Despre Noi

WEIDER este o companie cu sediul in Phoenix, Arizona, cu o experiență de peste 70 de ani în nutriția sportivă. Misiunea noastră este aceea de a oferi consumatorilor suplimente nutritive de cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt destinate tuturor celor ce-și doresc o viață mai îndelungată și mai sănătoasă.

Din anul 1936, WEIDER a dezvoltat suplimente alimentare inovatoare bazându-se pe următoarele valori definitorii pentru brand:

CALITATE: Respectăm toate standardele de calitate

ȘTIINȚĂ: S-a dovedit științific faptul că ingredientele folosite de noi asigură beneficiile dorite de consumator

CUNOȘTINȚE: Ne bazăm pe o rețea mondială care verifică toate aspectele legate de sănătatea consumatorului

ÎNCREDERE: Producem suplimente pe care te poți baza pentru a-ți atinge obiectivele de fitness

Filozofia noastră este simplă: O viață mai bună pentru tine și familia ta

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu și promitem să ne respectam angajamentul de a vă oferi produse de calitate la un preț accesibil.

Istoria Weider

Cu o istorie de leadership de aproape 70 de ani, Joe Weider, „The Master Blaster” împreună cu brandul Weider® au contribuit la educarea oamenilor din întreaga lume cu privire la toate aspectele legate de culturism, fitness, sănătate și wellness.

Weider® a câștigat încrederea oamenilor preocupați de sănătatea lor pentru că, timp de mai mult de o jumătate de secol, brandul a pus calitatea și eficacitatea produselor sale mai presus de orice. Astăzi, numele Weider® este cunoscut în toată lumea ca sinonim cu produsele sănătoase și fitness-ul – informațiile, produsele și serviciile de calitate oferite de Weider se vând în peste 120 de țări.

Brandul Weider

Brandul este unul dintre cele mai cunoscute din industrie. Începând cu anul 1936, marca Weider beneficiază de publicitate atât în SUA, cât și în întreaga lume, produsele fiind prezentate în reviste de specialitate, la evenimente sportive, prin intremediul echipamentelor și a licențelor de brand.