Publicat pe

Prăjitură cu morcovi

prajitura cu morcovi

Prăjitură cu morcovi – rețetă preluată de la @healthyeat.r⁣


INGREDIENTE:⁣

  • 3 morcovi de dimensiune medie
  • 2 ouă
  • 100 g iaurt grecesc
  • 125g ovăz mărunțit
  • 1/2 despre drojdie (aprox. 7g)⁣
  • 1 lingură ulei de măsline
  • esență de vanilie și îndulcitor după gust
  • scorțișoară
  • nuci sau migdale
  • o cupă de proteine

Opțional: topping de proteine

PREGĂTIRE:

  • Batem bine toate ingredientele (morcovii sunt tocați cruzi și amestecați cu toate celelalte ingrediente) cu excepția nucilor pe care le adăugam ulterior.⁣
  • Punem compoziția într-o formă (15 cm⁣) – aproximativ 25 min la cuptorul preîncălzit la 180 grade C. Lăsăm să se răcească si scoatem din formă.

La masă!

De ce morcovii?

Pentru că morcovii mențin țesuturile sănătoase și întârzie îmbătrânirea. Pentru aceasta rădăcinoasă conține antioxidanți, ajută la eliminarea mai eficientă a toxinelor din organism și împiedică formarea celulelor canceroase și răspândirea acestora. Antioxidanții din morcov ajută toate sistemele și organele din corp. Toxinele sunt eliminate (detoxifiere), digestia se normalizează, rinichii funcționează mai bine, la fel și sistemul cardiovascular…

Morcovii sunt bogați în carotenoizi (betacarotenul) și vitamina A, ambele cu rol de susținere a țesuturilor oculare. Carotenoizii joaca un rol important în menținerea vederii. Morcovii pot îmbunătăți vederea pe timp de noapte, pot întârzia apariția cataractei, dar și a altor afecțiuni oculare. Morcovii nu pot vindeca persoanele cu afecțiuni oculare grave și nici nu vor face dioptriile dispară, însă pot fi de folos în prevenția agravării afecțiunii oculare cu care se confrunta pacientul. Carotenoizii ajuta de asemenea la menținerea unui sistem imunitar puternic și funcțional.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Waffles cu fulgi de ovaz

Iată o mega rețetă rapidă – fără zahăr… Waffles sunt foarte bune, ușor crocante la exterior și pufoase în interior, nimeni nu se va prinde că nu conțin făină! Indulcitorul eritritol-stevia il puteti elimina complet, Waffles fiind dulci de la bananele din compoziție. Pot fi servite cu Whey Protein Crème cu caramel sărat…

INGREDIENTE:

  • 2 cani fulgi de ovaz
  • 1 cana lapte vegetal
  • 1 buc oua
  • 2 ml esenta de vanilie
  • praf de sare
  • 15 g pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 20-30 g amestec de eritritol-stevia
  • 2 buc banane

PREPARARE:

  • Punem în blender toate ingredientele și mixăm 1/2 minute.
  • Lăsăm compoziția deoparte 10 minute.
  • Punem forma de Waffles la încins.
  • Turnam aluat în formă și coacem pentru aproximativ 6-7 minute.

*Whey Protein Crème cu caramel sărat este noua cremă tartinabilă concepută special pentru iubitorii de caramel sărat. Produsul conține o cantitate mare de proteine ​​din zer ​​și este sărac în zahăr, pentru a vă oferi un moment perfect de plăcere. Una dintre principalele caracteristici ale cremei proteice ​​din zer cu caramel sărat este conținutul său îmbogățit cu proteine. Produsul prezintă un concentrat proteic din zer de 23%. Proteinele sunt un nutrient esențial pentru menținerea sănătății și sunt fundamentale pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor, favorizând și senzația de sațietate. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA, cei mai importanți aminoacizi pentru mușchiul scheletic.

Recomandari WEIDER:

  • Weider Protein Pancake Mix

    Protein Pancake Mix 600gr

    90,00 lei
    Selectează opțiunile
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
  • bautura proteica mango

    Protein Isolate Mango Madness 500ml

    14,20 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Clătite cu fulgi de ovăz

Clătite cu fulgi de ovăz. Mic dejun ideal, delicios și nutritiv! Cătite cu fulgi de ovăz și banane – o rețetă rapida.

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  1. Puneți ovăzul într-un blender – puteți folosi și fulgi tocați.
  2. Pisați banana cu o furculiță
  3. Toate ingredientele se pun împreună și se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei.
  4. Se servesc cu WHEY PROTEIN CREME caramel sarat.

*Whey Protein Crème cu caramel sărat este noua cremă tartinabilă concepută special pentru iubitorii de caramel sărat. Produsul conține o cantitate mare de proteine ​​din zer ​​și este sărac în zahăr, pentru a vă oferi un moment perfect de plăcere.

În general, ne gândim la cremele tartinabile ca la adevărate bombe calorice, pline de zaharuri și grăsimi. Acest produs nu conține ulei de palmier și are foarte puține zaharuri. Cu această cremă nu mai trebuie să te simți vinovat dacă îți este poftă de ceva dulce.

Una dintre principalele caracteristici ale cremei proteice ​​din zer cu caramel sărat este conținutul său îmbogățit cu proteine. Produsul prezintă un concentrat proteic din zer de 23%. Proteinele sunt un nutrient esențial pentru menținerea sănătății și sunt fundamentale pentru menținerea și dezvoltarea mușchilor, favorizând și senzația de sațietate. Proteina din zer este bogată în aminoacizi esențiali și BCAA, cei mai importanți aminoacizi pentru mușchiul scheletic.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu măr

Prăjitură cu măr. Valori nutriționale pe bucată (rețeta pentru 12 bucați): 122 kcal ; 13,4 g carbohidrați; 4,3 g grăsimi; 6,3 g proteine.

INGREDIENTE:

  • 165 g de ovăz
  • 60 g WEIDER Protein 80 Plus Vanilie
  • 1,5 linguriță scorțișoară
  • 2 linguri semințe de in măcinate
  • 3 linguri eritritol sau alt îndulcitor
  • 20 g ciocolată (fără zahăr)
  • 35 g unt sau ulei de cocos
  • 1 pahar de mere tocate (360 g)

PREPARARE:

  1. Tocați scurt 100 g de fulgi de ovăz într-un blender – puteți folosi și fulgi tocați.
  2. Amestecați toate ingredientele uscate împreună.
  3. Topiți untul/uleiul de cocos și adăugați la celelalte ingrediente împreună cu sosul de mere și amestecați bine.
  4. Intindeți compozitia pe o tava de copt (1,5-2 cm grosime) si se coaceți la 180°C timp de aproximativ 25 de minute.
  5. Dacă le doriți drăguțe și moi, cel mai bine este să le scoateți după 22 de minute. Se lasă la răcit și se taie în formă.

 

Un mar pe zi tine toate bolile departe! Merele conțin peste 80% apă, acizi organici, substanțe pectice, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9 și E, fier, calciu, fosfor, magneziu, iod și potasiu. Să nu uităm de flavonoizi, fibre și faptul că merele sunt foarte sărace în calorii…

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Gustare pe bază de ciocolată și mere

Iată rețeta ideală pentru cei cu un stil de alimentație vegan sau pentru cei care țin post.

INGREDIENTE:

  • 1 măr*
  • 1-2 lingurițe de Nut Protein Choco
  • ½ apă
  • ½ rodie.

MOD DE PREPARARE

  • 1. Taie mărul felii subţiri
  • 2. Pune crema Nut Protein Choco cu puţină apă – încălzește în cuptorul cu microunde pentru a lichefia crema.
  • 3. Aranjează merele pe o farfurie și toarnă sosul de ciocolată cu boabele de rodie deasupra.

Poftă bună!

.

*Merele conțin peste 80% apă, acizi organici, substanțe pectice, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9 și E, fier, calciu, fosfor, magneziu, iod și potasiu. Să nu uităm de flavonoizi, fibre și faptul că merele sunt foarte sărace în calorii. Fibrele și substanțele nutritive din mere echilibrează digestia, calmează indigestiile și infecțiile intestinale. În același timp, pot avea efect asupra constipației, diareei, inflamațiilor intestinale și dizenteriei. Acizii din mere au beneficii și asupra proceselor chimice din stomac, în special în privința alimentelor greu digerabile și a celor care intră rapid într-un procesde putrefacție. Merele eliberează intestinele de resturi alimentare și detoxifică întregul sistem digestiv. Merele sunt sănătoase și pentru rinichi și vezica biliară, împiedicând formarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură cu ciocolată și dulceată

Prajitură cu ciocolată și dulceată. Ai o poftă de dulce, dar ești prea lene să gătești ceva.

Solutia o avem datorita lui @jjmetodoenforma cu aceasta prajitura care se face in 5 minute!

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  • Intai punem toate ingredientele in afara de ciocolata si dulceata intr-un recipient si amestecam foarte bine.
  • Turnăm jumătate din aluat într–un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde, se pune o uncie de ciocolată și două linguri de dulceață și se acoperă cu aluatul rămas.
  • Se pune la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Lasati sa se raceasca si… savurati.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Indiferent dacă aveți un stil de viață „Fit” sau dacă vă place să aveți grijă de dvs. fără a renunța la capriciile sănătoase … Weider’s Peanut Butter Smooth este perfect pentru a include în micul dejun, gustări, deserturi sau pentru a pregăti tot felul de rețete pe care vi le puteți imagina. Vezi si Peanut Butter Powder »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite proteice cu dulceață

Clătite proteice cu dulceață

Clatitele sunt unul dintre deserturile preferate ale romanilor dar putini stiu ca ele isi au originea in Bretagne, Franta. Varietatea retelor, data in primul rand de varietatea umpluturilor nu cred ca se va sfarsi niciodata, oricine putand sa inventeze propria reteta…

Ingrediente:

  • 100 g făină integrală de grâu sau Gourmet Oat Flour
  • 20 g 100% WHEY CLEAN FORMULA 908g
  • 5 g praf de cacao
  • 50 g îndulcitor
  • 5-10 picături de vanilie
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 2 ouă
  • 250 g unt degresat 0.3%
  • 100 ml lapte
  • ½ pahar de dulceață de de cireșe

Pregătire:

  1. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron impreuna cu gălbenușul de ou, 100 g unt degresat, laptele și aproximativ 200 ml de apă.
  2. Într-un castron perfect uscat – bateți albușurile spumă.
  3. Într-o tigaie unsă (cu ulei de nucă de cocos, de exemplu) prăjiți clătite pe ambele părți.
  4. Între timp, amestecați restul de unt degresat cu picăturile de vanilie. Apoi ungeți clătitele cu dulceața de cireșe.

Clătite delicioase din faină integrală de ovăz, îmbogățită cu proteine

Protein ​​Pancake Mix este o combinație de ingrediente studiată îndelungat – combină făina de ovăz cu cele mai bune surse de proteine: zer, ou și lapte – o aprovizionare optimă cu aminoacizi esențiali și proteine de înaltă valoare biologică.

Mod de utilizare: se amestecă 25 g (o cupă) cu 50 ml de apă; adăugați amestecul într-o tigaie fierbinte cu un pic de ulei; de asemenea, se poate găti adăugând amestecul la cuptor, 1 minut și jumătate la putere maximă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pandișpan cu rubarbă

Pandișpan cu rubarbă. 

Ingrediente

  • 8 ouă,
  • Îndulcitor cam 8 pliculețe,
  • Făină 8 linguri,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Oțet 1 lingură,
  • Sare iodată ½ linguriță,
  • Zmeură proaspătă 200 g,
  • Rubarbă 200 g,
  • Zahăr pudră vanilinat.

Pregătire

  1. Zmeura se spală, tijele de rubarbă se curăță (atenție frunzele sunt otrăvitoare – trebuie înlăturate), apoi se mărunțesc.
  2. Peste zmeură și rubarbă se presară îndulcitorul.
  3. Gălbenușurile se amestecă energic cu îndulcitorul, până se dubelază cantitatea.
  4. Se adaugă praful de copt împreună cu făina și se amestecă până se omogenizează compoziția.
  5. Albușurile ținute cca. 60 de secunde la temperatura camerei se bat energic cu un praf de sare și 1 lingură de oțet.
  6. După ce s-a obținut o spumă fermă din albușuri, se adaugă crema de gălbenușuri, amestecându-se ușor, până ce se vor îngloba toate ingredinetele.
  7. Aluatul obținut se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, unsă cu unt.
  8. Se presară fructele în proporții egale, apoi se dă prăjitura la copt în cuptorul preîncins cca. 10 minute la 200 grade, apoi 25 de minute la 180 grade. După ce trece testul scobitorii, se oprește cuptorul și se lasă la răcit în cuptor cu ușa întredeschisă. La servire se pudrează cu zahăr vanilat.

Poftă bună!

.

Rubarba nu este o leguma bogata neaparat in nutrienti esentiali, insa ea are un continut scazut de calorii. Totodata, rubarba este o sursa foarte buna de vitamina K, asigurand intre 26-37% din necesarul zilnic recomandat de vitamina K, la o portie de 100 de grame. Acest procent variaza, mai ales daca rubarba este preparata termic sau nu. La fel ca alte legume, rubarba este si foarte bogata in fibre, oferind cantitati similare cu cele pe care le au portocalele, merele sau telina.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă cu orez și mango

Budincă cu orez și mango *. Aceasta are un gust exotic veritabil și… este ușor de preparat. Este sănătoasă și cu adevărat ușor de pregătit folosind doar câteva ingrediente. Dacă dorești să sporești conținutul proteic poți adăuga o lingură de pudră proteică cu vanilie.

Ingrediente

  • 1 cană orez brun sau alt tip de orez
  • 3 căni lapte – la alegere migdale, cocos lapte vacă
  • 2-3 linguri miere (sau indulcitor după gust)
  • 1 păstaie de vanilie
  • 1 lingura Premium Whey – vanilie
  • 2 mango

Mod de pregatire

  1. Toarnă laptele peste orez până îl acoperă și fierbe-l – la foc mic – până se înmoaie (aproximativ 15 minute).
  2. Când orezul a fiert, adaugă îndulcitorul și semințele din păstaia de vanilie.
  3. Fructul de mango se curăță și se blenduiește sub formă de piure sau se taie în bucățele.
  4. Adaugă fructul de mango în amestecul de orez.

Budincă cu orez și mango nu conține gluten, iar prin utilizarea laptelui de cocos sau de migdale, poți pregăti cu ușurință o variantă vegană. Această budincă cu orez are un conținut redus de grăsimi și e dietetică, dar în același timp este destul de sățioasă.

.

*Mango e un fruct bogat in vitamina A. Aceasta vitamina are multe functii importante in corpul uman, in special pentru ochi si piele. Totodata, vitamina A contribuie la o sanatate mai buna a oaselor tale, precum si la mentinerea sanatatii sistemelor imunitar si reproducator. Mango are un mare potential cand vine vorba de controlul greutatii. Cercetarile recente sugereaza ca mango si fitochimicalele din compozitia lui pot, de fapt, sa suprime celulele grase si genele corelate cu grasimea din corp.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort Yippie cu zmeură

Tort Yippie cu zmeură! Rețeta delicioasă: tort cu zmeură, ciocolată albă si Yippie Bar de la @annaskuechenkuenste.

Pentru o formă de 16 cm:
Baza:
  • 30g faina de spelta
  • 20g Gold Whey Vanilie
  • 1 ou
  • 90g Sos de mere fără zahăr adăugat
  • 1 lingurita praf de cop
  • 2 linguri de eritritol
Crema:
  • 300g Skyr ( produs similar cu iaurtului grecesc)*
  • 1/2 pachet pudră de cremă de vanilie
  • 250 ml lapte de migdale fara zahar
  • 1 pachet de gelatină măcinată
  • Aroma de vanilie pentru dulceata
De asemenea:
  • 6 lingurite de dulceata fara zahar
  • Zmeura proaspata
  • Yippie Bar
  • Picaturi de ciocolata alba fara zahar
Preparare:
  1. Se amestecă toate ingredientele pentru bază și se coace într-o formă de silicon la cuptor la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
  2. Lăsați baza să se răcească pentru scurt timp. Întindeți apoi dulceața pe fund și întindeți zmeura deasupra.
  3. Pentru crema, pregatiti budinca de vanilie cu laptele de migdale si indulciti cu aroma de vanilie. Apoi amestecați în skyr. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe pachet și adăugați în masa de budincă skyr.
  4. Se intinde crema peste baza si se da la frigider, de preferat peste noapte.
  5. A doua zi – topping cu batoane Yippie și ciocolată albă.

*Skyr-ul este un aliment relativ nou, dar este o mâncare tradițională, care se consumă de mai multe secole, în Islanda. Compoziția, aroma și aportul nutritiv al skyr-ului sunt similare cu cele ale iaurtului grecesc. Totuși, islandezii consideră skyr-ul un fel de brânză, decât un iaurt.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă de orez

Budincă de orez cu proteine. Aproape toate bucătăriile din lume au propria lor versiune de budincă de orez. Un fel de mâncare dulce clasică făcută din orez și alte câteva ingrediente. Această rețetă delicioasă este o rețetă cremoasă și dulce, care poate fi consumată ca mic dejun, gustare și, uneori, ca prânz sau cină, atunci când este servită cu fructe suplimentare. Budinca de orez se găsește adesea prefabricată în magazinele alimentare, dar este și foarte ușor să o faci acasă. Orezul alb cu bob lung și mediu este cea mai buna alegere.

Rețetă simplă și rapidă de la de @k4th4_food.

Ingrediente

Topping: căpșuni, afine, zmeură etc.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pregătire

  • Puneți laptele și 200 ml apă la fiert
  • Adaugți budinca de orez si indulcitorul
  • Fierbeți la foc mic timp de 40 de minute și amestecați din când în când
  • Luați oala de pe foc și adaugați pudra de proteine ​​cu restul de apă.

Opțional – sos de fructe de pădure: dezghețați și pasați fructele în piure (de exemplu, cele congelate) și presărați puțin eritritol peste ele sau – la fel de bine – puteți folosi

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

FITNESS BAR

FITNESS BAR de la @k4th4_food. O rețetă delicioasă și ușoară cu Protein 80+ (vanilie).

Ingrediente:

  • 165 g fulgi de ovăz
  • 60 g Protein 80+ vanilie*
  • 1,5 tbsp scorțișoară
  • 2tbsp semințe de in mărunțite
  • 3tbsp eritrită sau alte dulciuri
  • 20g ciocolată fără zahăr
  • 35g unt sau ulei de cocos
  • 1 pahar sos de mere (360g)

Pregătire:

  • Zdrobiți 100 g de fulgi de ovăz într-un blender.
  • Amestecați toate ingredientele uscate împreună.
  • Topiți untul/uleiul de cocos și adaugați sosul de mere în celelalte ingrediente
  • Amestecați bine.
  • Pe o tava de copt – distribuiți compoziția ca 1.5-2 cm grosime si dați la cuptorul incalzit la 180 grade.
  • Coaceți timp de 25 de minute.
  • Dacă vă place mai moale: scoateți după 22 de minute.
  • Tăiați-le în formă de BAR și… poftă bună!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    122kcal | 13,4g KH | 4,3g grăsime | 6.3g proteine

*Weider Protein 80+ –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină.

Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.

Recomandari WEIDER: