Publicat pe

Desert bogat în proteine

Desert bogat în proteine. Idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food.

Ingrediente desert bogat în proteine – o porție:
  • 80 g piure de dovleac⁣*,
  • 10 ml apă minerală⁣,
  • 10 g albuș de ou⁣,
  • 1/4 linguriță de migdale tocate sau semințe de dovleac⁣,
  • 15 g WEIDER Gold Whey Vanilie⁣**,
  • 15 g musli***,
  • 5 g făină de cocos⁣,
  • 1 vârf de praf de copt⁣,
  • îndulcitor.

Amestecați totul bine, adaugati îndulcitor după gust și puneți într-un vas⁣ în cuptorul cu microunde aproximativ 3 minute până când aluatul se desprinde de pe margine sau 10-12 minute într-un cuptor preîncălzit la 180°.

Pentru budincă – o porție:

Amestecați, fierbeți, luați de pe foc și adăugați 25 g de albuș de ou, continuați să amestecați cel puțin 5 minute⁣, fierbeți din nou. Lasati-l sa se răceasca pana se stabilizeaza compozitia.

Acum puteți pune totul în straturi într-un pahar – îl puteți aseza cu musli și semințe de dovleac!
Gata rețeta „Desert bogat în proteine”!
Poftă bună!

*Dovleacul este o sursă excelentă de fibre, dar are un conţinut extrem de scăzut de calorii, oferindu-ţi astfel saţietate fără costul kilogramelor în plus. O porţie de piure de dovleac conţine mai mult de 200% din aportul zilnic necesar de vitamina A recomandat de specialişti, vitamină care ajută la îmbunătăţirea vederii, în special în cazul persoanelor care au probleme cu vederea în întuneric sau lumină slabă.

**Gold Whey 500g Protein are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam și conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, reducând aciditatea organismului. Acestea asigură ușurința de recuperare și de adaptare a organismului la stres, plus imunoglobuline sprijină sistemul imunitar și limita Glicomacropeptidă a apetitului.

***Musli este bogat în fibre care ajută digestia şi creează rapid o senzație de sațietate, de aceea este foarte recomandat în dietele de slăbire, dar şi celor care doresc o alimentaţie sănătoasă şi naturală.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bomboane umplute

Bomboane umplute –  idee de rețetă⁣ de la @ monicab.ody.fit.food. 

Ingrediente acoperire: ⁣
  • 10 g PLANT ORGANIC PROTEIN Vanilie
  • 5 g făină de cocos
  • 5g făină de migdale
  • 1 lingurita gelatina (fara arome)
  • 1 vârf de praf de copt
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 5g zeama de mere⁣
Spumă prntru umplere:⁣
Mod de pregatire:
  1. Adauga toate ingredientele si amesteca cam 2 minute pana se omogenizeaza.
  2. Aseaza forme de hartie pentru bomboane (sau matrite) pe o tava tapetata in prealabil cu o foaie de copt.
  3. Incepe sa umpli formele de bomboane. Pune  cu o lingurita in fiecare suport de hartie, pana atingi o treime din inaltimea formei.
  4. Intinde compozitia usor pe marginile formei, pana le acoperi complet si se formeaza o gaura in mijloc. Lasa-le sa stea o ora, pentru a se intari.
  5. Totul merge în cuptorul cu microunde – 180 aprox. 8 minute (până când marginea se desprinde).
  6. Pune gelatina intr-un bol inalt si toarna apa rece peste ea.
  7. Pune restul de apa, indulcitorul si siropul pe foc si amesteca bine. Trebuie sa le lasi sa fiarba.
  8. Adauga 20 g albus de ou – amesteca cu mixerul, la viteza mare, timp de 5 minute – spuma.
  9. Cu spuma umpli bomboanele.
  10. Incalzeste Protein Coco Crème –  la microunde sau intr-o oala pe flacara – cu asta acopera complet bomboana.
  11. Lasa  la frigider, cateva ore, inainte de a le servi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețata Pina Colada

Înghețata Pina Colada. E timpul pentru o senzație de vară. @ barbell.i_kitchen a creat o delicatesă absolută: înghețata Pina Colada (N).
De ce aveți nevoie pentru asta: ⁣
Cum se pregătește: ⁣
  1. Curățați bananele și ananasul, tăiați cubulețe și congelați.
  2. Așezați iaurtul de cocos în congelator aproximativ 30 de minute înainte de preparare.
  3. Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până când aveți o înghețată omogenă.
  4. Cel mai bine este să vă bucurați imediat de înghețată și să serviți cu 40% Low Carb High Protein Bar ciocolata, napolitana sau Slim Chocolate Syrup**.

Înghețata Pina Colada. Poftă bună!

*Ananas: Un consum frecvent de ananas ar putea ajuta şi la prevenirea degenerescenţei maculare, a astmului şi a hipertensiunii arteriale, întăreşte sistemul imunitar, fibrele solubile ajută la scăderea colesterolului sangvin şi la prevenirea constipaţiei, iar fitonutrienţii impiedică oxidul nitric şi aminele alimentare să se combine în stomac pentru a forma nitrosamine cu potenţial cancerigen, deci scad riscul de cancer.

**Slim Choco Syrup: Zero grăsimi și zero zaharuri. Doar 12 kcal la fiecare porție. Pudră de cacao pură, potrivită pentru vegani. Slim Choco Sirop este un sirop irezistibil de ciocolată, care are un profil nutrițional foarte bun, mult mai bun decat majoritatea siropurilor pe care le puteți găsi pe piață. Nu conține grăsimi și zaharuri, dar conține ingrediente naturale, cum ar fi praful de cacao și fibrele.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu germeni de grâu

Prăjitură cu germeni de grâu. Astăzi avem o rețetă de prăjitură cu germeni de grâu şi banane…

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Amestecaţi foarte bine – într-un castron – banana cu albuşul de ou.
  2. Adăugați – pe rând – restul ingredientelor (excepţie fac afinele) şi amestecaţi bine
  3. Turnați într-o formă şi adăugaţi câteva afine
  4. Bagaţi în cuptor la 180 de grade – timp de aproximativ 25-30 de minute
  5. Ornaţi pe deasupra cu felii de banane, pudră de cacao și afine.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Germenii din grâu – sunt însă extrem de benefici sănătății corpului uman. Sunt o bogată resursă necesară organismului, datorită fibrelor naturale și grăsimilor nesaturate pe care le conțin. Acestea te ajută și în cazul unei diete pentru slăbit, deoarece germenii de grâu nu îngrașă, deși sunt extrem de sățioși atunci când îi consumi. Vitamina B conținută de acești germeni folosește la digestie. Ajută intestinele să funcționeze corect și chiar te poate scăpa de constipație. Sunt un nutrient bogat în vitamina E și conțin o gamă largă de vitamine B (B1, B2, B6). Conțin și zinc, magneziu și fosfor și sunt foarte utili în lupta contra nivelului crescut de colesterol. Germenii din grâu sunt foarte des utilizați în dietele alimentare și sunt recomandați de către specialiști pentru oamenii ce suferă de probleme cardiovasculare.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

RULOURI CU AFINE

RULOURI CU AFINE. Astăzi avem o rețetă de rulouri moi cu drojdie si umplutură de afine.

Ingrediente pentru o portie:
Mod de preparare:
  1. Se amestecă într-un castron 20 g lapte proteic / lapte de migdale (călduț – laptele incalzit, pana ajunge la o temperatura suportabila la deget), o picătură de oțet de mere si un pic de sare.
  2. Intr-un vas amestecam faina cu drojdia uscata, psyllium si cacao. Facem o adancitura in faina, punem laptele.
  3. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat moale si elastic, care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
  4. Aluatul crescut se rastoarna pe masa si se intinde intr-o foaie subtire de cca 0,5 cm. Se lasata la temperatura camerei. Se presara afine pe toata suprafata.
  5. Pentru a taia aluatul folositi un cutit bine ascutit.
  6. Rulourile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa putin la crescut, la temperatura camerei, cca 20 de minute.
  7. Rulourile se coc la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute sau pana sunt frumos rumenite.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Psyllium este o plantă care creşte mai ales în India şi care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate şi pierderea în greutate. Datorită conţinutului ridicat de fibre spongioase, tărâţele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătăţesc digestia şi detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâţe ajută şi la tratarea constipaţiei, menţin colesterolul scăzut şi pot să prevină apariţia cancerului de colon.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu unt de arahide

Chec cu unt de arahide, aromă de portocală şi ciocolată. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

Ingrediente pentru aluatul cu aroma de portocala:
  • 50g făină de ovăz
  • 50 g făină de migdale*
  • 3 g drojdie
  • scortişoara
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 40 ml suc de portocale
  • coaja de 1 portocală
  • 200g iaurt grecesc
  • îndulcitoar dupa gust
Ingrediente pentru aluatul cu aroma de ciocolată:
Mod de preparare:
  1. Vom face ambele aluaturi urmând același proces, dar in boluri separate:
  2. Amestecam ingredientele lichide și batem până obținem o masă omogenă. După care adaugam faina de ovaz şi migdale in acest amestec.
  3. Punem primul aluat – la alegere (ciocolata sau orange) – în matrița de copt (unsă cu putin ulei de cocos).
  4. Deasupra adaugam cel de-al doilea aluat. Putem face un zig-zag cu furculița pentru a crea desenul din fotografie.
  5. Coacem aluatul la la 180º timp de 15/20 min.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Făina de migdale – cele mai importante beneficii pentru sănătate ale acestei făine includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a proteja anumite tipuri de cancer, de a vă reduce riscul de diabet, de a stimula energia și de a ajuta la scăderea în greutate, printre altele. Există nenumărate minunate utilizări pentru făină de migdale, deoarece poate înlocui făina obișnuită în aproape fiecare rețetă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghețată cu arahide

Înghețată cu arahide. Această înghețată este preparată cu unt de arahide si se pregătește in 5 minute!
Este ușor de preparat și mult mai sănătoasă decât cele tradiționale. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

INGREDIENTE:
PREPARARE Înghețată cu arahide:
  • Incalzim ciocolata într-o baie de apă.
  • Amestecam toate ingredientele până când avem o masă omogenă.
  • Punem compozitia într-un tupper de sticlă.
  • Se îngheață cel puțin 3 ore. Este important să amestecați la fiecare 45 de minute pentru a preveni cristalizarea, trebuie să fie cremoasă.

————————
*Untul de arahide este  bogat in calorii si satios – asta inseamna ca iti ofera energie pentru o mare parte a zilei si ca nu trebuie sa mananci prea mult ca sa te saturi…  nu este recomandat sa consumi mai mult de doua linguri de unt de arahide pe zi. Astfel, alimentul nu te va ingrasa si te vei bucura si de numeroasele substante nutritive pe care aceasta pasta le contine.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Sănătos în mod natural! 100% natural. Textură fina: foarte cremoasă și plăcută. 26% proteine: derivate dintr-o combinație naturală de arahide. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare. Grăsimi sănătoase: untul de arahide furnizează în mod natural grăsimi mono sau polinesaturate, cunoscute și sub denumirea de „grăsimi sănătoase sau bune”. Acest produs nu conține grăsimi „trans”. Conținut scăzut în zaharuri și fără zaharuri adăugate: conține numai zaharuri prezente în mod natural aceștia însemnând mai puțin de un gram de zahăr pe porție. Fără conservanți. Potrivit pentru vegani. Nici o sare adăugată.

Recomandari WEIDER:

  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    In Stoc

    29,00 lei
    Vezi Detalii
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    In Stoc

    52,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe

Îngheţată cu cireșe.
Valori nutriţionale p
er porţtie:

  • 166 kcal
  • 12,3 g proteine
  • 12,8 g carbohidraţi
  • 4,7 g grasime
Ingrediente pentru 6 porţii:
Pregătire îngheţată cu cireșe:
  1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.
  2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.
  3.  Inghetata cu cirese se serveste in cupe, decorata cu bucati de fructe proaspete, ciocolata, migdale, nuci sau diverse siropuri.
  4. Înainte de a servi îngheţata cu cireșe – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
  5. Reteta de inghetata cu cirese este ideala pentru zilele calduroase de vara si nu numai.
  6. Daca ti-a placut, testeaza-o chiar acum in propria bucatarie si invita-i pe cei dragi la un desert cu fructe, racoritor si delicios.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Weider Protein Cookie este o prajitură delicioasă cu un conținut excelent de proteine vegetale. Weider Protein Cookie nu este doar o gustare delicioasă; este, de asemenea, o sursă extraordinară de proteine ​​vegetale. Bogată în nutrienți, carbohidrați și proteine, ​​aceasta prăjitura vegană ajută la creșterea și refacerea masei musculare. Pentru a atinge starea anabolică, dieta noastră trebuie să fie hyperenergetică și hiperprotetică. Deși ar putea părea, obținerea energiei și a nutrienților necesari pentru stimularea creșterii musculare nu este o chestiune simplă. Mai ales dacă vorbim despre surse de energie sănătoase. Organismul nostru are nevoie să se recupereze după fiecare antrenament, deci necesită nutrienți și proteine ​​pentru a putea dezvolta și repara fibrele musculare. În acest sens, proteinele sunt un element esențial. De aceea, fiecare prăjitură conține până la 22 de grame de proteine ​​100% pe bază de plante și 445 kcal.

**Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cozonaci în formă de brăduț

Cozonaci în formă de brăduț – rețetă de Crăciun de la
@myfitlife.es și @monn_fit! Mulțumim!

INGREDIENTE (pentru 4 brăduți)
Topping:
PREGĂTIRE Cozonaci:
  1. Batem albușurile cu lapte, cu tija de mână.
  2. Adăugăm făina și drojdia și integrăm bine.
  3. Turnăm amestecul in forme și să coacem 15 minute în sus și jos la 180 grade.
  4. Lasam la rece și, apoi, punem topping-ul.

Gata! Poftă bună!

……………………….

*Ovăzul conține numeroase proteine și carbohidrați, grăsimi sănătoase (nesaturate și acid linoleic), vitamine, minerale și oligoelemente. Această cereală este o sursă minunată de energie care te ajută să previi senzația de oboseală cauzată de nivelul scăzut al glucozei din sânge. Totodată, ovăzul este o sursă excelentă de vitamine din  grupul B, vitamina A, vitamina E și vitamina D. Acesta mai conține și minerale precum calciul, care previne osteoporoza, este bogat în fier și conține zinc, un element care joacă un rol fundamental în metabolizarea insulinei. Mai mult, ovăzul este compus în proporție de 25% din proteine, o concentrație mai mare decât la orice altă cereală.

Făina de ovaz Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Făina de ovaz Weider poate fi utilizată pentru a pregăti shake-uri în orice moment al zilei atunci când aveți nevoie de energie suplimentară. Produsul este plin de aromă și are o valoare nutrițională mare.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghetată cu ciocolată (fitness)

Înghetată cu ciocolată (fitness).
 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 293 kcal PROTEINE 28,5 g CARBOHIDARŢI 11,3 g GRĂSIMI 16,5 g.

INGREDIENTE 2 porții:

■ 60 gr Lean Protein sau Premium Whey
■ 250 gr de IAURT
■ 30 grame Nut Protein Choco Vegan sau Whey Protein Choco.

Nut Protein Choco Vegan

CREMĂ DELICIOASĂ DE CACAO

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brioşe cu ciocolată

Reteţa „brioşe cu ciocolată”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 85 kcal PROTEINE 4,7 g CARBOHIDARŢI 11,5 g GRĂSIMI 2,8 g FIBRE 0,6 g.

INGREDIENTE 6 porții:

■ 2 oua
■ 100 gr Făină integrală de ovăz instant – BROWNIE
■ 7 gr praf de copt
■ 20 ml lapte
Slim Chocolate Syrup

MOD DE PREPARARE:

1. Mai intai spargem cele doua oua intr-un castron incapator. Le batem bine.

2. La faina adaugam praful de copt. Amestecam putin. Vrem ca praful de copt sa se distribuie uniform.

3. Acum punem faina peste oua, toata odata. Batem din nou pana ce totul este omogen, adica vreo 30 de secunde.

4. Adaugam laptele si compozitia este gata.

5. Umpleti formele pana la jumatate. Dati-le la cuptor la 180 grade C – 5 minte (cuptor preincalzit).

6. Adaugam Slim Chocolate Syrup si restul de compozitie.

7. Reintroducem la cuptor inca 5 minte la  180 grade C.

 

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cremă rece cu zmeură și cocos

Rețeta „Cremă rece cu zmeură și cocos”

VALORI NUTRIȚIONALE pe bucată:

CALORII 48 kcal PROTEINE 2,5 g CARBOHIDRAŢI 1,7 g GRĂSIMI 3,5 g

INGREDIENTE 15 bucăți:

■ 40 g Protein 80Plus – zmeură
■ 75 g crema de nucă de cocos din conservă (parte solidă)*
■ 60 g cremă cu cocos și migdale
■ 25 g zmeură
■ 5 g de fistic tocat

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele într-o cratiță și încet se încălzește până când se formează o masă vâscoasă-lichidă.
2. Adaugati cate putin fistic în forme mici și apoi umpleți-le cu masa vâscoasă-lichidă încă fierbinte.
3. Lasati la frigider cel puțin 2 ore și… gata!

*Avand o consistenta mai vascoasă decat a laptelui de cocos si fiind obtinuta prin ridicarea la suprafata a grasimilor continute in laptele de cocos neomogenizat, crema de cocos pastrata la frigider, poate fi consumata ca atare in locul iaurtului si smantanii sau in preparatele culinare asiatice. Deasemenea poate fi folosita in componenta deserturilor: a smoothie-urilor, a cremelor, budincilor, prajiturilor sau a fursecurilor. Crema de cocos are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos. Nucile de cocos sunt bogate în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.



Recomandari WEIDER: