Publicat pe

Desert bogat în proteine

Desert bogat în proteine. Idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food.

Ingrediente desert bogat în proteine – o porție:
  • 80 g piure de dovleac⁣*,
  • 10 ml apă minerală⁣,
  • 10 g albuș de ou⁣,
  • 1/4 linguriță de migdale tocate sau semințe de dovleac⁣,
  • 15 g WEIDER Gold Whey Vanilie⁣**,
  • 15 g musli***,
  • 5 g făină de cocos⁣,
  • 1 vârf de praf de copt⁣,
  • îndulcitor.

Amestecați totul bine, adaugati îndulcitor după gust și puneți într-un vas⁣ în cuptorul cu microunde aproximativ 3 minute până când aluatul se desprinde de pe margine sau 10-12 minute într-un cuptor preîncălzit la 180°.

Pentru budincă – o porție:

Amestecați, fierbeți, luați de pe foc și adăugați 25 g de albuș de ou, continuați să amestecați cel puțin 5 minute⁣, fierbeți din nou. Lasati-l sa se răceasca pana se stabilizeaza compozitia.

Acum puteți pune totul în straturi într-un pahar – îl puteți aseza cu musli și semințe de dovleac!
Gata rețeta „Desert bogat în proteine”!
Poftă bună!

*Dovleacul este o sursă excelentă de fibre, dar are un conţinut extrem de scăzut de calorii, oferindu-ţi astfel saţietate fără costul kilogramelor în plus. O porţie de piure de dovleac conţine mai mult de 200% din aportul zilnic necesar de vitamina A recomandat de specialişti, vitamină care ajută la îmbunătăţirea vederii, în special în cazul persoanelor care au probleme cu vederea în întuneric sau lumină slabă.

**Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

***Musli este bogat în fibre care ajută digestia şi creează rapid o senzație de sațietate, de aceea este foarte recomandat în dietele de slăbire, dar şi celor care doresc o alimentaţie sănătoasă şi naturală.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Placintă cu brânză și… Cazeină

Placintă cu brânză și… Cazeină*

INGREDIENTE:

  • 500 g de brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi;
  • 3 ouă;
  • 80 g unt topit;
  • 50 g zahăr de mesteacăn (sau alternativa);
  • 40 g Cazeină – Day & Night Casein – Vanilie;
  • 1/2 lămâie;
  • 40 g de migdale;
  • 100 g afine;
  • 100 g zmeură;
  • un vârf de lingurita de sare;
  • 3 lingurițe praf de copt.

MOD DE PREPARARE:

  1. Separați albușul de galbenuș și bateți ușor albușurile împreună cu vârful de sare.
  2. Se amestecă brânza de vaci, ouăle, untul, zahărul, migdale, praful de copt și sucul de lămâie.
  3. Acum, adaugati fructele de padure și cazeină – Day & Night Casein de – puneți amestecul într-o tavă de copt unsă și coaceți aproximativ 30-40 de minute într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade.
  4. În cele din urmă, adăugați niște migdale tocate și zahăr pudră în pe caserola.

*Cazeina este o proteină prezentă în lactate și reprezintă 80% din proteinele regăsite în lapte. În componența sa se află o gamă largă de aminoacizi și este aproape identică cu proteina din zer. În momentul în care este ingerată, cazeina formează un pansament în stomac, care încetinește procesul de absorbție a aminoacizilor în sânge… Caracteristicile produsului: conținut ridicat de proteine ​​(peste 84%), cu cazeină pură (vanilie)! conține proteine ​​din cazeină pură; te simți plin pentru mai mult timp; conținut scăzut de grăsimi și conținut scăzut de zahăr; gust delicios, chiar și cu apă; pentru micul dejun, după antrenament și ideal înainte de a merge la culcare; conținut ridicat de proteine; mai puțin de 1 g de grăsimi și carbohidrați per porție.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Tort de ciocolată cu migdale

Tort de ciocolată cu migdale*.

INGREDIENTE:

  • 2 ouă
  • 80 g unt
  • 150 g făină de migdale
  • 40 g cacao
  • 30 g proteină CFM Whey Protein, ciocolată
  • 80 g zahăr din mesteacăn
  • 1 linguriță de vanilie
  • 150 ml lapte de migdale
  • 3 lingurițe de praf de copt
  • 1 vârf de sare
  • 100 g ciocolată neagră.

GLAZURĂ:

  • 100 g ciocolată neagră
  • ½ lingură de unt
  • o mână de migdale tocate.

MOD DE PREPARARE:

  1. Se topește untul și se adaugă laptele.
  2. Se bat ouăle cremă cu zahărul și vanilia.
  3. Se amestecă ingredientele uscate și se adaugă alternativ rezultatul de la punctul 1 și 2 la viteza medie a mixerului de mână.
  4. Puneți aluatul într-o tavă de copt unsă (aproximativ 25cm x 13cm).
  5. Coaceți tortul într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade C timp de aproximativ 20-25 minute.

Pentru glazură, topiți ciocolata cu untul peste o baie de apă și apoi întindeți uniform pe tort.

*Beneficiile consumului de migdale:
Migdalele conțin din plin fibre, proteine, vitamine și minerale, care împreună acționează în mod benefic asupra corpului, atunci când sunt consumate în mod constant.

  • Promovează sănătatea sistemului cardiovascular
  • Ajută la acoperirea necesarului de proteine ale organismului
  • Promovează sănătatea sistemului digestiv
  • Ajută să-ți menții pielea tânără și sănătoasă
  • Te ajută să ții sub control greutatea corporală
  • Este de ajutor în menținerea sănătății oaselor și a dinților
  • Poate fi de ajutor în combaterea cancerului și a inflamațiilor
  • Te ajută să fii plin de energie
  • Satisface necesarul de minerale al organismului

Recomandari WEIDER: