Nutritie, Retete, Sanatate, Suplimente

Musli Proteic

Musli Proteic

INGREDIENTE:

– fulgi de ovaz 200 g
– fulgi de QUINOA* 75 g
– fulgi de migdale 25 g
– semințe de chia 20 g
WEIDER GOLD WHEY „VANILLA FRESH“ 50 g
– scorțișoară 1tl
– un praf de sare
sirop 100 g
– ulei de cocos 20 g

MOD DE PREPARARE:

În primul rând amestecati toate ingredientele intr-un vas. Apoi, adaugati siropul, uleiul de cocos si apa 100-150 ml.
În al doilea rând continutul asezati-l intr-o tava tapetata cu hartie. Introduceti tava in cuptorul preincalzit la 160 °C – se lasa 40-50 minute.
În al treilea rând. Se scoate tava, se lasa la racit 30 minute si… se serveste cu lapte sau… dupa dorinta fiecaruia.

*Quinoa este numita un superaliment datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali sanatatii noastre. Totodata, quinoa nu contine gluten, este usor de digerat si nu are un continut caloric ridicat, astfel incat o pot consuma fara probleme si persoanele cu intoleranta sau alergie la gluten, cat si persoanele care urmeaza o cura de slabire. Avand un continut ridicat de proteina, quinoa esta un aliment consumat de cei care urmeaza o dieta vegetariana sau raw-vegana.

proteine & suplimente sportive

Recomandari WEIDER


Inchide

Gold Whey 500g

62,00 lei

Gold Whey Protein este o proteină concentrată, din zer, care asigură un aport de BCAA ridicat, de până la 23 g la 100 g de proteine. Produsă prin ultrafiltrare nu prin schimb de ioni.

Inchide

Gold Whey 2 kg

239,00 lei

Gold Whey Protein este o proteină concentrată, din zer, care asigură un aport de BCAA ridicat, de până la 23 g la 100 g de proteine.

Fara stoc
Inchide

GOURMET OAT FLOUR 1.9kg

52,00 lei

Făină integrală de ovăz instant
– conținut scăzut de zahăr
– sursă de proteine
– 4 arome delicioase

Inchide

Organic Coconut Syrup 250 ml

35,00 lei

Organic Coconut Syrup este un produs ideal pentru indulcirea multor mancaruri si bauturi. Este un indulcitor 100% natural cu indice glicemic scazut.

Adaugă în coș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *