Publicat pe

Bile Yippie!

Bile Yippie! Iată o rețetă bună și echilibrată sau un desert „potrivit” cu gustosul nostru Yippie!

Ingrediente:
Pregătire:
  1. Amestecați brânza, proteinele și ovăzul cu chipsurile  de ciocolată și lăsați să se odihnească 15 minute.
  2. Tăiați Yippie! în bucăți și amestecați ingredientele rămase într-un alt castron.
  3. Combinați îndulcitorul și cacao, faceți bile cu mâinile umede și introduceți o bucată de Yippie în fiecare.
  4. Puneți bilele într-o oală cu apă clocotită și fierbeți-le câteva minute. Bilele vor fi gata de mâncare atunci când plutesc pe suprafața apei.
  5. Înveliți fiecare bilă cu alune tocate. Serviți-le cu un sos de zmeură sau arome care vă plac cel mai mult…

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (II)

Ovăzul – vedeta cerealelor (II). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Burgeri de leguminoase

Făina de ovăz este ingredientul perfect pentru a face burgeri de legume și leguminoase, pentru a le da consistență și pentru a le acoperi ca înlocuitor pentru pesmet.

Ingrediente
  • fulgi de ovăz.
  • 120 g de ciuperci tăiate.
  • 1 ceapă tocată.
  • 1 dovlecel tocat.
  • 2 morcovi tocati.
  • 1 lingurita de drojdie.
  • 30 g de arahide (fără sare).
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt.
  • Uleiul de măsline extra virgin.
  • Sare & piper negru.
Pregătire:
  • Mai întâi să pregătim toate ingredientele. Pentru a face acest lucru, curățați bine ciupercile.
  • Tăiați foarte marunt ceapa și morcovii si le caliți. Faceți același lucru cu dovleceii.
  • Puneți puțin ulei într-o tigaie pe foc, adăugați ciupercile taiate și gătiți bine timp de 10 minute.
  • Puneți morcovul, dovlecelul, ceapa și arahidele în vasul blenderului – tocati bine.
  • Puneți ciupercile într-un castron mare. Adăugați ingrediente tocate, piperul negru, sarea și se amestecă bine.
  • Puneți fulgii de ovaz într-o farfurie. Formează 4 hamburgeri. Asteptati puțin până când capata o consistență puțin mai mare.
  • Pentru a prăji, pune un pic de ulei într-o tigaie și se prăjesc puțin pe ambele parti. GATA!

De asemenea, pentru orice aluat la care vă puteți gândi, înlocuiți pesmetul cu fulgi de ovăz neutri și va fi delicios și mai sănătos, pentru a evita utilizarea făinurilor rafinate.

Clătite cu spanac

Spanacul este bogat în proteine, ideal pentru cină însoțit de alte legume.

Ingrediente:
  • 1 cană de spanac tocat mărunt
  • ½ cană de fulgi de ovăz neutru
  • 3 ouă
  • Sare și piper după gust
Pregătire:
  • Se amestecă toate ingredientele.
  • Veți avea aproximativ 4 clătite
  • Gatiti pe ambele parti aproximativ 5 minute si atat.
  • Însoțiți clatitele cu o legume sotate, ciuperci la grătar sau salată.

Acestea sunt rețetele sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le considerăm bază într-o dietă bine echilibrată. După cum puteți vedea, ovăzul nu este folosit numai pentru a face prăjituri sau biscuiți. Adăugați fulgi de ovăz la mese și îmbunătățiți-vă dieta cu beneficiile sale.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (I)

Ovăzul – vedeta cerealelor (I). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Clătite de ovăz

Cât de original, nu? Clătitele din ovăz au devenit deja un mic dejun clasic! Dar această rețetă nu poate lipsi din acest articol. Lucrul bun este că în cadrul acestei rețete puteți pune toate combinațiile și toppingurile dorite, făcând astfel un mic dejun diferit în fiecare zi.

Ingrediente de bază:

(puteți varia cantitățile, în funcție de fiecare caz, am pus câteva măsuri standard)

  • 4 albușuri plus 1 gălbenuș
  • 30 – 40 gr de fulgi de ovăz (aromă naturală sau aroma preferată)
  • Se amestecă totul și puneți în tigaie.
La ingredientele de bază mai puteți adăuga:
  • Amestec de semințe (aproximativ 15 gr)
  • Pudră de cacao
  • Scorţişoară
  • Lămâie rasă
  • Una sau două linguri de proteine preferate din zer
  • ½ sau 1 piure de banane
  • Nucă de cocos rasă
Ca topping puteți pune:
  • Câteva afine și / sau căpșuni deasupra (sau orice alt fruct)
  • Unt de arahide sau migdale
  • Sirop de ciocolată cu conținut scăzut de calorii sau sirop de căpșuni
  • Cremă de proteine de ciocolată, ciocolată albă, biscuiți…
  • Bucați de ciocolată neagră… și multe altele…

Chec de ovăz

Cui nu-i place checul?… cu toții îl iubim, să recunoaștem! Văd multe rețete de chec cu fulgi de ovăz… dar atenție, multe dintre acestea au făină de grâu în ingredientele lor, ȘI ACEASTA NU ESTE CHEC DE OVĂZ. Când căutați rețete, asigurați-vă că singura cereală pe care o folosesc este OVĂZUL. Rețeta de mai jos mi-a atras atenția și are ingrediente bune, distrează-te!

Ingrediente:
  • 2 căni de fulgi de ovăz
  • 2 banane coapte
  • 2 oua
  • 1 linguriță esență de vanilie (opțional)
  • 1 lingură miere (opțional)
  • Pudră de scorțișoară (opțional)
  • 1 strop de lapte de migdale
  • Opțional: adăugați chipsuri de cacao

Avantajul acestei rețete este faptul că aluatul nu trebuie frământat. Îl poți prepara foarte rapid și ușor cu ajutorul unui tel.

Pregătire:
  • Amestecă ouăle cu telul.
  • Adaugă laptele, bananele și amestecă din nou foarte bine.
  • Adaugă treptat ovăzul pe măsură ce amesteci ingredientele, pentru a obține o consistență omogenă, fără cocoloașe.
  • După ce ai amestecat suficient și ai obținut textura dorită.
  • Pune aluatul în frigider și lasa-l să stea 30 de minute pentru a avea timp să crească. Contactul dintre aluatul cald și temperatura rece din frigider va stimula creșterea.
  • Între timp, preîncălzește cuptorul la 210 °C.
  • După ce au trecut cele 30 de minute, vei observa că aluatul a crescut considerabil. Pune-l în tavă și lasă-l la cuptor timp de 50 de minute.
  • După 40 de minte, înfige un cuțit în chec pentru a verifica dacă s-a copt. Durata de coacere poate varia în funcție de mărimea tăvii sau de alți factori.
  • Așteaptă până când checul este conform gusturilor tale. Scoate-l apoi din cuptor și las-o puțin să se răcească.

Prăjituri cu fulgi de ovăz

Foarte similar cu formula pentru clătite de fulgi de ovăz. Îți împărtășesc cum să le faci.

Ingrediente:
  • 30 gr aromă de ciocolată albă (poate fi alta).
  • 30 gr de proteine vegane aromă de vanilie sau ciocolată.
  • 10 gr pudră de cacao.
  • 20 gr amestec de semințe.
  • ½ banana coaptă.
  • 1 linguriță de cafea Psyllium (este o fibră, ajută și la îngroșare, opțional).
  • 60 – 70 ml băutură de migdale vegetale fără adaos de zahăr.
  • Bucati de ciocolată neagră pentru a decora.
Pregătire:
  • Cu o furculiță, strivim jumătatea de banană și rezervăm pentru mai târziu.
  • Se amestecă restul ingredientelor, cu excepția băuturii vegetale și a așchiilor de ciocolată.
  • Adăugați banana și băutura vegetală și începeți să frământați.
  • Împărțiți aluatul în 4-6 fursecuri (sau mai multe).
  • Așezați ciocolata neagră în după gust pentru a o decora.
  • O puteți face la cuptorul cu microunde timp de 5 minute la putere maximă sau la cuptor timp de 15 minute.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși Yippie

Gogoși Yippie. Ce se întâmplă dacă îmbinăm o gogoașă cu un bar Yippie!? Să vedem…

Ingrediente:
Pentru acoperire:
Preparare:
  • Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, cu excepția cacao și a yippie bar.
  • Se toarnă amestecul în matriță pentru gogoși și se adaugă pudra de cacao, acum se adaugă și yippie bar. ⁣
  • Punem totul în cuptor timp de 12 minute la 180 de grade. Scoatem și lăsăm să se răcească.
  • Acum ciocolata se topește cu o linguriță de ulei de cocos și se toarnă peste gogoși. Lăsați să se întărească la frigider și decorați cu o bară de 1/4 yippie bar.

Ce credeti?

Mulțumim echipei @myfitlife.es.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MINI TARTĂ

MINI TARTĂ. Cremoasă, netedă și delicioasă cu cremă de ciocolată proteică și fursecuri. Mulțumim @jjmetodoenforma pentru această rețetă!

INGREDIENTE:
  • 200 gr iaurt natural de cocos
  • 300 ml lapte condensat (200 gr lapte praf + 100 ml lapte integral)
  • 30 g de îndulcitor
  • 4 ouă
MOD DE PREPARARE:
  • În primul rând pregătim laptele condensat, bătând laptele praf cu laptele integral.
  • Într-un recipient adăugam iaurtul, laptele condensat și ouăle, apoi le batem bine.
  • Turnăm amestecul pe flan, acoperim cu folie de aluminiu și punem pe o tavă cu un deget de apă.
  • Cocem 30 de minute la 180º.
  • Decorăm cu cremă de ciocolată topită la cuptorul cu microunde (timp de un minut) și fursecuri tocate.
PRODUSE:
  • WHEY PROTEIN CHOCO CREME –  o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine ​​din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.
  • YIPPIE PROTEIN COOKIE BITES – Cookie Bites cu proteine din zer și bucăți de ciocolată sunt cele mai noi gustări de la WEIDER®…
Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ouă poșate cu somon

Ouă poșate și somon – reţeta anabolică

Ingrediente două porții:
  • 2 ouă
  • 1 lingură de oțet din vin alb
  • 2 chifle
  • 4 felii de somon afumat
  • 1 fir de ceapă verde tocat
Pentru sos:
  • 1 linguriță suc proaspăt de lămâie
  • 1 linguriță oțet din vin alb
  • 1 gălbenuș de ou
  • 75 g unt
Mod de preparare:
  1. Preparați sosul: Amestecați – într-un castron – până obțineți un amestec spumos – sucul de lămâie și oțetul peste care adăugați gălbenușurile de ou.
  2. Plasați vasul deasupra unui recipient cu apă fierbinte și amestecați constant până când se îngroașă. Asezonați cu sare și piper și păstrați sosul cald.
  3. Pentru a prepara ouăle, aduceți un vas cu o cantitate suficientă de apă la fiert în care adăugați oțetul.
  4. Reduceți flacăra pentru a fierbe încet. Amestecați apa încet pentru a declanșa un mic vârtej și adăugați ouăle unul câte unul.
  5. Gătiți timp de 4 minute, apoi scoateți fiecare ou cu lingura.
  6. Tăiați chifele pe jumătate. Prăjiți-le ușor și ungeți-le cu puțin unt.
  7. Adăugați pe fiecare felie câte o bucată de somon, 1 ou și câte 1 lingură de sos.
  8. Garnisiți cu  ceapă verde. Serviți preparatul imediat.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Foto: Eat clean by Carmen Lipovan, Autor: weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ouă Benedict

Ouă Benedict – reţeta super anabolică…

Mic dejun sau cină? Această reţetă capătă un sens cu totul nou pentru culturism, dacă îi măreşti cantitatea de proteine prin adăugarea unei porţii de carne de vită şi dacă îi reduci grăsimea. Şunca de curcan îi va da în plus şi o savoare deosebită şi amestecul nostru special cu ardei iute te va face să uiţi de sosul olandez.

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE PENTRU O PORŢIE

689 CALORII 69 G PROTEINE 31 G CARB 28 G GRĂS.

MUȘCHI DE VITĂ, ȘUNCĂ ȘI OUĂ BENEDICT
  • 170 g muşchi file de vită
  • ½ linguriţă ulei de măsline extra virgin
  • 2 felii de şuncă de curcan sau bacon de curcan
  • 1 o chiflă integrală
  • 2 ouă medii
  • 2 ardei iuţi tocaţi
  • 1 fir de ceapă verde tocat
  • 1 căţel usturoi
  • 4 linguriţe oţet de vin alb
  • 1 linguriţă suc de limetă
Mod de preparare:
  1. Taie muşchiul de vită in două şi unge-l cu ulei de măsline. Înveleşte fiecare jumătate într-o felie de şuncă de curcan sau bacon. Încinge o tigaie la foc mare.
  2. Când tigaia e încinsă, adaugă muşchiul învelit in şuncă şi prăjeşte-l 3-4 minute pe fiecare parte. Ia-l de pe foc şi pune câte o bucată de carne pe fiecare jumătate de chiflă.
  3. Scurge cea mai mare parte din grăsimea acumulată în tigaie. Pune tigaia înapoi pe foc şi prăjeşte cele două ouă până când albuşul este închegat dar gălbenuşul e încă moale.
  4. în timp ce se fac ouăle, mixează într-un blender ardeii iuţi, ceapa verde, usturoiul, oţetul şi sucul de limetă.
  5. Pune ochiurile deasupra fiecărei chifle cu carne. Stropeşte cu amestecul de ardei şi savurează.

Autor: Amy Schlinger – muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chifteluțe de Quinoa

Chifteluțe de Quinoa. Căutați o gustare rapidă înainte de sală? Pregătește aceste Chiftelute de Quinoa pentru o săptămână și… gata!

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • Quinoa gătită*
  • Spanac
  • Brânza Cheddar (poți renunța la brânză)
  • Usturoi (praf dacă îți este mai comod)
  • Sare piper

Preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 350 de grade
  • Ungeți tigaia cu ulei de cocos
  • Într-un castron mare, amestecați quinoa gătită, 6 ouă și spanacul tocat. Adăugați brânză și condimente după gust.
  • Faceți (formați) vreo 12 Chiftelute de Quinoa.
  • Gatiți 10-12 minute.
  • Deasupra adaugați patrunjel și/sau Sos 0%!

DA? Gata!

*Quinoa conţine multe proteine şi poate fi folosită pentru prepararea unor mâncăruri vegetariene şi garnituri sănătoase. Se prepară la fel ca orezul, doar că de două ori mai repede, şi este mult mai hrănitoare. 

Preparare: Quinoa trebuie spălată înainte de a o fierbe, deoarece e acoperită de o substanţă numită saponină, care are gust de săpun. O ceaşcă de quinoa se fierbe în 2 ceşti de apă, rezultând 3 ceşti de quinoa fiartă (fierberea face ca boabele să crească mult în volum). Paşii sunt următorii: spală – fierbe – lasă să se odihnească – scurge. Sau pot fi înmuiate – pune seminţele într-un pahar cu apă curată şi după 2-4 ore vor fi înmuiate, numai bune de adăugat în salate şi alte alimente reci.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Autor: www.weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

CUPĂ CU CHIA, PROTEINĂ ŞI FRUCTE

CUPĂ CU CHIA, PROTEINĂ ŞI FRUCTE. Astăzi vă oferim o nouă rețetă fit, dar mai ales gustoasă și rapid de pregătit, potrivită pentru micul dejun sau gustarea din timpul zilei. A urma o dietă nu înseamnă neapărat a te priva de anumite plăceri, ci doar să o faci într-un mod echilibrat.

INGREDIENTE:

  • 30 g de semințe de chia*;
  • 250 ml lapte;
  • 15 g de proteină Weider Protein 80Plus, nucă de cocos;
  • 50 g zmeură;

Topping: zmeură, boabe goji, chipsuri de nucă de cocos.

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amestecă praful de proteine ​​cu laptele și, amestecând cu un tel, se adaugă semințele de chia.
  2. Se lasă să se odihnească într-un pahar peste noapte la frigider.
  3. A doua zi dimineață faceți un piure de zmeură, amestecați-le și turnați-le pe budincă … et voilà! Iată un mic dejun sănătos și complet.

Încercați opțiunea dvs. schimbând gustul proteinelor (de ex. fistic), fructelor și semințelor, cum ar fi susanul.

*Semintele de chia au multiple beneficii pentru sanatate, dar sunt si ingrediente utile in bucatarie, putand fi incluse in preparate absolut delicioase. Semintele de chia si-au castigat un renume de aliment sanatos, recomandat tuturor celor care sunt interesati de un stil de viata echilibrat si sanatos, dar si de cei care au o alimentatie vegetariana, vegana sau raw vegana. Desi dau consistenta alimentelor, semintele de chia au un continut relativ scazut de calorii – 488 de calorii la 100 de grame de seminte.

Autor: www.weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată FIT

Înghețată FIT. Astăzi am făcut o rețetă „FIT” excelentă, gustoasă, perfectă – chiar și în timpul unei diete controlate.

INGREDIENTE:
  • 1 lingură unt de arahide
  • 1 lingură de pudră de proteine, gust preferat (recomand GOLD WHEY* sau PROTEIN 80 PLUS**)
  • ¼ cană de apă
  • ¼ cană cu lapte degresat
PREPARARE:
  1. Puneți toate ingrediente într-un pahar de blender sau într-un shaker.
  2. Pentru a obține o consistență bună și un „amestec” mai bun, vă recomandăm să turnați proteine ​​și untul de arahide în apă, și nu invers.
  3. După adăugarea tuturor ingredientelor, amestecați energic, inițial cu mâna și apoi cu ajutorul unui blender.
  4. Când ați obținut o consistență pe placul dvs., transferați amestecul într-un recipient mai mare
  5. Lăsați-l la congelator cel puțin 3 ore.

În acest moment, înghețata FIT de proteine e gata!

Încercați să creați! … decorați cu un pic de proteine ​​WHEY PROTEIN WHITE sau WHEY PROTEIN CHOCO CREME (vă recomand să îl puneți puțin în cuptorul cu microunde).

VALORI NUTRIȚIONALE (pe porție):
  • Energie: 248 Kcal
  • Proteine: 29 g
  • Carbohidrați: 5 g
  • Grăsime: 12 g

*Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

**Weider Protein 80+ 500g –  are până la 83% proteine de înaltă calitate. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Smoothie cu spanac

Smoothie cu spanac. De ce? Pentru ca verdeturile furnizeaza o multime de enzime esentiale pentru o digestie buna, dar si clorofila, care curata sangele de toxine. In plus, un smoothie cu adevarat sanatos trebuie sa contina mai multe legume si verdeturi decat fructe.

INGREDIENTE

Topping:
  • Semințe Chia, afine, bucati de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE Smoothie:

  1. Se curata banana si kiwi-ul si se congelează.
  2. Apoi, adăugați fructele congelate împreună cu spanacul, sucul de lime și L-Carnitine Water Lemon într-un blender și amestecați.
  3. Puneți rezultatul verde într-un bol și adaugati fructe, semințe de chia și chipsuri de nucă de cocos.

*100 de grame de spanac crud conține: 23 de calorii, 91% apă, 2,9 grame de proteine, 3,6 grame de carbohidrați, 0,4 grame de zahăr, 2,2 grame de fibre și 0,4 grame de grăsimi. Majoritatea carbohidraților din spanac sunt, de fapt, fibre insolubile care susțin sistemul digestiv, previn constipația și mențin senzația de sațietate. Pe lângă minerale și vitamine, spanacul mai conține potasiu, magneziu, vitaminele B6 și E, dar și compuși precum: nitrați, quercitină, luteină, zeaxantină, neoxantină și violaxantină. Acesta este benefic în multe probleme de sănătate, potrivit studiilor realizate de oamenii de știință: diabet, astm, tensiune arterială, sănătatea oaselor, sănătatea pielii și părului etc.

**Kiwi este un fruct bogat in vitamine (in special vitaminele C, B9 si E) si minerale (cum ar fi calciul, fosforul si potasiul). Deși este un fruct dulce, kiwi are un conținut scăzut de calorii (aproximativ 60 de calorii la 100 de grame) și este un fruct ideal pentru diete.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort de ciocolată

Tort de ciocolată. Mai mult ca sigur, în această perioadă, aproape toți urmează o dietă pentru a pierde cele câteva kilograme acumulate în timpul iernii. Dar orice dietă, chiar și cea mai restrictivă, poate și ar trebui să includă o masă trișată sau, în unele cazuri, câteva zile de „reîncărcare” (adică zilele în care se consumă carbohidrați pentru a restabili alimentarea cu energie și glicogenul).

Deci… iată o rețetă pe care ți-o poți oferi zilele acestea, fără prea multe remușcări. Rețetă este ușoară și foarte gustoasă!

Ingrediente:
Pregătire:
  • Se amestecă 1/2 cană de iaurt cu piure de banane, vanilie și unt de arahide.
  • Apoi combinați oul cu fulgii de ovăz, praful de cacao și praful de copt.
  • La final adaugă ciocolata și pune amestecul într-o matriță.
  • Gătiți la 180-200 grade timp de 20 de minute și GATA!
Pentru decor:
  • Combinați iaurtul grecesc rămas cu câteva picături de stevie, amestecați bine și lăsați să se răcească la frigider.
  • Când este rece adăugați-l la tort.
  • Și dacă doriți să „exagerați” … adăugați niște fulgi de ciocolată neagră sau sirop de ciocolată.

ATENȚIE: acesta este un exemplu, toată lumea este liberă să-și încerce propria versiune!

Recomandari WEIDER: