Publicat pe

Bulete de cașcaval

 Bulete de cașcaval – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Valori nutritive pe bucată:

56 kcal
7,7 g proteine
1,4 g carbohidrați
1,9 g grăsime

Ingrediente bulete de cașcaval pentru 20 de bucăți:

■ 60 g Premium Whey vanilie-caramel
■ 250-300 g cașcaval cu conținut scăzut de grăsime
■ 2 ouă
■ 125 g făină de migdale (îndulcită)*
■ 80 g îndulcitor
■ două lingurițe de praf de copt
■ un vârf de sare
■ 15 g unt (conținut scăzut de grăsimi).

Mod de preparare

1. Puneți toate ingredientele uscate într-un bol și amestecați-le cu 50 de grame de îndulcitor.
2. Dați cașcavalul prin răzătoarea mica. Adăugați ouăle bătute și praful de copt – se frământă bine.
3. Formați acum 20 de bile cu mâinile umezite cu apă.
4. Dacă folosiți un cuptor cu aer cald, așezați bilele pe un suport cu hârtie de copt.  La 190 ° C (căldură superioară / inferioară) timp de aproximativ 12 min.
Sau puteti să le prăjiti în ulei încins pană se rumenesc pe toate parțile.
5. Se scot pe hârtie absorbantă.
6. Ungeți buletele de cașcaval cât sunt calde cu unt lichid și cu restul de îndulcitor.

Aceeasi reteță  de „Bulete de cașcaval” o puteți face fără îndulcitor si… o puteți servi cu salată de roșii, castraveți și ceapă.

***

*Faina de midgale nu numai ca este un antioxidant natural pentru corp, insa datorita acizilor grasi Omega 3 si 6 iti protejeaza inima de diverse afectiuni si scade riscul de atac cerebral. Mai mult, faina de migdale reduce colesterolul rau si nu creste glicemia, fiind asadar perfecta pentru cei suferinzi de colesterol si de diabet.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Gogoși proteice

Noua rețetă de weekend de la WEIDER «Gogoși proteice»

Valori nutritive pe porție:

111 kcal
9,6 g proteine
11,1 g carbohidrați
2,9 g grăsime

Ingrediente pentru 7 gogoși proteice:

■ 50 g WEDER Gold Whey (vanilie)
■ 1 ou
■ 50 g fulgi spelta*
■ 150 g iaurt (3,5% grăsime)
■ 50 g făină spelta*
■ 1 linguriță ulei de rapiță**
■ 1,5 linguri praf de copt
■ 30 ml apă minerală

Mod de preparare gogoși:

1. Amestecați toate ingredientele uscate într-un bol. Apoi se adaugă iaurtul, oul, uleiul de rapiță și apa minerală. Se framantă până se formează un aluat. Se lasă să crească puțin.
2. Se întinde aluatul, se fac formele de gogoși (diametrul aproximativ 8 cm) și se pun în cuptorul preîncălzit la 175 ° C (căldură de sus / de jos) pentru aproximativ 15-20 de minute.
3. Decorați gogoșile răcite după dorință.

###

Grâul spelta (alac) este unul dintre cele mai vechi soiuri de cereale cultivate, fiind foarte apreciat pentru gustul sau deosebit (asemanator cu al nucii) dar si pentru multitudinea de substanțe nutritive pe care le conține: mangan, fosfor, magneziu, fibre, proteine, vitaminele A, B, E etc. Substanțele nutritive din grâul spelta sunt asimilate mai usor datorita solvabilitatii lor deosebite în apa, ceea ce înseamna ca procesul de digerare este mult mai eficient și mai puțin intens.

**Inlocuind untul si margarina cu ulei de rapita atunci cand gatesti vei scadea riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, vei scadea presiunea sanguina si imbunatati nivelul colesterolului, conform unui studiu aparut in 2008 intr-un jurnal american de medicina si dieta.

 

 

Recomandari WEIDER:

  • proteine din zer

    Gold Whey 2 kg Proteine din zer

    In Stoc

    239,00 lei
    Vezi Detalii
  • NUT PROTEIN CHOCO

    NUT PROTEIN CHOCO

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Whey Protein White Spread

    Whey Protein White Spread 250gr

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe

Triunghiuri cu ciocolată

Rețeta „Triunghiuri cu ciocolată” 

Valori nutritionale pe porție:

119 kcal
3,2 g proteine
6,8 g de carbohidrați
7,7 g grăsime

Ingrediente

15 bucăți „Triunghiuri cu ciocolată”
Pentru blat:

■ 25 g Weider Premium Whey – vanilie
■ 60 g făină de migdale (degresată)
■ 30 g unt (grăsime redusă)
■ 50 g indulcitor
■ 1 vârf de sare
■ 1 ou

Pentru umplutură:

■ 50 g alune măcinate
■ 50 g alune tocate
■ 25 g fistic tocat
■ 75 g Fruit&Fiber Syrup

Pentru decorare:

■ 50 g ciocolată neagră

Pregătire „Triunghiuri cu ciocolată”

1. Pentru aluat, puneți toate ingredientele într-un bol cu ​​aproximativ 25 ml de apă, frământați bine și, apoi, puneți-l la frigider.
2. Amestecați ingredientele pentru umplutura de nuci într-un al doilea bol și adăugați aproximativ 30 ml de apă până când se formează o masă compactă.
3. Extindeți aluatul pentru bază pe o foaie de hârtie de copt – întindeti-l cat mai uniform posibil. Apoi răspândiți umplutura uniform pe aluat.
4. Puneti într-un cuptor preîncălzit la 175 ° C (căldură de sus / de jos) pe șina din mijloc timp de aproximativ 20 min.
5. Lăsați produsul să se răcească pe foaia de copt și apoi tăiați-o în forme triunghiulare .
6. Topiți ciocolata neagră într-o baie de apă. Transferați într-un recipient mic și înmuiați vârfurile colțurilor formelor triunghiulare în ciocolată.
Asezati triunghiurile cu ciocolată pe hârtia de copt și lăsați ciocolata să se usuce.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

„Bete” din pâine prăjită

„Bete” din pâine prăjită

INGREDIENTE:

– 6 felii de pâine prăjită integrală
– 150 ml lapte
– 50 g de Premium Whey, vanilie
– 2 ouă
– îndulcitor
– 10 g ulei de nucă de cocos*

Cremă

Slim Chocolate Syrup sau Whey Protein Choco.

MOD DE PREPARARE:

1. Se amestecă praful de proteină și laptele cu ouăle bine bătute și se îndulcește cu îndulcitor după gust.
2. Se taie pâinea prăjită în benzi groase și se dă prin masa de ouă – apoi, se prăjesc pe toate parţile la foc mediu în ulei de nucă de cocos.

*Uleiul de nucă de cocos întărește sistemul imunitar, are proprietăți antibacteriene puternice, protejează organismul împotriva virușilor și are un efect pozitiv asupra metabolismului. Are o rezistență ridicată la căldură și va fi alegerea ideală pentru gătit și copt.

Recomandari WEIDER: