Publicat pe

Budincă de orez

Budincă de orez cu proteine. Aproape toate bucătăriile din lume au propria lor versiune de budincă de orez. Un fel de mâncare dulce clasică făcută din orez și alte câteva ingrediente. Această rețetă delicioasă este o rețetă cremoasă și dulce, care poate fi consumată ca mic dejun, gustare și, uneori, ca prânz sau cină, atunci când este servită cu fructe suplimentare. Budinca de orez se găsește adesea prefabricată în magazinele alimentare, dar este și foarte ușor să o faci acasă. Orezul alb cu bob lung și mediu este cea mai buna alegere.

Rețetă simplă și rapidă de la de @k4th4_food.

Ingrediente

Topping: căpșuni, afine, zmeură etc.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pregătire

  • Puneți laptele și 200 ml apă la fiert
  • Adaugți budinca de orez si indulcitorul
  • Fierbeți la foc mic timp de 40 de minute și amestecați din când în când
  • Luați oala de pe foc și adaugați pudra de proteine ​​cu restul de apă.

Opțional – sos de fructe de pădure: dezghețați și pasați fructele în piure (de exemplu, cele congelate) și presărați puțin eritritol peste ele sau – la fel de bine – puteți folosi

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

FITNESS BAR

FITNESS BAR de la @k4th4_food. O rețetă delicioasă și ușoară cu Protein 80+ (vanilie).

Ingrediente:

  • 165 g fulgi de ovăz
  • 60 g Protein 80+ vanilie*
  • 1,5 tbsp scorțișoară
  • 2tbsp semințe de in mărunțite
  • 3tbsp eritrită sau alte dulciuri
  • 20g ciocolată fără zahăr
  • 35g unt sau ulei de cocos
  • 1 pahar sos de mere (360g)

Pregătire:

  • Zdrobiți 100 g de fulgi de ovăz într-un blender.
  • Amestecați toate ingredientele uscate împreună.
  • Topiți untul/uleiul de cocos și adaugați sosul de mere în celelalte ingrediente
  • Amestecați bine.
  • Pe o tava de copt – distribuiți compoziția ca 1.5-2 cm grosime si dați la cuptorul incalzit la 180 grade.
  • Coaceți timp de 25 de minute.
  • Dacă vă place mai moale: scoateți după 22 de minute.
  • Tăiați-le în formă de BAR și… poftă bună!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    122kcal | 13,4g KH | 4,3g grăsime | 6.3g proteine

*Weider Protein 80+ –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină.

Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cum se folosește pudra de unt de arahide

Cum se folosește pudra de unt de arahide (Peanut Butter Powder)?
Adaugă în iaurturi

Se poate adauga in iaurturile naturale pentru a le da aroma, pe langa cresterea nivelului de proteine.

  • Iaurt natural sau grecesc, pudră de arahide plus banană tocată sau orice alt fruct.
  • De asemenea, poți adăuga fulgi sau fulgi de ovăz.
  • Poti pune semințe sau nuci, stafide, curmale… totul depinde de cât de dens vrei să-l faci și de caloriile de care ai nevoie.
Mic dejun

Simplu și hrănitor: într-un bol cu ​​bază de iaurt, cu fructe tăiate, fulgi, adaugă doar câteva linguri de Pudră de Unt de Arahide ca topping deasupra și gata.

Există o mie de posibilități!

Biscuiți FIT

La fel ca și în cazul fursecurilor, poți face biscuiți pe bază de fulgi de ovăz, ou, lapte… și adaugă făină de arahide.

Pentru a face prăjituri fitness

Folosește-l pentru rețetele tale de prăjituri de fitness, doar în loc să folosești fulgi de ovăz sau altă făină, ai folosi pudră de arahide.

Avem mai jos o rețetă simplă de fursecuri care se face la cuptorul cu microunde in numai 3 minute:

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  • Amesteca o lingură de pudră de arahide și una de unt de arahide.
  • Obții o masă omogenă, dai forma dorită si le pui in cuptorul cu microunde la putere maximă timp de trei minute.
  • Le lași să se răcească, să prindă consistență și să nu se rupă și gata.
Smoothie

În oricare dintre shake-urile tale preferate, adaugă o lingură pentru a-i oferi acea aromă de arahide, precum și pentru a adăuga mai multă consistență cremoasă.

  • Il poti amesteca cu apa si vei avea o bautura vegetală bogată in proteine ​​si fără zaharuri adaugate.
  • De asemenea, se poate amesteca cu lapte, băutură vegetală sau cu shake-ul tău de proteine.
  • De exemplu, amestecul Isolate Whey 100 CFM cu aromă Cookie sau 100% Whey Clean Formula cu aromă Chocolate cu o lingură de Pudră de Unt de Arahide este delicios!
Ai terminat untul de arahide?

Fă-ți singur unt de arahide! Dacă vrei să obții un unt de arahide mai puțin caloric și bogat în proteine. Pur și simplu amestecă pudra de arahide cu apă până ajungeți la textura cremoasă dorită. Amesteca pudra de arahide cu apă și vei avea unt de arahide cu mai puțină grăsime decât în ​​mod normal.

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Adaugă în coș
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Fursecuri delicioase

Fursecuri delicioase. Sperăm să vă bucurați de aceste fursecuri delicioase preparate cu NOUL Peanut Butter Powder:

Ingrediente pentru 20 de fursecuri:
  • 2 căni de pudră Peanut Butter Powder
  • 1/2 linguriță sare de mare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri de unt nesarat sau ulei de cocos
  • 1/3 cană sirop de arțar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Opțional: 1/2 cană picături de ciocolată
Cum să le prepari?

Înainte de a începe, este important:

  • Preîncălziți cuptorul la 350°F.
  • Asezati hartie de copt pe tava care va fi folosita.
Odată ce aveți toate ingredientele la îndemână:
  • Combinați praful de unt de arahide, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic.
  • Se bate untul sau uleiul de cocos, siropul de artar si vanilia pana se omogenizeaza.
  • Incorporati amestecul de pudra putin cate putin.
  • Adăugați picăturile de ciocolată dacă doriți.
  • Puneți aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită.
Odată ce le aveți gata:
  • Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când devin ușor aurii pe margine.
  • Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi scoateți pe grătare pentru a se răci complet.
Sfaturi importante!
  • Nu mutați fursecurile înainte de răcire se vor rupe.
  • Pastrati-le in recipiente ermetice.
  • Consumati-le in 2 sau 3 zile.

Recomandari WEIDER:

  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Adaugă în coș
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Tort cu ​​Edamame și fistic

Tort cu ​​Edamame și fistic. Aceast tort este atât de pufos și are un gust foarte plăcut. Un vis… Așa că iată rețeta rapidă (de la monicab.ody.fit.food) – cu un ingredient secret; nu vei ghici! Acesta este edamame!

Ai grijă să salvezi rețeta și să o încerci – merită, promit:

⁣Ingrediente și preparare

  • 100 g edamame fierte (Edamamele sunt păstăi de soia care se gătesc foarte rapid)
  • 50 g tofu sau iaurt de soia
  • 1 ou
  • 30 g albus
  • 10 g apă minerală
  • 30 g eritritol
Piure

– adăugați, amestecați bine⁣

  • 15 g fistic, întreg

– puneți în matriță⁣
– 180 de grade/aproximativ 25 mininute la cuptor

Topping

  • 60 g eritritol
  • 20 g apa
  • 1 g agar agar (gelatina vegetală)

– Se aduce la fierbere, se amestecă în timp ce încă fierbe până când masa devine albă și voluminoasă și începe să se întărească⁣
– Se întinde imediat pe tort, eventual se netezește cu puțină apă (se usucă foarte repede!)⁣

  • 25 g ciocolată fără zahăr și 2 g unt de migdale⁣

– Încălzește cu grijă (încet!) în cuptorul cu microunde⁣
– Întindeți pe toppingul de marshmallow

  • Fistic tocat

– Se presară peste tort și se lasă să se întărească!⁣

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu 5 ingrediente

Fursecuri cu 5 ingrediente. Sunt foarte delicioase și sunt ușor de preparat. Rețetă de: @jjmetodoenforma⁣.

INGREDIENTE

pentru 8/10 fursecuri (depinde de mărime) ⁣

PREPARARE: ⁣

  • Începem prin a face piure banana cu ajutorul unei furculițe și apoi adăugăm untul de arahide.
  • Amestecam bine, adaugam ovazul si amestecam din nou.
  • Adăugam ciocolata rasă și amestecam din nou.
  • Modelăm fursecurile cu ajutorul unei linguri.
  • Decorăm cu zmeură.
  • Coacem 25 de minute la 180° și gata!


NOTA: Sunt mai bune când le lași să stea câteva ore.⁣

.

Peanut Butter Smooth. Sănătos în mod natural: 100% natural, textura fina, potrivit pentru vegani.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu mere și scorțișoară

Fursecuri cu mere și scorțișoară. Astăzi vă aducem o rețetă de fursecuri cu mere și scorțișoară cu aromă de toamnă târzie, sărace în zaharuri și grăsimi saturate, o alternativă pentru a micul dejun alaturi de cafeaua sau ceaiul preferat.

Baza aluatului este ovăzul, care are o multitudine de beneficii, printre care stimularea aminoacidului leticină care ajută la eliminarea toxinelor. De asemenea, ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge și îmbunătățește digestia. Pentru aceasta am folosit Gourmet Oat Flour de Weider, de data aceasta am optat pentru aroma de scorțișoară.

Pentru a-i da o notă de aromă, ne-am jucat adăugând la această delicioasă rețetă chipsuri de ciocolată neagră.

Ingrediente:

Masa:

  • 200 g fulgi de ovăz din cereale integrale Gourmet Oat Făină 
  • 50 g Premium Whey Weider 
  • 50 g făină de porumb
  • 30 g zahăr de mesteacăn (xilitol)
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 oua
  • 450 g sos de mere
  • 350 g măr

Garnitura:

  • 100 g ovăz laminat
  • 30 g Premium Whey Weider
  • 20 g nuci
  • îndulcitor dupa gust
  • 1/2 linguriță scorțișoară

Pregătire:

  1. Pentru a face aluatul, vom amesteca ingredientele uscate pe o parte și ingredientele lichide pe cealaltă.
  2. Apoi adăugăm ingredientele uscate la lichide fără a opri să amestecăm. Adăugăm nucile și bucățile de măr.
  3. Într-o matriță pătrată întindem puțin ulei de cocos și adăugăm aluatul.
  4. Puneți ingredientele pentru toppinguri deasupra aluatului.
  5. Puneți în cuptorul preîncălzit la 180º timp de 20 de minute.
  6. Lasă-te să se răcească și bucură-te!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake cu fructe de padure

Cheesecake cu fructe de padure

Valori nutritionale la 100 gr.:
  • 192 kcal
  • 11,2 g proteine
  • 13,4 g carbohidrați
  • 12 g grăsimi

Ingrediente

(pentru un Cheesecake de diametru de 20 cm)

Bază
Umplere
  • 30 g de proteine ​​80+ aromă de vanilie (sau altă aromă după gust)
  • 200 g fructe de padure proaspete
  • 250 g lapte degresat
  • 200 g brânză proaspătă (o puteți înlocui cu iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi)
  • 80 g de unt
  • 3 ouă
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)
  • coajă de lămâie rasă
Sos de fructe de padure
  • 300 g fructe de pădure amestecate
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)

Pregătire

  1. Faceți un treci din Yippie Protein Cookie Bites ​​- într-un blender. Adăugați untul topit și întindeți amestecul ca bază într-o tigaie. Se pune la frigider să se răcească.
  2. Combinați toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția fructelor de pădure, și amestecați cu un tel. Lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute
  3. Spălați fructele de pădure și preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
  4. Adăugați fructele de pădure la umplutură și turnați peste bază.
  5. Coaceți tortul aproximativ 50 de minute (opțional).
  6. Puneți toate ingredientele pentru topping într-o cratiță și aduceți la fierbere. Cu un blender, obțineți un sos omogen de fructe de pădure.
  7. Lăsați sosul să se răcească și apoi turnați-l peste cheesecake!

Autor: Weider

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brânză… pe baț!

Brânză… pe baț! Este bună și super cremoasă.

INGREDIENTE: ⁣

Acoperire: ⁣
  • 20 g ciocolată albă neîndulcită⁣
  • 5 g cremă de alune⁣
  • 1 linguriță de ulei de cocos⁣

PREPARARE: ⁣

  1. Am amestecat brânza proaspătă bătută cu proteina și am adăugat în matriță.
  2. Punem la congelator vreo 3 ore, o desfacem și adăugăm ciocolata topită amestecată cu crema de alune și uleiul de cocos. Mai lasam un pic la congelator.
  3. GATA!⁣
VALOARI NUTRITIONALE:
  • Energie: 220 kcal⁣
  • Grăsime: 9,7 g
  • Carbohidrați: 7,2 g
  • Zahăr⁣: 6 g
  • Proteine: 20,5 g

Autor: healthyeat.r

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

TURN CHOCOCAFÉ

TURN CHOCOCAFÉ. Desert ideal pentru weekend.⁣

Ingrediente: ⁣

  • Foi de napolitane cu ciocolată⁣ (rotunde)
  • O lingură de proteină vegană Iced Capuccino
  • 40 ml de cafea⁣
  • 200 gr băutură vegetală⁣ (migdale, cocos sau lapte vegetal bio)
  • 60 gr de ciocolată 99% ⁣
  • 1 lingură de cacao⁣
  • Fructe de sezon⁣

Preparare:

  1. Pentru cremă, amestecăm proteina cu băutura vegetală. Adăugăm cafeaua, 30 gr de ciocolată topită și amestecăm bine până este omogenă compozitia.
  2. Adăugăm cacao, amestecăm și punem la congelator o jumătate de oră, astfel încât să fie foarte rece și să se îngroașe puțin.
  3. Montăm turnul de napolitane impreună cu crema rece de chococafé.⁣
  4. Decoram cu restul de ciocolată topită, fructe proaspete și cacao.

Minunat! Fă-o dacă vrei să descoperi un gust delicios.

Autor: @leckerandhealthy

Recomandari WEIDER:

  • VEGAN PROTEIN 750g

    113,00 lei
    Selectează opțiunile
  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Whey Coffee 908g

    Whey Coffee 908g

    195,00 lei
    Adaugă în coș
  • răsfăț culinar

    Nut Protein Choco Vegan 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Bile Yippie!

Bile Yippie! Iată o rețetă bună și echilibrată sau un desert „potrivit” cu gustosul nostru Yippie!

Ingrediente:
Pregătire:
  1. Amestecați brânza, proteinele și ovăzul cu chipsurile  de ciocolată și lăsați să se odihnească 15 minute.
  2. Tăiați Yippie! în bucăți și amestecați ingredientele rămase într-un alt castron.
  3. Combinați îndulcitorul și cacao, faceți bile cu mâinile umede și introduceți o bucată de Yippie în fiecare.
  4. Puneți bilele într-o oală cu apă clocotită și fierbeți-le câteva minute. Bilele vor fi gata de mâncare atunci când plutesc pe suprafața apei.
  5. Înveliți fiecare bilă cu alune tocate. Serviți-le cu un sos de zmeură sau arome care vă plac cel mai mult…

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși Yippie

Gogoși Yippie. Ce se întâmplă dacă îmbinăm o gogoașă cu un bar Yippie!? Să vedem…

Ingrediente:
Pentru acoperire:
Preparare:
  • Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, cu excepția cacao și a yippie bar.
  • Se toarnă amestecul în matriță pentru gogoși și se adaugă pudra de cacao, acum se adaugă și yippie bar. ⁣
  • Punem totul în cuptor timp de 12 minute la 180 de grade. Scoatem și lăsăm să se răcească.
  • Acum ciocolata se topește cu o linguriță de ulei de cocos și se toarnă peste gogoși. Lăsați să se întărească la frigider și decorați cu o bară de 1/4 yippie bar.

Ce credeti?

Mulțumim echipei @myfitlife.es.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER: