Publicat pe

Prăjituri cu banane

Prăjituri cu banane. Cum ar putea fi sănătos ceva atât de delicios!?

Ingrediente

  • 2 banane medii coapte
  • 1/4 cană unt de arahide
  • 1/4 cană ghee de arțar, topit
  • 2 oua
  • 2 linguri extract de vanilie
  • Un praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 cană pudră de cacao
  • 1/4 cană îndulcitor la alegere
  • 2 linguri de colagen
  • 2 linguri faina de cocos
  • 1/4 cană chipsuri de ciocolată fără zahăr

Mod de preparare

  1. Preincalzeste cuptorul la 350 C.
  2. Intr-un castron mare paseaza bine bananele (omogen).
  3. Adaugă toate celelalte ingrediente, cu excepția ouălor și chipsurilor de ciocolată.
  4. Foloseste un mixer manual sau cu suport și amestecă aproximativ un minut până când aluatul este omogen.
  5. Adauga ouăle și amestecă-le până se încorporează, apoi adăugă fulgii de ciocolată și amesteca ușor.
  6. Unge o tavă pentru gogoși sau o tavă pentru brioșe (ulei de cocos) și umple până la 3/4.
  7. Coace aproximativ 12-15 minute, verificând regulat să nu se gătească prea mult! Partea superioară să revină atunci când o atingi – atunci știi că s-a terminat!
  8. Lăsa să se răcească și apoi adaugă glazura… noi am adăugat și un pătrat de ciocolată neagră tocată 90% și niște unt de arahide… !

Glazură mocha fără lactate

  • 1/4 cană de smântână din lapte de cocos plin de grăsime (cutie)
  • 1 lingura pudra de cacao
  • 2 linguri de îndulcitor pudră
  • 2 linguri de colagen
  • Un praf de sare
  • 1/4 lingurita extract de vanilie
  • Se amestecă totul într-un castron până când nu au mai rămas cocoloașe și se întinde peste gogoși!

Recomandari WEIDER:

  • GOURMET OAT FLOUR

    GOURMET OAT FLOUR 1.9kg

    53,00 lei
    Selectează opțiunile
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    35,00 lei
    Adaugă în coș
  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Clatite proteice

Clatite proteice. Rețetă de super ușoară de la… @ivana.fit!⁣

Ingrediente:⁣

Preparare clatite proteice:⁣

  • 1. Bateți ouăle
  • 2. Adăugați făina și amestecați⁣
  • 3. Adăugați laptele și amestecați până se formează un aluat cremos⁣
  • 4. Adăugați praful de copt și amestecați bine⁣
  • 5. Adăugați Premium Whey și amestecați până la omogenizare⁣
  • 6. Încingeți tigaia, stropiți cu foarte puțin ulei⁣
  • 7. Adăugați aluatul și prăjiți până devine auriu ⁣
  • 8. Ornați cu Whey Protein White Spread și fructe de pădure la alegere!⁣
  • Poftă bună!

.

*Whey Protein White Spread este o crema proteica fantastica cu aroma de ciocolata alba, ideala pentru a va satisface poftele de dulce. Dupa succesul excelent pe care l-a avut Nut Protein Choco Spread, lansam acum o noua versiune pe care sigur o veti indragi. De aceasta data vine sub forma unei delicioase ciocolate albe. Dupa cum stiti, cremele de ciocolata contin o cantitate foarte mare de calorii, zahar si grasimi. Deci daca ai grija de tine, aceste dulciuri sigur au disparut din dieta ta cu mult timp in urma. Zilele acelea au disparut, deoarece pentru fabricarea Whey Protein White Spread, nu am adaugat zaharuri si folosim ulei vegetal hidrogenat 100% natural.

Caracteristica cea mai speciala a Whey Protein White Spread este ca am marit concentratia proteica la 22% folosind concentrat proteic din zer adevarat. Proteina este un nutrient esential pentru a fi sanatos si pentru mentinerea sau cresterea masei musculare. Proteina din zer este bogata in aminoacizi esentiali si BCAA, cei mai importanti aminoacizi pentru sistemul osos.

Reteta Video: https://www.youtube.com/shorts/a36Q92ukJTs

Recomandari WEIDER:

  • pudra proteica din zer

    Premium Whey 500g Pudră proteică din zer

    97,00 lei
    Selectează opțiunile
  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • WHEY PROTEIN CREME Cookies&Cream

    26,00 lei
    Citește mai mult
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Clătite vegetariene

Această rețetă de clătite vegetariene cu fulgi de ovăz este încă o scuză pentru a nu înceta să mănânci clătite, fie că sunt dulci sau sărate, sunt grozave! De data aceasta aducem o retetă de clătite adaptată si vegetarienilor sau nevegetarienilor, va depinde de umplutura pe care o adăugati.

Ingredientul principal?

Fulgii de ovăz, un aliment natural, complet si hrănitor. Oferă carbohidrați, dar atenție!, cu fibre, care ajută la întârzierea absorbției acestora și te mențin sătul mai mult timp. Pentru a-i da o notă diferită, folosim făina noastră de Gourmet Oat Flour, care este delicioasă și, de asemenea, te ajută să te menții în formă.

Ca legume incorporam pico de gallo, un amestec originar din Mexic care este foarte fresh datorita aromelor pe care le dau lămâia și coriandru.
Toți nutrienții din aceasta farfurie sunt unul dintre cele mai bogate și sănătoase moduri de a consuma carbohidrați.

Reteta (3 portii) de clătite vegetariene

Ingrediente:

  • 150 g Făină de ovăz gourmet aromă neutră.
  • 5 albusuri.
  • 125 g brânză proaspătă.
  • O lămâie.
  • Ceapă verde.
  • O roșie.
  • Coriandru (10 frunze).
  • Sare dupa gust.
  • Pui sau brânză pentru opțiune non-vegetariană.

Pregatire:

  • Se amestecă fulgi de ovăz cu apă. Încercați să obțineți o consistență lichidă medie.
  • Încinge grătarul sau tigaia și pune amestecul într-o formă rotundă. Întoarceți și îndepărtați.
  • Pentru pico de gallo: tăiați roșia, ceapa primăvară și coriandru. Se amestecă totul într-un bol, se stoarce lămâia, se adaugă ulei și sare după gust.
  • Serviți crepea, adăugând pico de gallo și apoi brânza proaspătă tăiată cubulețe.
  • Daca vrei o varianta cu proteine ​​animale poti adauga pui.

VALORI NUTRIȚIONALE PE RAȚIE:

  • Energie 268 kcal
  • Proteine ​​26 g
  • Carbohidrați 35 g
  • Grăsimi 6g

Să serviți cu bucure!

Articol: weider.es

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă de orez

Budincă de orez cu proteine. Aproape toate bucătăriile din lume au propria lor versiune de budincă de orez. Un fel de mâncare dulce clasică făcută din orez și alte câteva ingrediente. Această rețetă delicioasă este o rețetă cremoasă și dulce, care poate fi consumată ca mic dejun, gustare și, uneori, ca prânz sau cină, atunci când este servită cu fructe suplimentare. Budinca de orez se găsește adesea prefabricată în magazinele alimentare, dar este și foarte ușor să o faci acasă. Orezul alb cu bob lung și mediu este cea mai buna alegere.

Rețetă simplă și rapidă de la de @k4th4_food.

Ingrediente

Topping: căpșuni, afine, zmeură etc.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pregătire

  • Puneți laptele și 200 ml apă la fiert
  • Adaugți budinca de orez si indulcitorul
  • Fierbeți la foc mic timp de 40 de minute și amestecați din când în când
  • Luați oala de pe foc și adaugați pudra de proteine ​​cu restul de apă.

Opțional – sos de fructe de pădure: dezghețați și pasați fructele în piure (de exemplu, cele congelate) și presărați puțin eritritol peste ele sau – la fel de bine – puteți folosi

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cum se folosește pudra de unt de arahide

Cum se folosește pudra de unt de arahide (Peanut Butter Powder)?
Adaugă în iaurturi

Se poate adauga in iaurturile naturale pentru a le da aroma, pe langa cresterea nivelului de proteine.

  • Iaurt natural sau grecesc, pudră de arahide plus banană tocată sau orice alt fruct.
  • De asemenea, poți adăuga fulgi sau fulgi de ovăz.
  • Poti pune semințe sau nuci, stafide, curmale… totul depinde de cât de dens vrei să-l faci și de caloriile de care ai nevoie.
Mic dejun

Simplu și hrănitor: într-un bol cu ​​bază de iaurt, cu fructe tăiate, fulgi, adaugă doar câteva linguri de Pudră de Unt de Arahide ca topping deasupra și gata.

Există o mie de posibilități!

Biscuiți FIT

La fel ca și în cazul fursecurilor, poți face biscuiți pe bază de fulgi de ovăz, ou, lapte… și adaugă făină de arahide.

Pentru a face prăjituri fitness

Folosește-l pentru rețetele tale de prăjituri de fitness, doar în loc să folosești fulgi de ovăz sau altă făină, ai folosi pudră de arahide.

Avem mai jos o rețetă simplă de fursecuri care se face la cuptorul cu microunde in numai 3 minute:

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  • Amesteca o lingură de pudră de arahide și una de unt de arahide.
  • Obții o masă omogenă, dai forma dorită si le pui in cuptorul cu microunde la putere maximă timp de trei minute.
  • Le lași să se răcească, să prindă consistență și să nu se rupă și gata.
Smoothie

În oricare dintre shake-urile tale preferate, adaugă o lingură pentru a-i oferi acea aromă de arahide, precum și pentru a adăuga mai multă consistență cremoasă.

  • Il poti amesteca cu apa si vei avea o bautura vegetală bogată in proteine ​​si fără zaharuri adaugate.
  • De asemenea, se poate amesteca cu lapte, băutură vegetală sau cu shake-ul tău de proteine.
  • De exemplu, amestecul Isolate Whey 100 CFM cu aromă Cookie sau 100% Whey Clean Formula cu aromă Chocolate cu o lingură de Pudră de Unt de Arahide este delicios!
Ai terminat untul de arahide?

Fă-ți singur unt de arahide! Dacă vrei să obții un unt de arahide mai puțin caloric și bogat în proteine. Pur și simplu amestecă pudra de arahide cu apă până ajungeți la textura cremoasă dorită. Amesteca pudra de arahide cu apă și vei avea unt de arahide cu mai puțină grăsime decât în ​​mod normal.

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    51,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • unt de arahide pudra

    Peanut Butter Powder 400gr

    55,00 lei
    Adaugă în coș
  • Crema proteică tartinabilă cu caramel sărat

    WHEY PROTEIN CREME caramel sarat

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Clătite din cereale

Clătite din cereale. Dacă îți plac clătitele și cerealele la micul dejun… Această rețetă este pentru tine!
Se prepară în scurt timp si… e super sănătoasă și delicioasă.⁣

INGREDIENTE pentru 1 porție:⁣

⁣PREPARARE:⁣

  • Trecem toate ingredientele prin blender pana obtinem un amestec omogen.⁣
  • Încingem o tigaie, stropim cu puțin ulei. Modelăm cerealele – sub forma de clatite mici.⁣
  • Lăsați să la foc mediu până când ies bule, întoarceți-le și mai lăsați-le să un minut.⁣
  • Servim cu toppinguri, lapte și/sau Protein Low Carb.

Poftă bună!

* Gourmet Oat Flour. Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

RECOMANDARE: Se amestecă 30 g de produs cu lapte sau apă și se consumă sub formă de shake. Se poate prepara un amestec mai gros pe care să-l puneți în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde – 1 minut, pentru a obține un aluat rigid foarte  asemănător cu desertul original.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mic dejun

Astăzi avem un mic dejun cu adevărat delicios și preparat foarte repede! Oh, da! Deja s-a terminat!…

Iată mai jos rețeta pe care trebuie neapărat să o salvezi. Tortul de mic dejun este incredibil de pufos și în același timp drăguț și crocant. Și pe lângă proteine are integrate și fructe obligatoriu (are nevoie de dulceață suplimentară)!

În plus, ca aproape întotdeauna, iaurtul proteic funcționează mai mult decât perfect pentru micul dejun, cateva fructe de pădure si… Protein Low Carb – băutura cu gust de ciocolată bogată în proteine ​​de la Weider… atât de delicioasă!

1 prajitura/tort:

  • 90 g prune
  • 30 g albus de ou
  • 10 g apa minerala
  • 20 g prăjitură Weider
  • 8 g faina de cocos
  • 8 g faina de migdale
  • 5 g fibră de bambus (da’ sunt disponibile)
  • 2 g gumă guar
  • 30 g indulcitor
  • 1 praf de copt

Preparare:

  • Se amestecă totul bine și se bate până devine pufoas/ă.
  • Se da forma sau se aseaza intr-o forma.
  • Se adauga o mână de muesli cu proteine ​​tropicale. Se presara peste el.
  • Se coace pana se desprinde prajitura de pe margine si apoi inca putin. La Cuptor: 180 gr C / aproximativ 15 min.

Rețeta: @monicab.ody.fit.food

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

GHIDUL GUSTĂRILOR

GHIDUL GUSTĂRILOR. Petrecem toată ziua la locul de muncă, ne confruntăm cu stresul, angajamentele și așa mai departe și când ajungem acasă, suntem deseori cuprinși de o foame necontrolată. Vi se întâmplă?

Ei bine, dacă se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji prea mari pentru că este normal… fie din cauza ritmului natural al corpului, fie din cauza unor factori care amplifică această problema. Dar la ce duc toate acestea? De obicei – luați primul lucru care vă vine la indemană și il mâncați – fără ca acesta sa fie o opțiune sănătoasă.

În aceste rânduri vă voi da câteva sfaturi practice pentru a putea contracara această problemă și a vă asigura că gustările dvs. sunt sănătoase. Pentru că, chiar și gustările, sunt esențiale într-o dietă sănătoasă.

Sfat 1

Primul sfat pe care îl dau este să te organizezi. Asta înseamnă să pregătești din timp gustările săptămânii. De exemplu, ai putea profita de ceva timp duminica, astfel încât să te poți gândi bine și să alegi cele mai bune ingrediente și alimente pentru tine și sănătatea ta. Acest lucru, pe lângă faptul că vă permite să mâncați sănătos toată săptămâna, vă va permite să controlați mai bine ceea ce mâncați, evitând aditivi și ingrediente inutile.

Sfat 2

Evitați excesul de zahăr. În acest caz vorbim despre zaharuri rafinate și produse extrem de prelucrate. De obicei, după o anumită oră, pofta de zahăr crește și, prin urmare, începem să căutăm gustări și produse extrem de bogate în acest nutrient. Problema este că zaharurile sunt digerate și absorbite rapid, provocând o creștere a glicemiei prea mare în sânge, care după un timp scurt va duce din nou la foame. Ca să nu mai vorbim de faptul că excesul de zahăr se transformă într-o acumulare de grăsime în corpul nostru. Dacă simțiți nevoia de ceva dulce, este mai bine să alegeți fructe, care odată cu conținutul de fibre scad și modifică absorbția zaharurilor.

Sfat 3

Faceți gustările cât mai complete. Aceasta înseamnă că, chiar și în gustări, ca și în mesele principale, trebuie luați toți macronutrienții: proteine, carbohidrați și grăsimi. Evident, va trebui să alegeți cele mai bune surse precum cerealele integrale, fructele, legumele și leguminoasele ca sursă de carbohidrați; fructe uscate sau ciocolată neagră (de la 70%) ca sursă de lipide; carne slabă, iaurt grecesc sau shake-uri proteice ca surse de proteine. Acestea sunt doar câteva exemple de alimente care vă pot ajuta să compuneți cele mai bune gustări, astfel încât să puteți ajunge la următoarea masă fără să simțiți o foame extrema.

Ce se întâmplă dacă nu ai timp să îți pregătești gustarea echilibrată? Nicio problemă! Puteți alege oricând între numeroasele batoane din linia noastră, concepute într-un mod echilibrat pentru fiecare nevoie și între cremele de proteine ​​pe bază de ciocolată sau alune.

Autor: E.M.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Vafe cu banană

Vafe cu banană! Atât de bun și… atât de ușor! Mulțumim echipei @ myfitlife.es⁣!

Fără făină⁣
Fără zahăr⁣

INGREDIENTE: ⁣

⁣ACOPERIRE:

  • 2 gr pudră de cacao degresată⁣
  • strop de lapte de migdale⁣
  • chipsuri de nucă de cocos naturale deshidratate fără zahăr⁣

PREGĂTIRE:

  1. ⁣Amestecăm toate ingredientele împreună cu mixerul.⁣
  2. Turnăm amestecul în forma de vafe și coacem timp de 12 minute la 180 de grade – caldură sus și în jos .
  3. Gata! Punem acoperirea!

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Autor: @myfitlife.es

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Croissant

Croissant. E un proiect perfect pentru weekend, dacă vreţi să vă răsfăţaţi cu un mic dejun delicios. Aluatul îl puteţi face de seara iar dimineaţă îl întindeţi şi formaţi croissantele. Să vedem!

Pentru un croissant ai nevoie de: ⁣

Mod de preparare

  1. Amestecați Protein 80 Plus cu făina, Sourdough, apa și îndulcitorul  într-un castron. Frământați cu mâinile umede până când nu mai este lipicios – se desprinde de castron.⁣
  2. Puneți aluatul într-o folie alimentară – 30 minute la frigider.
  3. Scoateți aluatul, îl întindeți într-un dreptunghi cu grosimea de 1-1,5 cm şi îl împăturiți, aducând marginile în interior, astfel încât să se întâlnească la mijloc, apoi împăturiți la fel şi celelalte margini.
  4. Puneți din nou la frigider 15 minute.
  5. Repetați împăturirea de 3 ori, întoarceți de fiecare dată aluatul cu împăturirea în jos. După fiecare împăturire lăsaţi aluatul să se odihnească 15 minute la frigider.
  6. După ultima împachetare scoateți aluatul din frigider, presărați făina pe masa de lucru şi întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 20×40 cm, cu o grosime de 1 cm.
  7. Tăiați în triunghiuri şi formați croissantele, începând de la partea mai lată spre vârful triunghiului. ⁣
  8. Așezați croissantele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt… şi le lăsați 30-40 minute, într-un loc cald.
  9. Se fierb 40 ml apă, 4 g bicarbonat de sodiu și sare și se perie croissantele.
  10. După acest timp le coaceți în cuptorul încălzit în prealabil. Coaceți 10 minute la 170 grade Celsius, cu ventilaţie, apoi 20 minute la 160 grade, încălzire sus/jos.
  11. Trebuie să fie rumenite frumos.

*Sourdough este un aluat pentru producerea de produse de panificație, care de obicei este ținută în fermentație de bacterii și drojdii de acid lactic. Dioxidul de carbon produs prin aceasta slăbește aluatul. Specii tipice de bacterii de acid lactic sunt Lactobacillus plantarum și Lactobacillus brevis. O tulpină tipică de drojdie în drojdie este Saccharomyces cerevisiae. Aluatul acru îmbunătățește digestia, aroma și durata de conservare.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

MOUSSE CU FISTIC

MOUSSE CU FISTIC. MOUSSE-UL ESTE O CREMĂ SPUMOASĂ, DE ORIGINE FRANCEZĂ. 

O retetă minunată pentru un desert rece perfect pentru vară … 

Informații nutriționale la 100 g: 367 kcal – 16,3 g proteine ​​- 8 g carbohidrați – 24 g grăsime

INGREDIENTE pentru 400g:

MOD DE PREPARARE:

  1. Zdrobește fisticul și amestecă-le cu praful de proteine, cacao, sarea și siropul până obții o masă omogenă. Dacă amestecul este prea vâscos, adăugați puțină apă.
  2. Pe de altă parte, topiți uleiul de cocos și adaugați-l peste amestecul dinainte. Consistența finală va rămâne cremoasă, dacă vedeți că este necesar să adăugați mai multă apă.

Notă: Se păstrează la frigider, se consumă în 2-3 săptămâni.

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie verde

Smoothie verde. Puteți crea mai multe versiuni ale acestui smoothie, folosind proteina vegană cu alte arome sau schimbând legumele.

Încercați și spuneți-ne combinația preferată!

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Cojim, spălăm și tăiem toate legumele și fructele
  2. Introducem totul în blander împreună cu apa, dacă blanderul este mic sau cu putere mică, mergeți la turatie mica
  3. În cele din urmă adăugați proteina ​​vegana de vanilie și amestecați totul din nou până se omogenizează bine
  4. Acum este timpul să servești și să te bucuri!

 

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER: