TURN CHOCOCAFÉ. Desert ideal pentru weekend.
Ingrediente:
- Foi de napolitane cu ciocolată (rotunde)
- O lingură de proteină vegană Iced Capuccino
- 40 ml de cafea
- 200 gr băutură vegetală (migdale, cocos sau lapte vegetal bio)
- 60 gr de ciocolată 99%
- 1 lingură de cacao
- Fructe de sezon
Preparare:
- Pentru cremă, amestecăm proteina cu băutura vegetală. Adăugăm cafeaua, 30 gr de ciocolată topită și amestecăm bine până este omogenă compozitia.
- Adăugăm cacao, amestecăm și punem la congelator o jumătate de oră, astfel încât să fie foarte rece și să se îngroașe puțin.
- Montăm turnul de napolitane impreună cu crema rece de chococafé.
- Decoram cu restul de ciocolată topită, fructe proaspete și cacao.
Minunat! Fă-o dacă vrei să descoperi un gust delicios.
Autor: @leckerandhealthy