Publicat pe

Snickers proteic cu banană

Snickers proteic cu banană. O rețetă uşoară şi rapidă – perfectă pentru cei care nu au timp şi doresc un desert delicios.

INGREDIENTE pentru 12 bucăţi:
PREGĂTIRE Snickers proteic cu banană:
  1. Curățați bananele, tăiați-le în trei părți. Apoi tăiați-le în jumătate pe lungime.
  2. Bananele tăiate ungeti-le cu unt de arahide. Apoi așezați-le pe o tavă.
  3. Încălziți uleiul de cocos – într-un castron, la cuptorul cu microunde – până când este lichid.
  4. În uleiul de cocos adăugați pudra de cacao, apoi proteina și amestecați bine.
  5. Acoperiți bananele cu acest ulei și congelați-le câteva ore.

Încercați Snickers proteic cu banană și spuneți-ne cum e! Pentru noi este o idee noua!

–––––––––-

*Bananele sunt surse naturale excelente de potasiu, mineral esenţial în menţinerea unei bune funcţionări a inimii şi care ajută la reglarea tensiunii arteriale. De asemenea, potasiul din banane este benefic şi pentru rinichi şi oase. Un bun aport de potasiu opreşte eliminarea calciului prin urină ce ar putea duce la apariţia pietrelor la rinichi şi reduce riscul de instalare a osteoporozei. Deseori vedem sportivi consumând banane înainte şi după ce fac sport, şi asta pentru că bananele sunt o bună sursă de energie, sunt bogate în calorii (o banană medie conţine în jur de 100 de calorii), ceea ce poate satisface cu uşurinţă pofta de dulce.

** Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă.

*** Gold Whey 2kg Protein este o proteină concentrată, din zer, care asigură un aport de BCAA ridicat, de până la 23 g la 100 g de proteine. Produsul are o concentrație de 80% de proteine, cu conținut de  carbohidrați și grăsimi scăzut. Nu conține aspartam dar conține ingrediente bioactive, cum ar fi alfa și beta-lactoglobulina, ce reduc aciditatea organismului. Acestea asigură recuperarea și adaptarea organismului la stres, în plus, imunoglobulinele sprijină sistemul imunitar și limitează apetitul.

Recomandari WEIDER: