Datorită versatilității lor, fursecurile pot fi personalizate în funcție de preferințele individuale sau pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințe alimentare specifice, cum ar fi rețetele fără gluten sau cele fără zahăr. Ele reprezintă nu doar un desert delicios, ci și o formă de artă culinară care îmbină arome, texturi și aspecte estetice într-un singur moment gustativ. Fursecurile noastre au 5 ingrediente. Sunt foarte delicioase și sunt ușor de preparat. Rețetă de: @jjmetodoenforma.
INGREDIENTE
pentru 8/10 fursecuri (depinde de mărime)
- 1 banană și jumătate
- 2 linguri de Peanut Butter unt de arahide
- 100g fulgi de ovăz
- 3 bucati de ciocolată 70%
- zmeură după gust
PREPARARE:
- Începem prin a face piure banana cu ajutorul unei furculițe și apoi adăugăm untul de arahide.
- Amestecam bine, adaugam ovazul si amestecam din nou.
- Adăugam ciocolata rasă și amestecam din nou.
- Modelăm fursecurile cu ajutorul unei linguri.
- Decorăm cu zmeură.
- Coacem 25 de minute la 180° și gata!
NOTA: Sunt mai bune când le lași să stea câteva ore.
.
Peanut Butter Smooth. Sănătos în mod natural: 100% natural, textura fina, potrivit pentru vegani.
Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.
Video: weider.es