Publicat pe

Smoothie din fructe de pădure

Smoothie din fructe de pădure – aceasta este bogat în proteine, fibre, grăsimi sănătoase, nutrienți și probiotice.

Ingredinete:

–  300 ml de apă;
–  două căni de fructe de pădure congelate;
–  ½ cană de iaurt degresat;
– 30 g de Weider Protein 80 Plus sau Gold Whey (aromă neutră);
– o banană;
– o lingură de migdale macinate;
– o lingură de semințe de in.

Cum prepari Smoothie din fructe de pădure?

1. Pune în vasul de blender fructele de pădure congelate, iaurtul, proteina și apa. Mixează.
2. Taie banana în felii.
3. Pune smoothie-ul într-un bol/pahare și decorează cu banana tăiată, migdale, seminte sau fructe de pădure proaspete…
4. Pentru o variantă de post poți folosi lapte de soia sau de migdale în locul iaurtului. Acest smoothie este perfect pentru micul dejun.

***

*Fructele de padure sunt bogate in antioxidanti si contin cantitati ridicate de vitamina C, vitamina B, vitamina E, vitamina A, cupru, seleniu, zinc, fier si multe alte elemente. Toate acestea stimuleaza sistemul imunitar si previn infectiile. Asa ca, daca vrei sa te protejezi de raceala, febra si boli infectioase, consuma cat mai multe fructe de padure, in special coacaze.

*Migdalele. Consumul zilnic a 7-10 migdale ajută la îmbunătăţirea memoriei. Amintiţi-vă însă că ar trebui să fie consumate pe stomacul gol. Migdalele sunt bogate atât in vitamina E contribuind la îmbunătăţirea aspectului pielii, a părului şi a unghiilor, însă, conţin şi o cantitate mare de calciu pentru întărirea oaselor.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Proteine cu ciocolată neagră

Rețeta «Proteine cu ciocolată neagră»

Informații nutriționale pentru proteine cu ciocolată neagră:
129 Kcal – 5,3 g Carbohidrați – 6,1 g Proteine ​​- 8,8 g Grăsimi

INGREDIENTE:

40 g de proteină din zer Gold Whey (aroma de vanilie)
50 g fulgi de nucă de cocos
15 g fistic
0,5 linguri de suc de lămâie
2-3 picături de ulei de mentă
80 g ciocolată neagră

PREGĂTIRE:

1. Măcinăm fin fulgii de nucă de cocos și fistic într-un blender. Peste acestea adăugăm proteina Gold Whey și omogenizăm amestecul.
2. Punem sucul de lămâie și aproximativ 50 ml de apă – omogenizăm. La final trebuie să fie un amestec gros/păstos.
3. Peste amestec adaugăm picăturile de ulei de mentă – omogenizăm.
4. Intindem amestecul/aluatul și îl netezim pe o tavă de copt (facem forme rotunde cu o cana/pahar) – punem tava cu forme la congelator timp de o 1 oră.
5. Topim ciocolata neagra* într-o baie de abur și înmuiem formele congelate în ciocolata lichidă. Lăsăm formele la răcit.

###

*Se recomandă consumul de ciocolată cu un procent cât mai mare de cacao, care poate ajunge până la 80% şi chiar 85%. Ciocolata de calitate are un gust amărui şi aromat. Cu cât conţinutul în cacao este mai mare, cu atât creşte şi aportul de antioxidanţi. Se recomandă consumul de ciocolată datorită efectelor sale benefice pentru organism, cu menţiunea că trebuie să o consumăm într-un mod responsabil, în cantităţi mici, în prima parte a zilei , iar asta pentru că limita dintre efectele benefice şi cele negative este una fină. Orice exces se poate vedea în kilogramele în plus.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mic dejun cu proteine

Mic dejun cu proteine

Rețeta «Mic dejun cu proteine»

Informații nutriționale pentru un mic dejun cu proteine:
410 Kcal – 42,5 g Carbohidrați – 41,3 g Proteine ​​- 7 g Grăsimi

INGREDIENTE:

20 g de proteină din zer Gold Whey
50 g fulgi de ovăz
150 ml lapte (1,5% grăsime)
100 g crema de brânză (1% grăsime)
Topping: nucă de cocos, zmeură și portocale

PREGĂTIRE:

1. Amestecați laptele și fulgii de ovăz într-un bol și încălziți la cuptorul cu microunde timp de 1 minut până obțineți o consistență cremoasă.
2. Adăugați proteina și amestecați, apoi adăugați crema de brânză și faceți la fel.
3. Adăugați fructele și/sau nuca de cocos după bunul plac!

###

Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Cel mai des, acesta este consumat sub forma fulgilor de ovaz, fiind o alegere inspirata daca vrei sa te bucuri de un mic dejun satios si care sa iti ofere energie pentru intreaga zi. Ovazul reduce nivelul de colesterol – datorită prezenţei beta-glucanului, o categorie specială de fibre solubile, reglează nivelul de zahăr din sânge – fibrele conferă senzaţia de saţietate şi ajută la îndepărtarea poftei de dulce, prevenind astfel fluctuaţiile glicemiei, reduce apetitul – ovăzul deţine proprietăţi de control asupra hormonilor foamei, astfel că te vei simţi mult mai sătul după ce mănânci un bol de ovăz cu lapte, prevenind astfel acumularea kilogramelor etc.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Brioșe cu cremă de lămâie

Brioșe cu cremă de lămâie. 

INGREDIENTE:

  • 250 g făină de grâu;
  • 100 g Weider Gold, Vanilla Fresh;
  • ½ linguriţă praf de copt;
  • ¼ linguriţă sare;
  • 20 g de mac;
  • 120 g indulcitor – Organic Coconut Syrup;
  • 2 ouă;
  • 60 g de ulei de nucă de cocos;
  • 200 ml de lapte (1,5% grăsimi);
  • 1 lămâie.

Pentru cremă de lămâie:

  • 80 ml suc de lămâie;
  • 1 lingură de lingură de coajă de lămâie;
  • 75 g de sirop;
  • 1 ou;
  • 20 g de ulei de nucă de cocos;
  • 35 g WEIDER Protein 80 Plus, lămâie curdă.

Topping:

MOD DE PREPARARE:

  1. Mai întâi amestecați ingredientele uscate și, apoi, adăugați uleiul de nucă de cocos lichid, ouăle și laptele. Se formează un aluat gros.
  2. Împarţi aluatul în tavă, uniform, pentru fiecare formă și coaceți la 180 de grade, timp de aproximativ 15-20 de minute. Apoi, lăsaţi la răcit.
  3. Între timp, amestecați toate ingredientele pentru crema de lămâie într-o oală și puneţi la fiert timp de aproximativ 5 minute. Se îngroașă la răcire.
  4. Tăiaţi centrul fiecărei brioşe, pentru a crea un mic loc pe care îl umpleţi cu cremă. Deasupra se toarnă sirpoul și se decorează cu frișcă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite proteice cu arahide

Clătite proteice cu arahide.

INGREDIENTE:

  • 40 g Gold Whey, ciocolata cu lapte
  • 10 g de pulbere de arahide
  • 2 ouă
  • 50 ml de lapte
  • 100 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
  • 50 g dulceață de cireșe
  • 50 g de smochine
  • Îndulcitor după gust
  • Topping: de exemplu, unt de arahide, ciocolată.

MOD DE PREPARARE:

1. Încălziți tigaia cu puțin ulei de nucă de cocos.
2. Amestecați pulberile de arahide și proteine împreună și se adăugați treptat ouăle. La final, adaugați laptele.
3. Coaceți aluatul subțire în porții.
4. Pentru cremă, amestecați brânza de vaci cu cireșele și îndulcitorul. Umpleți clatitele și, dacă este necesar, completați cu un toppoing la alegere.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite simple cu proteine

Susțineți-vă obiectivele de fitness și încântați-vă papilele gustative cu această retetă simplă de clătite proteice.

CLĂTITE SIMPLE CU PROTEINE

Ingrediente:

• 1/4 ceașcă cu fulgi de ovăz sau făină integrală de ovăz
• 1/4 ceașcă cu branză de vaci
• 1/2 ceașcă cu pudră proteică la alegere sau Gold Whey
• 1/2 ceașcă cu albușuri de ou

Mod de preparare:

Amestecăm toate ingredientele și creăm aluatul, pe care îl turnăm într-o tigaie încinsă.
Aluatul îl întoarcem în tigaie, până când marginile lui încep să prindă culoarea aurie.
Clătitele se pot servi cu unt de arahide, Slim Chocolate sau Fruit&Fiber Syrup.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite cu făină integrală de ovăz

Clătite cu făină integrală de ovăz. Iată un desert delicious și sănătoas, care o să vă încânte papilele gustative dar și… masa musculară.

Ingrediente:

• 1/2 ceașcă cu Gourmet Oat Flour (făină integrală de ovăz instant)
• 1/2 lingură cu proteine Gold Whey – milk-chocolate
• 1/2 ceașcă cu albușuri de ou amestecate
• 1 lingură stevia
• 2 linguri cu lapte de migdale neîndulcit

Preparare:

1. Toate ingredientele se amestecă într-un recipient.
2. Amestecul se coace în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute.
3. Clătita o putem servi cu unt de arahide, Slim Chocolate Syrup sau… decorați după gusturile voastre.

Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Este o sursa bogata de fibre, in special beta-glucan, si are un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti. Consumul zilnic de ovăz scade colesterolul, reglează procesele digestive și oferă organismului o cantitate considerabilă de fibre. Ovăzul constituie opţiunea cea mai sănătoasă pentru un mic dejun perfect pentru că un singur bol de ovăz poate face minuni pentru corpul tău. 

Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

 Sursa: www.weider.de

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Flexii cu haltera (biceps)

Flexii cu haltera (biceps). Flexiile cu bara ar trebui sa stea la baza oricarui program de antrenament pentru biceps. Acest exercitiu lucreaza ambele capete ale bicepsului si, in plus, poti folosi o greutate mai mare decat atunci cand folosesti ganterele.

 

Pentru a executa flexiile cu bara, apuca o haltera cu palmele orientate inainte, la o latime putin mai mare decat latimea umerilor. Stai drept, cu picioarele usor departate (poti sa pui un picior usor mai in spate, pentru stabilitate). Spatele trebuie sa fie drept, si bratele intinse complet.

Bara nu trebuie sa iti atinga corpul

Cu privirea inainte, coatele pe langa corp si trunchiul nemiscat, ridica incet bara spre umeri. Contracta bicepsul puternic in pozitia de sus pentru o secunda, apoi coboara incet si controlat bara spre pozitia de start. Repeta pentru numarul dorit de repetari.

Muşchiul biceps este un muşchi lung, fuziform, puternic, aşezat pe faţa anterioară a braţului, imediat sub piele. Are originea pe scapulă prin două capete distincte: capul lung şi capul scurt, ce se unesc la mijlocul braţului într-un corp muscular care coboară prin loja anterioară a braţului şi se termină printr-un tendon comun pe tuberozitatea radiusului aflată pe extremitatea superioară a radiusului. Muşchiul biceps are o acţiune atât asupra antebraţului cât şi a braţului. Este un puternic flexor al antebraţului pe braţ în articulaţia cotului, dar flexia este completă numai dacă antebraţul este în supinaţie (răsucirea mâinii cu podul palmei în sus).

Recomandari WEIDER: