Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe

Îngheţată cu cireșe.
Valori nutriţionale p
er porţtie:

  • 166 kcal
  • 12,3 g proteine
  • 12,8 g carbohidraţi
  • 4,7 g grasime
Ingrediente pentru 6 porţii:
Pregătire îngheţată cu cireșe:
  1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.
  2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.
  3.  Inghetata cu cirese se serveste in cupe, decorata cu bucati de fructe proaspete, ciocolata, migdale, nuci sau diverse siropuri.
  4. Înainte de a servi îngheţata cu cireșe – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
  5. Reteta de inghetata cu cirese este ideala pentru zilele calduroase de vara si nu numai.
  6. Daca ti-a placut, testeaza-o chiar acum in propria bucatarie si invita-i pe cei dragi la un desert cu fructe, racoritor si delicios.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Weider Protein Cookie este o prajitură delicioasă cu un conținut excelent de proteine vegetale. Weider Protein Cookie nu este doar o gustare delicioasă; este, de asemenea, o sursă extraordinară de proteine ​​vegetale. Bogată în nutrienți, carbohidrați și proteine, ​​aceasta prăjitura vegană ajută la creșterea și refacerea masei musculare. Pentru a atinge starea anabolică, dieta noastră trebuie să fie hyperenergetică și hiperprotetică. Deși ar putea părea, obținerea energiei și a nutrienților necesari pentru stimularea creșterii musculare nu este o chestiune simplă. Mai ales dacă vorbim despre surse de energie sănătoase. Organismul nostru are nevoie să se recupereze după fiecare antrenament, deci necesită nutrienți și proteine ​​pentru a putea dezvolta și repara fibrele musculare. În acest sens, proteinele sunt un element esențial. De aceea, fiecare prăjitură conține până la 22 de grame de proteine ​​100% pe bază de plante și 445 kcal.

**Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER:

Lasă un răspuns