
INGREDIENTE:
250 g făină de grâu
100 g Weider Gold, Vanilla Fresh
½ linguriţă praf de copt
¼ linguriţă sare
20 g de mac
120 g indulcitor – Organic Coconut Syrup
2 ouă
60 g de ulei de nucă de cocos
200 ml de lapte (1,5% grăsimi)
1 lămâie
Pentru cremă de lămâie:
80 ml suc de lămâie
1 lingură de lingură de coajă de lămâie
75 g de sirop
1 ou
20 g de ulei de nucă de cocos
35 g WEIDER Protein 80 Plus, lămâie curdă
Topping:
100 g sirop – Fruit&Fiber Syrup
100 g frişcă
MOD DE PREPARARE:
1. Mai întâi amestecați ingredientele uscate și, apoi, adăugați uleiul de nucă de cocos lichid, ouăle și laptele. Se formează un aluat gros. Împarţi aluatul în tavă, uniform, pentru fiecare formă și coaceți la 180 de grade, timp de aproximativ 15-20 de minute. Apoi, lăsaţi la răcit.
2. Între timp, amestecați toate ingredientele pentru crema de lămâie într-o oală și puneţi la fiert timp de aproximativ 5 minute. Se îngroașă la răcire.
3. Tăiaţi centrul fiecărei brioşe, pentru a crea un mic loc pe care îl umpleţi cu cremă. Deasupra se toarnă sirpoul și se decorează cu frișcă.