Publicat pe

Idee de mic dejun

Idee de mic dejun. Astăzi avem o idee neobișnuită de mic dejun pentru tine⁣.

Iată!
  • Sfărâmati 120-150 g tofu natural și amestecați cu fulgi de ovăz.
  • Încălziți puțin ulei de cocos într-o tigaie antiaderentă, adăugați tofu amestecat cu fulgii de ovăz și prăjiți ușor.
  • Peste acestea se adauga 2-3 linguri WEIDER Protein 80 Plus – aroma Ciocolata* plus o linguriță pudră de cacao si  îndulcitor.
  • Gata! Reduceți focul, amestecați în compozitie 1-2 linguri de iaurt, lăsați să se omogenizeze.
  • O linguriță (sau mai mult!) de WEIDER Whey Protein Choco Cream**⁣ iar, deasupra fructe proaspete și nuci⁣…

Gata! Idee de mic dejun de la @ monicab.ody.fit.food

*Weider Protein 80+ 500g –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.

**Whey Protein Choco Creme este o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine ​​din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Terci proteic

 „Terci proteic” (o porție). 

Valorile nutritive per servire:
497 kcal I 28,4 g proteine I 46,9 g carbohidrati I 20,1 g grăsime

Ingrediente terci proteic:

■ 20 g VEGAN PROTEIN
■ 50 g hrișcă* – seminte
■ 150 ml lapte de nucă de cocos (grăsime redusă)
■ 175 ml apă
■ 1/4 păstaie de vanilie
■ 50 g iaurt – conținut scăzut de grăsime
■ 1 linguriță de chia**
■ 1 linguriță sirop IMO (alternativ: sirop de miere sau agave)

Pregătire terci proteic:

1. Fierbeți împreună laptele de nucă de cocos, apa cu păstaia de vanilie feliată și puțin îndulcitor – amestecați-le până fierb. Apoi scoateți păstaia de vanilie și turnați peste terci. Se fierbe încă câteva minute la foc mic, până se formează o compoziție consistentă.
2. Îndepărtați tigaia de pe foc și amestecați iaurtul și proteina. Terciul este gata pentru servit atunci când consistența sa este cremoasă.
3. Puneți terciul într-un bol și serviți-l cu seminte de chia, capșuni, banane etc.

Gata reţeta „Terci proteic”!  Poftă Bună!

*Hrișca poate să reducă inflamațiile și nivelul nesănătos al colesterolui ”rău”, crescând în același timp nivelul colesterolui ”bun” . Rutinul, un antioxidant conținut în hrișcă, este de mare ajutor în menținerea elasticității și rezistenței vaselor de sânge. Fiind o sursă bună de fibre alimentare, hrișca se destinge printr-un indice glicemic de nivel mic spre mediu, ceea ce înseamnă că includerea acesteia în hrană este legată de o creștere lentă și graduală a glicemiei din sânge. De fapt, cercetările efectuate pe oameni care sufereau de diabet, care au folosit hrișcă în alimentația lor, au arătat o glicemie mai scăzută.

**Semintele de chia si-au castigat un renume de aliment sanatos, recomandat tuturor celor care sunt interesati de un stil de viata echilibrat si sanatos, dar si de cei care au o alimentatie vegetariana, vegana sau raw vegana.  Desi dau consistenta alimentelor, semintele de chia au un continut relativ scazut de calorii

Articol: www. weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri de ovăz cu banane

Fursecuri de ovăz cu banane. Bananele cu coaja maro sau cu pete sunt grozave! Nu cumva să le aruncaţi! Cu ele se fac cele mai aromate deserturi. Gustul dulce se intensifică pe masură ce bananele se coc. Mecanismul e simplu: luaţi trei banane coapte, pasaţi-le cu o furculita, amestecati cu o cană de fulgi de ovaz, o lingură de unt de arahide și un praf de scorţisoară.

INGREDIENTE/Porții: 12

  • 3 banane foarte coapte
  • 1 cană fulgi de ovăz
  • 1 lingură de unt de arahide
  • Scorţisoară

Opţional se pot adăuga deasupra: stafide, alte fructe uscate sau Slim Chocolate Syrup

PREPARARE fursecuri de ovăz cu banane

  • Preîncălzeste cuptorul la 170 de grade și pregătește o tavă cu hartie de copt.
  • Pasează bananele cu o furculiţă, până cand devin o pastă omogenă și lipicioasă.
  • Adaugă fulgii de ovaz, untul de arahide și amestecă bine.
  • Porţionează compoziţia cu o lingură și dă-i o formă de bilă. Așează bilele de aluat pe tavă și apoi aplatizează-le până ajung la o grosime de 0,5 – 1 cm.
  • Bagă tava în cuptor și coace fursecurile timp de 25 de minute.
***

Bananele sunt o sursă bogată de carbohidrați, ce sunt transformați rapid în energie. Conținutul mare de zahăr este echilibrat cu o cantitate mare de fibre și mică de grăsimi, fapt ce contribuie la reglarea asimilării zahărului.
Potrivit studiilor japoneze, o banană coaptă bine, cu coaja pătată, produce o substanță numita TNF (Factor de necroză tumorală), care distruge celulele tumorale. Cu cât coaja este mai întunecată, cu atât are proprietați mai puternice anti-cancer și de întărire a imunitații. Te-am convins sa nu le mai arunci?

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Adaugă în coș
  • răsfăț culinar

    Whey Protein Choco Crunchy Vegan 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    38,00 lei
    Adaugă în coș
  • Gourmet Oat Flour 1Kg

    36,00 lei
    Selectează opțiunile
Publicat pe

Gogoși FIT 

Gogoși FIT – rețetă rapidă și delicioasă din ovăz cu chips-uri delicioase de ciocolată de la @iciar8 și @soraya.fitness.
Gogoșile sănătoase cu ovăz și ciocolată reprezintă o alternativă gustoasă și sănătoasă la gogoșile clasice preparate în casă.
Au un gust diferit, bineînțeles, însă sunt aspectuoase, gustoase și îți taie pofta de dulce. O gustare ideală în orice moment al zilei!

INGREDIENTE:
PREPARARE gogoși FIT :
  • Pur și simplu amestecați totul în mixer și adăugați aluatul in câteva forme.
  • Adăugați chips-urile de ciocolată pură pe deasupra și coaceți timp de 15 min. la 180º.

Este mișto și super rapid! Faceți-vă propria versiune a gogoșilor!

***

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Are un profil nutrițional excelent:

  • Textură fina: foarte cremoasă și plăcută.
  • 26% proteine: derivate dintr-o combinație naturală de arahide. Proteinele ajuta la menținerea și creșterea masei musculare.
  • Fără ulei de palmier: Spreadurile noastre sunt complet lipsite de ulei de palmier, deoarece sănătatea ta este importantă.
  • Grăsimi sănătoase: untul de arahide furnizează în mod natural grăsimi mono sau polinesaturate, cunoscute și sub denumirea de „grăsimi sănătoase sau bune”. Acest produs nu conține grăsimi „trans”.
  • Conținut scăzut în zaharuri și fără zaharuri adăugate: conține numai zaharuri prezente în mod natural aceștia însemnând mai puțin de un gram de zahăr pe porție.
  • Fără conservanți.
  • Potrivit pentru vegani.
  • Nici o sare adăugată.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort cu morcov

Tort cu morcov – foarte simplu de facut.

Ingrediente:

Blat:
  • Curmale  150 gr
  • 4 ouă
  • Morcov 300 gr
  • Faina de ovăz
  • Scorțișoară 1 linguriță
  • Drojdie 1 linguriță
  • Nuci tăiate 1 mână
  • Esență de vanilie 1 linguriță
Glazura:
Mod de pregătire:

Pentru blatul tortului de morcov amestecăm toate ingredientele si le punem  într-o tava – la cuptor – la 180 grade pentru 20 minute.
Apoi amestecăm ingredientele glazurii –  întindem pe blat – și punem tortul  în frigider cam 30 de minute.
Pentru decor putem folosi nuci si scorțișoară.

Gata! Pofta buna!

***

Morcovul

– bogat in vitamina A, 100 gr. acopera necesarul zilnic de vitamina A si betacaroten;
– continut scazut de calorii, numai 41 calorii la 100gr;
– furnizeaza aproxinativ 9% din necesarul zilnic de vitamina C.

Beta carotenul este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, care ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi daunatori. In plus, are toate functiile vitaminei A, necesare pentru vedere, reproducere, mentinerea integritatii epiteliale, crestere si dezvoltare.

Morcovii sunt bogati in poli-acetilena (falcarinol antioxidant). Un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Newcastle a constatat ca falcarinolul din morcovi poate ajuta la lupta impotriva cancerului prin distrugerea celulelelor pre-canceroase in tumori.

“Chiar şi gătit, morcovul îşi păstrează proprietăţile nutritive, fiind, de altfel, excepţia de la regulă care spune că, prin fierbere, legumele îşi pierd vitaminele. Asadar, chiar şi fiert, este o sursă importantă de vitaminele A şi B6, potasiu, magneziu şi acid folic”, spune Daniela Stan, medic de familie.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Snickers proteic cu banană

Snickers proteic cu banană. O rețetă uşoară şi rapidă – perfectă pentru cei care nu au timp şi doresc un desert delicios.

INGREDIENTE pentru 12 bucăţi:
PREGĂTIRE Snickers proteic cu banană:
  1. Curățați bananele, tăiați-le în trei părți. Apoi tăiați-le în jumătate pe lungime.
  2. Bananele tăiate ungeti-le cu unt de arahide. Apoi așezați-le pe o tavă.
  3. Încălziți uleiul de cocos – într-un castron, la cuptorul cu microunde – până când este lichid.
  4. În uleiul de cocos adăugați pudra de cacao, apoi proteina și amestecați bine.
  5. Acoperiți bananele cu acest ulei și congelați-le câteva ore.

Încercați Snickers proteic cu banană și spuneți-ne cum e! Pentru noi este o idee noua!

–––––––––-

*Bananele sunt surse naturale excelente de potasiu, mineral esenţial în menţinerea unei bune funcţionări a inimii şi care ajută la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea, potasiul din banane este benefic şi pentru rinichi şi oase. Un bun aport de potasiu opreşte eliminarea calciului prin urină ce ar putea duce la apariţia pietrelor la rinichi şi reduce riscul de instalare a osteoporozei. Deseori vedem sportivi consumând banane înainte şi după ce fac sport, şi asta pentru că bananele sunt o bună sursă de energie, sunt bogate în calorii (o banană medie conţine în jur de 100 de calorii), ceea ce poate satisface cu uşurinţă pofta de dulce.

** Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă.

*** Gold Whey 2kg Protein este o proteină concentrată, din zer, care asigură un aport de BCAA ridicat, de până la 23 g la 100 g de proteine. Produsul are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam dar conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, ce reduc aciditatea organismului. Acestea asigură recuperarea și adaptarea organismului la stres, în plus, imunoglobulinele sprijină sistemul imunitar și limitează apetitul.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Terci proteic cu afine

Rețeta „Terci proteic cu afine” (o porție)

Valorile nutritive per servire:

497 kcal  I  28,4 g proteine  I  46,9 g carbohidrati  I   20,1 g grăsime

Ingrediente terci proteic cu afine:

■ 20 g WEIDER Gold Whey – cocos-cookie
■ 50 g hrișcă – seminte
■ 150 ml lapte de nucă de cocos (grăsime redusă)
■ 175 ml apă
■ 1/4 păstaie de vanilie
■ 50 g iaurt – conținut scăzut de grăsime

Ingrediente pentru sosul de afine:

■ 75 g afine
■ 1 lingură sirop IMO (alternativ: sirop de miere sau agave)

Pregătire terci proteic cu afine:

1. Fierbeți împreună laptele de nucă de cocos, apa cu păstaia de vanilie feliată și puțin îndulcitor – amestecați-le până fierb. Apoi scoateți păstaia de vanilie și turnați peste terci. Se fierbe încă câteva minute la foc mic, până se formează o compoziție consistentă.
2. Îndepărtați tigaia de pe foc și amestecați iaurtul și proteina Gold Whey. Terciul este gata pentru servit atunci când consistența sa este cremoasă.
3. Separat se pun afinele într-o cratiță cu 1-2 linguri de apă și sirop IMO. Se fierb timp de câteva minute, până se formează un sos gros.
4. Puneți terciul într-un bol și serviți-l cu sosul de afine și/sau nuci, alune etc.

AUTOR: weider

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

YOGHURETTE NICECREAM

YOGHURETTE NICECREAM pe porție (fără topping) 342 kcal
30,9 g proteine – 45,9 g carbohidrați – 2,6 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 2 portii:

MOD DE PREPARARE YOGHURETTE:

  1. Se pun toate ingredientele într-un blender și se amestecă până se formează o textură de înghețată cremoasă.
  2. Rezultatul produs poate fi servit imediat după cum doriți cu Topping-ul sugerat mai sus.

*32% Whey Wafer bar conține proteină din zer de cea mai înaltă calitate pentru un surplus rapid de proteină. Conținutul de 180 kcal per napolitană face ca acest produs să fie unul foarte eficient pentru a vă furniza nutrienții necesari după antrenament. Această napolitană este ideală pentru cei care vor să câștige masă musculară și să se răsfețe cu un supliment cu gust nemaipomenit. Produsul combină napolitana crocantă și proteina din zer de cea mai bună calitate cu ciocolata apetisantă. În același timp furnizează organsimului nutrienți de cea mai bună calitate.

**Ciocolata neagră.  Nu este o iluzie, ciocolata neagra este sanatoasa. Studiile arata ca sanatatea cardiovasculara este imbunatatita la persoanele care consuma ciocolata neagra. Bogata in antioxidanti naturali, ciocolata neagra si cacaua sunt la fel de benefice ca si ceaiul verde si afinele. Cu cât proporţia de cacao în ciocolată este mai mare, cu atât acest desert devine un „medicament“ mai eficient. Totuşi, chiar şi cea mai neagră ciocolată trebuie consumată cu moderaţie, fiindcă poate să îngraşe. Aatenţie să nu fie ultraprocesată!

Articol: weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

„Bete” din pâine prăjită

„Bete” din pâine prăjită

INGREDIENTE:

  • 6 felii de pâine prăjită integrală
  • 150 ml lapte
  • 50 g de Premium Whey, vanilie
  • 2 ouă
  • îndulcitor
  • 10 g ulei de nucă de cocos*.

Cremă

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amestecă praful de proteină și laptele cu ouăle bine bătute și se îndulcește cu îndulcitor după gust.
  2. Se taie pâinea prăjită în benzi groase și se dă prin masa de ouă – apoi, se prăjesc pe toate parţile la foc mediu în ulei de nucă de cocos.

*Uleiul de nucă de cocos întărește sistemul imunitar, are proprietăți antibacteriene puternice, protejează organismul împotriva virușilor și are un efect pozitiv asupra metabolismului. Are o rezistență ridicată la căldură și va fi alegerea ideală pentru gătit și copt.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Brioșe cu cremă de lămâie

Brioșe cu cremă de lămâie. 

INGREDIENTE:

  • 250 g făină de grâu;
  • 100 g Weider Gold, Vanilla Fresh;
  • ½ linguriţă praf de copt;
  • ¼ linguriţă sare;
  • 20 g de mac;
  • 120 g indulcitor – Organic Coconut Syrup;
  • 2 ouă;
  • 60 g de ulei de nucă de cocos;
  • 200 ml de lapte (1,5% grăsimi);
  • 1 lămâie.

Pentru cremă de lămâie:

  • 80 ml suc de lămâie;
  • 1 lingură de lingură de coajă de lămâie;
  • 75 g de sirop;
  • 1 ou;
  • 20 g de ulei de nucă de cocos;
  • 35 g WEIDER Protein 80 Plus, lămâie curdă.

Topping:

MOD DE PREPARARE:

  1. Mai întâi amestecați ingredientele uscate și, apoi, adăugați uleiul de nucă de cocos lichid, ouăle și laptele. Se formează un aluat gros.
  2. Împarţi aluatul în tavă, uniform, pentru fiecare formă și coaceți la 180 de grade, timp de aproximativ 15-20 de minute. Apoi, lăsaţi la răcit.
  3. Între timp, amestecați toate ingredientele pentru crema de lămâie într-o oală și puneţi la fiert timp de aproximativ 5 minute. Se îngroașă la răcire.
  4. Tăiaţi centrul fiecărei brioşe, pentru a crea un mic loc pe care îl umpleţi cu cremă. Deasupra se toarnă sirpoul și se decorează cu frișcă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite proteice cu arahide

Clătite proteice cu arahide.

INGREDIENTE:

  • 40 g Gold Whey, ciocolata cu lapte
  • 10 g de pulbere de arahide
  • 2 ouă
  • 50 ml de lapte
  • 100 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
  • 50 g dulceață de cireșe
  • 50 g de smochine
  • Îndulcitor după gust
  • Topping: de exemplu, unt de arahide, ciocolată.

MOD DE PREPARARE:

1. Încălziți tigaia cu puțin ulei de nucă de cocos.
2. Amestecați pulberile de arahide și proteine împreună și se adăugați treptat ouăle. La final, adaugați laptele.
3. Coaceți aluatul subțire în porții.
4. Pentru cremă, amestecați brânza de vaci cu cireșele și îndulcitorul. Umpleți clatitele și, dacă este necesar, completați cu un toppoing la alegere.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Musli Proteic

Musli Proteic – cu proteine si fara lapte. Totul pentru a ne imbogati micul dejun cu energie si ingrediente curate, sanatoase. Bogat in proteine si fibre, muesli are toate caracteristicile pentru a deveni aliatul tău pentru un mic dejun plin de gust si energie: un mix perfect pentru a-ti incepe ziua.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. În primul rând amestecati toate ingredientele intr-un vas. Apoi, adaugati siropul, uleiul de cocos si apa 100-150 ml.
  2. În al doilea rând continutul asezati-l intr-o tava tapetata cu hartie. Introduceti tava in cuptorul preincalzit la 160 °C – se lasa 40-50 minute.
  3. În al treilea rând. Se scoate tava, se lasa la racit 30 minute si… se serveste cu lapte sau… dupa dorinta fiecaruia.

*Quinoa este numita un superaliment datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali sanatatii noastre. Totodata, quinoa nu contine gluten, este usor de digerat si nu are un continut caloric ridicat, astfel incat o pot consuma fara probleme si persoanele cu intoleranta sau alergie la gluten, cat si persoanele care urmeaza o cura de slabire. Avand un continut ridicat de proteina, quinoa esta un aliment consumat de cei care urmeaza o dieta vegetariana sau raw-vegana.

**28g de semințe de chia conțin substanțe nutritive precum: 11g fibre, 4g proteine, 9g grăsimi sănătoase dintre care 5g de Omega 3, 18% din doza zilnică recomandată de calciu, 30% din doza zilnică recomandată de magneziu, 27% din doza zilnică recomandată de fosfor. Semințele de chia conțin, de asemenea, o cantitate considerabilă de zinc, potasiu și vitaminele B1, B2 și B3.

Recomandari WEIDER