Publicat pe

Mic dejun

Astăzi avem un mic dejun cu adevărat delicios și preparat foarte repede! Oh, da! Deja s-a terminat!…

Iată mai jos rețeta pe care trebuie neapărat să o salvezi. Tortul de mic dejun este incredibil de pufos și în același timp drăguț și crocant. Și pe lângă proteine are integrate și fructe obligatoriu (are nevoie de dulceață suplimentară)!

În plus, ca aproape întotdeauna, iaurtul proteic funcționează mai mult decât perfect pentru micul dejun, cateva fructe de pădure si… Protein Low Carb – băutura cu gust de ciocolată bogată în proteine ​​de la Weider… atât de delicioasă!

1 prajitura/tort:

  • 90 g prune
  • 30 g albus de ou
  • 10 g apa minerala
  • 20 g prăjitură Weider
  • 8 g faina de cocos
  • 8 g faina de migdale
  • 5 g fibră de bambus (da’ sunt disponibile)
  • 2 g gumă guar
  • 30 g indulcitor
  • 1 praf de copt

Preparare mic dejun:

  • Se amestecă totul bine și se bate până devine pufoas/ă.
  • Se da forma sau se aseaza intr-o forma.
  • Se adauga o mână de muesli cu proteine ​​tropicale. Se presara peste el.
  • Se coace pana se desprinde prajitura de pe margine si apoi inca putin. La Cuptor: 180 gr C / aproximativ 15 min.

Rețeta: @monicab.ody.fit.food

Recomandari WEIDER: