Publicat pe

Prajitură cu ciocolată și dulceată

Prajitură cu ciocolată și dulceată. Ai o poftă de dulce, dar ești prea lene să gătești ceva.

Solutia o avem datorita lui @jjmetodoenforma cu aceasta prajitura care se face in 5 minute!

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  • Intai punem toate ingredientele in afara de ciocolata si dulceata intr-un recipient si amestecam foarte bine.
  • Turnăm jumătate din aluat într–un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, se pune o uncie de ciocolată și două linguri de dulceață și se acoperă cu aluatul rămas.
  • Se pune la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Lasati sa se raceasca si… savurati.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Indiferent dacă aveți un stil de viață „Fit” sau dacă vă place să aveți grijă de dvs. fără a renunța la capriciile sănătoase … Weider’s Peanut Butter Smooth este perfect pentru a include în micul dejun, gustări, deserturi sau pentru a pregăti tot felul de rețete pe care vi le puteți imagina. Vezi si Peanut Butter Powder »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite proteice cu dulceață

Clătite proteice cu dulceață

Clatitele sunt unul dintre deserturile preferate ale romanilor dar putini stiu ca ele isi au originea in Bretagne, Franta. Varietatea retelor, data in primul rand de varietatea umpluturilor nu cred ca se va sfarsi niciodata, oricine putand sa inventeze propria reteta…

Ingrediente:

  • 100 g făină integrală de grâu sau Gourmet Oat Flour
  • 20 g 100% WHEY CLEAN FORMULA 908g
  • 5 g praf de cacao
  • 50 g îndulcitor
  • 5-10 picături de vanilie
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 2 ouă
  • 250 g unt degresat 0.3%
  • 100 ml lapte
  • ½ pahar de dulceață de de cireșe

Pregătire:

  1. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron impreuna cu gălbenușul de ou, 100 g unt degresat, laptele și aproximativ 200 ml de apă.
  2. Într-un castron perfect uscat – bateți albușurile spumă.
  3. Într-o tigaie unsă (cu ulei de nucă de cocos, de exemplu) prăjiți clătite pe ambele părți.
  4. Între timp, amestecați restul de unt degresat cu picăturile de vanilie. Apoi ungeți clătitele cu dulceața de cireșe.

Clătite delicioase din faină integrală de ovăz, îmbogățită cu proteine

Protein ​​Pancake Mix este o combinație de ingrediente studiată îndelungat – combină făina de ovăz cu cele mai bune surse de proteine: zer, ou și lapte – o aprovizionare optimă cu aminoacizi esențiali și proteine de înaltă valoare biologică.

Mod de utilizare: se amestecă 25 g (o cupă) cu 50 ml de apă; adăugați amestecul într-o tigaie fierbinte cu un pic de ulei; de asemenea, se poate găti adăugând amestecul la cuptor, 1 minut și jumătate la putere maximă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pandișpan cu rubarbă

Pandișpan cu rubarbă. 

Ingrediente

  • 8 ouă,
  • Îndulcitor cam 8 pliculețe,
  • Făină 8 linguri,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Oțet 1 lingură,
  • Sare iodată ½ linguriță,
  • Zmeură proaspătă 200 g,
  • Rubarbă 200 g,
  • Zahăr pudră vanilinat.

Pregătire

  1. Zmeura se spală, tijele de rubarbă se curăță (atenție frunzele sunt otrăvitoare – trebuie înlăturate), apoi se mărunțesc.
  2. Peste zmeură și rubarbă se presară îndulcitorul.
  3. Gălbenușurile se amestecă energic cu îndulcitorul, până se dubelază cantitatea.
  4. Se adaugă praful de copt împreună cu făina și se amestecă până se omogenizează compoziția.
  5. Albușurile ținute cca. 60 de secunde la temperatura camerei se bat energic cu un praf de sare și 1 lingură de oțet.
  6. După ce s-a obținut o spumă fermă din albușuri, se adaugă crema de gălbenușuri, amestecându-se ușor, până ce se vor îngloba toate ingredinetele.
  7. Aluatul obținut se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, unsă cu unt.
  8. Se presară fructele în proporții egale, apoi se dă prăjitura la copt în cuptorul preîncins cca. 10 minute la 200 grade, apoi 25 de minute la 180 grade. După ce trece testul scobitorii, se oprește cuptorul și se lasă la răcit în cuptor cu ușa întredeschisă. La servire se pudrează cu zahăr vanilat.

Poftă bună!

.

Rubarba nu este o leguma bogata neaparat in nutrienti esentiali, insa ea are un continut scazut de calorii. Totodata, rubarba este o sursa foarte buna de vitamina K, asigurand intre 26-37% din necesarul zilnic recomandat de vitamina K, la o portie de 100 de grame. Acest procent variaza, mai ales daca rubarba este preparata termic sau nu. La fel ca alte legume, rubarba este si foarte bogata in fibre, oferind cantitati similare cu cele pe care le au portocalele, merele sau telina.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă cu orez și mango

Budincă cu orez și mango *. Aceasta are un gust exotic veritabil și… este ușor de preparat. Este sănătoasă și cu adevărat ușor de pregătit folosind doar câteva ingrediente. Dacă dorești să sporești conținutul proteic poți adăuga o lingură de pudră proteică cu vanilie.

Ingrediente

  • 1 cană orez brun sau alt tip de orez
  • 3 căni lapte – la alegere migdale, cocos lapte vacă
  • 2-3 linguri miere (sau indulcitor după gust)
  • 1 păstaie de vanilie
  • 1 lingura Gold Whey – vanilie
  • 2 mango

Mod de pregatire

  1. Toarnă laptele peste orez până îl acoperă și fierbe-l – la foc mic – până se înmoaie (aproximativ 15 minute).
  2. Când orezul a fiert, adaugă îndulcitorul și semințele din păstaia de vanilie.
  3. Fructul de mango se curăță și se blenduiește sub formă de piure sau se taie în bucățele.
  4. Adaugă fructul de mango în amestecul de orez.

Budincă cu orez și mango nu conține gluten, iar prin utilizarea laptelui de cocos sau de migdale, poți pregăti cu ușurință o variantă vegană. Această budincă cu orez are un conținut redus de grăsimi și e dietetică, dar în același timp este destul de sățioasă.

.

*Mango e un fruct bogat in vitamina A. Aceasta vitamina are multe functii importante in corpul uman, in special pentru ochi si piele. Totodata, vitamina A contribuie la o sanatate mai buna a oaselor tale, precum si la mentinerea sanatatii sistemelor imunitar si reproducator. Mango are un mare potential cand vine vorba de controlul greutatii. Cercetarile recente sugereaza ca mango si fitochimicalele din compozitia lui pot, de fapt, sa suprime celulele grase si genele corelate cu grasimea din corp.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort Yippie cu zmeură

Tort Yippie cu zmeură! Rețeta delicioasă: tort cu zmeură, ciocolată albă si Yippie Bar de la @annaskuechenkuenste.

Pentru o formă de 16 cm:
Baza:
  • 30g faina de spelta
  • 20g Gold Whey Vanilie
  • 1 ou
  • 90g Sos de mere fără zahăr adăugat
  • 1 lingurita praf de cop
  • 2 linguri de eritritol
Crema:
  • 300g Skyr ( produs similar cu iaurtului grecesc)*
  • 1/2 pachet pudră de cremă de vanilie
  • 250 ml lapte de migdale fara zahar
  • 1 pachet de gelatină măcinată
  • Aroma de vanilie pentru dulceata
De asemenea:
  • 6 lingurite de dulceata fara zahar
  • Zmeura proaspata
  • Yippie Bar
  • Picaturi de ciocolata alba fara zahar
Preparare:
  1. Se amestecă toate ingredientele pentru bază și se coace într-o formă de silicon la cuptor la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
  2. Lăsați baza să se răcească pentru scurt timp. Întindeți apoi dulceața pe fund și întindeți zmeura deasupra.
  3. Pentru crema, pregatiti budinca de vanilie cu laptele de migdale si indulciti cu aroma de vanilie. Apoi amestecați în skyr. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe pachet și adăugați în masa de budincă skyr.
  4. Se intinde crema peste baza si se da la frigider, de preferat peste noapte.
  5. A doua zi – topping cu batoane Yippie și ciocolată albă.

