Publicat pe

Suplimentele & Arderea grăsimilor

Suplimentele & Arderea grăsimilor.

Acestea sunt principalele beneficii pe care le cauţi atunci când îţi alegi suplimentele pentru o ardere mai rapidă a grăsimilor:

  • Îmbunătăţirea termogenezei, astfel încât să ajungi la un deficit energetic mai accentuat.
  • Îmbunătăţirea rezistenţei la insulină, astfel încât să poţi utiliza energia cu mai multă uşurinţă.
  • Creşterea nivelului de mobilizare a grăsimilor, astfel încât corpul tău să poată converti mai uşor depozitele de grăsimi în energie.
  • Combaterea catabolismului, pentru a păstra cât mai multă masă musculară, care va menţine rata metabolismului la un nivel ridicat.
  • Îmbunătăţirea performanţei sportive, pentru a putea să te antrenezi intens şi să consumi mai multă energie.

Mai sus sunt cerinţele de bază când vine vorba de suplimente pentru slăbit şi arderea grăsimilor. Acestea fiind zise, mai trebuie menţionat faptul că e o întreagă ştiinţă în spatele folosirii suplimentelor – iar consumul lor trebuie corelat cu alţi factori. De exemplu, văd foarte multe persoane care iau o grămadă de suplimente, dar nu îşi optimizează dieta şi programul de antrenament. De regulă, acest lucru duce la irosirea timpului şi a banilor.

Adevărul e că suplimentele te vor ajuta să arzi mai multă grăsime doar dacă dieta ta este foarte bine pusă la punct.

Corpul tău ar trebui să fie într-un deficit energetic, ar trebui să consumi cantităţile adecvate de macronutrienţi, să ai mese dese şi regulate şi să-ţi controlezi foarte exact şi aportul de micronutrienţi. Şi programul de antrenament trebuie să fie la fel de atent planificat. Cu Y3T, intensitatea este un factor de bază la fiecare antrenament, deci consumul tău de energie va fi ridicat. Trebuie să ai în vedere şi antrenamentele cardio, dacă arderea grăsimilor este o prioritate pentru tine – includerea regulată a antrenamentelor cardio în programul tău săptămânal va avea drept rezultat o mai bună mobilizare a depozitelor de grăsimi.

Odată ce te-ai ocupat de toate aceste aspecte, suplimentele potrivite te vor ajuta cu siguranţă să accelerezi arderea grăsimilor. Motivul pentru care am enumerat mai întâi toate condiţiile ca suplimentele să aibă efectul scontat este faptul că oamenii tind să creadă că pot începe direct să ia suplimente, iar programul lor de slăbit să fie imediat eficient. Aceşti oameni nu vor face nici un fel de progrese fără un plan eficient de antrenament şi nutriţie!

TOP 5

Acum că am clarificat legătura între antrenament, dietă şi suplimente, voi explica de ce aceste cinci suplimente au potenţialul de a te ajuta în să arzi grăsimile.

Ceai verde

Extractul de ceai verde este unul dintre cele mai atent studiate suplimente pentru arderea grăsimilor. Ingredientul-cheie este un antioxidant, EGCG (epigallocatechin gallate). Pe lângă multe alte beneficii pentru sănătate, acesta are şi rolul de a creşte nivelul termogenezei, prin îmbunătăţirea ratei metabolismului. Drept rezultat, suplimentarea dietei tale cu extract de ceai verde te poate ajuta să arzi mai multe calorii zilnic. Acesta e motivul pentru care clienţii mei beau adesea ceai verde. Abordarea mea presupune obţinerea cât mai multor beneficii de pe urma alimentaţiei şi nutriţiei, de aceea recomand ceaiul verde. Are o cantitate mare de antioxidanţi, care te vor ajuta cu detoxifierea şi te vor ajuta să te refaci mai rapid după antrenamente şi să fii mai sănătos.

L-carnitina

L-carnitina este un aminoacid care te poate ajuta să arzi mai multe grăsimi şi îţi va îmbunătăţi nivelul de energie. Face acest lucru transportând acizii graşi în mitocondrii, unde sunt transformaţi în energie. Asta înseamnă că, dacă eşti în deficit caloric, corpul tău va fi capabil să utilizeze depozitele de grăsimi drept sursă de energie, iar astfel vei deveni mai definit. Clienţii mei observă de regulă o creştere a nivelului de energie când consumă L-carnitină, acest lucru putând fi atribuit eficienţei cu care corpul apelează la depozitele de grăsimi pentru energie.

Omega-3

Creşterea sensibilităţii la insulină reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri când vrei să arzi grăsimi, iar consumul de omega 3 are potenţialul de a te ajuta. Peretele celular reprezintă calea de trecere pentru nutrienţi. Permeabilitatea acestuia se poate schimba, în funcţie de diverse variabile, inclusiv dieta. Pentru a maximiza sensibilitatea la insulină, vrei ca peretele celulei să fie cât mai „fluid” cu putinţă, deci ai nevoie de o creştere a permeabilităţii acestuia – soluţia este reprezentată de omega 3.

Ca notă de subsol, trebuie precizat faptul că o dietă prea bogată în omega 6 şi grăsimi saturate nu e sănătoasă, pentru că se strică raportul dintre omega 3 şi omega 6. Tu de fapt vrei să te concentrezi asupra consumului de omega 3, din alimentaţie şi suplimente. O cantitate redusă de grăsimi saturate este în regulă, dar trebuie să te concentrezi asupra unui consum crescut de omega 3.

Pudre vegetale

Pudrele vegetale te pot ajuta în mod indirect cu arderea grăsimilor, prin următoarele beneficii:

  1. reducerea poftei de dulciuri (datorită conţinutului ridicat de fibre);
  2. creşterea sensibilităţii la insulină, prin adaosul de fibre la dieta ta;
  3. îmbunătăţirea metabolizării estrogenului.

Pe lângă aceste beneficii cruciale, pudrele vegetale îţi îmbunătăţesc digestia, ceea ce reduce balonarea. De asemenea, se îmbunătăţeşte gradul de asimilare a alimentelor, deci te vei reface mai eficient şi vei avea un nivel mai bun de energie.

Aminoacizi cu lanţuri ramificate

Amioacizii cu lanţuri ramificate nu sunt un supliment propriu-zis când vine vorba de arderea grăsimilor, dar ţin să-ţi reamintesc că pentru a optimiza arderea grăsimilor ai nevoie să-ţi păstrezi cât mai multă masă corporală
activă (muşchi). Atâta vreme cât eşti într-un deficit caloric, creşte foarte mult probabilitatea de a pierde masă musculară, de aceea aceşti aminoacizi sunt atât de utili. Te vor ajuta să păstrezi un nivel ridicat al sintezei proteice şi
vor reduce efectele negative ale catabolismului. Dintr-o perspectivă estetică, vei arăta mai bine dacă slăbeşti dar îţi păstrezi mai multă masă musculară.

Dacă vei consuma aminoacizi cu lanţuri ramificate, îţi vei putea îmbunătăţi performanţele sportive. În mod indirect, acest lucru te ajută şi în privinţa slăbirii, deoarece consumul de energie la sală trebuie să fie în continuare unul ridicat .

Autori: PER BERNAL, PAVEL YTHJALL – www.muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

  • CLA Capsule

    CLA Capsule 120caps

    In Stoc

    109,00 lei
    Vezi Detalii
  • L-Carnitine Water 500 ml

    L-Carnitine Water 500 ml

    In Stoc

    6,00 lei
    Vezi Detalii
  • L-Carnitine

    L-Carnitine 100 capsule

    In Stoc

    88,00 lei
    Vezi Detalii
  • Green Coffee

    Green Coffee + Garcinia Cambogia 90caps

    In Stoc

    68,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe

Fleică de vită la grătar

Recompensează-ţi corpul şi maximizează-ţi refacere a după antrenament!

Fleică de vită la grătar cu salată de varză şi tortilla de orez brun
4 porţii

Salata de varză

¼ cană suc proaspăt de limetă
1 lingură sirop de arţar
½ căpăţână varză roşie, tăiată fâşii subţiri
1 morcov mare, tăiat julienne
¼ cană frunze de coriandru
Sare de mare şi piper negru după gust

Friptura

1 kilogram fleică de vită
1 lingură ulei de sâmburi de struguri
1 lingură sare de mare
2 linguriţe piper negru măcinat mare

Tortilla

4 tortilla de orez brun
1 lingură ulei de măsline
1 borcan sos chimichurri

Mod de preparare

1. Se amestecă ingredientele pentru salata de varză într-un castron. Se lasă să stea 10 minute.
2. Se şterge carnea cu prosoape de hârtie, apoi se unge cu ulei de sâmburi de struguri. Se freacă pe ambele părţi cu sare şi piper.
3. Se încinge pe foc mare o tigaie de fontă. Se pune carnea şi se rumeneşte rapid câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie pe un tocător şi se lasă să stea 5 minute. Se taie apoi felii subţiri.
4. Se încălzeşte cuptorul la 200 de grade. Se pun tortilla într-o tavă de copt şi se ung cu ulei de măsline. Se coc până sunt crocante, aproximativ 5 minute.
5. Salata de varză şi friptura se pun apoi peste tortilla. Se adaugă deasupra sos chimichurri .

Macronutrienţii

Calorii 1,013
Proteine 65g
Carbohidraţi 41g
Grăsimi 64g

Autori: Tricia Williams și LC Harrell  – www.muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Somon cu paste de orez brun

Recompensează-ţi corpul şi maximizează-ţi refacere a după antrenament!

Somon cu paste de orez brun* în sos pesto de varză kale
4 porţii

Pesto cu varză kale

2 căni cu varză kale tocată
Sare de mare după gust
1 lingură ulei de măsline
1 lingură pastă miso
1 căţel de usturoi tocat
1 lingură drojdie de bere
Piper negru după gust

Somonul Salmon

2 fileuri de somon fără piele (180 de grame fiecare)
Sare de mare şi piper negru după gust
1 lingură coajă de lămâie
1 lingură ulei de cocos

Paste

240 g spaghete de orez brun
1 cană roşii cherry tăiate în sferturi

Pentru pesto de varză kale

1. Se pune o cratiţă cu apă la fiert şi se adaugă varza. Se fierbe 30 de secunde, apoi se scoate varza într-un castron plin cu apă cu gheaţă şi se lasă un minut. Apoi se strecoară.
2. Într-un robot de bucătărie se amestecă varza, sarea si uleiul de măsline. Se foloseşte funcţia pulse de 10-12 ori, până amestecul e tocat fin. Se adună de pe pereţii vasului robotului, se adaugă pasta miso, usturoiul, drojdia şi piperul, şi se foloseşte funcţia pulse a robotului până se amestecă bine.

Pentru somon

1. Se incălzeşte cuptorul la 220 de grade. Se asezonează somonul cu sare, piper şi coaja de lămâie.
2. Se pune pe foc mare o tigaie neaderentă şi se adaugă ulei de cocos. Se pun apoi fileurile de somon şi se gătesc câte un minut pe fiecare parte, sau până sunt aurii. 3. Se pune apoi tigaia în cuptorul încălzit 4-5 minute pentru gătit mediu (tigaia trebuie să fie rezistentă la cuptor).

Pentru paste

1. Se gătesc pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
2. Se amestecă pastele cu sosul pesto şi roşiile. Se servesc cu somonul alături.

Macronutrienţii

Calorii 375
Proteine 15g
Carbohidraţi 59g
Grăsimi 10g

 

*Pastele din orez brun sunt fără gluten şi se digeră mai uşor.

Autori: Tricia Williams și LC Harrell  – www.muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Inghetata cu unt de arahide

Aceasta inghetata cu unt de arahide contine se pregateste in 5 minute si singurul ei minus este timpul de asteptare pana la congelarea minunatiei dulci!
Se pregateste simplu, este cremoasa si nu contine zahar adaugat.

Ingrediente

• 400 ml lapte de cocos
• 190 g unt de arahide
• 80 g sirop de artar

Mod de preparare

• Adauga toate ingredientele intr-un blender si omogenizeaza-le bine, pana cand obtii o compozitie cremoasa si groasa.
• Toarna compozitia de inghetata cu unt de arahide intr-un container inghetat anterior si baga-l la loc in congelator.
• In primele 60 de minute amesteca din sfert in sfert de ora inghetata cu unt de arahide, apoi las-o sa inghete complet, timp de cel putin 3 ore.
• Scoate inghetata din congelator si las-o la dezghetat cateva minute, inainte de a o servi.

Stiai ca?

• Untul de arahide te poate ajuta sa-ti controlezi foamea, scade riscul de bolicardiovasculare si de Alzheimer?
• Siropul de artar este produs in proportie de 80% in Canada, unde exista mai multe categorii de culoare: extra deschis, deschis, mediu, chihlimbar si intunecat?

_____________________

Untul de arahide este  bogat in calorii si satios – asta inseamna ca iti ofera energie pentru o mare parte a zilei si ca nu trebuie sa mananci prea mult ca sa te saturi…  nu este recomandat sa consumi mai mult de doua linguri de unt de arahide pe zi. Astfel, alimentul nu te va ingrasa si te vei bucura si de numeroasele substante nutritive pe care aceasta pasta le contine. Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Sănătos în mod natural! 100% natural. Textura fina. Potrivit pentru vegani!

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

TERCI PROTEIC

Rețeta TERCI PROTEIC! 

Noua rețetă WEIDER Food-Friday

Valori nutritive per servire:

426 kcal
29,4 g proteine
38,6 g carbohidrați
15,8 g grăsime

INGREDIENTE pentru o porție:

20 g WEIDER Protein 80Plus cookies
50 g fulgi de ovăz sau făină integrală de ovăz 
• 150 g lapte (1,5% grăsime)
• indulcitor dupa gust
• 10 g nucă de cocos
• 5 g de cacao
• 50 g afine

MOD DE PREPARARE TERCI PROTEIC:

1. Amestecati fulgii de ovăz sau făina integrală de ovăz, laptele, 150 ml apă și putin indulcitor într-un recipient. Puneti la cuptorul cu microunde la 800 de wați timp de aproximativ 3 minute.
2. Lăsați apoi terciul să se răcească puțin și amestecați cu praful proteic, fulgii de nucă de cocos și cacao.
3. Se lasă să se răcească complet. Apoi se adaugată afinele!
_______________

Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Este o sursa bogata de fibre, in special beta-glucan, si are un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti.

Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brioșe STIL MOJITO

Rețeta Brioșe STIL MOJITO! Desert pentru o după-amiază de vară!

Noua rețetă WEIDER Food-Friday

Valori nutritive pe bucată:

163 kcal
12,4 g proteine
17,5 g carbohidrați
4,5 g grăsime

INGREDIENTE pentru 12 bucăți:

Ingrediente aluat:
  • 60 g Premium Whey Caramel
  • 100 g făină de ovăz
  • 100 g făină spelată tip 630
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 2 ouă
  • 250 g iaurt (1,5% grăsime)
  • 20 g ulei de rapiță
  • 60 g zahăr nucă de cocos / indulcitoar
  • coaja rasa de la o limeta + suc limeta
  • frunze de menta
Ingrediente frosting:
  • 20 g WEIDER Protein 80 Plus
  • 250 g brânză cremă – mascarpone (4% grăsime)
  • zeama de la o jumatate de limeta
  • cateva frunze de menta pentru decor

MOD DE PREPARARE:

  • Făina de ovăz se amestecă cu pulberea proteică din zer premium, făina și praful de copt.
  • Iaurtul, ouăle, sucul de lime și coaja, uleiul de rapiță și zahărul se amestecă într-un bol separat. Acum amestecăm 1+2 cu o lingură până se formează un aluat omogen. Putem adauga si menta tocata in aluat.
  • Pumem aluatul in forme de brioșe căptușit cu hârtie specială. Pumem brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C (căldură de sus / de jos) aproximativ 20 min. Dupa coacere, briosele se scot pe un platou si se lasa la racit, cat timp se pregateste frosting-ul.
  • Pentru decor – amestecați branza mascarpone cu sucul unei lime și pudra Protein 80Plus într-o cremă (mixeaza pentru 2-3 minute) și puneti peste brioșe. Decorați cu mentă, lime și puțin zahăr (nucă de cocos).

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite cu afine

Rețeta Clătite cu afine! de la @jjmetodoenforma 

Clătitele sunt foarte populare și… sunt o mulțime de opțiuni să le combini.

Ingrediente pentru 5 clătite:

Mod de pregătire:

  • Amestecăm bine toate ingredientele, cu excepția afinelor.
  • Formăm clătitele într-o tigaie fierbinte unsă anterior cu ulei de cocos.
  • Servim cu miere și afine.

###

 

Rețeta clasică Clătite cu afine proaspete şi sirop de arţar! 

Ingrediente:

  • 1 cană de făină
  • 1 linguriţă de sare
  • un praf de nucşoară
  • 1 cană de iaurt sau lapte
  • 3 ouă
  • 2 linguriţe de zahăr brun
  • 3 linguri de unt topit
  • 2 căni de afine proaspete, sălbatice sau de grădină
  • sirop de arţar, după gust
  • puţin ulei

Preparare:

Amestecaţi primele şapte ingrediente într-un bol mare până la omogenizare şi lăsaţi amestecul o oră la temperatura camerei (sau peste noapte în frigider). Încingeţi o tigaie nonadezivă, picuraţi puţin ulei şi turnaţi cu lingura cam 60 de ml din amestecul din bol în mijlocul tigăii (în care aţi adăugat şi jumătate de cană de afine). Când marginile clătitei devin aurii (atenţie, va dura doar câteva secunde) întoarceţi-o cu grijă pe partea cealaltă. Gata, asta a fost partea mai grea!

Acum nu vă rămâne decât să aşezaţi clătitele pe măsură ce sunt gata pe o farfurie pe care în prealabil aţi pus un prosop de hârtie care să absoarbă uleiul, să presăraţi restul de afine pe clătite şi să adăugati sirop de afine dupa după gust.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Program de „uscare”

Program de „uscare”. E vară! Dar înainte să rămâi doar în slip şi să-ţi pui prietena să te fotografieze, trebuie să te pregăteşti corespunzător.

Să arăţi cât de bine poţi nu ţine doar de pierderea grăsimii, mai trebuie să elimini apa. Modelele nu arată tot timpul ca în revistă. Înainte de şedinţa de pozare, se pregătesc timp de o săptămână pentru a elimina orice urmă de apă din ţesuturi, care ar putea estompa definirea musculară. Eliminarea apei în exces dintre muşchi şi piele va face o diferenţă monumentală pentru cât de masiv şi striat arăţi. Urmează aceşti paşi preţ de o săptămână pentru a „deveni uscat” şi pentru a elimina apa înainte de… şedinţa de pozare.

Programul de „uscare”

  • Redu cât mai mult consumul de sodiu. Încearcă să nu consumi decât alimente cu un conţinut foarte scăzut de sodiu. Evită condimentele, sosurile şi maionezele, care sunt adesea pline de sodiu.
  • Cu 6 zile înainte de şedinţa de pozare, bea 5,5 – 7,5 litri de apă pe zi, timp de 2 zile.
  • Cu 4 zile înainte, bea numai 3,7 litri. Începe administrarea suplimentelor diuretice menţionate mai sus, pe rând sau grupate.
  • Cu 3 zile înainte, bea 2,8 litri de apă.
  • Cu 2 zile înainte, bea 1,8 litri de apă.
  • Cu o zi înainte şi în ziua şedinţei de pozare, încearcă să menţii consumul de apă la minim; sorbind doar câteva înghiţituri în funcţie de necesităţi.
  • După ce faci pozele, opreşte consumul de diuretice şi urmează aceiaşi paşi în ordine inversă; până când ajungi din nou să bei 3,7 litri de apă pe zi. Încetul cu încetul, reintrodu sarea în alimentaţie, după ce ai ajuns deja să bei 3,7 litri de apă pe zi.
***

Sportivii erau odinioară sfătuiţi să nu consume băuturi care conţin cafeină fiindcă i-ar putea deshidrata. Astăzi ştim despre cafeină că este doar un diuretic slab. Ceea ce practic înseamnă că elimini mai puţină apă decât consumi – deci nu o să te deshidratezi. Totuşi, dacă iei tablete de cafeină doar cu apa necesară pentru a le inghiţi, vei elimina o cantitate destul de apreciabilă de apă. Cafeina acţionează într-un mod similar extractului de rădăcină de păpădie. Cafeina măreşte secreţia de clorură de sodiu şi implicit eliminarea apei din organism. În plus, cafeina creşte fluxul sanguin către rinichi. Rinichii iau apă din sânge pentru a o excreta ca urină; deci cu cât mai mult sânge intră în rinichi, cu atât mai multă apă este eliminată.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată de piersici

Înghețată de piersici – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Îți place înghețata? Încercă rețeta noastră fulger de înghețată de piersici plus fructul pasiunii (maracuja)* și Fresh Up!

Valori nutritive pe bucată:
65 kcal
4 g proteine
11,6 g carbohidrați
0,2 g grăsime

INGREDIENTE pentru 8 bucăți:

5 ml WEIDER Fresh Up Concentrat  – Maracuja – Piersică
• 350 g piersici conservate
• 100 g pulpă de Maracuja (aproximativ 2 bucăți)
• 250 g iaurt
• 50 ml suc de piersică
• 10 g sirop de agave

PREGĂTIRE:

1. Într-un bol amestecați piersicile, pulpa fructelor pasiunii și concentratul Fresh Up .
2. Într-un al doilea bol, amestecați iaurtul-ul cu puțin suc din conserva de piersică și siropul de agave.
3. Acum amestecați ușor conținutul celor două boluri – aveți nevoie de o matrițiă pentru pop-uri.
4. După 2-3 ore la congelator, pop-urile fructate sunt gata de consumat!

###

*Fructul pasiunii este asociat cu numeroase beneficii pentru sănătate. Sucul său este eficient în stimularea sistemului nostru digestiv și ajută stomacul datorită conținutului de flavonoizi si substanțe cu rol enzimatic. Vitamina C ajuta la regenerarea țesuturilor, previne bolile de inima si cancerul, şi întăreşte oasele. Prin blocarea influenţei histaminelor, fructul reduce de asemenea simptomele astmului. Bogate in fibre, semințele fructului pasiunii îmbunătăţesc procesele digestive. Conţinutul ridicat de vitamina A are o influenţă importantă asupra vederii noastre, ajutând corpul nostru sa scape de radicalii liberi. Antioxidanții conținuți de fructul pasiunii reduc producția de radicali liberi din corpul nostru, ne ajută sistemul imunitar și are proprietăți antiinflamatorii ce tind să ne liniștească pielea.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Granola Whey Coffee

Granola Whey Coffee – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Ce este Granola?

Descoperita de James Caleb Jackson in anul 1863, apoi preluata si imbunatatita de medicul nutritionist american, John Harvey Kellogg, reteta granola a devenit cunoscuta in anul 1881, cand compania medicului Kellogg a inceput sa comercializeze acest produs, reusind sa vanda aproximativ doua tone de granola pe saptamana. De atunci, acest produs a ramas un aliment vedeta in dieta americanilor, dar si a brazilienilor, fiind recomandat mai ales in curele de slabire. Care sunt motivele pentru care a avut succes? Ingredientele acestui mix, in combinatie cu beneficiile pe care le ofera sunt probabil cheia succesului.

Valori nutritive pe porție:

480 kcal
17,9 g proteine
44,2 g carbohidrați
23,9 g grăsime

INGREDIENTE pentru 500 g:

■ 50 g WEIDER Whey Coffee
■ 300 g făină de ovăz – Gourmet Oat Flour
■ 75 g nuci tocate
■ 1 linguriță de cacao pudră (aprox. 5 g)
■ 50 g ulei de nucă de cocos
■ 6 linguri de sirop de agave (aprox. 60 g)
■ 6 linguri de apă

PREGĂTIRE:

  1. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C (căldură de sus / de jos).
  2. Toate ingredientele uscate se amestecă într-un bol mare.
  3. Încălziți uleiul de nucă de cocos într-un bol mic, la cuptorul cu microunde, până s-a lichefiat. Se amestecă împreună cu apa și siropul de agave și se pune în amestecul de ovăz-nucă.
  4. Amestecul se întinde pe o foaie de copt cu hârtie de copt și se presează puțin. Granola se lasă la cuptor pentru aproximativ 15-20 min. Gata!

Recomandari WEIDER:

  • NUT PROTEIN CHOCO

    NUT PROTEIN CHOCO

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Whey Coffee 908g

    Whey Coffee 908g

    Stoc Epuizat

    161,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
  • faina de ovaz

    Gourmet Oat Flour 1Kg

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe

Phoskitos (versiune FIT)

Rețeta Phoskitos (versiune FIT) de la @susi_canaryislands

INGREDIENTE Phoskitos:

100 g de GOURMET OAT FLOUR cookies*.
300 ml de albușuri de ou.
8 g drojdie.
Unt de arahide Peanut Butter Smooth.
200 g lapte proaspăt 0 %.

ACOPERIRE:

Ciocolata neagra 85 % ⠀

PREGĂTIRE Phoskitos:

1. Batem ouăle spumă. Adăugăm încet GOURMET OAT FLOUR cookies si drojdia – omogenizam.
2. Încălzim cuptorul la 180°.
3. Punem hârtie pe tava cuptorului, și întindem bine astfel încât toată tava să fie acoperită. Grosimea aproximativă de un deget.
4. Băgăm la cuptor 10/15 minute.
5. Scoatem Phoskitos din cuptor lăsăm să se tempereze – învelim in hârtie vegetală si lăsăm să se “odihnească” toată noaptea în frigider.
6. Tăiem porțiile și o acoperim cu ciocolată.

* La acoperirea amestecului cu ciocolată, se recomandă acoperirea întâi pe o parte și odată ce ciocolata este întărită pe cealaltă parte.
* Încălzește ciocolata la cuptorul cu microunde.

###

*Ovăzul este una dintre cerealele cele mai bogate în fibre şi elemente nutritive, fiind o sursă de vitamina E, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, magneziu şi proteine de înaltă calitate. Ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular şi la scăderea greutății corporale şi previne obezitatea şi diabetul.

GOURMET OAT FLOUR este o făină de calitate superioară, cereale integrale obținute din ovăz, fără adaos de zahăr. Este ideală pentru prepararea shake-uri cu carbohidrați (atunci când aveți nevoie de un plus de energie) și pentru rețete sănătoase, aromate și foarte hrănitoare…

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Salata Caesar Protein Crunch

Salata Caesar Protein Crunch – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Valori nutritive pe porție:

398 kcal
43,9 g proteine
19 g carbohidrați
16,5 g grăsime

Ingrediente Salata Caesar Protein Crunch pentru 2 porții:

1 pachet de Protein Crunch (gustare proteică)
■ 200 g piept de pui dezosat
■ 10 g sos de soia
■ 5 g amidon
■ 40 g parmezan ras
■ 2 salate
■ 150 g iaurt (1,5% grăsime)
■ 1 Linguri de suc de lămâie
■ 1 cățel de usturoi
■ 1 lingură de ulei de măsline (aprox. 10 g)
■ condimente: sare, piper, miere.

Mod de preparare

1. Se spală fileul de pui și se usucă. Amestecați sosul de soia și amidonul de porumb. Ungeți fileurile cu el și lăsați să se marineze la frigider pentru cel puțin 1 oră.

2. Amestecați iaurtul, sucul de lămâie, 1/2 din parmezanul ras și uleiul pentru dressing. Cojiți usturoiul și apăsați direct în el. Se amestecă bine. Condimentează cu miere, sare și piper.

3. Prăjiți puiul pe ambele părți într-o tigaie acoperită cu puțin ulei de nucă de cocos, condimentați cu sare și piper și tăiați-o în fâșii.

4. Spălați salata, tăiați-o în fâșii largi și lasți-o puțin la uscat – se se pune într-un castron mare. Amestecați în dressing și felia de parmezan. La final, adăugați fâșiile de pui în salată și serviți ca crutoane Protein Crunch.

Recomandari WEIDER: