcal⁣
  • Grăsime: 9,7 g
  • Carbohidrați: 7,2 g
  • Zahăr⁣: 6 g
  • Proteine: 20,5 g

Autor: healthyeat.r

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gluta-Lemon

Gluta-Lemon. Astăzi vă vom surprinde cu o rețetă simplă și răcoritoare. Un mod placut de a vă lua glutamina, de asemenea, cu un aport suplimentar de vitamina C.

Ingrediente pentru 2 portii

  • Apă rece: 1/2 litru
  • Suc natural de lamaie: 1/4 dintr-un litru (trece printr-o strecuratoare inainte de amestecare)
  • Îndulcitor lichid (în funcție de gust)
  • 4 linguri de L-GLUTAMINA

Pregătire (60 min)

  • Se amestecă bine toate ingredientele într-o cratiță.
  • Se pune la congelator.
  • În timpul procesului de îngheț, la fiecare 15 minute îl amestecam până când este înghețat.
  • Odată ce este mat, servim în două pahare, decorând cu felii de lămâie si/sau frunze de mentă.

  • L-Glutamina, la fel ca și creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare pentru că are un rol important în leagarea apei intracelulare, contribuind la ceea ce numim “hidratarea celulei”. Permite penetrarea mai rapidă a aminoacizi în celule, susținând astfel creșterea musculară.
  • Glutamina, în primul rând, este sursa de energie preferată pentru celulele cu proliferare rapidă. Ca a doua funcție, glutamina acționează ca un donator de azot în sinteza proteinelor.
  • Există dovezi din ce în ce mai mari că glutamina este unul dintre nutrienții cruciale pentru celulele sistemului imunitar.
  • În studiile clinice, s-a demonstrat că există pierderi mai mici de azot și mai puține infecții la pacienții cu transplant de măduvă osoasă atunci când primesc suplimente de glutamină.

Autor: weider.es

Recomandari WEIDER:

  • L-glutamină pură

    L-Glutamine 400g

    137,00 lei
    Adaugă în coș
  • aminoacizi bcaa si l-glutamina

    BCAA + L-Glutamine 180 caps

    133,00 lei
    Adaugă în coș
  • pachet l-glutamine

    L-Glutamine Pack Duo 2x300g PROMO

    133,00 lei
    Adaugă în coș
  • PREMIUM BCAA 8:1:1 + L- GLUTAMINE-blue raspberry

    108,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

TURN CHOCOCAFÉ

TURN CHOCOCAFÉ. Desert ideal pentru weekend.⁣

Ingrediente: ⁣

  • Foi de napolitane cu ciocolată⁣ (rotunde)
  • O lingură de proteină vegană Iced Capuccino
  • 40 ml de cafea⁣
  • 200 gr băutură vegetală⁣ (migdale, cocos sau lapte vegetal bio)
  • 60 gr de ciocolată 99% ⁣
  • 1 lingură de cacao⁣
  • Fructe de sezon⁣

Preparare:

  1. Pentru cremă, amestecăm proteina cu băutura vegetală. Adăugăm cafeaua, 30 gr de ciocolată topită și amestecăm bine până este omogenă compozitia.
  2. Adăugăm cacao, amestecăm și punem la congelator o jumătate de oră, astfel încât să fie foarte rece și să se îngroașe puțin.
  3. Montăm turnul de napolitane impreună cu crema rece de chococafé.⁣
  4. Decoram cu restul de ciocolată topită, fructe proaspete și cacao.

Minunat! Fă-o dacă vrei să descoperi un gust delicios.

Autor: @leckerandhealthy

Recomandari WEIDER:

  • VEGAN PROTEIN 750g

    VEGAN PROTEIN 750g

    113,00 lei
    Selectează opțiunile
  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Whey Coffee 908g

    Whey Coffee 908g

    179,00 lei
    Adaugă în coș
  • răsfăț culinar

    Nut Protein Choco Vegan 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Vafe cu banană

Vafe cu banană! Atât de bun și… atât de ușor! Mulțumim echipei @ myfitlife.es⁣!

Fără făină⁣
Fără zahăr⁣

INGREDIENTE: ⁣

⁣ACOPERIRE:

  • 2 gr pudră de cacao degresată⁣
  • strop de lapte de migdale⁣
  • chipsuri de nucă de cocos naturale deshidratate fără zahăr⁣

PREGĂTIRE:

  1. ⁣Amestecăm toate ingredientele împreună cu mixerul.⁣
  2. Turnăm amestecul în forma de vafe și coacem timp de 12 minute la 180 de grade – caldură sus și în jos .
  3. Gata! Punem acoperirea!

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Autor: @myfitlife.es

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Croissant

Croissant. E un proiect perfect pentru weekend, dacă vreţi să vă răsfăţaţi cu un mic dejun delicios. Aluatul îl puteţi face de seara iar dimineaţă îl întindeţi şi formaţi croissantele. Să vedem!

Pentru un croissant ai nevoie de: ⁣

Mod de preparare

  1. Amestecați Protein 80 Plus cu făina, Sourdough, apa și îndulcitorul  într-un castron. Frământați cu mâinile umede până când nu mai este lipicios – se desprinde de castron.⁣
  2. Puneți aluatul într-o folie alimentară – 30 minute la frigider.
  3. Scoateți aluatul, îl întindeți într-un dreptunghi cu grosimea de 1-1,5 cm şi îl împăturiți, aducând marginile în interior, astfel încât să se întâlnească la mijloc, apoi împăturiți la fel şi celelalte margini.
  4. Puneți din nou la frigider 15 minute.
  5. Repetați împăturirea de 3 ori, întoarceți de fiecare dată aluatul cu împăturirea în jos. După fiecare împăturire lăsaţi aluatul să se odihnească 15 minute la frigider.
  6. După ultima împachetare scoateți aluatul din frigider, presărați făina pe masa de lucru şi întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 20×40 cm, cu o grosime de 1 cm.
  7. Tăiați în triunghiuri şi formați croissantele, începând de la partea mai lată spre vârful triunghiului. ⁣
  8. Așezați croissantele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt… şi le lăsați 30-40 minute, într-un loc cald.
  9. Se fierb 40 ml apă, 4 g bicarbonat de sodiu și sare și se perie croissantele.
  10. După acest timp le coaceți în cuptorul încălzit în prealabil. Coaceți 10 minute la 170 grade Celsius, cu ventilaţie, apoi 20 minute la 160 grade, încălzire sus/jos.
  11. Trebuie să fie rumenite frumos.

*Sourdough este un aluat pentru producerea de produse de panificație, care de obicei este ținută în fermentație de bacterii și drojdii de acid lactic. Dioxidul de carbon produs prin aceasta slăbește aluatul. Specii tipice de bacterii de acid lactic sunt Lactobacillus plantarum și Lactobacillus brevis. O tulpină tipică de drojdie în drojdie este Saccharomyces cerevisiae. Aluatul acru îmbunătățește digestia, aroma și durata de conservare.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MOUSSE CU FISTIC

MOUSSE CU FISTIC. MOUSSE-UL ESTE O CREMĂ SPUMOASĂ, DE ORIGINE FRANCEZĂ. 

O retetă minunată pentru un desert rece perfect pentru vară … 

Informații nutriționale la 100 g: 367 kcal – 16,3 g proteine ​​- 8 g carbohidrați – 24 g grăsime

INGREDIENTE pentru 400g:

MOD DE PREPARARE:

  1. Zdrobește fisticul și amestecă-le cu praful de proteine, cacao, sarea și siropul până obții o masă omogenă. Dacă amestecul este prea vâscos, adăugați puțină apă.
  2. Pe de altă parte, topiți uleiul de cocos și adaugați-l peste amestecul dinainte. Consistența finală va rămâne cremoasă, dacă vedeți că este necesar să adăugați mai multă apă.

Notă: Se păstrează la frigider, se consumă în 2-3 săptămâni.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie verde

Smoothie verde. Puteți crea mai multe versiuni ale acestui smoothie, folosind proteina vegană cu alte arome sau schimbând legumele.

Încercați și spuneți-ne combinația preferată!

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Cojim, spălăm și tăiem toate legumele și fructele
  2. Introducem totul în blander împreună cu apa, dacă blanderul este mic sau cu putere mică, mergeți la turatie mica
  3. În cele din urmă adăugați proteina ​​vegana de vanilie și amestecați totul din nou până se omogenizează bine
  4. Acum este timpul să servești și să te bucuri!

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bile Yippie!

Bile Yippie! Iată o rețetă bună și echilibrată sau un desert „potrivit” cu gustosul nostru Yippie!

Ingrediente:
Pregătire:
  1. Amestecați brânza, proteinele și ovăzul cu chipsurile  de ciocolată și lăsați să se odihnească 15 minute.
  2. Tăiați Yippie! în bucăți și amestecați ingredientele rămase într-un alt castron.
  3. Combinați îndulcitorul și cacao, faceți bile cu mâinile umede și introduceți o bucată de Yippie în fiecare.
  4. Puneți bilele într-o oală cu apă clocotită și fierbeți-le câteva minute. Bilele vor fi gata de mâncare atunci când plutesc pe suprafața apei.
  5. Înveliți fiecare bilă cu alune tocate. Serviți-le cu un sos de zmeură sau arome care vă plac cel mai mult…

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (II)

Ovăzul – vedeta cerealelor (II). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Burgeri de leguminoase

Făina de ovăz este ingredientul perfect pentru a face burgeri de legume și leguminoase, pentru a le da consistență și pentru a le acoperi ca înlocuitor pentru pesmet.

Ingrediente
  • fulgi de ovăz.
  • 120 g de ciuperci tăiate.
  • 1 ceapă tocată.
  • 1 dovlecel tocat.
  • 2 morcovi tocati.
  • 1 lingurita de drojdie.
  • 30 g de arahide (fără sare).
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt.
  • Uleiul de măsline extra virgin.
  • Sare & piper negru.
Pregătire:
  • Mai întâi să pregătim toate ingredientele. Pentru a face acest lucru, curățați bine ciupercile.
  • Tăiați foarte marunt ceapa și morcovii si le caliți. Faceți același lucru cu dovleceii.
  • Puneți puțin ulei într-o tigaie pe foc, adăugați ciupercile taiate și gătiți bine timp de 10 minute.
  • Puneți morcovul, dovlecelul, ceapa și arahidele în vasul blenderului – tocati bine.
  • Puneți ciupercile într-un castron mare. Adăugați ingrediente tocate, piperul negru, sarea și se amestecă bine.
  • Puneți fulgii de ovaz într-o farfurie. Formează 4 hamburgeri. Asteptati puțin până când capata o consistență puțin mai mare.
  • Pentru a prăji, pune un pic de ulei într-o tigaie și se prăjesc puțin pe ambele parti. GATA!

De asemenea, pentru orice aluat la care vă puteți gândi, înlocuiți pesmetul cu fulgi de ovăz neutri și va fi delicios și mai sănătos, pentru a evita utilizarea făinurilor rafinate.

Clătite cu spanac

Spanacul este bogat în proteine, ideal pentru cină însoțit de alte legume.

Ingrediente:
  • 1 cană de spanac tocat mărunt
  • ½ cană de fulgi de ovăz neutru
  • 3 ouă
  • Sare și piper după gust
Pregătire:
  • Se amestecă toate ingredientele.
  • Veți avea aproximativ 4 clătite
  • Gatiti pe ambele parti aproximativ 5 minute si atat.
  • Însoțiți clatitele cu o legume sotate, ciuperci la grătar sau salată.

Acestea sunt rețetele sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le considerăm bază într-o dietă bine echilibrată. După cum puteți vedea, ovăzul nu este folosit numai pentru a face prăjituri sau biscuiți. Adăugați fulgi de ovăz la mese și îmbunătățiți-vă dieta cu beneficiile sale.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (I)

Ovăzul – vedeta cerealelor (I). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Clătite de ovăz

Cât de original, nu? Clătitele din ovăz au devenit deja un mic dejun clasic! Dar această rețetă nu poate lipsi din acest articol. Lucrul bun este că în cadrul acestei rețete puteți pune toate combinațiile și toppingurile dorite, făcând astfel un mic dejun diferit în fiecare zi.

Ingrediente de bază:

(puteți varia cantitățile, în funcție de fiecare caz, am pus câteva măsuri standard)

  • 4 albușuri plus 1 gălbenuș
  • 30 – 40 gr de fulgi de ovăz (aromă naturală sau aroma preferată)
  • Se amestecă totul și puneți în tigaie.
La ingredientele de bază mai puteți adăuga:
  • Amestec de semințe (aproximativ 15 gr)
  • Pudră de cacao
  • Scorţişoară
  • Lămâie rasă
  • Una sau două linguri de proteine preferate din zer
  • ½ sau 1 piure de banane
  • Nucă de cocos rasă
Ca topping puteți pune:
  • Câteva afine și / sau căpșuni deasupra (sau orice alt fruct)
  • Unt de arahide sau migdale
  • Sirop de ciocolată cu conținut scăzut de calorii sau sirop de căpșuni
  • Cremă de proteine de ciocolată, ciocolată albă, biscuiți…
  • Bucați de ciocolată neagră… și multe altele…

Chec de ovăz

Cui nu-i place checul?… cu toții îl iubim, să recunoaștem! Văd multe rețete de chec cu fulgi de ovăz… dar atenție, multe dintre acestea au făină de grâu în ingredientele lor, ȘI ACEASTA NU ESTE CHEC DE OVĂZ. Când căutați rețete, asigurați-vă că singura cereală pe care o folosesc este OVĂZUL. Rețeta de mai jos mi-a atras atenția și are ingrediente bune, distrează-te!

Ingrediente:
  • 2 căni de fulgi de ovăz
  • 2 banane coapte
  • 2 oua
  • 1 linguriță esență de vanilie (opțional)
  • 1 lingură miere (opțional)
  • Pudră de scorțișoară (opțional)
  • 1 strop de lapte de migdale
  • Opțional: adăugați chipsuri de cacao

Avantajul acestei rețete este faptul că aluatul nu trebuie frământat. Îl poți prepara foarte rapid și ușor cu ajutorul unui tel.

Pregătire:
  • Amestecă ouăle cu telul.
  • Adaugă laptele, bananele și amestecă din nou foarte bine.
  • Adaugă treptat ovăzul pe măsură ce amesteci ingredientele, pentru a obține o consistență omogenă, fără cocoloașe.
  • După ce ai amestecat suficient și ai obținut textura dorită.
  • Pune aluatul în frigider și lasa-l să stea 30 de minute pentru a avea timp să crească. Contactul dintre aluatul cald și temperatura rece din frigider va stimula creșterea.
  • Între timp, preîncălzește cuptorul la 210 °C.
  • După ce au trecut cele 30 de minute, vei observa că aluatul a crescut considerabil. Pune-l în tavă și lasă-l la cuptor timp de 50 de minute.
  • După 40 de minte, înfige un cuțit în chec pentru a verifica dacă s-a copt. Durata de coacere poate varia în funcție de mărimea tăvii sau de alți factori.
  • Așteaptă până când checul este conform gusturilor tale. Scoate-l apoi din cuptor și las-o puțin să se răcească.

Prăjituri cu fulgi de ovăz

Foarte similar cu formula pentru clătite de fulgi de ovăz. Îți împărtășesc cum să le faci.

Ingrediente:
  • 30 gr aromă de ciocolată albă (poate fi alta).
  • 30 gr de proteine vegane aromă de vanilie sau ciocolată.
  • 10 gr pudră de cacao.
  • 20 gr amestec de semințe.
  • ½ banana coaptă.
  • 1 linguriță de cafea Psyllium (este o fibră, ajută și la îngroșare, opțional).
  • 60 – 70 ml băutură de migdale vegetale fără adaos de zahăr.
  • Bucati de ciocolată neagră pentru a decora.
Pregătire:
  • Cu o furculiță, strivim jumătatea de banană și rezervăm pentru mai târziu.
  • Se amestecă restul ingredientelor, cu excepția băuturii vegetale și a așchiilor de ciocolată.
  • Adăugați banana și băutura vegetală și începeți să frământați.
  • Împărțiți aluatul în 4-6 fursecuri (sau mai multe).
  • Așezați ciocolata neagră în după gust pentru a o decora.
  • O puteți face la cuptorul cu microunde timp de 5 minute la putere maximă sau la cuptor timp de 15 minute.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER: