WEIDER este o companie cu sediul in Phoenix, Arizona, cu o experiență de peste 70 de ani. Misiunea noastră este să oferim consumatorilor cele mai bune produse pe care Știința Nutriției le oferă. Produsele noastre sunt destinate pentru a oferi o viață mai lungă, mai puternică și mai sănătoasă.

Din anul 1936, familia WEIDER și brandul au dezvoltat suplimente alimentare inovatoare bazate pe următoarele aspecte importante:

CALITATE: Îndeplinirea tuturor standardelor de fabricație și nutriție

ȘTIINȚĂ: Ingrediente care au dovedit ca oferă beneficiile eficace pe care consumatorul le dorește

CUNOȘTINȚE: Rețeaua mondială care implică toate aspectele legate de sănătate și bunăstare

ÎNCREDERE: Produsele pe care te poți baza pentru a-ți atinge obiectivele.

Filozofia noastră este simplă: Trăiește mai bine pentru tine și pentru familia ta

Noi vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu și promitem să ne respectam angajamentul: acela de a oferi produse mai bune la un preț accesibil.

Istoria Weider

Cu o moștenire a conducerii internaționale de aproape 70 de ani, Joe Weider, „The Master Blaster” însuși, și brandul Weider® au educat oamenii din întreaga lume cu privire la toate aspectele legate de culturism, fitness, sănătate și wellness. Weider® a câștigat încrederea oamenilor conștienți de sănătate dintr-un singur motiv – pentru mai mult de o jumătate de secol, noi am pus calitatea și eficacitatea produselor noastre mai presus de orice. Astăzi, numele Weider® este sinonim cu sănătatea și fitness-ul în toată lumea – mărcile, informațiile, produsele și serviciile de calitate se vând în peste 120 de țări.

Brandul Weider

Brandul este unul dintre cele mai recunoscute din industrie. Începând cu anul 1936, marca Weider a fost expusă atât în SUA, cât și în întreaga lume. Acest lucru a fost posibil prin asociere în reviste, suplimente nutritive, evenimente sportive, echipament și acordarea licentelor de brand.