Publicat pe

Prăjitură cu germeni de grâu

Prăjitură cu germeni de grâu. Astăzi avem o rețetă de prăjitură cu germeni de grâu şi banane…

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Amestecaţi foarte bine – într-un castron – banana cu albuşul de ou.
  2. Adăugați – pe rând – restul ingredientelor (excepţie fac afinele) şi amestecaţi bine
  3. Turnați într-o formă şi adăugaţi câteva afine
  4. Bagaţi în cuptor la 180 de grade – timp de aproximativ 25-30 de minute
  5. Ornaţi pe deasupra cu felii de banane, pudră de cacao și afine.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Germenii din grâu – sunt însă extrem de benefici sănătății corpului uman. Sunt o bogată resursă necesară organismului, datorită fibrelor naturale și grăsimilor nesaturate pe care le conțin. Acestea te ajută și în cazul unei diete pentru slăbit, deoarece germenii de grâu nu îngrașă, deși sunt extrem de sățioși atunci când îi consumi. Vitamina B conținută de acești germeni folosește la digestie. Ajută intestinele să funcționeze corect și chiar te poate scăpa de constipație. Sunt un nutrient bogat în vitamina E și conțin o gamă largă de vitamine B (B1, B2, B6). Conțin și zinc, magneziu și fosfor și sunt foarte utili în lupta contra nivelului crescut de colesterol. Germenii din grâu sunt foarte des utilizați în dietele alimentare și sunt recomandați de către specialiști pentru oamenii ce suferă de probleme cardiovasculare.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

RULOURI CU AFINE

RULOURI CU AFINE. Astăzi avem o rețetă de rulouri moi cu drojdie si umplutură de afine.

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Se amestecă într-un castron 20 g lapte proteic / lapte de migdale (călduț – laptele incalzit, pana ajunge la o temperatura suportabila la deget), o picătură de oțet de mere si un pic de sare.
  2. Intr-un vas amestecam faina cu drojdia uscata, psyllium si cacao. Facem o adancitura in faina, punem laptele.
  3. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat moale si elastic, care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
  4. Aluatul crescut se rastoarna pe masa si se intinde intr-o foaie subtire de cca 0,5 cm. Se lasata la temperatura camerei. Se presara afine pe toata suprafata.
  5. Pentru a taia aluatul folositi un cutit bine ascutit.
  6. Rulourile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa putin la crescut, la temperatura camerei, cca 20 de minute.
  7. Rulourile se coc la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute sau pana sunt frumos rumenite.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Psyllium este o plantă care creşte mai ales în India şi care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate şi pierderea în greutate. Datorită conţinutului ridicat de fibre spongioase, tărâţele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătăţesc digestia şi detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâţe ajută şi la tratarea constipaţiei, menţin colesterolul scăzut şi pot să prevină apariţia cancerului de colon.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu unt de arahide

Chec cu unt de arahide, aromă de portocală şi ciocolată. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

Ingrediente pentru aluatul cu aroma de portocala:
  • 50g făină de ovăz
  • 50 g făină de migdale*
  • 3 g drojdie
  • scortişoara
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 40 ml suc de portocale
  • coaja de 1 portocală
  • 200g iaurt grecesc
  • îndulcitoar dupa gust
Ingrediente pentru aluatul cu aroma de ciocolată:
Mod de preparare:
  1. Vom face ambele aluaturi urmând același proces, dar in boluri separate:
  2. Amestecam ingredientele lichide și batem până obținem o masă omogenă. După care adaugam faina de ovaz şi migdale in acest amestec.
  3. Punem primul aluat – la alegere (ciocolata sau orange) – în matrița de copt (unsă cu putin ulei de cocos).
  4. Deasupra adaugam cel de-al doilea aluat. Putem face un zig-zag cu furculița pentru a crea desenul din fotografie.
  5. Coacem aluatul la la 180º timp de 15/20 min.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Făina de migdale – cele mai importante beneficii pentru sănătate ale acestei făine includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a proteja anumite tipuri de cancer, de a vă reduce riscul de diabet, de a stimula energia și de a ajuta la scăderea în greutate, printre altele. Există nenumărate minunate utilizări pentru făină de migdale, deoarece poate înlocui făina obișnuită în aproape fiecare rețetă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată cu arahide

Înghețată cu arahide. Această înghețată este preparată cu unt de arahide si se pregătește in 5 minute!
Este ușor de preparat și mult mai sănătoasă decât cele tradiționale. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

INGREDIENTE:
PREPARARE Înghețată cu arahide:
  • Incalzim ciocolata într-o baie de apă.
  • Amestecam toate ingredientele până când avem o masă omogenă.
  • Punem compozitia într-un tupper de sticlă.
  • Se îngheață cel puțin 3 ore. Este important să amestecați la fiecare 45 de minute pentru a preveni cristalizarea, trebuie să fie cremoasă.

————————
*Untul de arahide este  bogat in calorii si satios – asta inseamna ca iti ofera energie pentru o mare parte a zilei si ca nu trebuie sa mananci prea mult ca sa te saturi…  nu este recomandat sa consumi mai mult de doua linguri de unt de arahide pe zi. Astfel, alimentul nu te va ingrasa si te vei bucura si de numeroasele substante nutritive pe care aceasta pasta le contine.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Sănătos în mod natural! 100% natural. Textură fina: foarte cremoasă și plăcută. 26% proteine: derivate dintr-o combinație naturală de arahide. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare. Grăsimi sănătoase: untul de arahide furnizează în mod natural grăsimi mono sau polinesaturate, cunoscute și sub denumirea de „grăsimi sănătoase sau bune”. Acest produs nu conține grăsimi „trans”. Conținut scăzut în zaharuri și fără zaharuri adăugate: conține numai zaharuri prezente în mod natural aceștia însemnând mai puțin de un gram de zahăr pe porție. Fără conservanți. Potrivit pentru vegani. Nici o sare adăugată.

Recomandari WEIDER:

  • Whey Protein White Spread

    Whey Protein White Spread 250gr

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    In Stoc

    52,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe

Îngheţată cu cireșe.
Valori nutriţionale p
er porţtie:

  • 166 kcal
  • 12,3 g proteine
  • 12,8 g carbohidraţi
  • 4,7 g grasime
Ingrediente pentru 6 porţii:
Pregătire îngheţată cu cireșe:
  1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.
  2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.
  3.  Inghetata cu cirese se serveste in cupe, decorata cu bucati de fructe proaspete, ciocolata, migdale, nuci sau diverse siropuri.
  4. Înainte de a servi îngheţata cu cireșe – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
  5. Reteta de inghetata cu cirese este ideala pentru zilele calduroase de vara si nu numai.
  6. Daca ti-a placut, testeaza-o chiar acum in propria bucatarie si invita-i pe cei dragi la un desert cu fructe, racoritor si delicios.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Weider Protein Cookie este o prajitură delicioasă cu un conținut excelent de proteine vegetale. Weider Protein Cookie nu este doar o gustare delicioasă; este, de asemenea, o sursă extraordinară de proteine ​​vegetale. Bogată în nutrienți, carbohidrați și proteine, ​​aceasta prăjitura vegană ajută la creșterea și refacerea masei musculare. Pentru a atinge starea anabolică, dieta noastră trebuie să fie hyperenergetică și hiperprotetică. Deși ar putea părea, obținerea energiei și a nutrienților necesari pentru stimularea creșterii musculare nu este o chestiune simplă. Mai ales dacă vorbim despre surse de energie sănătoase. Organismul nostru are nevoie să se recupereze după fiecare antrenament, deci necesită nutrienți și proteine ​​pentru a putea dezvolta și repara fibrele musculare. În acest sens, proteinele sunt un element esențial. De aceea, fiecare prăjitură conține până la 22 de grame de proteine ​​100% pe bază de plante și 445 kcal.

**Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cozonaci în formă de brăduț

Cozonaci în formă de brăduț – rețetă de Crăciun de la
@myfitlife.es și @monn_fit! Mulțumim!

INGREDIENTE (pentru 4 brăduți)
Topping:
PREGĂTIRE Cozonaci:
  1. Batem albușurile cu lapte, cu tija de mână.
  2. Adăugăm făina și drojdia și integrăm bine.
  3. Turnăm amestecul in forme și să coacem 15 minute în sus și jos la 180 grade.
  4. Lasam la rece și, apoi, punem topping-ul.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Ovăzul conține numeroase proteine și carbohidrați, grăsimi sănătoase (nesaturate și acid linoleic), vitamine, minerale și oligoelemente. Această cereală este o sursă minunată de energie care te ajută să previi senzația de oboseală cauzată de nivelul scăzut al glucozei din sânge. Totodată, ovăzul este o sursă excelentă de vitamine din  grupul B, vitamina A, vitamina E și vitamina D. Acesta mai conține și minerale precum calciul, care previne osteoporoza, este bogat în fier și conține zinc, un element care joacă un rol fundamental în metabolizarea insulinei. Mai mult, ovăzul este compus în proporție de 25% din proteine, o concentrație mai mare decât la orice altă cereală.

Făina de ovaz Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Făina de ovaz Weider poate fi utilizată pentru a pregăti shake-uri în orice moment al zilei atunci când aveți nevoie de energie suplimentară. Produsul este plin de aromă și are o valoare nutrițională mare.

Recomandari WEIDER:

  • NUT PROTEIN CHOCO

    NUT PROTEIN CHOCO

    Stoc Epuizat

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Whey Protein White Spread

    Whey Protein White Spread 250gr

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • răsfăț culinar

    Nut Protein Choco Vegan 250gr

    In Stoc

    29,00 lei
    Vezi Detalii
  • faina de ovaz

    Gourmet Oat Flour 1Kg

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Nuci umplute cu crema de ciocolata – 40 de nuci umplute cu crema (portii)

Ingrediente

Pentru forma (nuca):
  • 300 g  faina de ovaz
  • 80 g stevia
  • 1 galbenus ou
  • 50 g ulei cocos
  • 60 g unt cu min (80% grasime)
  • 3 linguri apa rece
  • un praf de sare
  • vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri zeama de lamaie
Pentru crema:
  • crema de alune cu proteine din zer –   NUT PROTEIN CHOCO
  • mai putem adauga cateva nuci usor prajite si tocate

Mod de preparare

Aluat fraged pentru pentru forma (nuca)
  1. Untul si uleiul de cocos este bine sa fie reci, din frigider. Se taie untul cubulete si se aseaza in castron impreuna cu uleiul de cocos.
  2. Se pune faina de ovaz deasupra si se adauga stevia.
  3. Se amesteca uleiul de cocos cu faina pana ce obtinem un „nisip” uscat.
  4. Se adauga acum galbenusul, vanilia si coaja rasa de lamaie si se amesteca din nou aluatul.
  5. Adaugam sucului de lamaie si apa rece. Apa se pune treptat, lingura cu lingura pana ce se formeaza un aluat compact.
  6. Aluatul se pune la rece (frigider) 20-30 de minute – invelit intr-o punga de plastic.
Cum se coc formele de nuca
  1. Inainte de toate trebuie sa avem o forma pentru nuci (o presa). Presa se curata, se incinge bine, se da cu ulei cu ajutorul unei pensule si apoi se sterge cu un servetel.
  2. Din aluat se formeaza bilute mici, de 6-7 g – o forma usor ovala pentru ca si cavitatile ovale.
  3. Nucile le presam, apoi le coacem la foc mediu timp de 1,5 minute, intoarcem forma si le mai coacem 3 minute la cel mai mic foc.
Umplere fursecuri nuci cu crema de ciocolata
  1. Cu o lingurita de cafea umplem formele cu crema de ciocolata.

——————————

Crema de ciocolata – RETETA CLASICA

INGREDIENTE :
    • 2 oua
    • un praf de sare
    • 100 g zahar
    • vanilie
    • 100 g ciocolata amaruie (min. 45%)
    • 150 g unt cu min. 80% grasime
    • 15 g cacao
MOD DE PREGATIRE:
  1. Ouale se pun impreuna cu zaharul, sarea si vanilia intr-un castron metalic asezat pe o oala in care fierbe putina apa.
  2. Amestecul se bate pana ce ajunge la 80 C apoi se da jos de pe abur si se adauga ciocolata rupta bucatele.
  3. Se amesteca delicat cu un tel pana ce baza de crema se omogenizeaza.
  4. Se lasa la racorit cateva ore pana ce ajunge la temperatura camerei.
  5. Crema de ciocolata cu unt se da la rece pentru 1-2 ore.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu fulgi de ciocolată

Fursecuri cu fulgi de ciocolată. Vă prezentăm astăzi o rețetă simplă pentru aceste fursecuri. Sunt gata în doar 15 minute.

Ingrediente pentru 24 fursecuri:

  • 170 g făină de ovăz,
  • un pliculet 5 g praf de copt,
  • 100 g ulei cocos*,
  • 95 g stevia,
  • un praf de sare,
  • o lingurită esentă de vanilie,
  • un ou,
  • 80 g fulgi de ciocolată

Mod de pregătire:

  1. Intr-un bol adanc se pune uleiul de cocos tinut la temperatura camerei, stevia, oul intreg, esenta de vanilie
  2. Se mixează bine ingredientele pană se omogenizează complet si se obtine o pastă fină.
  3. Peste compozitie se adaugă făina de ovăz amestecată cu praful de copt si sarea.
  4. Se omogenizează cu o spatulă, se adaugă fulgii de ciocolată si se amestecă bine.
  5. Aluatul obtinut se dă la rece pentru 20 de minute.
  6. După 20 de minute cu ajutorul unei linguri se ia din compozitie aluat, si se modelează bilute pe care le usor aplatizăm ca pe niste chiftele.
  7. Se tapetează cu hartie de copt tava de aragaz si se asează fursecurile la distanta unul de altul.
  8. Fursecurile se pun in cuptorul preincălzit la 180°C pentru circa 15 minute.
  9. Se scot si se lasă să se răcească pe un grătar.
  10.  Fursecurile pot fi păstrate pană la 7 zile inchise ermetic intr-un borcan sau o cutie metalică.

———————————

Conform unui studiu publicat in arhiva Universitara NCBI – uleiul de cocos are actiune antimicrobiana, antifungica si sustine sistemul imunitar – combate actiunea nociva a virusurilor si bacteriilor. Uleiul de cocos ajuta la reglarea metabolismului, ameliorarea digestiei, mentinerea bunei functionari a glandei tiroide si sustinerea sanatatii gingiilor si a cavitatii bucale.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort de ciocolată

Tort de ciocolată cu migdale. Reteta unui tort care are in compozitie ciocolata si migdale poti spune ca e desertul perfect.

INGREDIENTE:

  • 2 ouă
  • 80 g unt
  • 150 g făină de migdale
  • 40 g cacao
  • 30 g proteină Isolate Whey 100 CFM 2kg Izolat proteic din zer, ciocolată
  • 80 g zahăr din mesteacăn
  • 1 linguriță de vanilie
  • 150 ml lapte de migdale
  • 3 lingurițe de praf de copt
  • 1 vârf de sare
  • 100 g ciocolată neagră

GLAZURA:

  • 100 g ciocolată neagră
  • ½ lingură de unt
  • o mână de migdale tocate

Pentru ornat:

  • fulgi de migdale

Mod de preparare tort cu ciocolata si migdale:

  1. Incingem cuptorul la 180 de grade. Ungem bine cu unt o tava pentru tort (aproximativ 25cm x 13cm) cu fundul detasabil si ne apucam de treaba.
  2. Ciocolata o topim impreuna cu untul si apoi le lasam sa se raceasca.
  3. Batem galbenusurile cu zahăr din mesteacăn pana cand devin cremoase si se deschid la culoare.
  4. Incorporam usor amestecul de unt si ciocolata, apoi faina de migdale, lapte de migdale, proteina, praful de copt si vârful de sare.
  5. Batem albusurile spuma pana se intaresc si le incorporam cu grija in amestecul de mai sus.
  6. Compozitia obtinuta o turnam in tava si o dam la cuptor pentru a se coace, timp de 40-45 de minute.
  7. Cand este gata scoatem blatul din cuptor si il lasam sa se raceasca.
  8. Dupa ce s-a racit il taiem in doua pe orizontala, montam tortul.
  9. Asezam o parte din blat pe farfurie, adaugam deasupra ciocolata topita cu unt și cacao – întindem uniform pe tort, dupa care punem si a doua foaie de blat.
  10. Pentru glazura adaugam ciocolata topita cu unt și  întindem uniform pe tort si ornam cu fulgi de migdale si dam la rece pentru minim 30 de minute.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri de ovăz cu banane

Fursecuri de ovăz cu banane. Bananele cu coaja maro sau cu pete sunt grozave! Nu cumva să le aruncaţi! Cu ele se fac cele mai aromate deserturi. Gustul dulce se intensifică pe masură ce bananele se coc. Mecanismul e simplu: luaţi trei banane coapte, pasaţi-le cu o furculita, amestecati cu o cană de fulgi de ovaz, o lingură de unt de arahide și un praf de scorţisoară.

INGREDIENTE/Porții: 12

3 banane foarte coapte
1 cană fulgi de ovăz
1 lingură de unt de arahide
Scorţisoară

Opţional se pot adăuga deasupra: stafide, alte fructe uscate sau Slim Chocolate Syrup

PREPARARE fursecuri de ovăz cu banane

Preîncălzeste cuptorul la 170 de grade și pregătește o tavă cu hartie de copt.
Pasează bananele cu o furculiţă, până cand devin o pastă omogenă și lipicioasă.
Adaugă fulgii de ovaz, untul de arahide și amestecă bine.
Porţionează compoziţia cu o lingură și dă-i o formă de bilă. Așează bilele de aluat pe tavă și apoi aplatizează-le până ajung la o grosime de 0,5 – 1 cm.
Bagă tava în cuptor și coace fursecurile timp de 25 de minute.

***

Bananele sunt o sursă bogată de carbohidrați, ce sunt transformați rapid în energie. Conținutul mare de zahăr este echilibrat cu o cantitate mare de fibre și mică de grăsimi, fapt ce contribuie la reglarea asimilării zahărului.
Potrivit studiilor japoneze, o banană coaptă bine, cu coaja pătată, produce o substanță numita TNF (Factor de necroză tumorală), care distruge celulele tumorale. Cu cât coaja este mai întunecată, cu atât are proprietați mai puternice anti-cancer și de întărire a imunitații. Te-am convins sa nu le mai arunci?

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake foarte simplu

Cheesecake foarte simplu. Unul dintre cele mai ușoare deserturi pe care le poți încerca oricând. Un cheesecake foarte simplu este rețeta pe care trebuie să o încerci atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție. Această versiune este uimitoare și, de asemenea, foarte ușor de realizat.

Să vedem cum! 

INGREDIENTE pentru o matriță de 10 x 10:
PREPARARE Cheesecake:
  • Așezăm în recipientul nostru (un vas termorezistent pentru tarte) hârtie vegetală – pe fund şi pe pereţii verticali.
  • Se tasează bine batoanele – se aseaza pe fundul vasului pentru tarte. Se preâncălzește cuptorul.
  • Într-un castron mare, se adaugă crema de brânză, peste care se adaugă oul, eritritolul, și amidonul de porumb. Se amestecă bine cu mixerul până ce crema s-a omogenizat şi a devenit catifelată.
  • În timpul mixării se pune și sucul de lămâie.
  • Se adaugă compoziţia peste stratul din vasul termorezistent, nivelând-o cu spatele unei linguri.
  • Se pune vasul la cuptor, la copt pentru aproximativ 30 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 °.
  • Stratul de cremă trebuie să rămână alb-gălbui, n-ar fi bine să se rumenească. Puteţi testa consistenţa, important este să se închege bine. După ce se scoate din cuptor, se lasă să se răcorească alte 15-20 de minute.
  • Pentru topping! Între timp – într-o cratiță la foc mic – fierbem afinele până când capătă o textură de gem. Puteți adăuga o lingură de îndulcitor dupa gust!
***
Oat Bar este o gustare fabricată din cereale de înaltă calitate, care oferă substanțele nutritive necesare activității zilnice. Fabricat cu fulgi de ovăz, oferă energie rapidă și de durată.
Ovăzul este o cereală bogată în fibre, care crește senzația de sațietate și menține echilibrul gastro-intestinal. În plus, fulgii de ovăz vă ajută să vă calmați pofta de mâncare, împiedicându-vă să mâncați nesănătos între mese. Pe de altă parte, ajută digestia și este bine tolerat de stomac.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși FIT 

Gogoși FIT – rețetă rapidă și delicioasă din ovăz cu chips-uri delicioase de ciocolată de la @iciar8 și @soraya.fitness.
Gogoșile sănătoase cu ovăz și ciocolată reprezintă o alternativă gustoasă și sănătoasă la gogoșile clasice preparate în casă.
Au un gust diferit, bineînțeles, însă sunt aspectuoase, gustoase și îți taie pofta de dulce. O gustare ideală în orice moment al zilei!

INGREDIENTE:
PREPARARE gogoși FIT :
  • Pur și simplu amestecați totul în mixer și adăugați aluatul in câteva forme.
  • Adăugați chips-urile de ciocolată pură pe deasupra și coaceți timp de 15 min. la 180º.

Este mișto și super rapid! Faceți-vă propria versiune a gogoșilor!

***

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Are un profil nutrițional excelent:

  • Textură fina: foarte cremoasă și plăcută.
  • 26% proteine: derivate dintr-o combinație naturală de arahide. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare.
  • Fără ulei de palmier: Spreadurile noastre sunt complet lipsite de ulei de palmier, deoarece sănătatea ta este importantă.
  • Grăsimi sănătoase: untul de arahide furnizează în mod natural grăsimi mono sau polinesaturate, cunoscute și sub denumirea de „grăsimi sănătoase sau bune”. Acest produs nu conține grăsimi „trans”.
  • Conținut scăzut în zaharuri și fără zaharuri adăugate: conține numai zaharuri prezente în mod natural aceștia însemnând mai puțin de un gram de zahăr pe porție.
  • Fără conservanți.
  • Potrivit pentru vegani.
  • Nici o sare adăugată.

 

Recomandari WEIDER: