PREMIUM BCAA 8:1:1 + L- GLUTAMINE 500gr

119,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Formula de recuperare și protecție cu amnoacizi BCAA, Glutamină și adaos de Vitamina B6
Cu cel mai bun raport BCAA 8: 1: 1 (Leu: Iso: Val)
Crește și protejează masa musculară.

SKU: 1PREMIUMBCAA Categorii: , , , Etichete: , , ,

Descriere

PREMIUM BCAA 8:1:1 GLUTAMINE

Formula de recuperare și protecție cu aminoacizi BCAA, Glutamină și adaos de Vitamina B6
Cel mai bun raport BCAA 8: 1: 1 (Leu: Iso: Val)
Crește și protejează masa musculară

După numeroase studii, Weider a dezvoltat suplimentul BCAA 8: 1: 1 Glutamine – cea mai bună formulă pentru dezvoltarea masei musculare, indiferent de sportul practicat.

Această formulă excelentă conține:

Aminoacizi BCAA: aminoacizi esențiali Leucină, Isoleucină și Valină cu un raport de 8: 1: 1 care susțin recuperarea și sunt, de asemenea, energizanti. Conform ultimelor studii, Leucina inițiază procesele de sinteză proteică, dar trebuie să fie luat cu Isoleucina și Valina. Acesta este motivul pentru care am ales acest nou raport 8: 1: 1 cu o valoare mai mare a Leucinei.
L-Glutamina: un aminoacid semi-esențial, cel mai abundent în corpul nostru, care este esențial pentru protejarea și repararea țesutului muscular. Acesta susține recuperarea atât a fibrei musculare (deoarece favorizează sinteza proteinelor), cât și a glicogenului care se consumă în timpul antrenamentelor. Pe lângă acestea L-Glutamina crește și îmbunătățește funcția sistemului imunitar și are și efecte antioxidante.
Vitamina B6: foarte importantă, deoarece participă la numeroase funcții. Una dintre funcțiile sale cheie este de a susține metabolismul normal al proteinelor și glicogenului, esențial în procesele de recuperare musculară.
Fără zahăr
Vegan: cu aminoacizi fermi care asigură o origine de înaltă calitate.
Fără lactoză și fără coloranți artificiali.

Când se administrează – înainte sau după antrenament?

După antrenament: pentru că accelerează recuperarea musculară produsă atât de antrenamentul intens aerobic cât și de cel anaerob.
Înainte de antrenament: protejează masa musculară, deoarece acești patru aminoacizi sunt capabili să intre în ciclurile energetice prin furnizarea de energie. Formula sa funcționează ca un protector anticatabolic și de masă musculară dacă îl luăm înainte sau în timpul antrenamentului. Acesta previne utilizarea glicogenului muscular și, astfel, întârzie apariția oboselii pentru cei care urmează diete stricte sau de definire.

Informații suplimentare

Aroma

, ,

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Porție servire 10 g**

Energie159 Kj / 38Kcal
Grăsime 0 g
– din care a stat. acid gras 0 g
Carbohidrati 0 g
– din care zaharuri 0 g
Proteine ​​9,2 g
Sare 0 g
Vitamina B 60,7 mg (50% *)
L-Glutamină (Kyowa Quality®) 4714 mg
L-Leucine 3393 mg
L-Isoleucină 423 mg
L-Valină423 mg

*% NRV = aportul de referință al unui adult mediu.
** Dimensiune servire: 10 g pulbere amestecată cu 250 ml apă

INGREDIENTE

L-Glutamine (Kyowa Quality ®), L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Flavourings, Acid: Citric Acid; Unicellular Algae Extract (Spirulina platensis);   Anti-Caking Agent: Silicon Dioxide, Raspberry Dehydrated Fruit Juice (Rubus idaeus L.), Cranberry Dehydrated fruit juice (Vaccinium myrtillus L.), Sweetener: Neohesperidine DC; Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride).  May contain traces of  gluten, crustaceans, eggs, fish, peanuts, soya,milk, nuts and lupin.