Publicat pe

Turtă dulce cu ghimbir

Turtă dulce cu ghimbir – conținut scăzut de carbohidrați!

INGREDIENȚE pentru 6 porții:

  • 50 g de WEIDER Chocolate Gold Whey Protein
  • 75 g alune măcinate
  • 1 linguriță drojdie
  • 1 linguriță de ghimbir
  • 5 g de pudră de cacao pură degresată
  • Coaja de portocala
  • 50 g unt de migdale
  • 2 ouă

Alte ingrediente:

  • 200 ml suc de cirese
  • ½ linguriță de scorțișoară
  • 250 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
  • 200 g crema de branza (4% grasime)
  • 10 g pudră de cacao dulce / Sau putere de îndulcitor după gust

MOD DE PREPARARE:

  1. Amesteca bine toate ingredientele uscate – intr-un bol – pentru aluatul. Adauga apoi ouale si untul de migdale batut in prealabil.
  2. Intinde aluatul rezultat pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace apoi la 180°C (caldura sus/jos) timp de 10 min.
  3. Lăsați să se răcească și apoi tăiați în bucăți mici în formă de prăjitură de turtă dulce de Crăciun (ca în fotografie).
  4. Amesteca branza quark, crema de branza, scortisoara, îndulcitorul si putina apa, daca este nevoie, pana obtii o crema de intins.
  5. Puneți turta dulce rămasă într-o formă, înmuiați-o cu suc de cireșe și apoi adăugați un strat de smântână de la punctul anterior. Asezati omul de turta dulce deasupra si pentru a termina, stropiti cu pudra de cacao. Se lasa la rece cateva ore la frigider si va fi gata de mancat.

Informații nutriționale / porție:

  • 287 Kcal
  • 9,3 g Carbohidrați
  • 22,4 Proteine
  • 17,1 Grăsimi

weider.ro

Recomandari WEIDER: