Publicat pe

MOUSSE CU FISTIC

MOUSSE CU FISTIC. MOUSSE-UL ESTE O CREMĂ SPUMOASĂ, DE ORIGINE FRANCEZĂ. 

O retetă minunată pentru un desert rece perfect pentru vară … 

Informații nutriționale la 100 g: 367 kcal – 16,3 g proteine ​​- 8 g carbohidrați – 24 g grăsime

INGREDIENTE pentru 400g:

MOD DE PREPARARE:

  1. Zdrobește fisticul și amestecă-le cu praful de proteine, cacao, sarea și siropul până obții o masă omogenă. Dacă amestecul este prea vâscos, adăugați puțină apă.
  2. Pe de altă parte, topiți uleiul de cocos și adaugați-l peste amestecul dinainte. Consistența finală va rămâne cremoasă, dacă vedeți că este necesar să adăugați mai multă apă.

Notă: Se păstrează la frigider, se consumă în 2-3 săptămâni.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie verde

Smoothie verde. Puteți crea mai multe versiuni ale acestui smoothie, folosind proteina vegană cu alte arome sau schimbând legumele.

Încercați și spuneți-ne combinația preferată!

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Cojim, spălăm și tăiem toate legumele și fructele
  2. Introducem totul în blander împreună cu apa, dacă blanderul este mic sau cu putere mică, mergeți la turatie mica
  3. În cele din urmă adăugați proteina ​​vegana de vanilie și amestecați totul din nou până se omogenizează bine
  4. Acum este timpul să servești și să te bucuri!

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

PROTEINA VEGETALĂ

PROTEINA VEGETALĂ. Conform studiilor de piață numărul persoanelor care se decid să urmeze o dietă vegetariană sau vegană este în creștere. La fel și numărul persoanelor care suferă de intoleranțe alimentare, precum: lapte, lactoză și derivați…

Acum se știe că, în sport, este de o importanță fundamentală să luați cantități adecvate de proteine ​​de înaltă calitate și, în mod obișnuit, sursa cea mai utilizată este proteina din zer. Până în prezent, există diferite tipuri, din fericire, care pot fi adaptate în funcție de nevoile fiecăruia, dar în unele cazuri această importantă sursă de proteine ​​nu este tolerată și trebuie căutate alternative. Din acest motiv, proteinele de origine vegetală au devenit din ce în ce mai populare, iar printre acestea un rol important îl joacă PROTEINA VEGANĂ de la WEIDER.

Acest produs, formulat din două surse vegetale, orez și mazăre, are caracteristici importante precum: digestibilitate ridicată și valori nutriționale de calitate, de fapt profilul aminoacizilor este puțin diferit de cel al proteinelor animale.

VEGAN PROTEIN poate fi utilizat nu numai de sportivi, ci și de cei care doresc să adauge o porție de proteine ​​în dieta lor, pentru a asigura aportul zilnic potrivit. Perfect după antrenament, excelent pentru a completa micul dejun sau gustările din timpul zilei.

Iată câteva sfaturi pentru a profita la maximum de acest produs:
  • luați exact aceeași cantitate din ea ca din orice altă proteină, o dată sau de două ori pe zi, acordând prioritate aportului după antrenament;
  • pentru a facilita asimilarea, este mai bine să le luați cu apă sau, alternativ, cu lapte vegetal sau, dacă nu sunteți vegan, cu lapte parțial sau total degresat;
  • dacă luați deja alte tipuri de proteine, nicio problemă, le puteți alterna cu ușurință pentru a reduce aportul de proteine ​​de origine animală.

În concluzie… dacă aveți probleme cu proteinele clasice sau ați făcut o alegere etică a stilului de viață, VEGAN PROTEIN este ideală pentru nevoile corpului dumneavoastră!

Vezi NOUA linie de produse BIO de la Weider »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rezultate maxime

Rezultate maxime. Oamenii au variate motive pentru care doresc sa isi mareasca masa musculara, sa slabeasca, sau sa obtina o conditie fizica mai buna. Indiferent daca vrei doar sa iti imbunatatesti aspectul fizic pentru satisfactia ta personala. Sau poate vrei sa devii profesionist. Pe site-ul nostru te ajutam cu programe de antrenament adecvate si suplimentele nutritive.

Ei bine, este necesar sa consumi suplimente nutritive? Nu! Poti obtine rezultatele dorite si doar pe baza unor antrenamente intense si a unei diete variate si sanatoase. Multi oameni au respectat aceste doua principii si au avut rezultate excelente. Cu toate astea, tinand cont de progresele recente ale cercetatorilor in domeniul nutritiei, este dovedit faptul ca anumite suplimente nutritive te pot ajuta sa iti atingi scopul mai repede sau chiar sa treci la un nivel mai inalt in ceea ce priveste bodybuilding-ul, un nivel la care poate nici nu ai indraznit sa visezi cu… rezultate maxime.

Avand o gama larga de suplimente din care sa alegi, este vital sa le folosesti pe acelea care sunt cele mai bune pentru tine. Iata cateva informatii care cu siguranta te vor ajuta sa alegi suplimentele potrivite pentru a le combina cu programul tau de antrenament si cu regimul tau alimentar, astfel incat  sa obtii rezultate maxime in cel mai scurt timp.

Suplimentele pe baza de proteina

Proteina este un ingredient esential pentru dezvoltarea masei musculare si pentru refacerea celulelor in urma antrenamentelor intense. Recomandarea noastra in ceea ce priveste consumul de suplimente pe baza de proteine, pe baza unor studii stiintifice, este astfel: se administreaza intre 0.7-0.9 grame de supliment proteic pentru fiecare jumatate de kg de masa corporala. Mai exact, daca tu ai o greutate de 68 de kg de exemplu, ar trebui sa consumi intre 105-135 grame de supliment proteic pe zi. Aceasta cantitate ar trebui impartita in portii de 20-30 de grame, pe care sa le consumi pe parcursul unei zile.

Sunt mai multe tipuri de suplimente proteice cum ar fi: pe baza de zer, de soia, de oua, cazeina, vegetala, animala. Tu alegi cand si cum vrei sa le folosesti. Toate te pot ajuta, si poti chiar alege sa folosesti doua sau mai mule tipuri de supliment proteic.

  • Proteina din zer este o alegere ideala mai ales pentru un supliment alimentar post antrenament. Acest lucru se datoreaza faptului ca proteina din zer este rapid digerata  (30-60 de minute). Aminoacizii esentiali vor fi disponibili organismului in perioada imediata de dupa antrenament, cand celulele incep procesul de refacere.
  • Cazeina este un tip de proteina care are un proces digestiv mai lent. Se recomanda administrarea inainte de culcare.
  • Proteina din ou (albumen) este recomandata pentru orice moment al zilei. Pentru a-ti suplimenta organismul cu aminoacizii esentiali pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare.
  • Proteine vegetale (Soia)-suplimentul pe  baza de proteina din soia este ideal pentru vegetarieni. De asemenea, s-a observat faptul ca suplimentele pe baza de soia au beneficii extraordinare pentru sanatate.
  • Amestecurile proteice: poti utiliza si amestecuri proteice sub forma de pudra acestea, fiind un supliment pe baza de diferite concentratii din aceste varietati.
Vitamine si Minerale

Desi scopul lor precis nu este acela de a ajuta la cresterea masei musculare, este foarte important sa le introduci in dieta ta. Acestea iti intaresc sistemul imunitar si iti ofera un plus de energie. De asemenea, studiile recente au evidentiat ca vitaminele si mineralele ajuta la reducerea stresului si a starii de anxietate, ajuta la refacerea celulelor in urma efortului fizic intens si imbunatatesc capacitatea de concentrare.

Uleiul de peste

Cu siguranta ai fost invatat sa elimini grasimile din dieta ta zilnica dar, trebuie sa stii, ca aceste uleiuri sanatoase au un impact deosebit de benefic pentru organismul tau. Studiile stiintifice au dovedit ca aceste uleiuri imbunatatesc digestia, previn inflamarea tesuturilor si favorizeaza refacerea celulelor in urma antrenamentelor intense. 1-2g de ulei de peste/zi ofera o concentratie mare de Omega3 (acizi grasi EPA si DHA).

Probioticele

Suplimentele probiotice intaresc sistemul imunitar. Daca esti afectat de stres, ai prea multe activitati, servici, antrenamente, etc. si nu acorzi suficient timp somnului, atunci sansele ca sistemul tau imunitar sa fie la pamant sunt foarte mari. Suplimentele probiotice iti intaresc sistemul imunitar si iti ofera un plus de energie.

Creatina

Creatina este unul dintre cele mai utilizate suplimente alimentare. Studiile au aratat ca  acest supliment mareste nivelul de anduranta in timpul antrenamentelor, fapt ce are ca si efect si cresterea masei musculare. Exista mai multe tipuri de Creatina, cum ar fi: creatina pura, creatina monohidrata, creatina lichida etc.

Glutamina

Glutamina este un aminoacid cu multiple functii pentru organism: inbunatateste sistemul imunitar si ajuta la refacerea musculaturii in urma antrenamentelor intense. Doza uzuala de Glutamina este de 3-5g/zi.

Aminoacizii (cu lant ramificat si esentiali)

Aminoacizii sunt deosebit de importanti pentru energia musculara si anabolism, fiind recomandati pentru cei care cauta sa obtina performante in bodybulding. In lumea bodybuilding-ului si a fitness-ului doua clase de Aminoacizi sunt populare: Aminoacizii cu lant ramificat (BCAA) si Aminoacizii Esentiali (EAAs). Aminoacizii de tipul BCAA includ leucina, izoleucina si valina, iar cei Esentiali, pe langa acestea trei mai contin si fenilalanina, treonina, triptofan, metionina, lizina si histidina. Studiile au aratat ca aminoacizii BCAA ajuta la cresterea nivelului de anduranta in timpul antrenamentelor iar aminoacizii EAAs ajuta la refacerea tesutului muscular in urma antrenamentelor intense. Doza uzuala de Aminoacizi este intre 3 si 8g/zi.

MSM (Metilsulfonilmetan)

MSM este un binecunoscut agent anti-inflamator, care scade si productia de chimicale nocive pentru organism, cum ar fi radicalii liberi. De-a lungul timpului, MSM a fost folosit pentru a combate inflamatiile articulatiilor la oamenii bolnavi de artrita. In ultimul timp, acest supliment a inceput sa fie utilizat pentru a combate leziunile si inflamatiile musculare. Doza uzuala de MSM este de 2-4g/zi.

HMB (Acid beta-hidroxi beta-metilbutiric)

HMB este un metabolit al Leucinei, unul dintre aminoacizii esentiali ai organismului. HMB este folosit in lumea bodybuilding-ului de mai bine de 20 de ani, pentru a ajuta la  refacerea tesutului muscular in urma antrenamentelor intense. Este un supliment alimentar recomandat cu precadere incepatorilor iar doza uzuala este de 2-3g/zi.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cremă rece cu zmeură și cocos

Rețeta „Cremă rece cu zmeură și cocos”

VALORI NUTRIȚIONALE pe bucată:

CALORII 48 kcal PROTEINE 2,5 g CARBOHIDRAŢI 1,7 g GRĂSIMI 3,5 g

INGREDIENTE 15 bucăți:

■ 40 g Protein 80Plus – zmeură
■ 75 g crema de nucă de cocos din conservă (parte solidă)*
■ 60 g cremă cu cocos și migdale
■ 25 g zmeură
■ 5 g de fistic tocat

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele într-o cratiță și încet se încălzește până când se formează o masă vâscoasă-lichidă.
2. Adaugati cate putin fistic în forme mici și apoi umpleți-le cu masa vâscoasă-lichidă încă fierbinte.
3. Lasati la frigider cel puțin 2 ore și… gata!

*Avand o consistenta mai vascoasă decat a laptelui de cocos si fiind obtinuta prin ridicarea la suprafata a grasimilor continute in laptele de cocos neomogenizat, crema de cocos pastrata la frigider, poate fi consumata ca atare in locul iaurtului si smantanii sau in preparatele culinare asiatice. Deasemenea poate fi folosita in componenta deserturilor: a smoothie-urilor, a cremelor, budincilor, prajiturilor sau a fursecurilor. Crema de cocos are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos. Nucile de cocos sunt bogate în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.



Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Chec proteic «ciocolată-banană»

Rețeta „Chec proteic «ciocolată-banană»”
VALORI NUTRIȚIONALE la 100 g:
CALORII 255 kcal PROTEINE 13,9 g CARBOHIDRAŢI 20,9 g GRĂSIMI 8,8 g

INGREDIENTE:

■ 60g proteine ​​din zer WEIDER CFM – ciocolată
■ 4 banane coapte
■ 3 ouă
■ 100 g unt moale
■ 100 g sirop de arțar
■ 150 g fulgi de ovăz
■ 50 g făină spelată*
■ 50 g cacao pentru coacere
■ 3 lingurițe de praf de copt
■ 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă fulgii de ovăz într-un blender.
2. Se cojesc cele trei banane și se zdrobesc cu o furculiță.
3. Bananele zdrobite se amesteca cu ouăle, untul și siropul de arțar într-un bol cu ​​un mixer de mână.
4. Apoi se adăuga ingredientele uscate. Se formeaza un aluat pe care il punem într-o forma pentru copt unsa pentru a coacere.
5. Taie in jumătate a patra banană (în lungime) și așeaza cele două jumătăți deasupra aluatului.
6. Se lasa la cuptor la 180 ° C căldură (sus / jos) timp de aproximativ 45 min.

Pofta buna!

*Făina SPELTA – Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA . Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Are valori nutriționale superioare față de cele ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Are un gust ce amintește de nucă, conține multe fibre și are intacte toate substanțele nutritive. Este mai hrănitoare și mai sănătoasă, dând o savoare deosebită preparatelor de panificație.

Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Macarons cu cocos și proteină

„Macarons cu cocos și proteină”
Rețeta pentru 15 bucăți:

Informații nutriționale pe bucată:
73 kcal; 3,6 g proteine; 1,4 g carbohidrați; 4,6 g grăsime.

INGREDIENTE

■ 25 g WEIDER Protein 80Plus – nucă de cocos
■ 3 albusuri
■ 100 g IMO* sirop sau Organic Coconut Syrup
■ 100 g nucă de cocos rasă
■ 125 g iaurt slab în grăsimi
■ 1 vârf de sare
■ 5-10 picături de aromă (opțional)

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați cu mâna – într-un bol – iaurtul, pudra proteică și nuca de cocos.
2. Într-un al doilea bol, bateți bine albușurile cu un vârf de sare și adăugați încet siropul IMO sau îndulcitorul pe care-l folosiți. Apoi amestecați încet albușurile de ou în amestecul de nucă de cocos.
3. Folosind o lingură de înghețată, așezați grămezi mici pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt.
4. Macarons se coc la aproximativ 160° C (căldură de sus în jos) timp de 25-30 min. Se coac până se rumenesc.
5. Gata!

Pofta buna!

*IMO (IsoMalto-oligozaharidă) este un amestec de carbohidrați cu catenă scurtă din molecule de glucoză legați unul de altul printr-o legare rezistentă la digestie. IMO este o izomalto-oligozaharidă (IMO) de înaltă calitate, obținută din conversie enzimatică de amidon. Acesta funcționează ca o fibră alimentară, îndulcitor prebiotic și slab caloric. Siropul IMO, ca o nouă sursă sănătoasă de zahăr, este utilizat pe scară largă în multe industrii, cum ar fi alimentele pentru sugari, îngrijirea sănătății, băutura sportivă, berea subțire etc.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bile de… energie

Rețeta „bile de… energie”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe bucata:

CALORII 95 kcal PROTEINE 5.2 gr CARBOHIDRAŢI 4.8 gr GRăSIMI 4.3 gr

INGREDIENTE pentru zece bucați de bile de… energie:

 30 g Weider Protein 80 Plus 
-50 g de faina de migdale
 50 g faina de cocos (fara ulei)
 10 g de pudră de cacao
 30 ml Organic Coconut Syrup
 15 g de fistic
 10 g afine

MOD DE PREPARARE:

1. Se amestecă pudra proteica cu făina de migdale și nuca de cocos, pudra de cacao și siropul de cocos într-un castron.

2. Lasă-l să se odihnească timp de 10 de minute în frigider.

3. Între timp, toacă fisticul și afinele separat.

4. Ia amestecul din castron și fă bile din el (vreo 10 ar trebui să iasa). Și da-le prin fistic și afine.

5. Lasa-le înapoi în frigider aproximativ 10 minute și, apoi, puteți consuma bile de energie. Dacă nu ai de gând să le mănânci pe toate, ține-le în frigider.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie cu cappuccino

RețetaSmoothie cu cappuccino” si proteine vegan.

INGREDIENTE Smoothie cu cappuccino:

– 30 g proteina vegan  cu aroma de Capuccino 
 250 ml lapte din soia*
 1 banana verde
 1/2 Weider Protein Cookie 
– gheață zdrobita

Cum sa o faci?  Amesteca totul și… gata!

###

*Laptele de soia este dulce şi asemănător la gust cu laptele de vacă. Marele avantaj al unei alimentaţii bogate în lapte de soia constă în absenţa din compoziţia lui a lactozei care poate cauza unele alergii. Conţine proteine, vitamine din grupa B şi numeroase alte minerale în cantităţi variabile. O cană de lapte de soia conţine 25-31% calciu, 11-31% vitamina D, 89-125 de calorii, 5 grame de grăsimi (0,4 grame grăsimi saturate), 6-10 grame de proteine, 1-5 grame de zahăr.  Laptele de soia nu conţine colesterol, ci din contră, fitosteroli, care produc scăderea colesterolului.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Crema de proteine cu lămâie

Rețeta „crema de proteine cu lămâie”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 190 kcal PROTEINE 17 gr CARBOHIDRAŢI 6,9 gr GRăSIMI 11 gr

INGREDIENTE pentru patru porții:

– 50 g Weider 80+ Vainilla
– 300 g de iaurt degresat
– 80 ml lămâie stoarsă
– 200 ml lapte de soia
– 15 g gelatină instant (3 bucati)

MOD DE PREPARARE crema de proteine cu lămâie:

1. Adaugă iaurtul, sucul de lămâie și proteina pudră în blender – un minut la putere scăzută.
2. Adaugă în blender laptele de soia și gelatina – 3 minute la putere maximă.
3. Se lasă la frigider timp de 1 oră.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite cu proteine și lămâie

Rețeta „clătite cu proteine și lămâie” 

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 105 kcal PROTEINE 11,5 gr CARBOHIDRAŢI 8,7 gr GRăSIMI 2,5 gr

INGREDIENTE pentru trei porții:

– 25 g Premium Whey vanilla-caramel
– 25 g Făină ecologică integrală din grâu spelta
– 1 ou
– 125 ml lapte (1,5% grăsime)
– ulei de masline

MOD DE PREPARARE clătite cu proteine și lămâie:

1. Amestecați proteina cu făina spelta într-un bol și apoi adăugați oul bătut anterior.
2. Adăugați laptele puțin câte puțin și amestecați cu o furculiță până când aluatul devine omogen.
3. Aluatul format se lasă să stea 15 min. Apoi turnati compozitie pentru o clatita într-o tigaie cu o unsă cu ulei de masline.
4. Apoi adăugam crema de proteine cu lămâie (vezi pe link mod de preparare).

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu ciocolata

Rețeta „chec cu ciocolata”

INGREDIENTE pentru 8 portii::

Weider Protein80+ cu aroma de ciocolata
– 3 Banane coapte
– 4 Ouă
– 6-8 curmale
– 125 g de migdale măcinate
– 70 g nucă de nucă de cocos
– 3 lingurite ulei masline
– 2 lingurițe de drojdie
– 1 linguriță de pudră de vanilie
– 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE

1. Zdrobim bananele. Apoi adăugăm restul ingredientelor și batem totul bine până se omogenizează bine.
2. Întindem compozitia pe o matrița cu puțin ulei de masline.
3. Preîncălzim cuptorul la 180º.
4. Adăugam matrița cu aluatul și coacem la 180ºC timp de 45 de minute.
5. Se lasa la racit și se adaugă NUT PROTEIN CHOCO deasupra.
6. Adăugam ca topping nucă de cocos și banane.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER: