Publicat pe Lasă un comentariu

Gustare pe bază de ciocolată și mere

Iată rețeta ideală pentru cei cu un stil de alimentație vegan sau pentru cei care țin post.

INGREDIENTE:

  • 1 măr*
  • 1-2 lingurițe de Nut Protein Choco
  • ½ apă
  • ½ rodie.

MOD DE PREPARARE

  • 1. Taie mărul felii subţiri
  • 2. Pune crema Nut Protein Choco cu puţină apă – încălzește în cuptorul cu microunde pentru a lichefia crema.
  • 3. Aranjează merele pe o farfurie și toarnă sosul de ciocolată cu boabele de rodie deasupra.

Poftă bună!

.

*Merele conțin peste 80% apă, acizi organici, substanțe pectice, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9 și E, fier, calciu, fosfor, magneziu, iod și potasiu. Să nu uităm de flavonoizi, fibre și faptul că merele sunt foarte sărace în calorii. Fibrele și substanțele nutritive din mere echilibrează digestia, calmează indigestiile și infecțiile intestinale. În același timp, pot avea efect asupra constipației, diareei, inflamațiilor intestinale și dizenteriei. Acizii din mere au beneficii și asupra proceselor chimice din stomac, în special în privința alimentelor greu digerabile și a celor care intră rapid într-un procesde putrefacție. Merele eliberează intestinele de resturi alimentare și detoxifică întregul sistem digestiv. Merele sunt sănătoase și pentru rinichi și vezica biliară, împiedicând formarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură cu ciocolată și dulceată

Prajitură cu ciocolată și dulceată. Ai o poftă de dulce, dar ești prea lene să gătești ceva.

Solutia o avem datorita lui @jjmetodoenforma cu aceasta prajitura care se face in 5 minute!

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  • Intai punem toate ingredientele in afara de ciocolata si dulceata intr-un recipient si amestecam foarte bine.
  • Turnăm jumătate din aluat într–un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, se pune o uncie de ciocolată și două linguri de dulceață și se acoperă cu aluatul rămas.
  • Se pune la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Lasati sa se raceasca si… savurati.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Indiferent dacă aveți un stil de viață „Fit” sau dacă vă place să aveți grijă de dvs. fără a renunța la capriciile sănătoase … Weider’s Peanut Butter Smooth este perfect pentru a include în micul dejun, gustări, deserturi sau pentru a pregăti tot felul de rețete pe care vi le puteți imagina. Vezi si Peanut Butter Powder »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pizza cu legume

Pizza cu legume. Vrei ceva ușor de preparat și sănătos? Poți încerca această reteta de la @jjmetodoenforma

INGREDIENTE:

  • 240 g făină integrală de ovăz instant
  • 180 ml apă
  • 10 ml ulei de măsline
  • Un praf de sare de mare cu ierburi
  • Roșii prăjite fără zahăr adăugat
  • Zucchini
  • Praz
  • Piper verde și roșu
  • Ciuperci
  • Roșii cherry
  • Branză de capră.

PREPARARE:

  • Amestecam faina cu sarea de mare, adaugam apa, uleiul de masline si amestecam pana obtinem un aluat maleabil.
  • Întindem dând o formă dreptunghiulară și acoperim cu roșii.
  • Deasupra turnam legumele tocate impreuna cu branza de capra si un strop de ulei de masline. Coacem la 180° timp de 40 de minute.

Fulgii de ovăz sunt un aliment complet și hrănitor, natural, care oferă energie, proteine, fibre, vitamine și minerale. GOURMET OAT FLOUR este un produs de calitate superioară, cereale integrale obținute din ovăz fără adaos de zahăr. Poate fi utilizat pentru a prepara shake-uri cu carbohidrați în orice moment al zilei, atunci când aveți nevoie de un plus de energie și pentru a pregăti rețete sănătoase, aromate și foarte hrănitoare.

Făină integrală de ovăz GOURMET OAT FLOUR de la WEIDER vă oferă în mod natural un complex de carbohidrați, cu conținut redus de zahăr. Pe lângă nivelul ridicat de fibre, încetinește digestia amidonului și absorbția glucozei din sânge.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată FIT

Înghețată FIT. Astăzi am făcut o rețetă „FIT” excelentă, gustoasă, perfectă – chiar și în timpul unei diete controlate.

INGREDIENTE:
PREPARARE:
  1. Puneți toate ingrediente într-un pahar de blender sau într-un shaker.
  2. Pentru a obține o consistență bună și un „amestec” mai bun, vă recomandăm să turnați proteine ​​și untul de arahide în apă, și nu invers.
  3. După adăugarea tuturor ingredientelor, amestecați energic, inițial cu mâna și apoi cu ajutorul unui blender.
  4. Când ați obținut o consistență pe placul dvs., transferați amestecul într-un recipient mai mare
  5. Lăsați-l la congelator cel puțin 3 ore.

În acest moment, înghețata FIT de proteine e gata!

Încercați să creați! … decorați cu un pic de proteine ​​WHEY PROTEIN WHITE sau WHEY PROTEIN CHOCO CREME (vă recomand să îl puneți puțin în cuptorul cu microunde).

VALORI NUTRIȚIONALE (pe porție):
  • Energie: 248 Kcal
  • Proteine: 29 g
  • Carbohidrați: 5 g
  • Grăsime: 12 g

*Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

**Weider Protein 80+ 500g –  are până la 83% proteine de înaltă calitate. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjituri cu căpșuni


Prăjituri cu căpșuni 🍓 de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
.
Aceste prăjituri cu căpșuni și iaurt delicioase au un gust atât de ușor încât se potrivesc perfect în toate zilele…
.
Pentru 9 bucăți:

Blat:
Crema:
.
  • 150 g căpșuni
  • apă
  • 2-3 linguri indulcitor
  • 1 pachet de glazura de tort fara zahar
Preparare
  1. Amestecați ingredientele pentru blat și coaceți într-o formă de silicon (20×20 cm) la 180 de grade timp de 10-15 minute
  2. Pentru cremă, amestecați împreună iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi, dulceața, zerul și gelatina. Tăiați căpșunile în bucăți mici și înglobați-le în cremă
  3. Întindeți crema pe baza de tort
  4. Pentru nivelul fructelor, fierbeți căpșunile bucăți și adăugați puțină apă și eritritol. Se face piure cu un blender si se adauga glazura de tort. Se aduce din nou la fiert și se amestecă bine cu un tel
  5. Se toarna peste crema si se da la frigider pentru cateva ore
  6. Am acoperit feliile cu crema proteica – ciocolata alba.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Protein Cheesecake

Protein Cheesecake

Protein Cheesecake. Rețeta delicioasă (12 bucăți​​​​​) de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
​​​​​​​​​​
Baza
  • 40g biscuiti cu unt
  • 30% mai putin zahar
  • 30g margarina usoara
  • 30g Gold Whey Vanilie
  • 50 ml lapte de migdale fără zahăr
Cheesecake
  • 200g crema de branza 0,2% grasime
  • 300g iaurt
  • 15g Gold Whey Vanilie
  • 15g praf de budincă de vanilie
  • Îndulcitor după gust
De asemenea
  • Afine
  • 2 lingurite dulceata de afine (fara zahar)
  • Formă din silicon 20×20​​​​​​​

Mod de pregatire

  1. Puneți biscuiții într-o pungă de congelator și zdrobiți în firimituri cu o sticlă sau sucitor. Apoi amestecați cu ingredientele rămase.​​​​​​​
  2. Turnați aluatul în forma de silicon și coaceți în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 5 minute.​​​​​​​​
  3. Între timp amestecați toate ingredientele pentru aluat. Scoateți forma din cuptor și întindeți afinele pe bază. Întindeți deasupra amestecul de cheesecake.​​​​​
  4. Întindeți gemul în bucăți pe aluat și trageți cu grijă cu o furculiță.​​​​​
  5. Coaceți tortul la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
  6. Dacă prăjitura devine prea închisă, acoperiți cu folie de aluminiu și continuați coacerea.​​​​​
  7. Se lasa sa se raceasca si se taie in 12 bucati!​​​​​​​

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu cartofi dulci

Prăjitură cu cartofi dulci * și proteine

⁣INGREDIENTE:⁣

MOD DE PREGATIRE:⁣

  1. Se amestecă totul bine și se toarnă într-o formă.
  2. Trecem la cuptor sau friteuza cu aer la 180 de grade 25 min .⁣
  3. Se lasa sa se raceasca si se taie.⁣

VALOARE NUTRIȚIONALĂ:⁣

Per porție (împărțită în 6):⁣

  • 105 calorii
  • 1,9 g grăsime
  • 11,2 g hc⁣
  • 21,5 g zahăr (0 adăugat)⁣
  • 16,8 g proteine

.

*Cartoful dulce este bogat in potasiu, un mineral care modereaza efectele sodiului asupra organismului. Potasiul regleaza tensiunea arteriala si echilibreaza proportia de acizi si baze din organism, conform Medical News Today. Acesta contribuie si la sanatatea muschilor si a oaselor, asigurand alcalinitate si conferindu-le acestora densitatea minerala de care au nevoie.
Potrivit studiilor, consumul de cartofi dulci are efecte benefice pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet si anumite afectiuni cardiovasculare. Pentru ca au un continut glicemic scazut, cartofii dulci previn rezistenta la insulina si reduc nivelul glucozei din sange. De asemenea, cartofii dulci sunt bogati in fibre, care previn constipatia si asigura sanatatea tractului digestiv…

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

PALMIERI CU DOAR 2 INGREDIENTE

PALMIERI CU DOAR 2 INGREDIENTE + TOPING

INGREDIENTE:⁣

Topping:⁣

PREPARARE:⁣

  • Faceți un aluat cu cartofii dulci deja fierți și fulgii de ovăz.
  • Modelați palmieri și puneți-i în friteuza cu aer la 200 grade C pentru aproximativ 12-15 minute – (pe ambele parți).
  • Amestecați ingredientele pentru cremă.
  • Cacao pură degresată, lapte degresat s/l, îndulcitor după gust⁣ – în funcție de cum doriți mai multă sau mai puțină cantitate, adăugați mai multe, amestecați-le și adăugați laptele.
  • Deasupra adăugați crema de caramel sarat.
  • Dați la frigider cel puțin o oră. Și gata…

.

*Whey Protein Crème cu caramel sărat este noua cremă tartinabilă concepută special pentru iubitorii de caramel sărat. Produsul conține o cantitate mare de proteine ​​din zer ​​și este sărac în zahăr, pentru a vă oferi un moment perfect de plăcere. In general, ne gândim la cremele tartinabile ca la adevărate bombe calorice, pline de zaharuri și grăsimi. Acest produs nu conține ulei de palmier și are foarte puține zaharuri. Cu această cremă nu mai trebuie să te simți vinovat dacă îți este poftă de ceva dulce.

Una dintre principalele caracteristici ale cremei proteice ​​din zer cu caramel sărat este conținutul său îmbogățit cu proteine. Produsul prezintă un concentrat proteic din zer de 23%. Proteinele sunt un nutrient esențial pentru menținerea sănătății și sunt fundamentale pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor, favorizând și senzația de sațietate. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA, cei mai importanți aminoacizi pentru mușchiul scheletic.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Iepuraș proteic

Iepuraș proteic. Aici puteți vedea un iepuraș proteic din aluat dulce și fără gluten. Apropo’ iepurașul este perfect! Cam ca o răcoritoare înainte de un jogging; datorită conținutului său scăzut de carbohidrați, nu se simte „greu” și îți oferă multa energie. E dovedit…

Reteta pentru 1 portie:

  • 10 g aluat activ, fără gluten
  • 15 g Isolate Whey 100 CFM vanilie
  • 7,5 g fulgi de soia măcinați
  • 7,5 g făină de lupin*
  • 5 g boabe de soia
  • 5 g in de aur
  • 2,5 g făină de tapioca**
  • 1,5 g făină guar***
  • ceva mirodenii pentru aluat
  • 15 g eritrită

– Se amestecă într-un bol

  • 15 g băutură proteică de vanilie de la weider
  • 5 g albus de ou

– Se amestecă bine

  • putina sare
  • 3g sos de mere
  • putin otet de mere
  1. Frământarea se face cu mâinile umede (este destul de lipicios),
  2. Lăsați să se odihnească
  3. Dupa odihna, aluatul este mult mai putin lipicios si poate fi usor intins si modelat sub forma de iepuras, se lasa din nou…
  4. 200 gr / 5 min cu abur, 180 gr / 5 min cu abur, 180 gr / 12-15 fără abur

*Lupin este o sursă de proteine vegetale (fără colesterol) de foarte bună calitate. Un mod foarte simplu de a consuma lupin este sub formă de făină sau pate vegetal (de post). Făina de lupin are o cantitate de proteine vegetale cu mult mai mare decât făina de grâu și de aceea este recomandată în alimentația zilnică.

**Tapioca este amidonul extras din rădăcina de manioc, un arbust lemnos. Acești tuberculi sunt originari din Brazilia și o mare parte din America de Sud.  Poți găsi tapioca la raionul fără gluten din supermarket-uri și la magazinele de produse naturiste. Tapioca este disponibilă într-o varietate de forme, inclusiv făină, fulgi și perle.

***Făina fără gluten nu are suficientă elasticitate și, de aceea, făina de guar este recomandată pentru că face ca aluaturile să aibă o formă densă și să își mențină prospețimea mai mult timp. Făina de guar este preferată și de persoanele care gătesc rețete autentice de înghețată naturală pentru că se obține ușor cremozitatea ideală.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Vafe proteice

Vafe proteice creative – in doar cateva minute! Reteta pentru aproximativ 3 vafe mari.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingrediente:
  • 100g dovleac, crud
  • 1 ou (50 g)
  • 15 g pudră de proteine ​​Weider
  • 5g faina de chia
  • 5g faina de psyllium
  • 45 g eritritol
  • 1 praf de copt
  • o lingurita de otet de mere
  • putin unt de migdale/arahide

Pregatire:

Să serviți cu bucure!

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Citește mai mult
  • răsfăț culinar

    Whey Protein Choco Crunchy Vegan 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    38,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
Publicat pe

Rulouri Bao

Reteta Rulouri Bao de la @healthyeat.r⁣

Urmați pașii pentru a face rețeta:⁣

INGREDIENTE:⁣

Rulouri:⁣

MOD DE PREGATIRE:⁣

  1. Se amestecă ingredientele umede intr-un bol și – apoi – se adaugă la cele uscate.
  2. Se framanta si se lasa sa stea o ora acoperit.
  3. Se împarte în portii.
  4. Se framanta cu putin ulei, se întinde si se ruleaza, se acopera si se lasa înca 20 min.
  5. Apoi le faceam în friteuza cu aer (care are opțiune de steamer pentru aproximativ 10 min – dacă nu, le facem într-un steamer normal).
  6. Umplem cu cremă proteică din ciocolată.

Și gata!

Vor ieși mai multe sau mai puține unități în funcție de dimensiunea pe care o facem pentru fiecare.⁣

VALOARi NUTRIȚIONALE (portie):⁣
  • 160 de calorii
  • 2,2 g grăsime
  • 31 g hc⁣
  • 0,4 g zahăr
  • 5,1 g proteine

Recomandari WEIDER:

  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Citește mai mult
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Citește mai mult
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
Publicat pe

Fursecuri delicioase

Fursecuri delicioase. Sperăm să vă bucurați de aceste fursecuri delicioase preparate cu NOUL Peanut Butter Powder:

Ingrediente pentru 20 de fursecuri:
  • 2 căni de pudră Peanut Butter Powder
  • 1/2 linguriță sare de mare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri de unt nesarat sau ulei de cocos
  • 1/3 cană sirop de arțar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Opțional: 1/2 cană picături de ciocolată
Cum să le prepari?

Înainte de a începe, este important:

  • Preîncălziți cuptorul la 350°F.
  • Asezati hartie de copt pe tava care va fi folosita.
Odată ce aveți toate ingredientele la îndemână:
  • Combinați praful de unt de arahide, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
  • Se bate untul sau uleiul de cocos, siropul de artar si vanilia pana se omogenizeaza.
  • Incorporati amestecul de pudra putin cate putin.
  • Adăugați picăturile de ciocolată dacă doriți.
  • Puneți aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită.
Odată ce le aveți gata:
  • Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când devin ușor aurii pe margine.
  • Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți pe grătare pentru a se răci complet.
Sfaturi importante!
  • Nu mutați fursecurile înainte de răcire se vor rupe.
  • Pastrati-le in recipiente ermetice.
  • Consumati-le in 2 sau 3 zile.

Recomandari WEIDER:

  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Citește mai mult
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Citește mai mult
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat 250gr

    27,00 lei
    Citește mai mult