
Placintă cu brânză și… Cazeină*
INGREDIENTE:
- 500 g de brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi;
- 3 ouă;
- 80 g unt topit;
- 50 g zahăr de mesteacăn (sau alternativa);
- 40 g Cazeină – Day & Night Casein – Vanilie;
- 1/2 lămâie;
- 40 g de migdale;
- 100 g afine;
- 100 g zmeură;
- un vârf de lingurita de sare;
- 3 lingurițe praf de copt.
MOD DE PREPARARE:
- Separați albușul de galbenuș și bateți ușor albușurile împreună cu vârful de sare.
- Se amestecă brânza de vaci, ouăle, untul, zahărul, migdale, praful de copt și sucul de lămâie.
- Acum, adaugati fructele de padure și cazeină – Day & Night Casein de – puneți amestecul într-o tavă de copt unsă și coaceți aproximativ 30-40 de minute într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade.
- În cele din urmă, adăugați niște migdale tocate și zahăr pudră în pe caserola.
…
*Cazeina este o proteină prezentă în lactate și reprezintă 80% din proteinele regăsite în lapte. În componența sa se află o gamă largă de aminoacizi și este aproape identică cu proteina din zer. În momentul în care este ingerată, cazeina formează un pansament în stomac, care încetinește procesul de absorbție a aminoacizilor în sânge… Caracteristicile produsului: conținut ridicat de proteine (peste 84%), cu cazeină pură (vanilie)! conține proteine din cazeină pură; te simți plin pentru mai mult timp; conținut scăzut de grăsimi și conținut scăzut de zahăr; gust delicios, chiar și cu apă; pentru micul dejun, după antrenament și ideal înainte de a merge la culcare; conținut ridicat de proteine; mai puțin de 1 g de grăsimi și carbohidrați per porție.