Cheesecake, o alternativă excelentă pentru un micul dejun sănătos:
Ingrediente pentru cheesecake:
- 3 albușuri
- 70 gr de brânză de vaci*
- 50 gr făină de ovăz – natural (Gourmet Oat Flour)
Mod de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 175º.
- Bateți albușurile spuma pana devin pufoase și adaugați puțin cate puțin ovăzul pentru a se amesteca și la final brânza bătută.
- Amestecați totul bine.
- Alegeți o formă (medie) o ungeți cu ulei de măsline și o stropiți cu fulgi de ovăz ca să nu se lipească.
- Turnați amestecul în tavă și coaceți timp de 50-60 de minute.
- Dacă vreți dulce – puteți completa cu sirop cu fibre – zero calorii de la Weider. Il poti însoți și cu bucățele de fructe (zmeura, cășune, afine…)
Te poți bucura de acest cheesecake delicios!
*Brânza de vaci contine minerale si vitamine, cum ar fi calciu, vitaminele A, D, E, dar si complexul de vitamine B. Este bogata in magneziu, potasiu, fosfor, aminoacizi, proteine, zinc si seleniu. Toate acestea joca un rol esential un buna dezvoltare a organismului, in cazul copiilor, dar si in mentinerea sanatatii adultilor. Poate cel mai important este aportul sau ridicat de proteine…
**Făina de ovaz Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Făina de ovaz Weider poate fi utilizată pentru a pregăti shake-uri în orice moment al zilei atunci când aveți nevoie de energie suplimentară. Produsul este plin de aromă și are o valoare nutrițională mare. Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.