Publicat pe

Budincă de orez

Budincă de orez cu proteine. Aproape toate bucătăriile din lume au propria lor versiune de budincă de orez. Un fel de mâncare dulce clasică făcută din orez și alte câteva ingrediente. Această rețetă delicioasă este o rețetă cremoasă și dulce, care poate fi consumată ca mic dejun, gustare și, uneori, ca prânz sau cină, atunci când este servită cu fructe suplimentare. Budinca de orez se găsește adesea prefabricată în magazinele alimentare, dar este și foarte ușor să o faci acasă. Orezul alb cu bob lung și mediu este cea mai buna alegere.

Rețetă simplă și rapidă de la de @k4th4_food.

Ingrediente

Topping: căpșuni, afine, zmeură etc.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pregătire

  • Puneți laptele și 200 ml apă la fiert
  • Adaugți budinca de orez si indulcitorul
  • Fierbeți la foc mic timp de 40 de minute și amestecați din când în când
  • Luați oala de pe foc și adaugați pudra de proteine ​​cu restul de apă.

Opțional – sos de fructe de pădure: dezghețați și pasați fructele în piure (de exemplu, cele congelate) și presărați puțin eritritol peste ele sau – la fel de bine – puteți folosi

Recomandari WEIDER: