Publicat pe

Budincă de vanilie

Budincă de vanilie cu banană caramelizată. Vara ne vine adesea să luăm un mic dejun rece. Acest bol cu ​​budincă de vanilie cu banană caramelizată sună mai elaborat decât este și… dar are gust de desert!

Iată o rețetă simplă pentru a prepara un bol cu budincă de vanilie cu banană caramelizată:

Ingrediente:
Instrucțiuni:
  1. Începeți prin pregătirea bananei caramelizate. Tăiați banana în jumătate. Încingeți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Adăugați feliile de banane în tigaie și gătiți-le timp de 1-2 minute pe fiecare parte – caramelizați-le cu siropul de agave – până când se înmoaie ușor și se caramelizază frumos. Scoateți bananele caramelizate din tigaie și lăsați-le să se răcească.
  2. Într-o cratiță medie, amestecați pudra de proteine, psyllium, băutura vegetală, ovăzul, iaurtul de soia până când se dizolvă complet. Lasă-l să stea aproximativ 5-7 minute.
  3. După ce budinca a atins consistența dorită. Amestecați din nou pentru a combina aromele.
  4. Presărați puțină sare peste banană și puneți-o în vasul cu proteine. Se ornează cu tahini la sfârșit.
  5. Servește bolul cu budincă de vanilie cu banană caramelizată imediat sau lasă-l să se răcească în frigider. Poftă bună!

Această rețetă este destul de versatilă, așa că te poți juca cu ingredientele și cantitățile în funcție de preferințele tale.

Recomandări WEIDER: