Publicat pe

Tort de ciocolată

Tort de ciocolată. Mai mult ca sigur, în această perioadă, aproape toți urmează o dietă pentru a pierde cele câteva kilograme acumulate în timpul iernii. Dar orice dietă, chiar și cea mai restrictivă, poate și ar trebui să includă o masă trișată sau, în unele cazuri, câteva zile de „reîncărcare” (adică zilele în care se consumă carbohidrați pentru a restabili alimentarea cu energie și glicogenul).

Deci… iată o rețetă pe care ți-o poți oferi zilele acestea, fără prea multe remușcări. Rețetă este ușoară și foarte gustoasă!

Ingrediente:
Pregătire:
  • Se amestecă 1/2 cană de iaurt cu piure de banane, vanilie și unt de arahide.
  • Apoi combinați oul cu fulgii de ovăz, praful de cacao și praful de copt.
  • La final adaugă ciocolata și pune amestecul într-o matriță.
  • Gătiți la 180-200 grade timp de 20 de minute și GATA!
Pentru decor:
  • Combinați iaurtul grecesc rămas cu câteva picături de stevie, amestecați bine și lăsați să se răcească la frigider.
  • Când este rece adăugați-l la tort.
  • Și dacă doriți să „exagerați” … adăugați niște fulgi de ciocolată neagră sau sirop de ciocolată.

ATENȚIE: acesta este un exemplu, toată lumea este liberă să-și încerce propria versiune!

Recomandari WEIDER: