Publicat pe

Înghetată cu ciocolată (fitness)

Reteţa „Înghetată cu ciocolată (fitness)”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 293 kcal PROTEINE 28,5 g CARBOHIDARŢI 11,3 g GRĂSIMI 16,5 g.

INGREDIENTE 2 porții:

■ 60 gr Lean Protein sau Premium Whey
■ 250 gr de IAURT
■ 30 grame Nut Protein Choco Vegan sau Whey Protein Choco.

Nut Protein Choco Vegan

CREMĂ DELICIOASĂ DE CACAO – Nut Protein Choco Vegan

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brioşe cu ciocolată

Reteţa „brioşe cu ciocolată”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 85 kcal PROTEINE 4,7 g CARBOHIDARŢI 11,5 g GRĂSIMI 2,8 g FIBRE 0,6 g.

INGREDIENTE 6 porții:

■ 2 oua
■ 100 gr Făină integrală de ovăz instant – BROWNIE
■ 7 gr praf de copt
■ 20 ml lapte
Slim Chocolate Syrup

MOD DE PREPARARE:

1. Mai intai spargem cele doua oua intr-un castron incapator. Le batem bine.

2. La faina adaugam praful de copt. Amestecam putin. Vrem ca praful de copt sa se distribuie uniform.

3. Acum punem faina peste oua, toata odata. Batem din nou pana ce totul este omogen, adica vreo 30 de secunde.

4. Adaugam laptele si compozitia este gata.

5. Umpleti formele pana la jumatate. Dati-le la cuptor la 180 grade C – 5 minte (cuptor preincalzit).

6. Adaugam Slim Chocolate Syrup si restul de compozitie.

7. Reintroducem la cuptor inca 5 minte la  180 grade C.

 

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cremă rece cu zmeură și cocos

Rețeta „Cremă rece cu zmeură și cocos”

VALORI NUTRIȚIONALE pe bucată:

CALORII 48 kcal PROTEINE 2,5 g CARBOHIDRAŢI 1,7 g GRĂSIMI 3,5 g

INGREDIENTE 15 bucăți:

■ 40 g Protein 80Plus – zmeură
■ 75 g crema de nucă de cocos din conservă (parte solidă)*
■ 60 g cremă cu cocos și migdale
■ 25 g zmeură
■ 5 g de fistic tocat

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele într-o cratiță și încet se încălzește până când se formează o masă vâscoasă-lichidă.
2. Adaugati cate putin fistic în forme mici și apoi umpleți-le cu masa vâscoasă-lichidă încă fierbinte.
3. Lasati la frigider cel puțin 2 ore și… gata!

*Avand o consistenta mai vascoasă decat a laptelui de cocos si fiind obtinuta prin ridicarea la suprafata a grasimilor continute in laptele de cocos neomogenizat, crema de cocos pastrata la frigider, poate fi consumata ca atare in locul iaurtului si smantanii sau in preparatele culinare asiatice. Deasemenea poate fi folosita in componenta deserturilor: a smoothie-urilor, a cremelor, budincilor, prajiturilor sau a fursecurilor. Crema de cocos are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos. Nucile de cocos sunt bogate în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.



Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Chec proteic «ciocolată-banană»

Rețeta „Chec proteic «ciocolată-banană»”
VALORI NUTRIȚIONALE la 100 g:
CALORII 255 kcal PROTEINE 13,9 g CARBOHIDRAŢI 20,9 g GRĂSIMI 8,8 g

INGREDIENTE:

■ 60g proteine ​​din zer WEIDER CFM – ciocolată
■ 4 banane coapte
■ 3 ouă
■ 100 g unt moale
■ 100 g sirop de arțar
■ 150 g fulgi de ovăz
■ 50 g făină spelată*
■ 50 g cacao pentru coacere
■ 3 lingurițe de praf de copt
■ 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă fulgii de ovăz într-un blender.
2. Se cojesc cele trei banane și se zdrobesc cu o furculiță.
3. Bananele zdrobite se amesteca cu ouăle, untul și siropul de arțar într-un bol cu ​​un mixer de mână.
4. Apoi se adăuga ingredientele uscate. Se formeaza un aluat pe care il punem într-o forma pentru copt unsa pentru a coacere.
5. Taie in jumătate a patra banană (în lungime) și așeaza cele două jumătăți deasupra aluatului.
6. Se lasa la cuptor la 180 ° C căldură (sus / jos) timp de aproximativ 45 min.

Pofta buna!

*Făina SPELTA – Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA . Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Are valori nutriționale superioare față de cele ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Are un gust ce amintește de nucă, conține multe fibre și are intacte toate substanțele nutritive. Este mai hrănitoare și mai sănătoasă, dând o savoare deosebită preparatelor de panificație.

Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Macarons cu cocos și proteină

„Macarons cu cocos și proteină”
Rețeta pentru 15 bucăți:

Informații nutriționale pe bucată:
73 kcal; 3,6 g proteine; 1,4 g carbohidrați; 4,6 g grăsime.

INGREDIENTE

■ 25 g WEIDER Protein 80Plus – nucă de cocos
■ 3 albusuri
■ 100 g IMO* sirop sau Organic Coconut Syrup
■ 100 g nucă de cocos rasă
■ 125 g iaurt slab în grăsimi
■ 1 vârf de sare
■ 5-10 picături de aromă (opțional)

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați cu mâna – într-un bol – iaurtul, pudra proteică și nuca de cocos.
2. Într-un al doilea bol, bateți bine albușurile cu un vârf de sare și adăugați încet siropul IMO sau îndulcitorul pe care-l folosiți. Apoi amestecați încet albușurile de ou în amestecul de nucă de cocos.
3. Folosind o lingură de înghețată, așezați grămezi mici pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt.
4. Macarons se coc la aproximativ 160° C (căldură de sus în jos) timp de 25-30 min. Se coac până se rumenesc.
5. Gata!

Pofta buna!

*IMO (IsoMalto-oligozaharidă) este un amestec de carbohidrați cu catenă scurtă din molecule de glucoză legați unul de altul printr-o legare rezistentă la digestie. IMO este o izomalto-oligozaharidă (IMO) de înaltă calitate, obținută din conversie enzimatică de amidon. Acesta funcționează ca o fibră alimentară, îndulcitor prebiotic și slab caloric. Siropul IMO, ca o nouă sursă sănătoasă de zahăr, este utilizat pe scară largă în multe industrii, cum ar fi alimentele pentru sugari, îngrijirea sănătății, băutura sportivă, berea subțire etc.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bile de… energie

Rețeta „bile de… energie”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe bucata:

CALORII 95 kcal PROTEINE 5.2 gr CARBOHIDRAŢI 4.8 gr GRăSIMI 4.3 gr

INGREDIENTE pentru zece bucați de bile de… energie:

 30 g Weider Protein 80 Plus 
-50 g de faina de migdale
 50 g faina de cocos (fara ulei)
 10 g de pudră de cacao
 30 ml Organic Coconut Syrup
 15 g de fistic
 10 g afine

MOD DE PREPARARE:

1. Se amestecă pudra proteica cu făina de migdale și nuca de cocos, pudra de cacao și siropul de cocos într-un castron.

2. Lasă-l să se odihnească timp de 10 de minute în frigider.

3. Între timp, toacă fisticul și afinele separat.

4. Ia amestecul din castron și fă bile din el (vreo 10 ar trebui să iasa). Și da-le prin fistic și afine.

5. Lasa-le înapoi în frigider aproximativ 10 minute și, apoi, puteți consuma bile de energie. Dacă nu ai de gând să le mănânci pe toate, ține-le în frigider.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite cu proteine și lămâie

Rețeta „clătite cu proteine și lămâie” 

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 105 kcal PROTEINE 11,5 gr CARBOHIDRAŢI 8,7 gr GRăSIMI 2,5 gr

INGREDIENTE pentru trei porții:

– 25 g Premium Whey vanilla-caramel
– 25 g Făină ecologică integrală din grâu spelta
– 1 ou
– 125 ml lapte (1,5% grăsime)
– ulei de masline

MOD DE PREPARARE clătite cu proteine și lămâie:

1. Amestecați proteina cu făina spelta într-un bol și apoi adăugați oul bătut anterior.
2. Adăugați laptele puțin câte puțin și amestecați cu o furculiță până când aluatul devine omogen.
3. Aluatul format se lasă să stea 15 min. Apoi turnati compozitie pentru o clatita într-o tigaie cu o unsă cu ulei de masline.
4. Apoi adăugam crema de proteine cu lămâie (vezi pe link mod de preparare).

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu ciocolata

Rețeta „chec cu ciocolata”

INGREDIENTE pentru 8 portii::

Weider Protein80+ cu aroma de ciocolata
– 3 Banane coapte
– 4 Ouă
– 6-8 curmale
– 125 g de migdale măcinate
– 70 g nucă de nucă de cocos
– 3 lingurite ulei masline
– 2 lingurițe de drojdie
– 1 linguriță de pudră de vanilie
– 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE

1. Zdrobim bananele. Apoi adăugăm restul ingredientelor și batem totul bine până se omogenizează bine.
2. Întindem compozitia pe o matrița cu puțin ulei de masline.
3. Preîncălzim cuptorul la 180º.
4. Adăugam matrița cu aluatul și coacem la 180ºC timp de 45 de minute.
5. Se lasa la racit și se adaugă NUT PROTEIN CHOCO deasupra.
6. Adăugam ca topping nucă de cocos și banane.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu fructe roșii

Rețeta „prăjitură cu fructe roșii”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 378 kcal PROTEINE 16,1 gr CARBOHIDRAŢI 12,5 gr GRăSIMI 28,8 gr

Prăjitura cu fructe roșii se face de obicei cu unt și zahăr. Dar vă rezentam o versiune FIT fără aceste ingrediente care este ideală pentru micul dejun cu un smoothie. E o retetă veselă! Să o facem!

INGREDIENTE pentru două porții:

– 20 g de proteină WEIDER 80Plus de vanilie
– 80 g de fructe roșii (ex capșuni)
– 30 g migdale tocate
– 30 g fulgi de ovăz
– 1-2 linguri sirop de agave
– 3 linguri ulei de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE

1. Se toacă migdalele (dacă nu aveti migdale gata tocate) și se spală fructele
2. Se preîncălzeste cuptorul la 180 ° C
3. Se amestecă toate ingredientele
4. Amestecul se asează în două forme și se coace timp de 15 min.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă Proteică

Rețeta „budincă proteică” este absolut delicioasă și sănătoasă.

VALORI NUTRIȚIONALE PER PORŢIE:
CALORII 96 kcal PROTEINE 11,2 gr CARBOHIDRAŢI 1,7 gr GRăSIMI 6,3 gr FIBRE 0,2 gr

INGREDIENTE pentru 4 porții

• 30 g Whey 100 CFM cu aromă de ciocolată
• 2 ouă
• 125 g iaurt natural sau grecesc (fără aromă)
• 2 foi de jeleu neutru
• Apă
• Sirop de Choco Slim (sirop de ciocolată cu zahăr zero) sau Coconut Syrup 

MOD DE PREPARARE

1. Separăm albusul de gălbenușul unuia dintre ouă.
2. Amestecam albusul de ou cu celălalt ou întreg și adaugam iaurtul.
3. Batm bine și lăsam la cuptorul cu microunde pentru aproximativ 4 min (la putere medie).
4. Pe de altă parte, punem cele două foi de gelatină în apă și le lăsăm să se hidrateze cel puțin 5 minute.
5 . Îndepărtăm amestecul din cuptorul cu microunde, arătând deja solid. Adăugăm proteina izolată Izolat Whey 100 CFM și amestecăm totul.
6. La acest amestec adăugăm gelatina deja hidratată și amestecăm din nou.
7. În sfârșit umplem bolurile cu amestecul format. Depinde de mărimea vasului pe care îl veți utiliza pentru 3 sau 4 portii.
8. Le introducem la frigider pentru cel puțin 2 ore.
9. Puneți puțin sirop cu zero zahăr și cam asta este!

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Placintă cu brânză

Rețeta „Placintă cu brânză”

INGREDIENTE pentru 16 porții

– 100 g  Gold Whey (vanilie)
– 150 g de ovăz
– 75 g de nuci tocate
– 1 linguriță scorțișoară măcinată și ghimbir
– 50 g ulei de măsline
– 75 g de apă
– Indulcitor după gust

INGREDIENTE pentru umplutură

– 400 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime
– 200 g piure de dovleac
– 1 ou
– 1 linguriță de drojdie
– 1 linguriță de scorțișoară
– Indulcitor după gust

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați toate ingredientele pentru aluat într-un bol și frământați-le.
2. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C. Puneți 2/3 din aluatul în fundul tigaiei și coaceți 10 min.
3. Între timp, faceți umplutura amestecând toate ingredientele. Scoateți baza din cuptor, lăsați-o să se răcească și apoi puneți crema umpluturii deasupra. Deasupra adăugăm 1/3 de aluat pe care îl rezervasem și punem totul la copt și aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură AVOCADO VEGAN

Rețeta „Prajitură AVOCADO VEGAN”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 266 kcal PROTEINE 6,9 gr CARBOHIDRAŢI 18,2 gr GRĂSIMI 19 gr

 INGREDIENTE pentru 4 porții:

WEIDER Yippie Protein Cookie Bites
■ 250 g (aproximativ 2 buc) de avocado
■ 100 g crema de nucă de cocos
■ 25 g suc de lime
■ 100 g indulcitor sirop
■ 15 picături aromă pentru prăjituri
■ 6 g gelatină

MOD DE PREPARARE

1. Așezați Yippie Protein Cookie Bites pe fundul unei forme de arc cu un diametru de 14 cm și tăiați puțin marginile înainte. În orice caz, pastrați firimiturile și folosiți-le mai târziu pentru topping!
2. Amestecați ingredientele rămase (cu excepția gelatinei).
3. Se fierbe puțină apă și se adaugă gelatina. Apoi se amestecă cu sosul de avocado. Umpleți forma de arc și neteziți-o.
4. Lasa la frigider pentru 2-3 ore. Decorați cu ciocolată neagră și firimituri de Protein Cookie Bites.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER: