Prăjitură cu iaurt si căpșuni. Astăzi vă propunem ca rețetă răcoroasă de vară prăjitura cu iaurt si căpșuni – 9 porții.
Ingrediente:
De bază
- 45 g faină ovăz
- 30 g Proteina 80 plus (aroma care vă place)
- 10 g pudră de cremă de vanilie
- 10 g praf de copt
- 100 ml lapte de migdale
- 2 linguri de eritritol
Cremă
- 500 g de iaurt slab
- 250 g de căpșuni
- 15 g Premium Whey Capsuni-Vanilie
- 1 foaie de gelatină
- Îndulcitor la alegere (aici aromă de vanilie)
Strat de fructe
- 150 g de căpșuni
- 2-3 linguri de eritritol
- 1 pachet de glazură de tort fără zahăr
Pregătire:
- Pentru bază: amestecati ingredientele și gătiți 10-15 minute într-o forma de silicon (20×20 cm) la 180 de grade.
- Pentru crema: amestecați iaurtul, proteinele și gelatina împreună. Tăiați căpșunile în bucăți mici și adăugați-le în cremă. Întindeți crema pe baza de tort.
- Pentru stratul de fructe: tăiați căpșunile în bucățele și aduceți la fiert cu puțină apă și eritritol. Se amestecă și se adaugă glazura pentru prăjituri. Se aduce din nou la fiert și se amestecă bine cu un tel. Se toarnă peste cremă și se dă la frigider, după ce s-a răcit, câteva ore.
Poți adăuga o garnitură gustoasă cu WHEY PROTEIN CREME White Spread!!