*Skyr-ul este un aliment relativ nou, dar este o mâncare tradițională, care se consumă de mai multe secole, în Islanda. Compoziția, aroma și aportul nutritiv al skyr-ului sunt similare cu cele ale iaurtului grecesc. Totuși, islandezii consideră skyr-ul un fel de brânză, decât un iaurt.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă de orez

Budincă de orez cu proteine. Aproape toate bucătăriile din lume au propria lor versiune de budincă de orez. Un fel de mâncare dulce clasică făcută din orez și alte câteva ingrediente. Această rețetă delicioasă este o rețetă cremoasă și dulce, care poate fi consumată ca mic dejun, gustare și, uneori, ca prânz sau cină, atunci când este servită cu fructe suplimentare. Budinca de orez se găsește adesea prefabricată în magazinele alimentare, dar este și foarte ușor să o faci acasă. Orezul alb cu bob lung și mediu este cea mai buna alegere.

Rețetă simplă și rapidă de la de @k4th4_food.

Ingrediente

Topping: căpșuni, afine, zmeură etc.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pregătire

  • Puneți laptele și 200 ml apă la fiert
  • Adaugți budinca de orez si indulcitorul
  • Fierbeți la foc mic timp de 40 de minute și amestecați din când în când
  • Luați oala de pe foc și adaugați pudra de proteine ​​cu restul de apă.

Opțional – sos de fructe de pădure: dezghețați și pasați fructele în piure (de exemplu, cele congelate) și presărați puțin eritritol peste ele sau – la fel de bine – puteți folosi

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

FITNESS BAR

FITNESS BAR de la @k4th4_food. O rețetă delicioasă și ușoară cu Protein 80+ (vanilie).

Ingrediente:

  • 165 g fulgi de ovăz
  • 60 g Protein 80+ vanilie*
  • 1,5 tbsp scorțișoară
  • 2tbsp semințe de in mărunțite
  • 3tbsp eritrită sau alte dulciuri
  • 20g ciocolată fără zahăr
  • 35g unt sau ulei de cocos
  • 1 pahar sos de mere (360g)

Pregătire:

  • Zdrobiți 100 g de fulgi de ovăz într-un blender.
  • Amestecați toate ingredientele uscate împreună.
  • Topiți untul/uleiul de cocos și adaugați sosul de mere în celelalte ingrediente
  • Amestecați bine.
  • Pe o tava de copt – distribuiți compoziția ca 1.5-2 cm grosime si dați la cuptorul incalzit la 180 grade.
  • Coaceți timp de 25 de minute.
  • Dacă vă place mai moale: scoateți după 22 de minute.
  • Tăiați-le în formă de BAR și… poftă bună!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    122kcal | 13,4g KH | 4,3g grăsime | 6.3g proteine

*Weider Protein 80+ –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină.

Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cum se folosește pudra de unt de arahide

Cum se folosește pudra de unt de arahide (Peanut Butter Powder)?
Adaugă în iaurturi

Se poate adauga in iaurturile naturale pentru a le da aroma, pe langa cresterea nivelului de proteine.

  • Iaurt natural sau grecesc, pudră de arahide plus banană tocată sau orice alt fruct.
  • De asemenea, poți adăuga fulgi sau fulgi de ovăz.
  • Poti pune semințe sau nuci, stafide, curmale… totul depinde de cât de dens vrei să-l faci și de caloriile de care ai nevoie.
Mic dejun

Simplu și hrănitor: într-un bol cu ​​bază de iaurt, cu fructe tăiate, fulgi, adaugă doar câteva linguri de Pudră de Unt de Arahide ca topping deasupra și gata.

Există o mie de posibilități!

Biscuiți FIT

La fel ca și în cazul fursecurilor, poți face biscuiți pe bază de fulgi de ovăz, ou, lapte… și adaugă făină de arahide.

Pentru a face prăjituri fitness

Folosește-l pentru rețetele tale de prăjituri de fitness, doar în loc să folosești fulgi de ovăz sau altă făină, ai folosi pudră de arahide.

Avem mai jos o rețetă simplă de fursecuri care se face la cuptorul cu microunde in numai 3 minute:

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  • Amesteca o lingură de pudră de arahide și una de unt de arahide.
  • Obții o masă omogenă, dai forma dorită si le pui in cuptorul cu microunde la putere maximă timp de trei minute.
  • Le lași să se răcească, să prindă consistență și să nu se rupă și gata.
Smoothie

În oricare dintre shake-urile tale preferate, adaugă o lingură pentru a-i oferi acea aromă de arahide, precum și pentru a adăuga mai multă consistență cremoasă.

  • Il poti amesteca cu apa si vei avea o bautura vegetală bogată in proteine ​​si fără zaharuri adaugate.
  • De asemenea, se poate amesteca cu lapte, băutură vegetală sau cu shake-ul tău de proteine.
  • De exemplu, amestecul Isolate Whey 100 CFM cu aromă Cookie sau 100% Whey Clean Formula cu aromă Chocolate cu o lingură de Pudră de Unt de Arahide este delicios!
Ai terminat untul de arahide?

Fă-ți singur unt de arahide! Dacă vrei să obții un unt de arahide mai puțin caloric și bogat în proteine. Pur și simplu amestecă pudra de arahide cu apă până ajungeți la textura cremoasă dorită. Amesteca pudra de arahide cu apă și vei avea unt de arahide cu mai puțină grăsime decât în ​​mod normal.

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Citește mai mult
  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Fursecuri delicioase

Fursecuri delicioase. Sperăm să vă bucurați de aceste fursecuri delicioase preparate cu NOUL Peanut Butter Powder:

Ingrediente pentru 20 de fursecuri:
  • 2 căni de pudră Peanut Butter Powder
  • 1/2 linguriță sare de mare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri de unt nesarat sau ulei de cocos
  • 1/3 cană sirop de arțar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Opțional: 1/2 cană picături de ciocolată
Cum să le prepari?

Înainte de a începe, este important:

  • Preîncălziți cuptorul la 350°F.
  • Asezati hartie de copt pe tava care va fi folosita.
Odată ce aveți toate ingredientele la îndemână:
  • Combinați praful de unt de arahide, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
  • Se bate untul sau uleiul de cocos, siropul de artar si vanilia pana se omogenizeaza.
  • Incorporati amestecul de pudra putin cate putin.
  • Adăugați picăturile de ciocolată dacă doriți.
  • Puneți aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită.
Odată ce le aveți gata:
  • Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când devin ușor aurii pe margine.
  • Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți pe grătare pentru a se răci complet.
Sfaturi importante!
  • Nu mutați fursecurile înainte de răcire se vor rupe.
  • Pastrati-le in recipiente ermetice.
  • Consumati-le in 2 sau 3 zile.

Recomandari WEIDER:

  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Citește mai mult
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Tort cu ​​Edamame și fistic

Tort cu ​​Edamame și fistic. Aceast tort este atât de pufos și are un gust foarte plăcut. Un vis… Așa că iată rețeta rapidă (de la monicab.ody.fit.food) – cu un ingredient secret; nu vei ghici! Acesta este edamame!

Ai grijă să salvezi rețeta și să o încerci – merită, promit:

⁣Ingrediente și preparare

  • 100 g edamame fierte (Edamamele sunt păstăi de soia care se gătesc foarte rapid)
  • 50 g tofu sau iaurt de soia
  • 1 ou
  • 30 g albus
  • 10 g apă minerală
  • 30 g eritritol
Piure

– adăugați, amestecați bine⁣

  • 15 g fistic, întreg

– puneți în matriță⁣
– 180 de grade/aproximativ 25 mininute la cuptor

Topping

  • 60 g eritritol
  • 20 g apa
  • 1 g agar agar (gelatina vegetală)

– Se aduce la fierbere, se amestecă în timp ce încă fierbe până când masa devine albă și voluminoasă și începe să se întărească⁣
– Se întinde imediat pe tort, eventual se netezește cu puțină apă (se usucă foarte repede!)⁣

  • 25 g ciocolată fără zahăr și 2 g unt de migdale⁣

– Încălzește cu grijă (încet!) în cuptorul cu microunde⁣
– Întindeți pe toppingul de marshmallow

  • Fistic tocat

– Se presară peste tort și se lasă să se întărească!⁣

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu 5 ingrediente

Fursecuri cu 5 ingrediente. Sunt foarte delicioase și sunt ușor de preparat. Rețetă de: @jjmetodoenforma⁣.

INGREDIENTE

pentru 8/10 fursecuri (depinde de mărime) ⁣

PREPARARE: ⁣

  • Începem prin a face piure banana cu ajutorul unei furculițe și apoi adăugăm untul de arahide.
  • Amestecam bine, adaugam ovazul si amestecam din nou.
  • Adăugam ciocolata rasă și amestecam din nou.
  • Modelăm fursecurile cu ajutorul unei linguri.
  • Decorăm cu zmeură.
  • Coacem 25 de minute la 180° și gata!


NOTA: Sunt mai bune când le lași să stea câteva ore.⁣

.

Peanut Butter Smooth. Sănătos în mod natural: 100% natural, textura fina, potrivit pentru vegani.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu mere și scorțișoară

Fursecuri cu mere și scorțișoară. Astăzi vă aducem o rețetă de fursecuri cu mere și scorțișoară cu aromă de toamnă târzie, sărace în zaharuri și grăsimi saturate, o alternativă pentru a micul dejun alaturi de cafeaua sau ceaiul preferat.

Baza aluatului este ovăzul, care are o multitudine de beneficii, printre care stimularea aminoacidului leticină care ajută la eliminarea toxinelor. De asemenea, ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge și îmbunătățește digestia. Pentru aceasta am folosit Gourmet Oat Flour de Weider, de data aceasta am optat pentru aroma de scorțișoară.

Pentru a-i da o notă de aromă, ne-am jucat adăugând la această delicioasă rețetă chipsuri de ciocolată neagră.

Ingrediente:

Masa:

  • 200 g fulgi de ovăz din cereale integrale Gourmet Oat Făină 
  • 50 g Premium Whey Weider 
  • 50 g făină de porumb
  • 30 g zahăr de mesteacăn (xilitol)
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 oua
  • 450 g sos de mere
  • 350 g măr

Garnitura:

  • 100 g ovăz laminat
  • 30 g Premium Whey Weider
  • 20 g nuci
  • îndulcitor dupa gust
  • 1/2 linguriță scorțișoară

Pregătire:

  1. Pentru a face aluatul, vom amesteca ingredientele uscate pe o parte și ingredientele lichide pe cealaltă.
  2. Apoi adăugăm ingredientele uscate la lichide fără a opri să amestecăm. Adăugăm nucile și bucățile de măr.
  3. Într-o matriță pătrată întindem puțin ulei de cocos și adăugăm aluatul.
  4. Puneți ingredientele pentru toppinguri deasupra aluatului.
  5. Puneți în cuptorul preîncălzit la 180º timp de 20 de minute.
  6. Lasă-te să se răcească și bucură-te!

Recomandari WEIDER: