Publicat pe

ÎNGHEȚATĂ CU BRÂNZĂ

ÎNGHEȚATĂ CU BRÂNZĂ ȘI BROWNIE COOKIE. Da, ati citit bine – înghețată cu branză. Pare ciudat, dar este o bunatate cum rar ati mai mancat…

Această înghețată de la @jjmetodoenforma depășește orice așteptări 😋 Textura este uimitoare, dar aroma… Este din altă lume!

INGREDIENTE pentru 5/6 portii:

MOD DE PREGĂTIRE:

  1. Amestecăm – la inceput – laptele praf, cu indulcitorul și laptele normal. Batem bine.
  2. Adăugam brânza și iaurtul și batem din nou pana obtinem un amestec omogen.
  3. Adăugam fursecul tăiat.
  4. Se pune compozitia intr-o cutie de plastic si se pune la congelator pentru 30 de minute.
  5. Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute se scoate si se amesteca. Se pune inapoi iar pentru 30 de minute.
  6. Se repeta congelarea tot cate 30 de minute de cel putin 4 ori si se amesteca de fiecare data. Astfel inghetata cu branza se va congela uniform si nu va forma ace de gheata.
  7. și… gata!

Ştiaţi că…?

Beneficiile pentru sănătate ale brânzei de vaci includ scăderea în greutate, bogăția de proteine, vitamine B și grăsimi sănătoase.
Brânza de vaci este o sursă bună de minerale, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu, care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Inghetata cu unt de arahide

Aceasta inghetata cu unt de arahide contine se pregateste in 5 minute si singurul ei minus este timpul de asteptare pana la congelarea minunatiei dulci!
Se pregateste simplu, este cremoasa si nu contine zahar adaugat.

Ingrediente

• 400 ml lapte de cocos
• 190 g unt de arahide
• 80 g sirop de artar

Mod de preparare

• Adauga toate ingredientele intr-un blender si omogenizeaza-le bine, pana cand obtii o compozitie cremoasa si groasa.
• Toarna compozitia de inghetata cu unt de arahide intr-un container inghetat anterior si baga-l la loc in congelator.
• In primele 60 de minute amesteca din sfert in sfert de ora inghetata cu unt de arahide, apoi las-o sa inghete complet, timp de cel putin 3 ore.
• Scoate inghetata din congelator si las-o la dezghetat cateva minute, inainte de a o servi.

Stiai ca?

• Untul de arahide te poate ajuta sa-ti controlezi foamea, scade riscul de bolicardiovasculare si de Alzheimer?
• Siropul de artar este produs in proportie de 80% in Canada, unde exista mai multe categorii de culoare: extra deschis, deschis, mediu, chihlimbar si intunecat?

_____________________

Untul de arahide este  bogat in calorii si satios – asta inseamna ca iti ofera energie pentru o mare parte a zilei si ca nu trebuie sa mananci prea mult ca sa te saturi…  nu este recomandat sa consumi mai mult de doua linguri de unt de arahide pe zi. Astfel, alimentul nu te va ingrasa si te vei bucura si de numeroasele substante nutritive pe care aceasta pasta le contine. Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Sănătos în mod natural! 100% natural. Textura fina. Potrivit pentru vegani!

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Înghetată cu ciocolată (fitness)

Reteţa „Înghetată cu ciocolată (fitness)”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 293 kcal PROTEINE 28,5 g CARBOHIDARŢI 11,3 g GRĂSIMI 16,5 g.

INGREDIENTE 2 porții:

■ 60 gr Lean Protein sau Premium Whey
■ 250 gr de IAURT
■ 30 grame Nut Protein Choco Vegan sau Whey Protein Choco.

Nut Protein Choco Vegan

CREMĂ DELICIOASĂ DE CACAO – Nut Protein Choco Vegan

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

L-Carnitine Water (înghețată)

L-Carnitine Water (înghețată)
la 100 g: 46 kcal – 0,6 g proteine ​​- 6,1 g carbohidrați – 0,6 g grăsimi

L-Carnitine Water (înghețată) 4 porții

INGREDIENTE:

– 1 sticlă L-Carnitine Water;
– 120 g fructe de pădure sau fructe la alegere;
– forme de înghețată;

MOD DE PREPARARE:

1. Spălați fructele de pădure și puneți-le în blender cu 100 ml L-Carnitine Water.
2. Apoi, amestecul de fructe de pădure se fierbe aproximativ 10 min. Se trece compoziția printr-o sită.
3. Umpleți parțial forma de înghețată  și puneți-l la congelator timp de 10 min.
4. Dupa 10 minute umpleți complet formele cu L-Carnitine Water și lăsați să înghețe complet timp de aproximativ 2 ore.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

INGHETATA DE VANILIE (DE CASA )

Inghetata de vanilie (de casa)

Inghetata de vanilie. Cred ca este cea mai cremoasa inghetata de casa, cu frisca naturala, fara ace de gheata si care poate fi transformata in inghetata de fructe: visine, capsuni, zmeura, fragi, caise, fructe de padure, pepene etc. De aici pleaca o gama foarte larga de variatiuni de inghetate de vanilie cu fructe sau cu arome.

Ingrediente:

250 ml frisca naturala
250 ml lapte
4 galbenusuri
100-150 g zahar tos (sau indulcitor natural stevia)
½ pastaie de vanilie

MOD DE PREPARARE:

Se incepe cu baza din oua. Pastaia de vanilie se taie in 2 pe lung si se scot semintele. Laptele se pune intr-un vas si se adauga vanilia (semintele si pastaia taiata) si se fierbe. Intre timp galbenusurile se bat cu zaharul/stevia pana formeaza o spuma si apoi la rotatia cea mai mica a mixerului se adauga treptat laptele fiert.
Crema astfel obtinuta se pune la fiert pe aburi pana se ingroasa un pic. Se aseaza castronul peste o oala in care fierbe putina apa si se amesteca cu un tel. Trebuie sa ajunga la 70-72 C (temperatura la care se gatesc galbenusurile si se distruge salmonella). Nu o lasati mai mult pentru ca ouale se vor coagula! Dupa racire se muta in frigider.

Dupa ce se scoate din frigider se mai bate odata cu mixerul. Separat se bate si frisca naturala (bine racita la frigider si ea). Aici vedeti cum se bate frisca naturala si ce marci de smantana recomandam. In bolul in care se afla crema de oua se adauga treptat frisca cu ajutorul unui tel sau al unei spatule. Se omogenizeaza ouale cu frisca si se obtine compozitia de inghetata care poate fi pusa la congelat. Daca aveti aparat de facut inghetata, se incepe procedeul de inghetare cu ajutorul aparatului. Daca nu aveti un astfel de aparat, se pune compozitia intr-o cutie de plastic cu capac si se pune la congelator.

Se amesteca tot la 30 de minute pana ingheata de tot. Daca nu se amesteca se vor forma cristale de gheata.

Inghetata e gata, urmeaza sa o degustam. Este extraordinar de cremoasa si de gustoasa. Se simte bine vanilia naturala din ea.

Inghetata de vanilie se poate servi si cu diverse sosuri, de fructe, de ciocolata sau cu Yippie Protein Cookie Bites.

Autor: Diana  – www.savoriurbane.com

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Stoc Epuizat

    35,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe negre

Înghetată cu cireșe negre

Per portie 166 kcal
12,3 g proteine – 12,8 g carbohidrati – 4,7 g grasime

Ingrediente pentru 6 portii:

– 1 Weider Protein Cookie
– 50 g WEIDER Protein 80Plus
– 250 ml lapte (1,5% grăsime)
– 100 g de sirop Organic Coconut Syrup
– 75 g cirese
– 10 g Guma de carruba*

Mod de pregătire:

1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.

2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema(1) împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.

3. Înainte de a servi îngheţata – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.

 

*Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER: