Publicat pe

GHIDUL GUSTĂRILOR

GHIDUL GUSTĂRILOR. Petrecem toată ziua la locul de muncă, ne confruntăm cu stresul, angajamentele și așa mai departe și când ajungem acasă, suntem deseori cuprinși de o foame necontrolată. Vi se întâmplă?

Ei bine, dacă se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji prea mari pentru că este normal… fie din cauza ritmului natural al corpului, fie din cauza unor factori care amplifică această problema. Dar la ce duc toate acestea? De obicei – luați primul lucru care vă vine la indemană și il mâncați – fără ca acesta sa fie o opțiune sănătoasă.

În aceste rânduri vă voi da câteva sfaturi practice pentru a putea contracara această problemă și a vă asigura că gustările dvs. sunt sănătoase. Pentru că, chiar și gustările, sunt esențiale într-o dietă sănătoasă.

Sfat 1

Primul sfat pe care îl dau este să te organizezi. Asta înseamnă să pregătești din timp gustările săptămânii. De exemplu, ai putea profita de ceva timp duminica, astfel încât să te poți gândi bine și să alegi cele mai bune ingrediente și alimente pentru tine și sănătatea ta. Acest lucru, pe lângă faptul că vă permite să mâncați sănătos toată săptămâna, vă va permite să controlați mai bine ceea ce mâncați, evitând aditivi și ingrediente inutile.

Sfat 2

Evitați excesul de zahăr. În acest caz vorbim despre zaharuri rafinate și produse extrem de prelucrate. De obicei, după o anumită oră, pofta de zahăr crește și, prin urmare, începem să căutăm gustări și produse extrem de bogate în acest nutrient. Problema este că zaharurile sunt digerate și absorbite rapid, provocând o creștere a glicemiei prea mare în sânge, care după un timp scurt va duce din nou la foame. Ca să nu mai vorbim de faptul că excesul de zahăr se transformă într-o acumulare de grăsime în corpul nostru. Dacă simțiți nevoia de ceva dulce, este mai bine să alegeți fructe, care odată cu conținutul de fibre scad și modifică absorbția zaharurilor.

Sfat 3

Faceți gustările cât mai complete. Aceasta înseamnă că, chiar și în gustări, ca și în mesele principale, trebuie luați toți macronutrienții: proteine, carbohidrați și grăsimi. Evident, va trebui să alegeți cele mai bune surse precum cerealele integrale, fructele, legumele și leguminoasele ca sursă de carbohidrați; fructe uscate sau ciocolată neagră (de la 70%) ca sursă de lipide; carne slabă, iaurt grecesc sau shake-uri proteice ca surse de proteine. Acestea sunt doar câteva exemple de alimente care vă pot ajuta să compuneți cele mai bune gustări, astfel încât să puteți ajunge la următoarea masă fără să simțiți o foame extrema.

Ce se întâmplă dacă nu ai timp să îți pregătești gustarea echilibrată? Nicio problemă! Puteți alege oricând între numeroasele batoane din linia noastră, concepute într-un mod echilibrat pentru fiecare nevoie și între cremele de proteine ​​pe bază de ciocolată sau alune.

Autor: E.M.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Vafe cu banană

Vafe cu banană! Atât de bun și… atât de ușor! Mulțumim echipei @ myfitlife.es⁣!

Fără făină⁣
Fără zahăr⁣

INGREDIENTE: ⁣

⁣ACOPERIRE:

  • 2 gr pudră de cacao degresată⁣
  • strop de lapte de migdale⁣
  • chipsuri de nucă de cocos naturale deshidratate fără zahăr⁣

PREGĂTIRE:

  1. ⁣Amestecăm toate ingredientele împreună cu mixerul.⁣
  2. Turnăm amestecul în forma de vafe și coacem timp de 12 minute la 180 de grade – caldură sus și în jos .
  3. Gata! Punem acoperirea!

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Autor: @myfitlife.es

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Croissant

Croissant. E un proiect perfect pentru weekend, dacă vreţi să vă răsfăţaţi cu un mic dejun delicios. Aluatul îl puteţi face de seara iar dimineaţă îl întindeţi şi formaţi croissantele. Să vedem!

Pentru un croissant ai nevoie de: ⁣

Mod de preparare

  1. Amestecați Protein 80 Plus cu făina, Sourdough, apa și îndulcitorul  într-un castron. Frământați cu mâinile umede până când nu mai este lipicios – se desprinde de castron.⁣
  2. Puneți aluatul într-o folie alimentară – 30 minute la frigider.
  3. Scoateți aluatul, îl întindeți într-un dreptunghi cu grosimea de 1-1,5 cm şi îl împăturiți, aducând marginile în interior, astfel încât să se întâlnească la mijloc, apoi împăturiți la fel şi celelalte margini.
  4. Puneți din nou la frigider 15 minute.
  5. Repetați împăturirea de 3 ori, întoarceți de fiecare dată aluatul cu împăturirea în jos. După fiecare împăturire lăsaţi aluatul să se odihnească 15 minute la frigider.
  6. După ultima împachetare scoateți aluatul din frigider, presărați făina pe masa de lucru şi întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 20×40 cm, cu o grosime de 1 cm.
  7. Tăiați în triunghiuri şi formați croissantele, începând de la partea mai lată spre vârful triunghiului. ⁣
  8. Așezați croissantele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt… şi le lăsați 30-40 minute, într-un loc cald.
  9. Se fierb 40 ml apă, 4 g bicarbonat de sodiu și sare și se perie croissantele.
  10. După acest timp le coaceți în cuptorul încălzit în prealabil. Coaceți 10 minute la 170 grade Celsius, cu ventilaţie, apoi 20 minute la 160 grade, încălzire sus/jos.
  11. Trebuie să fie rumenite frumos.

*Sourdough este un aluat pentru producerea de produse de panificație, care de obicei este ținută în fermentație de bacterii și drojdii de acid lactic. Dioxidul de carbon produs prin aceasta slăbește aluatul. Specii tipice de bacterii de acid lactic sunt Lactobacillus plantarum și Lactobacillus brevis. O tulpină tipică de drojdie în drojdie este Saccharomyces cerevisiae. Aluatul acru îmbunătățește digestia, aroma și durata de conservare.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MOUSSE CU FISTIC

MOUSSE CU FISTIC. MOUSSE-UL ESTE O CREMĂ SPUMOASĂ, DE ORIGINE FRANCEZĂ. 

O retetă minunată pentru un desert rece perfect pentru vară … 

Informații nutriționale la 100 g: 367 kcal – 16,3 g proteine ​​- 8 g carbohidrați – 24 g grăsime

INGREDIENTE pentru 400g:

MOD DE PREPARARE:

  1. Zdrobește fisticul și amestecă-le cu praful de proteine, cacao, sarea și siropul până obții o masă omogenă. Dacă amestecul este prea vâscos, adăugați puțină apă.
  2. Pe de altă parte, topiți uleiul de cocos și adaugați-l peste amestecul dinainte. Consistența finală va rămâne cremoasă, dacă vedeți că este necesar să adăugați mai multă apă.

Notă: Se păstrează la frigider, se consumă în 2-3 săptămâni.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie verde

Smoothie verde. Puteți crea mai multe versiuni ale acestui smoothie, folosind proteina vegană cu alte arome sau schimbând legumele.

Încercați și spuneți-ne combinația preferată!

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Cojim, spălăm și tăiem toate legumele și fructele
  2. Introducem totul în blander împreună cu apa, dacă blanderul este mic sau cu putere mică, mergeți la turatie mica
  3. În cele din urmă adăugați proteina ​​vegana de vanilie și amestecați totul din nou până se omogenizează bine
  4. Acum este timpul să servești și să te bucuri!

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Bile Yippie!

Bile Yippie! Iată o rețetă bună și echilibrată sau un desert „potrivit” cu gustosul nostru Yippie!

Ingrediente:
Pregătire:
  1. Amestecați brânza, proteinele și ovăzul cu chipsurile  de ciocolată și lăsați să se odihnească 15 minute.
  2. Tăiați Yippie! în bucăți și amestecați ingredientele rămase într-un alt castron.
  3. Combinați îndulcitorul și cacao, faceți bile cu mâinile umede și introduceți o bucată de Yippie în fiecare.
  4. Puneți bilele într-o oală cu apă clocotită și fierbeți-le câteva minute. Bilele vor fi gata de mâncare atunci când plutesc pe suprafața apei.
  5. Înveliți fiecare bilă cu alune tocate. Serviți-le cu un sos de zmeură sau arome care vă plac cel mai mult…

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (II)

Ovăzul – vedeta cerealelor (II). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Burgeri de leguminoase

Făina de ovăz este ingredientul perfect pentru a face burgeri de legume și leguminoase, pentru a le da consistență și pentru a le acoperi ca înlocuitor pentru pesmet.

