Publicat pe

Ouă poșate cu somon

Ouă poșate și somon – reţeta anabolică

Ingrediente două porții:
  • 2 ouă
  • 1 lingură de oțet din vin alb
  • 2 chifle
  • 4 felii de somon afumat
  • 1 fir de ceapă verde tocat
Pentru sos:
  • 1 linguriță suc proaspăt de lămâie
  • 1 linguriță oțet din vin alb
  • 1 gălbenuș de ou
  • 75 g unt
Mod de preparare:
  1. Preparați sosul: Amestecați – într-un castron – până obțineți un amestec spumos – sucul de lămâie și oțetul peste care adăugați gălbenușurile de ou.
  2. Plasați vasul deasupra unui recipient cu apă fierbinte și amestecați constant până când se îngroașă. Asezonați cu sare și piper și păstrați sosul cald.
  3. Pentru a prepara ouăle, aduceți un vas cu o cantitate suficientă de apă la fiert în care adăugați oțetul.
  4. Reduceți flacăra pentru a fierbe încet. Amestecați apa încet pentru a declanșa un mic vârtej și adăugați ouăle unul câte unul.
  5. Gătiți timp de 4 minute, apoi scoateți fiecare ou cu lingura.
  6. Tăiați chifele pe jumătate. Prăjiți-le ușor și ungeți-le cu puțin unt.
  7. Adăugați pe fiecare felie câte o bucată de somon, 1 ou și câte 1 lingură de sos.
  8. Garnisiți cu  ceapă verde. Serviți preparatul imediat.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Foto: Eat clean by Carmen Lipovan, Autor: weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ouă Benedict

Ouă Benedict – reţeta super anabolică…

Mic dejun sau cină? Această reţetă capătă un sens cu totul nou pentru culturism, dacă îi măreşti cantitatea de proteine prin adăugarea unei porţii de carne de vită şi dacă îi reduci grăsimea. Şunca de curcan îi va da în plus şi o savoare deosebită şi amestecul nostru special cu ardei iute te va face să uiţi de sosul olandez.

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE PENTRU O PORŢIE

689 CALORII 69 G PROTEINE 31 G CARB 28 G GRĂS.

MUȘCHI DE VITĂ, ȘUNCĂ ȘI OUĂ BENEDICT
  • 170 g muşchi file de vită
  • ½ linguriţă ulei de măsline extra virgin
  • 2 felii de şuncă de curcan sau bacon de curcan
  • 1 o chiflă integrală
  • 2 ouă medii
  • 2 ardei iuţi tocaţi
  • 1 fir de ceapă verde tocat
  • 1 căţel usturoi
  • 4 linguriţe oţet de vin alb
  • 1 linguriţă suc de limetă
Mod de preparare:
  1. Taie muşchiul de vită in două şi unge-l cu ulei de măsline. Înveleşte fiecare jumătate într-o felie de şuncă de curcan sau bacon. Încinge o tigaie la foc mare.
  2. Când tigaia e încinsă, adaugă muşchiul învelit in şuncă şi prăjeşte-l 3-4 minute pe fiecare parte. Ia-l de pe foc şi pune câte o bucată de carne pe fiecare jumătate de chiflă.
  3. Scurge cea mai mare parte din grăsimea acumulată în tigaie. Pune tigaia înapoi pe foc şi prăjeşte cele două ouă până când albuşul este închegat dar gălbenuşul e încă moale.
  4. în timp ce se fac ouăle, mixează într-un blender ardeii iuţi, ceapa verde, usturoiul, oţetul şi sucul de limetă.
  5. Pune ochiurile deasupra fiecărei chifle cu carne. Stropeşte cu amestecul de ardei şi savurează.

Autor: Amy Schlinger – muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chifteluțe de Quinoa

Chifteluțe de Quinoa. Căutați o gustare rapidă înainte de sală? Pregătește aceste Chiftelute de Quinoa pentru o săptămână și… gata!

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • Quinoa gătită*
  • Spanac
  • Brânza Cheddar (poți renunța la brânză)
  • Usturoi (praf dacă îți este mai comod)
  • Sare piper

Preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 350 de grade
  • Ungeți tigaia cu ulei de cocos
  • Într-un castron mare, amestecați quinoa gătită, 6 ouă și spanacul tocat. Adăugați brânză și condimente după gust.
  • Faceți (formați) vreo 12 Chiftelute de Quinoa.
  • Gatiți 10-12 minute.
  • Deasupra adaugați patrunjel și/sau Sos 0%!

DA? Gata!

*Quinoa conţine multe proteine şi poate fi folosită pentru prepararea unor mâncăruri vegetariene şi garnituri sănătoase. Se prepară la fel ca orezul, doar că de două ori mai repede, şi este mult mai hrănitoare. 

Preparare: Quinoa trebuie spălată înainte de a o fierbe, deoarece e acoperită de o substanţă numită saponină, care are gust de săpun. O ceaşcă de quinoa se fierbe în 2 ceşti de apă, rezultând 3 ceşti de quinoa fiartă (fierberea face ca boabele să crească mult în volum). Paşii sunt următorii: spală – fierbe – lasă să se odihnească – scurge. Sau pot fi înmuiate – pune seminţele într-un pahar cu apă curată şi după 2-4 ore vor fi înmuiate, numai bune de adăugat în salate şi alte alimente reci.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Autor: www.weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată FIT

Înghețată FIT. Astăzi am făcut o rețetă „FIT” excelentă, gustoasă, perfectă – chiar și în timpul unei diete controlate.

INGREDIENTE:
  • 1 lingură unt de arahide
  • 1 lingură de pudră de proteine, gust preferat (recomand GOLD WHEY* sau PROTEIN 80 PLUS**)
  • ¼ cană de apă
  • ¼ cană cu lapte degresat
PREPARARE:
  1. Puneți toate ingrediente într-un pahar de blender sau într-un shaker.
  2. Pentru a obține o consistență bună și un „amestec” mai bun, vă recomandăm să turnați proteine ​​și untul de arahide în apă, și nu invers.
  3. După adăugarea tuturor ingredientelor, amestecați energic, inițial cu mâna și apoi cu ajutorul unui blender.
  4. Când ați obținut o consistență pe placul dvs., transferați amestecul într-un recipient mai mare
  5. Lăsați-l la congelator cel puțin 3 ore.

În acest moment, înghețata FIT de proteine e gata!

Încercați să creați! … decorați cu un pic de proteine ​​WHEY PROTEIN WHITE sau WHEY PROTEIN CHOCO CREME (vă recomand să îl puneți puțin în cuptorul cu microunde).

VALORI NUTRIȚIONALE (pe porție):
  • Energie: 248 Kcal
  • Proteine: 29 g
  • Carbohidrați: 5 g
  • Grăsime: 12 g

*Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

**Weider Protein 80+ 500g –  are până la 83% proteine de înaltă calitate. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Granola Whey Coffee

Granola Whey Coffee!

Ce este Granola?

Descoperită de James Caleb Jackson în anul 1863, apoi preluată și îmbunătățită de medicul nutriționist american, John Harvey Kellogg, reteta granola a devenit cunoscută în anul 1881, cand compania medicului Kellogg a început să comercializeze acest produs, reușind să vandă aproximativ două tone de granola pe săptămană. De atunci, acest produs a rămas un aliment vedetă în dieta americanilor, dar și a brazilienilor, fiind recomandat mai ales în curele de slăbire. Care sunt motivele pentru care a avut succes? Ingredientele acestui mix, în combinație cu beneficiile pe care le oferă sunt probabil cheia succesului.

Valori nutritive pe porție:

480 kcal
17,9 g proteine
44,2 g carbohidrați
23,9 g grăsime

INGREDIENTE pentru 500 g:

■ 50 g WEIDER Whey Coffee
■ 300 g făină de ovăz – Gourmet Oat Flour
■ 75 g nuci tocate
■ 1 linguriță de cacao pudră (aprox. 5 g)
■ 50 g ulei de nucă de cocos
■ 6 linguri de sirop de agave (aprox. 60 g)
■ 6 linguri de apă

PREGĂTIRE:

  1. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C (căldură de sus / de jos).
  2. Toate ingredientele uscate se amestecă într-un bol mare.
  3. Încălziți uleiul de nucă de cocos într-un bol mic, la cuptorul cu microunde, până s-a lichefiat. Se amestecă împreună cu apa și siropul de agave și se pune în amestecul de ovăz-nucă.
  4. Amestecul se întinde pe o foaie de copt cu hârtie de copt și se presează puțin. Granola se lasă la cuptor pentru aproximativ 15-20 min. Gata!
Pentru mai multă inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER: