Publicat pe

Bile Yippie!

Bile Yippie! Iată o rețetă bună și echilibrată sau un desert „potrivit” cu gustosul nostru Yippie!

Ingrediente:
Pregătire:
  1. Amestecați brânza, proteinele și ovăzul cu chipsurile  de ciocolată și lăsați să se odihnească 15 minute.
  2. Tăiați Yippie! în bucăți și amestecați ingredientele rămase într-un alt castron.
  3. Combinați îndulcitorul și cacao, faceți bile cu mâinile umede și introduceți o bucată de Yippie în fiecare.
  4. Puneți bilele într-o oală cu apă clocotită și fierbeți-le câteva minute. Bilele vor fi gata de mâncare atunci când plutesc pe suprafața apei.
  5. Înveliți fiecare bilă cu alune tocate. Serviți-le cu un sos de zmeură sau arome care vă plac cel mai mult…

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși Yippie

Gogoși Yippie. Ce se întâmplă dacă îmbinăm o gogoașă cu un bar Yippie!? Să vedem…

Ingrediente:
Pentru acoperire:
Preparare:
  • Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, cu excepția cacao și a yippie bar.
  • Se toarnă amestecul în matriță pentru gogoși și se adaugă pudra de cacao, acum se adaugă și yippie bar. ⁣
  • Punem totul în cuptor timp de 12 minute la 180 de grade. Scoatem și lăsăm să se răcească.
  • Acum ciocolata se topește cu o linguriță de ulei de cocos și se toarnă peste gogoși. Lăsați să se întărească la frigider și decorați cu o bară de 1/4 yippie bar.

Ce credeti?

Mulțumim echipei @myfitlife.es.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MINI TARTĂ

MINI TARTĂ. Cremoasă, netedă și delicioasă cu cremă de ciocolată proteică și fursecuri. Mulțumim @jjmetodoenforma pentru această rețetă!

INGREDIENTE:
  • 200 gr iaurt natural de cocos
  • 300 ml lapte condensat (200 gr lapte praf + 100 ml lapte integral)
  • 30 g de îndulcitor
  • 4 ouă
MOD DE PREPARARE:
  • În primul rând pregătim laptele condensat, bătând laptele praf cu laptele integral.
  • Într-un recipient adăugam iaurtul, laptele condensat și ouăle, apoi le batem bine.
  • Turnăm amestecul pe flan, acoperim cu folie de aluminiu și punem pe o tavă cu un deget de apă.
  • Cocem 30 de minute la 180º.
  • Decorăm cu cremă de ciocolată topită la cuptorul cu microunde (timp de un minut) și fursecuri tocate.
PRODUSE:
  • WHEY PROTEIN CHOCO CREME –  o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine ​​din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.
  • YIPPIE PROTEIN COOKIE BITES – Cookie Bites cu proteine din zer și bucăți de ciocolată sunt cele mai noi gustări de la WEIDER®…
Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

CUPĂ CU CHIA, PROTEINĂ ŞI FRUCTE

CUPĂ CU CHIA, PROTEINĂ ŞI FRUCTE. Astăzi vă oferim o nouă rețetă fit, dar mai ales gustoasă și rapid de pregătit, potrivită pentru micul dejun sau gustarea din timpul zilei. A urma o dietă nu înseamnă neapărat a te priva de anumite plăceri, ci doar să o faci într-un mod echilibrat.

INGREDIENTE:

  • 30 g de semințe de chia*;
  • 250 ml lapte;
  • 15 g de proteină Weider Protein 80Plus, nucă de cocos;
  • 50 g zmeură;

Topping: zmeură, boabe goji, chipsuri de nucă de cocos.

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amestecă praful de proteine ​​cu laptele și, amestecând cu un tel, se adaugă semințele de chia.
  2. Se lasă să se odihnească într-un pahar peste noapte la frigider.
  3. A doua zi dimineață faceți un piure de zmeură, amestecați-le și turnați-le pe budincă … et voilà! Iată un mic dejun sănătos și complet.

Încercați opțiunea dvs. schimbând gustul proteinelor (de ex. fistic), fructelor și semințelor, cum ar fi susanul.

*Semintele de chia au multiple beneficii pentru sanatate, dar sunt si ingrediente utile in bucatarie, putand fi incluse in preparate absolut delicioase. Semintele de chia si-au castigat un renume de aliment sanatos, recomandat tuturor celor care sunt interesati de un stil de viata echilibrat si sanatos, dar si de cei care au o alimentatie vegetariana, vegana sau raw vegana. Desi dau consistenta alimentelor, semintele de chia au un continut relativ scazut de calorii – 488 de calorii la 100 de grame de seminte.

Autor: www.weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort de ciocolată

Tort de ciocolată. Mai mult ca sigur, în această perioadă, aproape toți urmează o dietă pentru a pierde cele câteva kilograme acumulate în timpul iernii. Dar orice dietă, chiar și cea mai restrictivă, poate și ar trebui să includă o masă trișată sau, în unele cazuri, câteva zile de „reîncărcare” (adică zilele în care se consumă carbohidrați pentru a restabili alimentarea cu energie și glicogenul).

Deci… iată o rețetă pe care ți-o poți oferi zilele acestea, fără prea multe remușcări. Rețetă este ușoară și foarte gustoasă!

Ingrediente:
Pregătire:
  • Se amestecă 1/2 cană de iaurt cu piure de banane, vanilie și unt de arahide.
  • Apoi combinați oul cu fulgii de ovăz, praful de cacao și praful de copt.
  • La final adaugă ciocolata și pune amestecul într-o matriță.
  • Gătiți la 180-200 grade timp de 20 de minute și GATA!
Pentru decor:
  • Combinați iaurtul grecesc rămas cu câteva picături de stevie, amestecați bine și lăsați să se răcească la frigider.
  • Când este rece adăugați-l la tort.
  • Și dacă doriți să „exagerați” … adăugați niște fulgi de ciocolată neagră sau sirop de ciocolată.

ATENȚIE: acesta este un exemplu, toată lumea este liberă să-și încerce propria versiune!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ciocolată FIT

Ciocolată FIT. Iată o rețetă ușoară, rapidă, bună, dar mai presus de toate… FIT!

Savurați desert fără niciun sentiment de vinovăție. Poate fi sfârșitul ideal al mesei, chiar și pentru Sărbători!

Valori nutritive
  • Energie 85,3 kcal
  • Proteine ​​4,7 g
  • Carbohidrați 11,5 g
  • Grăsime 2,8 g
  •  Fibre 0,6 g
Ingrediente pentru 6 bucăți:
Pregătire:
  • Bateți cele 2 ouă într-un castron.
  • Într-un alt castron, amestecați 100 g de Făină de Ovăz Gourmet cu 7 g de praf de copt.
  • Adăugați amestecul de făină solidă în castronul de ouă treptat, continuând să amestecați.
  • Adăugați cei 20 ml de lapte la acest amestec și bateți-l din nou.
  • Așezați matrițele pentru tarte în tigaia cuptorului și umpleți-le la jumătate. Gătiți-le 5 minute la 180 °.
  • Le scoatem și adăugăm siropul. Turnati restul de aluat deasupra si bagati-l la cuptor pentru inca 5 minute la 180 °
.

*Slim Choco Syrup. Zero grăsimi și zero zaharuri. Doar 12 kcal la fiecare porție. Pudră de cacao pură, potrivită pentru vegani.

Slim Choco Sirop este un sirop irezistibil de ciocolată, care are un profil nutrițional foarte bun, mult mai bun decat majoritatea siropurilor pe care le puteți găsi pe piață. Nu conține grăsimi și zaharuri, dar conține ingrediente naturale, cum ar fi praful de cacao și fibrele. O nouă opțiune dulce și sănătoasă pentru cei ce-și doresc să aibă grijă de ei!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Desert bogat în proteine

Desert bogat în proteine. Idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food.

Ingrediente desert bogat în proteine – o porție:
  • 80 g piure de dovleac⁣*,
  • 10 ml apă minerală⁣,
  • 10 g albuș de ou⁣,
  • 1/4 linguriță de migdale tocate sau semințe de dovleac⁣,
  • 15 g WEIDER Gold Whey Vanilie⁣**,
  • 15 g musli***,
  • 5 g făină de cocos⁣,
  • 1 vârf de praf de copt⁣,
  • îndulcitor.

Amestecați totul bine, adaugati îndulcitor după gust și puneți într-un vas⁣ în cuptorul cu microunde aproximativ 3 minute până când aluatul se desprinde de pe margine sau 10-12 minute într-un cuptor preîncălzit la 180°.

Pentru budincă – o porție:

Amestecați, fierbeți, luați de pe foc și adăugați 25 g de albuș de ou, continuați să amestecați cel puțin 5 minute⁣, fierbeți din nou. Lasati-l sa se răceasca pana se stabilizeaza compozitia.

Acum puteți pune totul în straturi într-un pahar – îl puteți aseza cu musli și semințe de dovleac!
Gata rețeta „Desert bogat în proteine”!
Poftă bună!

*Dovleacul este o sursă excelentă de fibre, dar are un conţinut extrem de scăzut de calorii, oferindu-ţi astfel saţietate fără costul kilogramelor în plus. O porţie de piure de dovleac conţine mai mult de 200% din aportul zilnic necesar de vitamina A recomandat de specialişti, vitamină care ajută la îmbunătăţirea vederii, în special în cazul persoanelor care au probleme cu vederea în întuneric sau lumină slabă.

**Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

***Musli este bogat în fibre care ajută digestia şi creează rapid o senzație de sațietate, de aceea este foarte recomandat în dietele de slăbire, dar şi celor care doresc o alimentaţie sănătoasă şi naturală.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bomboane umplute

Bomboane umplute –  idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food. 

Ingrediente acoperire: ⁣
  • 10 g PLANT ORGANIC PROTEIN Vanilie
  • 5 g făină de cocos
  • 5g făină de migdale
  • 1 lingurita gelatina (fara arome)
  • 1 vârf de praf de copt
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 5g zeama de mere⁣
Spumă prntru umplere:⁣
Mod de pregatire:
  1. Adauga toate ingredientele si amesteca cam 2 minute pana se omogenizeaza.
  2. Aseaza forme de hartie pentru bomboane (sau matrite) pe o tava tapetata in prealabil cu o foaie de copt.
  3. Incepe sa umpli formele de bomboane. Pune  cu o lingurita in fiecare suport de hartie, pana atingi o treime din inaltimea formei.
  4. Intinde compozitia usor pe marginile formei, pana le acoperi complet si se formeaza o gaura in mijloc. Lasa-le sa stea o ora, pentru a se intari.
  5. Totul merge în cuptorul cu microunde – 180 aprox. 8 minute (până când marginea se desprinde).
  6. Pune gelatina intr-un bol inalt si toarna apa rece peste ea.
  7. Pune restul de apa, indulcitorul si siropul pe foc si amesteca bine. Trebuie sa le lasi sa fiarba.
  8. Adauga 20 g albus de ou – amesteca cu mixerul, la viteza mare, timp de 5 minute – spuma.
  9. Cu spuma umpli bomboanele.
  10. Incalzeste Protein Coco Crème –  la microunde sau intr-o oala pe flacara – cu asta acopera complet bomboana.
  11. Lasa  la frigider, cateva ore, inainte de a le servi.

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    35,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    35,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    29,00 lei
    Adaugă în coș
  • PLANT ORGANIC PROTEIN 350gr

    89,00 lei
    Selectează opțiunile
Publicat pe

Înghețata Pina Colada

Înghețata Pina Colada. E timpul pentru o senzație de vară. @ barbell.i_kitchen a creat o delicatesă absolută: înghețata Pina Colada (N).
De ce aveți nevoie pentru asta: ⁣
Cum se pregătește: ⁣
  1. Curățați bananele și ananasul, tăiați cubulețe și congelați.
  2. Așezați iaurtul de cocos în congelator aproximativ 30 de minute înainte de preparare.
  3. Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până când aveți o înghețată omogenă.
  4. Cel mai bine este să vă bucurați imediat de înghețată și să serviți cu 40% Low Carb High Protein Bar ciocolata, napolitana sau Slim Chocolate Syrup**.

Înghețata Pina Colada. Poftă bună!

*Ananas: Un consum frecvent de ananas ar putea ajuta şi la prevenirea degenerescenţei maculare, a astmului şi a hipertensiunii arteriale, întăreşte sistemul imunitar, fibrele solubile ajută la scăderea colesterolului sangvin şi la prevenirea constipaţiei, iar fitonutrienţii impiedică oxidul nitric şi aminele alimentare să se combine în stomac pentru a forma nitrosamine cu potenţial cancerigen, deci scad riscul de cancer.

**Slim Choco Syrup: Zero grăsimi și zero zaharuri. Doar 12 kcal la fiecare porție. Pudră de cacao pură, potrivită pentru vegani. Slim Choco Sirop este un sirop irezistibil de ciocolată, care are un profil nutrițional foarte bun, mult mai bun decat majoritatea siropurilor pe care le puteți găsi pe piață. Nu conține grăsimi și zaharuri, dar conține ingrediente naturale, cum ar fi praful de cacao și fibrele.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu germeni de grâu

Prăjitură cu germeni de grâu. Astăzi avem o rețetă de prăjitură cu germeni de grâu şi banane…

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Amestecaţi foarte bine – într-un castron – banana cu albuşul de ou.
  2. Adăugați – pe rând – restul ingredientelor (excepţie fac afinele) şi amestecaţi bine
  3. Turnați într-o formă şi adăugaţi câteva afine
  4. Bagaţi în cuptor la 180 de grade – timp de aproximativ 25-30 de minute
  5. Ornaţi pe deasupra cu felii de banane, pudră de cacao și afine.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Germenii din grâu – sunt însă extrem de benefici sănătății corpului uman. Sunt o bogată resursă necesară organismului, datorită fibrelor naturale și grăsimilor nesaturate pe care le conțin. Acestea te ajută și în cazul unei diete pentru slăbit, deoarece germenii de grâu nu îngrașă, deși sunt extrem de sățioși atunci când îi consumi. Vitamina B conținută de acești germeni folosește la digestie. Ajută intestinele să funcționeze corect și chiar te poate scăpa de constipație. Sunt un nutrient bogat în vitamina E și conțin o gamă largă de vitamine B (B1, B2, B6). Conțin și zinc, magneziu și fosfor și sunt foarte utili în lupta contra nivelului crescut de colesterol. Germenii din grâu sunt foarte des utilizați în dietele alimentare și sunt recomandați de către specialiști pentru oamenii ce suferă de probleme cardiovasculare.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

RULOURI CU AFINE

RULOURI CU AFINE. Astăzi avem o rețetă de rulouri moi cu drojdie si umplutură de afine.

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Se amestecă într-un castron 20 g lapte proteic / lapte de migdale (călduț – laptele incalzit, pana ajunge la o temperatura suportabila la deget), o picătură de oțet de mere si un pic de sare.
  2. Intr-un vas amestecam faina cu drojdia uscata, psyllium si cacao. Facem o adancitura in faina, punem laptele.
  3. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat moale si elastic, care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
  4. Aluatul crescut se rastoarna pe masa si se intinde intr-o foaie subtire de cca 0,5 cm. Se lasata la temperatura camerei. Se presara afine pe toata suprafata.
  5. Pentru a taia aluatul folositi un cutit bine ascutit.
  6. Rulourile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa putin la crescut, la temperatura camerei, cca 20 de minute.
  7. Rulourile se coc la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute sau pana sunt frumos rumenite.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Psyllium este o plantă care creşte mai ales în India şi care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate şi pierderea în greutate. Datorită conţinutului ridicat de fibre spongioase, tărâţele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătăţesc digestia şi detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâţe ajută şi la tratarea constipaţiei, menţin colesterolul scăzut şi pot să prevină apariţia cancerului de colon.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu unt de arahide

Chec cu unt de arahide, aromă de portocală şi ciocolată. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

Ingrediente pentru aluatul cu aroma de portocala:
  • 50g făină de ovăz
  • 50 g făină de migdale*
  • 3 g drojdie
  • scortişoara
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 40 ml suc de portocale
  • coaja de 1 portocală
  • 200g iaurt grecesc
  • îndulcitoar dupa gust
Ingrediente pentru aluatul cu aroma de ciocolată:
Mod de preparare:
  1. Vom face ambele aluaturi urmând același proces, dar in boluri separate:
  2. Amestecam ingredientele lichide și batem până obținem o masă omogenă. După care adaugam faina de ovaz şi migdale in acest amestec.
  3. Punem primul aluat – la alegere (ciocolata sau orange) – în matrița de copt (unsă cu putin ulei de cocos).
  4. Deasupra adaugam cel de-al doilea aluat. Putem face un zig-zag cu furculița pentru a crea desenul din fotografie.
  5. Coacem aluatul la la 180º timp de 15/20 min.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Făina de migdale – cele mai importante beneficii pentru sănătate ale acestei făine includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a proteja anumite tipuri de cancer, de a vă reduce riscul de diabet, de a stimula energia și de a ajuta la scăderea în greutate, printre altele. Există nenumărate minunate utilizări pentru făină de migdale, deoarece poate înlocui făina obișnuită în aproape fiecare rețetă.

Recomandari WEIDER: