Publicat pe

AMINO RECOVERY – un aliat adevărat pentru sportivi

amino recovery

Cu multă pasiune pentru performanță, Victory Endurance a adus pe piață un adevărat aliat pentru sportivi – AMINO RECOVERY! În spatele fiecărei capsule se află o formulă puternică, gândită să ofere nu doar o refacere musculară eficientă, ci și o acțiune detoxifiantă. Dar ce ascund cu adevărat aceste capsule? Într-un univers plin de aminoacizi esențiali, vitamine și nutrienți esențiali pentru corpul tău, AMINO RECOVERY se distinge prin capacitatea sa de a alimenta și proteja mușchii tăi în timp ce îți oferă energia și vitalitatea necesare pentru a-ți atinge obiectivele sportive. Să pătrundem în tainele acestei formule…

Această combinație magnifică cuprinde:

BCAA-uri

BCAA sunt aminoacizii ramificați Leucina, Isoleucina și Valina. Aceștia au proprietăți energetice și de recuperare. De ce ar trebui să-i luăm: Înainte de antrenament, protejează masa musculară și, în plus, în sporturile de rezistență, ne furnizează energie, evitând utilizarea glicogenului muscular și, implicit, amânând oboseala. După antrenament, accelerează recuperarea leziunilor musculare cauzate de antrenamentul intens, datorită efectului lor de construcție a mușchiului.

L-Arginină

Printre proprietățile L-argininei, una dintre cele mai importante este cea de a face parte din procesele de detoxifiere, deoarece participă la ciclul ureei, fundamental pentru eliminarea toxinelor generate în timpul activității sportive. În plus, în timpul antrenamentului, participă la vasodilatație (creșterea fluxului sanguin), favorizând transportul oxigenului și a nutrienților către mușchi. De asemenea, exercită un efect de recuperare datorită influenței pozitive asupra metabolismului proteinelor.

L-Glutamină

Aminoacid fundamental pentru protejarea și repararea țesutului muscular. Ajută la recuperarea atât a mușchiului, cât și a glicogenului. În plus, L-glutamina crește și îmbunătățește funcția sistemului imunitar și reduce „sindromul de supraantrenament” (OTS, Over training síndrome).

Vitamina B6

Vitamina B6 este fundamentală în metabolizarea aminoacizilor și a proteinelor.

Informații nutriționale:

L-leucină, hidroxipropilmetilceluloză (capsulă), L-isoleucină, L-valină, L-glutamină, L-arginină, agent antiaglomerant: săruri magneziene ale acizilor grași; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6). Poate conține urme de lapte, soia și ouă.

Informații nutriționale/ pe 4 capsule

  • L-Arginină 320 mg
  • L-Glutamină 320 mg
  • L-Leucină 820 mg**
  • L-Isoleucină 410 mg**
  • L-Valină 410 mg**
  • Total BCAA-uri** 1640 mg

*% VNR: Valori Nutriționale de Referință

Recomandări WEIDER: