Publicat pe

Înghețată proteică #yummy​​​​​​​​

Înghețată proteică #yummy​​​​​​​​. Perfect pentru zilele fierbinți de vară!

Pentru o porție aveți nevoie de:​​​​​​​

  • 7g inulină*
  • 12-15 g cafea rece sau apă​​​​​​​

–> încălziți scurt – amestecați​​​​​​​​

​​​​​.
  • 100 g Protein Low Carb vanilie
  • 50g iaurt grecesc​​​​​​​
  • 8g Proteina Whey
  • 1 linguriță gumă guar (0,8 g)​​​​​​
  • 30 g amestec de eritritol stevia (mai bun decât doar eritritol pentru consistență, chiar mai bun decât pulberea)​​​​​​​

–> se adauga si se amesteca pana compazitia devine pufoasa

.
  • 30 g albus de ou
  • puțin suc de lămâie, sare

–> bate amestecul foarte bine​​​​​​​​

.​​​​​
  • 3 g inulină

–> se adaugă, se bate în continuare până când amestecul devine foarte ferm, apoi se adaugaă în compozitia pufoasa
​​​​​
(lăsați-l să înghețe aproximativ 40 de minute, lăsați-l să devină foarte ferm în congelator sau savurați-l imediat)​​​​​​​

.
  • Inulina reprezinta un tip de fibra alimentara solubila, intalnita in numeroase plante. De asemenea, aceasta este un fructan, iar ca si alti fructani, actioneaza ca prebiotic, ceea ce inseamna ca hraneste bacteriile prietenoase din intestin.
  • Muscle Protein Low Carb 330 ml este o băutură ce conține proteine de înaltă calitate din lapte, păstrând un aport redus de carbohidrați. De asemenea, Muscle Protein Low Carb conține doar 0,5 grame de grăsimi. Calități: conținut ridicat de proteine; conținut redus de carbohidrați; conținut redus de grăsimi; se digeră ușor; gust deosebit. Conține până la 30 grame de proteine ​​per sticlă, fiind o sursă ideală de energie, proteine ​​și vitamine. Produs recomandat atât în faza de definire musculară, cât și în faza de construcție!

 

Recomandari WEIDER:

  • All Day Energy 90 capsule

    40,00 lei
    Citește mai mult
  • Weider Protein Pancake Mix

    Protein Pancake Mix 600gr

    77,00 lei
    Selectează opțiunile
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    35,00 lei
    Citește mai mult
Publicat pe

Prajitură cu ciocolată și dulceată

Prajitură cu ciocolată și dulceată. Ai o poftă de dulce, dar ești prea lene să gătești ceva.

Solutia o avem datorita lui @jjmetodoenforma cu aceasta prajitura care se face in 5 minute!

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  • Intai punem toate ingredientele in afara de ciocolata si dulceata intr-un recipient si amestecam foarte bine.
  • Turnăm jumătate din aluat într–un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, se pune o uncie de ciocolată și două linguri de dulceață și se acoperă cu aluatul rămas.
  • Se pune la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Lasati sa se raceasca si… savurati.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Indiferent dacă aveți un stil de viață „Fit” sau dacă vă place să aveți grijă de dvs. fără a renunța la capriciile sănătoase … Weider’s Peanut Butter Smooth este perfect pentru a include în micul dejun, gustări, deserturi sau pentru a pregăti tot felul de rețete pe care vi le puteți imagina. Vezi si Peanut Butter Powder »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite proteice cu dulceață

Clătite proteice cu dulceață

Clatitele sunt unul dintre deserturile preferate ale romanilor dar putini stiu ca ele isi au originea in Bretagne, Franta. Varietatea retelor, data in primul rand de varietatea umpluturilor nu cred ca se va sfarsi niciodata, oricine putand sa inventeze propria reteta…

Ingrediente:

  • 100 g făină integrală de grâu sau Gourmet Oat Flour
  • 20 g 100% WHEY CLEAN FORMULA 908g
  • 5 g praf de cacao
  • 50 g îndulcitor
  • 5-10 picături de vanilie
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 2 ouă
  • 250 g unt degresat 0.3%
  • 100 ml lapte
  • ½ pahar de dulceață de de cireșe

Pregătire:

  1. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron impreuna cu gălbenușul de ou, 100 g unt degresat, laptele și aproximativ 200 ml de apă.
  2. Într-un castron perfect uscat – bateți albușurile spumă.
  3. Într-o tigaie unsă (cu ulei de nucă de cocos, de exemplu) prăjiți clătite pe ambele părți.
  4. Între timp, amestecați restul de unt degresat cu picăturile de vanilie. Apoi ungeți clătitele cu dulceața de cireșe.

Clătite delicioase din faină integrală de ovăz, îmbogățită cu proteine

Protein ​​Pancake Mix este o combinație de ingrediente studiată îndelungat – combină făina de ovăz cu cele mai bune surse de proteine: zer, ou și lapte – o aprovizionare optimă cu aminoacizi esențiali și proteine de înaltă valoare biologică.

Mod de utilizare: se amestecă 25 g (o cupă) cu 50 ml de apă; adăugați amestecul într-o tigaie fierbinte cu un pic de ulei; de asemenea, se poate găti adăugând amestecul la cuptor, 1 minut și jumătate la putere maximă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pandișpan cu rubarbă

Pandișpan cu rubarbă. 

Ingrediente

  • 8 ouă,
  • Îndulcitor cam 8 pliculețe,
  • Făină 8 linguri,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Oțet 1 lingură,
  • Sare iodată ½ linguriță,
  • Zmeură proaspătă 200 g,
  • Rubarbă 200 g,
  • Zahăr pudră vanilinat.

Pregătire

  1. Zmeura se spală, tijele de rubarbă se curăță (atenție frunzele sunt otrăvitoare – trebuie înlăturate), apoi se mărunțesc.
  2. Peste zmeură și rubarbă se presară îndulcitorul.
  3. Gălbenușurile se amestecă energic cu îndulcitorul, până se dubelază cantitatea.
  4. Se adaugă praful de copt împreună cu făina și se amestecă până se omogenizează compoziția.
  5. Albușurile ținute cca. 60 de secunde la temperatura camerei se bat energic cu un praf de sare și 1 lingură de oțet.
  6. După ce s-a obținut o spumă fermă din albușuri, se adaugă crema de gălbenușuri, amestecându-se ușor, până ce se vor îngloba toate ingredinetele.
  7. Aluatul obținut se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, unsă cu unt.
  8. Se presară fructele în proporții egale, apoi se dă prăjitura la copt în cuptorul preîncins cca. 10 minute la 200 grade, apoi 25 de minute la 180 grade. După ce trece testul scobitorii, se oprește cuptorul și se lasă la răcit în cuptor cu ușa întredeschisă. La servire se pudrează cu zahăr vanilat.

Poftă bună!

.

Rubarba nu este o leguma bogata neaparat in nutrienti esentiali, insa ea are un continut scazut de calorii. Totodata, rubarba este o sursa foarte buna de vitamina K, asigurand intre 26-37% din necesarul zilnic recomandat de vitamina K, la o portie de 100 de grame. Acest procent variaza, mai ales daca rubarba este preparata termic sau nu. La fel ca alte legume, rubarba este si foarte bogata in fibre, oferind cantitati similare cu cele pe care le au portocalele, merele sau telina.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă cu orez și mango

Budincă cu orez și mango *. Aceasta are un gust exotic veritabil și… este ușor de preparat. Este sănătoasă și cu adevărat ușor de pregătit folosind doar câteva ingrediente. Dacă dorești să sporești conținutul proteic poți adăuga o lingură de pudră proteică cu vanilie.

Ingrediente

  • 1 cană orez brun sau alt tip de orez
  • 3 căni lapte – la alegere migdale, cocos lapte vacă
  • 2-3 linguri miere (sau indulcitor după gust)
  • 1 păstaie de vanilie
  • 1 lingura Gold Whey – vanilie
  • 2 mango

Mod de pregatire

  1. Toarnă laptele peste orez până îl acoperă și fierbe-l – la foc mic – până se înmoaie (aproximativ 15 minute).
  2. Când orezul a fiert, adaugă îndulcitorul și semințele din păstaia de vanilie.
  3. Fructul de mango se curăță și se blenduiește sub formă de piure sau se taie în bucățele.
  4. Adaugă fructul de mango în amestecul de orez.

Budincă cu orez și mango nu conține gluten, iar prin utilizarea laptelui de cocos sau de migdale, poți pregăti cu ușurință o variantă vegană. Această budincă cu orez are un conținut redus de grăsimi și e dietetică, dar în același timp este destul de sățioasă.

.

*Mango e un fruct bogat in vitamina A. Aceasta vitamina are multe functii importante in corpul uman, in special pentru ochi si piele. Totodata, vitamina A contribuie la o sanatate mai buna a oaselor tale, precum si la mentinerea sanatatii sistemelor imunitar si reproducator. Mango are un mare potential cand vine vorba de controlul greutatii. Cercetarile recente sugereaza ca mango si fitochimicalele din compozitia lui pot, de fapt, sa suprime celulele grase si genele corelate cu grasimea din corp.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort Yippie cu zmeură

Tort Yippie cu zmeură! Rețeta delicioasă: tort cu zmeură, ciocolată albă si Yippie Bar de la @annaskuechenkuenste.

Pentru o formă de 16 cm:
Baza:
  • 30g faina de spelta
  • 20g Gold Whey Vanilie
  • 1 ou
  • 90g Sos de mere fără zahăr adăugat
  • 1 lingurita praf de cop
  • 2 linguri de eritritol
Crema:
  • 300g Skyr ( produs similar cu iaurtului grecesc)*
  • 1/2 pachet pudră de cremă de vanilie
  • 250 ml lapte de migdale fara zahar
  • 1 pachet de gelatină măcinată
  • Aroma de vanilie pentru dulceata
De asemenea:
  • 6 lingurite de dulceata fara zahar
  • Zmeura proaspata
  • Yippie Bar
  • Picaturi de ciocolata alba fara zahar
Preparare:
  1. Se amestecă toate ingredientele pentru bază și se coace într-o formă de silicon la cuptor la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
  2. Lăsați baza să se răcească pentru scurt timp. Întindeți apoi dulceața pe fund și întindeți zmeura deasupra.
  3. Pentru crema, pregatiti budinca de vanilie cu laptele de migdale si indulciti cu aroma de vanilie. Apoi amestecați în skyr. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe pachet și adăugați în masa de budincă skyr.
  4. Se intinde crema peste baza si se da la frigider, de preferat peste noapte.
  5. A doua zi – topping cu batoane Yippie și ciocolată albă.

*Skyr-ul este un aliment relativ nou, dar este o mâncare tradițională, care se consumă de mai multe secole, în Islanda. Compoziția, aroma și aportul nutritiv al skyr-ului sunt similare cu cele ale iaurtului grecesc. Totuși, islandezii consideră skyr-ul un fel de brânză, decât un iaurt.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjituri cu căpșuni


Prăjituri cu căpșuni 🍓 de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
.
Aceste prăjituri cu căpșuni și iaurt delicioase au un gust atât de ușor încât se potrivesc perfect în toate zilele…
.
Pentru 9 bucăți:

Blat:
Crema:
.
  • 150 g căpșuni
  • apă
  • 2-3 linguri indulcitor
  • 1 pachet de glazura de tort fara zahar
Preparare
  1. Amestecați ingredientele pentru blat și coaceți într-o formă de silicon (20×20 cm) la 180 de grade timp de 10-15 minute
  2. Pentru cremă, amestecați împreună iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi, dulceața, zerul și gelatina. Tăiați căpșunile în bucăți mici și înglobați-le în cremă
  3. Întindeți crema pe baza de tort
  4. Pentru nivelul fructelor, fierbeți căpșunile bucăți și adăugați puțină apă și eritritol. Se face piure cu un blender si se adauga glazura de tort. Se aduce din nou la fiert și se amestecă bine cu un tel
  5. Se toarna peste crema si se da la frigider pentru cateva ore
  6. Am acoperit feliile cu crema proteica – ciocolata alba.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Protein Cheesecake

Protein Cheesecake

Protein Cheesecake. Rețeta delicioasă (12 bucăți​​​​​) de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
​​​​​​​​​​
Baza
  • 40g biscuiti cu unt
  • 30% mai putin zahar
  • 30g margarina usoara
  • 30g Gold Whey Vanilie
  • 50 ml lapte de migdale fără zahăr
Cheesecake
  • 200g crema de branza 0,2% grasime
  • 300g iaurt
  • 15g Gold Whey Vanilie
  • 15g praf de budincă de vanilie
  • Îndulcitor după gust
De asemenea
  • Afine
  • 2 lingurite dulceata de afine (fara zahar)
  • Formă din silicon 20×20​​​​​​​

Mod de pregatire

  1. Puneți biscuiții într-o pungă de congelator și zdrobiți în firimituri cu o sticlă sau sucitor. Apoi amestecați cu ingredientele rămase.​​​​​​​
  2. Turnați aluatul în forma de silicon și coaceți în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 5 minute.​​​​​​​​
  3. Între timp amestecați toate ingredientele pentru aluat. Scoateți forma din cuptor și întindeți afinele pe bază. Întindeți deasupra amestecul de cheesecake.​​​​​
  4. Întindeți gemul în bucăți pe aluat și trageți cu grijă cu o furculiță.​​​​​
  5. Coaceți tortul la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
  6. Dacă prăjitura devine prea închisă, acoperiți cu folie de aluminiu și continuați coacerea.​​​​​
  7. Se lasa sa se raceasca si se taie in 12 bucati!​​​​​​​

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu cartofi dulci

Prăjitură cu cartofi dulci * și proteine

⁣INGREDIENTE:⁣

MOD DE PREGATIRE:⁣

  1. Se amestecă totul bine și se toarnă într-o formă.
  2. Trecem la cuptor sau friteuza cu aer la 180 de grade 25 min .⁣
  3. Se lasa sa se raceasca si se taie.⁣

VALOARE NUTRIȚIONALĂ:⁣

Per porție (împărțită în 6):⁣

  • 105 calorii
  • 1,9 g grăsime
  • 11,2 g hc⁣
  • 21,5 g zahăr (0 adăugat)⁣
  • 16,8 g proteine

.

*Cartoful dulce este bogat in potasiu, un mineral care modereaza efectele sodiului asupra organismului. Potasiul regleaza tensiunea arteriala si echilibreaza proportia de acizi si baze din organism, conform Medical News Today. Acesta contribuie si la sanatatea muschilor si a oaselor, asigurand alcalinitate si conferindu-le acestora densitatea minerala de care au nevoie.
Potrivit studiilor, consumul de cartofi dulci are efecte benefice pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet si anumite afectiuni cardiovasculare. Pentru ca au un continut glicemic scazut, cartofii dulci previn rezistenta la insulina si reduc nivelul glucozei din sange. De asemenea, cartofii dulci sunt bogati in fibre, care previn constipatia si asigura sanatatea tractului digestiv…

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăz copt cu arahide

Ovăz copt cu arahide

@annaskuechenkuenste ne răsfață cu un delicios ovăz copt cu arahide, cu conținut ridicat de proteine…

Pentru 2 portii:

Preparare:

  1. Pune toate ingredientele cu excepția batonului și alunelor într-un blender și taca-le bine.
  2. Toarnă într-o caserolă. Taie batonul în bucăți mici și se amestecă în 3/4 din compozitie.
  3. Restul batonului și alunele împrăștie peste ovăz.
  4. Pune la cuptor la 180 de grade pentru 30-40 de minute.
  5. Se serveste caldut.

.

Fulgii de ovăz sunt un aliment complet și hrănitor, natural, care oferă energie, proteine, fibre, vitamine și minerale. GOURMET OAT FLOUR este un produs de calitate superioară, cereale integrale obținute din ovăz fără adaos de zahăr. Poate fi utilizat pentru a prepara shake-uri cu carbohidrați în orice moment al zilei, atunci când aveți nevoie de un plus de energie și pentru a pregăti rețete sănătoase, aromate și foarte hrănitoare. Făină integrală de ovăz GOURMET OAT FLOUR de la WEIDER vă oferă în mod natural un complex de carbohidrați, cu conținut redus de zahăr. Pe lângă nivelul ridicat de fibre, încetinește digestia amidonului și absorbția glucozei din sânge.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu morcovi

Prăjitură cu morcovi*

INGREDIENTE:⁣

PREPARARE:⁣

  1. Batem bine toate ingredientele (morcovii se toaca cruzi si se bat cu de toate) mai putin nucile pe care le adaugam ulterior.⁣
  2. Se toarna intr-o forma (matriță de 15 cm⁣) si o friteuza cu aer aproximativ 25 min la 180 (tb la cuptor) pana iese cutitul curat.
  3. Se lasa sa se raceasca si sa se desfaca.

Să serviți cu bucure!

.
Morcovii sunt o sursa exceptionala de caroten si vitamina A. 100 g de morcov proaspat contine 8285 mcg de beta-caroten si 16706 UI de vitamina A. Studiile au descoperit ca flavonoidele din morcovi ajuta la protejarea impotriva cancerului cavitatii bucale, pielii si cancerului pulmonar. Este ideal şi pentru a preveni boli cardiovasculare. Morcovul nu este un simplu precursor al Vitaminei A, ci morcovul are o mulţime de alte roluri organice. În primul rând, permite sinteza vitaminei A, care, împreună cu vitamina D, este cea care intervine în creşterea şi fixarea minerală. Pe lângă vitamina C, leguma mai conţine şi vitamine din grupa B cu proprietăţi calmante şi regenerante. Morcovul este cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive, dar şi pentru faptul că este un bun antianemic, curativ, diuretic, remineralizant…

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

FITNESS BAR

FITNESS BAR de la @k4th4_food. O rețetă delicioasă și ușoară cu Protein 80+ (vanilie).

Ingrediente:

  • 165 g fulgi de ovăz
  • 60 g Protein 80+ vanilie*
  • 1,5 tbsp scorțișoară
  • 2tbsp semințe de in mărunțite
  • 3tbsp eritrită sau alte dulciuri
  • 20g ciocolată fără zahăr
  • 35g unt sau ulei de cocos
  • 1 pahar sos de mere (360g)

Pregătire:

  • Zdrobiți 100 g de fulgi de ovăz într-un blender.
  • Amestecați toate ingredientele uscate împreună.
  • Topiți untul/uleiul de cocos și adaugați sosul de mere în celelalte ingrediente
  • Amestecați bine.
  • Pe o tava de copt – distribuiți compoziția ca 1.5-2 cm grosime si dați la cuptorul incalzit la 180 grade.
  • Coaceți timp de 25 de minute.
  • Dacă vă place mai moale: scoateți după 22 de minute.
  • Tăiați-le în formă de BAR și… poftă bună!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    122kcal | 13,4g KH | 4,3g grăsime | 6.3g proteine

*Weider Protein 80+ –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină.

Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.

Recomandari WEIDER: