L-Glutamine 400g

(9 recenzii de la clienți)

137,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Weider L-Glutamine este 100% L-glutamină liberă cu cel mai înalt grad de puritate.

L-Glutamina, la fel ca și creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare pentru că are un rol important în leagarea apei intracelulare, contribuind la ceea ce numim “hidratarea celulei”. Permite penetrarea mai rapidă a aminoacizi în celule, susținând astfel creșterea musculară.

În stoc

Descriere

Weider L-Glutamine KYOWA– L-glutamină pură sub formă de pudră pentru o mai bună definire musculară.

Ambalaj: 400g

Mod de folosire: pentru un sportiv de 80 kg: 5-10 g de glutamină pe zi, împărțite în două porții: o porție imediat după antrenament; o porție înainte de culcare – se amestecă cu un lichid și se bea imediat; peste 80 kg: 15-20 g/zi.

L-glutamina este un aminoacid semiesențial pe care corpul, atunci când este sub un stress puternic, nu îl poate produce în cantități suficiente. Consecințele sunt cunoscute. Datorită rezultatelor extrem de bune arătate de studiile științifice,  reușita unui culturist profesionist fără glutamină este greu de imaginat.

Glutamina este consumată în perioadele de stres extrem, sau în timpul unor antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletică, este foarte importantă înlocuirea glutaminei pierdute în timpul antrenamentelor.

Mai mult, glutamina este o sursă importantă de energie pentru sistemul imunitar, dar mai ales pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface așteptările unui sportiv de performanță, L-glutamina de la Weider nu este acea dipeptidă cu o concentrație scăzută de glutamină (glutamina combinată cu un alt aminoacid), pe care o comercializează la un preț foarte mic unele firme.

ATENȚIE! A nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesențial acid glutamic.

 

Informații suplimentare

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Brand

Gama

Informații nutriționale

Informații nutriționale per 100g 5g în 100ml apă
Energie 1700 kJ 85 kJ
400 kcal 20 kcal
Proteine 100 g 5 g
Carbohidrați 0 g 0 g
Grăsimi 0 g 0 g
Glutamină 5 g
L-Glutamină 100 g

Ingrediente

100 g L-Glutamină.

Recenzii

 1. lneculaie

  Produsele, sunt de ceamai înaltă calitate!

 2. eduard_vigu

  Despre L-Glutamine, toată lumea vorbește. Toți marii producători de suplimente îl fac dar nu tuturor le iese. Una-i pe hârtie / Alta în cutie …, hai că am făcut și rime.😄. Sfatul meu e să nu căutați să faceți rabat la calitate. După cum îmi place mie să spun: “jmecherie gratis nu se poate”. L – GLUTAMINE, de la WEIDER, e de departe cea mai bună glutamină și nu o spun doar eu. E un produs excelent, un produs făcut în Germania, sub cel mai înalt

 3. Nelu Bradis

  Poate este un pic mai scump dar Meritat toți bani 👍💪

 4. alexxandruro

  Excelent

 5. aty_rich

  Foarte bun. Recomand👍

 6. virlanalexandru20

  Produs de calitate! Recomand cu incredere!

 7. laurentiu Trailescu

  Produs de calitate ! Recomand Weider !

 8. Lidia Popa

  Se vad rezultare foarte bune, combinat cu antrenamente muschii s-au definit frumos.

 9. Dragos Dumitru Saviuc

  Comanda ajunge foarte rapid, a doua zi deja a fost primita. Iar produsul este unul de înaltă calitate, îl. Folosesc alături de Weider Krea-Genic și de weider premium bcaa pe post de preworkout.

Adaugă o recenzie