Ingrediente
  • fulgi de ovăz.
  • 120 g de ciuperci tăiate.
  • 1 ceapă tocată.
  • 1 dovlecel tocat.
  • 2 morcovi tocati.
  • 1 lingurita de drojdie.
  • 30 g de arahide (fără sare).
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt.
  • Uleiul de măsline extra virgin.
  • Sare & piper negru.
Pregătire:
  • Mai întâi să pregătim toate ingredientele. Pentru a face acest lucru, curățați bine ciupercile.
  • Tăiați foarte marunt ceapa și morcovii si le caliți. Faceți același lucru cu dovleceii.
  • Puneți puțin ulei într-o tigaie pe foc, adăugați ciupercile taiate și gătiți bine timp de 10 minute.
  • Puneți morcovul, dovlecelul, ceapa și arahidele în vasul blenderului – tocati bine.
  • Puneți ciupercile într-un castron mare. Adăugați ingrediente tocate, piperul negru, sarea și se amestecă bine.
  • Puneți fulgii de ovaz într-o farfurie. Formează 4 hamburgeri. Asteptati puțin până când capata o consistență puțin mai mare.
  • Pentru a prăji, pune un pic de ulei într-o tigaie și se prăjesc puțin pe ambele parti. GATA!

De asemenea, pentru orice aluat la care vă puteți gândi, înlocuiți pesmetul cu fulgi de ovăz neutri și va fi delicios și mai sănătos, pentru a evita utilizarea făinurilor rafinate.

Clătite cu spanac

Spanacul este bogat în proteine, ideal pentru cină însoțit de alte legume.

Ingrediente:
  • 1 cană de spanac tocat mărunt
  • ½ cană de fulgi de ovăz neutru
  • 3 ouă
  • Sare și piper după gust
Pregătire:
  • Se amestecă toate ingredientele.
  • Veți avea aproximativ 4 clătite
  • Gatiti pe ambele parti aproximativ 5 minute si atat.
  • Însoțiți clatitele cu o legume sotate, ciuperci la grătar sau salată.

Acestea sunt rețetele sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le considerăm bază într-o dietă bine echilibrată. După cum puteți vedea, ovăzul nu este folosit numai pentru a face prăjituri sau biscuiți. Adăugați fulgi de ovăz la mese și îmbunătățiți-vă dieta cu beneficiile sale.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (I)

Ovăzul – vedeta cerealelor (I). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Clătite de ovăz

Cât de original, nu? Clătitele din ovăz au devenit deja un mic dejun clasic! Dar această rețetă nu poate lipsi din acest articol. Lucrul bun este că în cadrul acestei rețete puteți pune toate combinațiile și toppingurile dorite, făcând astfel un mic dejun diferit în fiecare zi.

Ingrediente de bază:

(puteți varia cantitățile, în funcție de fiecare caz, am pus câteva măsuri standard)

  • 4 albușuri plus 1 gălbenuș
  • 30 – 40 gr de fulgi de ovăz (aromă naturală sau aroma preferată)
  • Se amestecă totul și puneți în tigaie.
La ingredientele de bază mai puteți adăuga:
  • Amestec de semințe (aproximativ 15 gr)
  • Pudră de cacao
  • Scorţişoară
  • Lămâie rasă
  • Una sau două linguri de proteine preferate din zer
  • ½ sau 1 piure de banane
  • Nucă de cocos rasă
Ca topping puteți pune:
  • Câteva afine și / sau căpșuni deasupra (sau orice alt fruct)
  • Unt de arahide sau migdale
  • Sirop de ciocolată cu conținut scăzut de calorii sau sirop de căpșuni
  • Cremă de proteine de ciocolată, ciocolată albă, biscuiți…
  • Bucați de ciocolată neagră… și multe altele…

Chec de ovăz

Cui nu-i place checul?… cu toții îl iubim, să recunoaștem! Văd multe rețete de chec cu fulgi de ovăz… dar atenție, multe dintre acestea au făină de grâu în ingredientele lor, ȘI ACEASTA NU ESTE CHEC DE OVĂZ. Când căutați rețete, asigurați-vă că singura cereală pe care o folosesc este OVĂZUL. Rețeta de mai jos mi-a atras atenția și are ingrediente bune, distrează-te!

Ingrediente:
  • 2 căni de fulgi de ovăz
  • 2 banane coapte
  • 2 oua
  • 1 linguriță esență de vanilie (opțional)
  • 1 lingură miere (opțional)
  • Pudră de scorțișoară (opțional)
  • 1 strop de lapte de migdale
  • Opțional: adăugați chipsuri de cacao

Avantajul acestei rețete este faptul că aluatul nu trebuie frământat. Îl poți prepara foarte rapid și ușor cu ajutorul unui tel.

Pregătire:
  • Amestecă ouăle cu telul.
  • Adaugă laptele, bananele și amestecă din nou foarte bine.
  • Adaugă treptat ovăzul pe măsură ce amesteci ingredientele, pentru a obține o consistență omogenă, fără cocoloașe.
  • După ce ai amestecat suficient și ai obținut textura dorită.
  • Pune aluatul în frigider și lasa-l să stea 30 de minute pentru a avea timp să crească. Contactul dintre aluatul cald și temperatura rece din frigider va stimula creșterea.
  • Între timp, preîncălzește cuptorul la 210 °C.
  • După ce au trecut cele 30 de minute, vei observa că aluatul a crescut considerabil. Pune-l în tavă și lasă-l la cuptor timp de 50 de minute.
  • După 40 de minte, înfige un cuțit în chec pentru a verifica dacă s-a copt. Durata de coacere poate varia în funcție de mărimea tăvii sau de alți factori.
  • Așteaptă până când checul este conform gusturilor tale. Scoate-l apoi din cuptor și las-o puțin să se răcească.

Prăjituri cu fulgi de ovăz

Foarte similar cu formula pentru clătite de fulgi de ovăz. Îți împărtășesc cum să le faci.

Ingrediente:
  • 30 gr aromă de ciocolată albă (poate fi alta).
  • 30 gr de proteine vegane aromă de vanilie sau ciocolată.
  • 10 gr pudră de cacao.
  • 20 gr amestec de semințe.
  • ½ banana coaptă.
  • 1 linguriță de cafea Psyllium (este o fibră, ajută și la îngroșare, opțional).
  • 60 – 70 ml băutură de migdale vegetale fără adaos de zahăr.
  • Bucati de ciocolată neagră pentru a decora.
Pregătire:
  • Cu o furculiță, strivim jumătatea de banană și rezervăm pentru mai târziu.
  • Se amestecă restul ingredientelor, cu excepția băuturii vegetale și a așchiilor de ciocolată.
  • Adăugați banana și băutura vegetală și începeți să frământați.
  • Împărțiți aluatul în 4-6 fursecuri (sau mai multe).
  • Așezați ciocolata neagră în după gust pentru a o decora.
  • O puteți face la cuptorul cu microunde timp de 5 minute la putere maximă sau la cuptor timp de 15 minute.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși Yippie

Gogoși Yippie. Ce se întâmplă dacă îmbinăm o gogoașă cu un bar Yippie!? Să vedem…

Ingrediente:
Pentru acoperire:
Preparare:
  • Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, cu excepția cacao și a yippie bar.
  • Se toarnă amestecul în matriță pentru gogoși și se adaugă pudra de cacao, acum se adaugă și yippie bar. ⁣
  • Punem totul în cuptor timp de 12 minute la 180 de grade. Scoatem și lăsăm să se răcească.
  • Acum ciocolata se topește cu o linguriță de ulei de cocos și se toarnă peste gogoși. Lăsați să se întărească la frigider și decorați cu o bară de 1/4 yippie bar.

Ce credeti?

Mulțumim echipei @myfitlife.es.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MINI TARTĂ

MINI TARTĂ. Cremoasă, netedă și delicioasă cu cremă de ciocolată proteică și fursecuri. Mulțumim @jjmetodoenforma pentru această rețetă!

INGREDIENTE:
  • 200 gr iaurt natural de cocos
  • 300 ml lapte condensat (200 gr lapte praf + 100 ml lapte integral)
  • 30 g de îndulcitor
  • 4 ouă
MOD DE PREPARARE:
  • În primul rând pregătim laptele condensat, bătând laptele praf cu laptele integral.
  • Într-un recipient adăugam iaurtul, laptele condensat și ouăle, apoi le batem bine.
  • Turnăm amestecul pe flan, acoperim cu folie de aluminiu și punem pe o tavă cu un deget de apă.
  • Cocem 30 de minute la 180º.
  • Decorăm cu cremă de ciocolată topită la cuptorul cu microunde (timp de un minut) și fursecuri tocate.
PRODUSE:
  • WHEY PROTEIN CHOCO CREME –  o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine ​​din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.
  • YIPPIE PROTEIN COOKIE BITES – Cookie Bites cu proteine din zer și bucăți de ciocolată sunt cele mai noi gustări de la WEIDER®…
Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ouă poșate cu somon

Ouă poșate și somon – reţeta anabolică

Ingrediente două porții:
  • 2 ouă
  • 1 lingură de oțet din vin alb
  • 2 chifle
  • 4 felii de somon afumat
  • 1 fir de ceapă verde tocat
Pentru sos:
  • 1 linguriță suc proaspăt de lămâie
  • 1 linguriță oțet din vin alb
  • 1 gălbenuș de ou
  • 75 g unt
Mod de preparare:
  1. Preparați sosul: Amestecați – într-un castron – până obțineți un amestec spumos – sucul de lămâie și oțetul peste care adăugați gălbenușurile de ou.
  2. Plasați vasul deasupra unui recipient cu apă fierbinte și amestecați constant până când se îngroașă. Asezonați cu sare și piper și păstrați sosul cald.
  3. Pentru a prepara ouăle, aduceți un vas cu o cantitate suficientă de apă la fiert în care adăugați oțetul.
  4. Reduceți flacăra pentru a fierbe încet. Amestecați apa încet pentru a declanșa un mic vârtej și adăugați ouăle unul câte unul.
  5. Gătiți timp de 4 minute, apoi scoateți fiecare ou cu lingura.
  6. Tăiați chifele pe jumătate. Prăjiți-le ușor și ungeți-le cu puțin unt.
  7. Adăugați pe fiecare felie câte o bucată de somon, 1 ou și câte 1 lingură de sos.
  8. Garnisiți cu  ceapă verde. Serviți preparatul imediat.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Foto: Eat clean by Carmen Lipovan, Autor: weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ouă Benedict

Ouă Benedict – reţeta super anabolică…

Mic dejun sau cină? Această reţetă capătă un sens cu totul nou pentru culturism, dacă îi măreşti cantitatea de proteine prin adăugarea unei porţii de carne de vită şi dacă îi reduci grăsimea. Şunca de curcan îi va da în plus şi o savoare deosebită şi amestecul nostru special cu ardei iute te va face să uiţi de sosul olandez.

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE PENTRU O PORŢIE

689 CALORII 69 G PROTEINE 31 G CARB 28 G GRĂS.

MUȘCHI DE VITĂ, ȘUNCĂ ȘI OUĂ BENEDICT
  • 170 g muşchi file de vită
  • ½ linguriţă ulei de măsline extra virgin
  • 2 felii de şuncă de curcan sau bacon de curcan
  • 1 o chiflă integrală
  • 2 ouă medii
  • 2 ardei iuţi tocaţi
  • 1 fir de ceapă verde tocat
  • 1 căţel usturoi
  • 4 linguriţe oţet de vin alb
  • 1 linguriţă suc de limetă
Mod de preparare:
  1. Taie muşchiul de vită in două şi unge-l cu ulei de măsline. Înveleşte fiecare jumătate într-o felie de şuncă de curcan sau bacon. Încinge o tigaie la foc mare.
  2. Când tigaia e încinsă, adaugă muşchiul învelit in şuncă şi prăjeşte-l 3-4 minute pe fiecare parte. Ia-l de pe foc şi pune câte o bucată de carne pe fiecare jumătate de chiflă.
  3. Scurge cea mai mare parte din grăsimea acumulată în tigaie. Pune tigaia înapoi pe foc şi prăjeşte cele două ouă până când albuşul este închegat dar gălbenuşul e încă moale.
  4. în timp ce se fac ouăle, mixează într-un blender ardeii iuţi, ceapa verde, usturoiul, oţetul şi sucul de limetă.
  5. Pune ochiurile deasupra fiecărei chifle cu carne. Stropeşte cu amestecul de ardei şi savurează.

Autor: Amy Schlinger – muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER: