L-Glutamine 400g

131,00 lei

WEIDER L-Glutamine KYOWA – L-glutamină pură sub formă de pudră pentru o mai bună definire musculară.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider L-Glutamine KYOWA– L-glutamină pură sub formă de pudră pentru o mai bună definire musculară.

Ambalaj: 400g

Mod de folosire: pentru un sportiv de 80 kg: 5-10 g de glutamină pe zi, împărțite în două porții: o porție imediat după antrenament; o porție înainte de culcare – se amestecă cu un lichid și se bea imediat; peste 80 kg: 15-20 g/zi.

L-glutamina este un aminoacid semiesențial. Aceasta înseamna că, atunci când este sub un stress puternic, corpul nu îl poate produce în cantități suficiente. Consecințele sunt cunoscute. Datorită rezultatelor extrem de bune arătate de studiile științifice, acum este imposibil de imaginat un culturist profesionist fără glutamină.

Glutamina este consumată sub stress extrem, de exemplu, când se fac antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletică, este foarte important să se înlocuiască glutamina pierdută în timpul antrenamentelor.

ATENȚIE! A nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesențial acid glutamic.

Mai mult, glutamina este o sursă importantă de energie pentru sistemul imunitar și este importantă mai ales pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface așteptările pretențioase ale unui sportiv de performanță, L-glutamina de la Weider nu este o dipeptidă cu o concentrație scăzută de glutamină (glutamina combinată cu un alt aminoacid), așa cum este comercializată la un preț foarte mic de unele firme.

Weider L-Glutamine este 100% L-glutamină liberă cu cel mai înalt grad de puritate.

L-Glutamina, la fel ca și creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare și leagă apa intracelulară, nu cea extracelulară (de sub piele); aceasta este ceea ce numim “hidratarea celulei”. Permite penetrarea mai rapidă a celulelor de către aminoacizi, susținând creșterea mușchiului.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informații nutriționale per 100g 5g în 100ml apă
Energie 1700 kJ 85 kJ
400 kcal 20 kcal
Proteine 100 g 5 g
Carbohidrați 0 g 0 g
Grăsimi 0 g 0 g
Glutamină 5 g
L-Glutamină 100 g
Ingrediente

Ingrediente

100 g L-Glutamină.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „L-Glutamine 400g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *