Publicat pe

Gogoși cu îngheţată proteică

Gogoși cu îngheţată proteică. Îți prezentam acest desert sănătos ce conţine pudră proteică şi nu conţine frişcă, făină sau zahăr. Arată minunat şi are un gust şi mai grozav! Răsfaţă-te cu această delicioasă şi sănătoasă îngheţată proteică cu gogoși …

Îngheţata

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  1. Puneți mai întâi laptele/apa, apoi fructe de pădure congelate și, în cele din urmă, pudra de proteine într-un blender.
  2. Amestecați totul timp de aproximativ 10 secunde la cea mai mare viteză, până când fructe de pădure congelate sunt zdrobite.
  3. Apoi, lăsați mixerul să ruleze la un nivel scăzut pentru încă 2 minute (pe blenderul meu acesta este nivelul 2-3 din 10), până când înghețata are o consistență uniformă cremoasă.

În loc de apă, puteți folosi și lapte (în mod ideal organic). Are un gust și mai bun, dar oferă și mai mult (lapte) zahăr și calorii. De asemenea, înghețata are un gust excelent cu laptele de migdale.

Ca bonus vom servi această înghețată în niște gogoși. E minunat, nu-i așa? Sunt ușor de preparat și sunt cireașa de pe tort a acestei rețete.

Gogoși

INGREDIENTE:

PREPARARE:

  1.  Într-un bol încăpător batem bine ingredientele umede, oul, iaurtul, piureul de mere, îndulcitorul și esența de vanilie.
  2. După ce am amestecat bine compoziția adăugăm ovazul (poti obtine faina de ovaz cu robotul de bucatarie/ blender/rasnita), pudra proteic cacao și praful de copt. Batem bine să nu avem cocoloașe.
  3. Distribuim în mod egal compoziția în forme. Dam la cuptor – preîncălzit la 180 de grade, timp de 10-12 minute.
  4. Scoatem din cuptor și lăsăm gogoșile la răcit. Când acestea s-au răcit, le servim cu înghețată.

Recomandari WEIDER: