Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite cu dulceață de de cireșe negre

Clătite cu dulceață de de cireșe negre

Ingrediente:

– 100 g făină integrală de grâu
– 20 g Day & Night Casein
– 5 g praf de cacao
– 50 g îndulcitor
– 5-10 picături de vanilie
– 2 lingurițe praf de copt
– 2 oua
– 250 g unt degresat 0.3%
– 100 ml lapte
– ½ pahar de dulceață de de cireșe

Pregătire:

1. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron impreuna cu gălbenușul de ou, 100 g unt degresat, laptele și aproximativ 200 ml de apă.
2. Într-un castron perfect uscat – bateți albușurile de ou spuma .
3. Într-o tigaie unsă (cu ulei de nucă de cocos, de exemplu) prăjiți clătite pe ambele părți.
4. Între timp, amestecați restul de unt degresat cu picăturile de vanilie. Apoi ungeți clătitele cu dulceața de cireșe.

Publicat pe Lasă un comentariu

PIEPT DE PUI LA GRATAR

Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

IEŞI DIN RUTINĂ CU ACEASTĂ REŢETĂ TRADIŢIONALĂ SUDISTĂ, SĂRACĂ ÎN CARBOHIDRAŢI

Pieptul de pui este probabil cel mai popular aliment din arsenalul dietei culturiştilor, datorită unor motive cât se poate de simple: conţine o cantitate mare de proteină anabolică; este aproape lipsit de grăsimi; e foarte simplu de preparat; poate fi consumat şi cald şi rece. Dar în ciuda tuturor acestor avantaje, poţi ajunge cu timpul să te plictiseşti de el, iar dacă plictiseala devine acută poţi fi tentat de o grămadă de schimbări nesănătoase în regimul tău alimentar.

Această reţetă tradiţională sudistă te va feri de plictiseală şi îţi va aduce arome noi şi apetisante. Reţeta prezentată aici conţine un amestec special de condimente, dar poţi fi creativ şi poţi adăuga şi alte ingrediente, ca porumb, ardei iuţi sau sos de salsa.

Vei avea nevoie de:

USTENSILE:

  • Cuţit de bucătărie
  • Tocător
  • Un vas mare
  • Un grătar mare (cu cărbuni sau cu gaz) sau o tigaie mare

INGREDIENTE:

  • 700 g piept de pui
  • 15–30 g amestec special de condiment pentru rotiserie
  • 2 linguri de usturoi, mărunţit fin
  • 3 linguri sos pentru grătar
  • 1 lingură ulei din sâmburi de struguri
  • Sare şi piper negru proaspăt măcinat, după gust

MOD DE PREPARARE (5 porţii):

  1. Amestecă pieptul de pui, condimentele, sosul pentru grătar, usturoiul, uleiul, sarea şi piperul într-un vas mare.
  2. Acoperă amestecul şi lasă-l la marinat în frigider, măcar 30 de minute.
  3. Găteşte pieptul de pui pe grătar sau în tigaie până când nu mai are culoarea roz.
  4. Serveşte pieptul de pui împreună cu legume la abur, de exemplu broccoli.

VALORI NUTRIŢIONALE:

CALORII 305; PROTEINE 35g; CARB. 4g; GRĂSIMI 4g

SFAT RAPID. Poţi folosi ce rămâne pentru un taco, un sandviş sau o omletă.

Autor: Robert Irvine

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

CARNE DE VITĂ NEW YORK

Nu face nicio greşeală: Carnea de vită este o binecuvântare. Trebuie doar să te uiţi la conţinutul de grăsimi ca să-ţi dai seama. Dar aceasta poate fi şi mâncare pentru construcţia muşchilor, în special când este asociată cu ceva fără carbohidraţi, aşa cum facem noi aici. Eliminarea carbohidraţilor dintr-o mâncare cu multe grăsimi poate ajuta la slăbire. Dar gătirea cărnii la nivel mediu de coacere poate fi destul de dificil, în special pe grătar. Frigerea rapidă pe grătar şi apoi coacerea la cuptor este o alternativa excelentă, şi necesită numai câteva minute. Vezi îndrumările pentru metoda noastră.

INGREDIENTE:
  • 250 g carne de vită tăiată felii
  • 3/4 linguriţă sare
  • 3/4 linguriţă piper boabe
  • 1½ lingură unt nesărat
  • 1 ceapă mica tăiată felii subţiri
  • 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi tăiaţi
  • 3 ceşti anghinare crudă
ÎNDRUMĂRI:
  1. Preîncălzeşte cuptorul la 260° şi asezonează carnea cu câte ¼ de linguriţă de sare şi piper.
  2. Pune o sosieră de mărime medie pe foc iute şi adaugă ½ lingură de unt nesărat. Într-o tigaie mare pusă la un foc scăzut-mediu adaugă untul rămas.
  3. Când untul din sosieră începe să fiarbă, pune carnea în el şi lasă-l până se colorează în maron şi se caramelizează. Întoarce-o pentru a se coace şi pe cealaltă parte.
  4. Pune tigaia, cu carnea, în cuptor.
  5. Pune ceapa şi usturoiul în cealaltă tigaie când untul începe să fiarbă.Ţine-le pe foc 30 de secunde, apoi adaugă anghinarea şi presară restul de sare şi piper. Foloseşte o pereche de cleşti şi toarnă anghinarea peste carne. Amestecă tot timpul în următoarele 10 minute în care carnea se coace.
  6. După cele 10 minute, scoate carnea din cuptor şi pune anghinarea pe o farfurie. Se taie carnea felii şi se aşează peste legume, apoi se serveşte.

SFAT RAPID: Foloseşte carne şi unt de la vite hrănite cu iarbă, dacă este posibil. Vitele hrănite cu iarbă au mai multă omega-3 în grăsimea lor şi stochează mai puţine toxine.

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE (o porţie):

CALORII: 447; PROTEINĂ:41gr; GRĂSIMI:27gr; CARBOHIDRAŢI:8 gr.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Gingerbread Cookies

Gingerbread cookies este un desert foarte usor de realizat. Este cel mai indicat de facut in perioada sarbatorilor de iarna, dar nu numai ! Atat pasii care trebuie urmati, cat si ingredientele se regasesc mai jos si va sugeram sa ii urmati intocmai. Pofta buna !

  • 30 g ulei de cocos
  • 20 g de zahar brun
  • 2 oua
  • 5 g de ghimbir
  • 7 g de praf de copt
  • 5 g de seminte de susan
  • Sare
  • Amesteci
  • 70 g de gourmet oat flour apple – cinnamon
  • 90 g faina integrala
  • Amestecati cu grija
  • Framantati
  • Lasati 30 de minute la frigider
  • Faceti formele asa cum vi le doriti
  • Puneti la cuptor timp de 15 minute la o temperatura de 180 de grade

 

Informatii nutritionale

Calorii 109 kcal
Proteine 1,2 g
CH 21,6 g
Grasimi 4,3 g
Fibre 1,4 g

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Christmas Chocolate Log

Weider va prezinta o reteta ideala de gatit in perioada sarbatorilor de iarna – Christmas Chocolate Log. Un desert dulce, dar si cu multe proteine, ideal pentru a va mentine in forma oricand. Pasii care trebuie urmati se regasesc in clipul de mai jos. Va uram pofta buna !

  • 150 g gourmet oat flour
  • 250 g de frisca
  • 2 oua
  • Se amesteca
  • Se unge tava de gatit
  • Se intinde continutul amestecat in tava
  • Se pun intr-un bol 150 g Nutprotein Choco Crunchy Spread
  • Se pune la microunde timp de 2 minute
  • Adaugati 250 g de frisca
  • Se intinde mixul
  • Se adauga la frigider pentru o ora
  • La final, adauga 50 g de Nutprotein ca si glazura

 

Informatii nutritionale:

Calorii 189 kcal
Proteine 3 g
Carbohidrati 15,4 g
Grasimi 10,9 g
Fibre 0,6 g

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Pineapple Detox Smoothie

Weider continua prezentarea retetelor sale printr-un nou desert, de data aceasta sub forma unui Smoothie excelent! Va invitam sa urmariti clipul de prezentare de mai jos pentru a vedea exact pasii care trebuie urmati. Pofta buna!

  • Decojiti si taiati 200 g de ananas
  • Decojiti si taiati 120 g de castravete
  • Taiati jumatate de lamaie
  • Amestecati: apa, 30 g Vegan Protein Pina Colada. Adaugati ulterior castravetii, ananasul, zeama din jumatate de lamaie si un varf de lingurita de ghimbir
  • Se mixeaza continutul
  • Se serveste

 

Informatii nutritionale:

Calorii 248 kcal
Proteine 8,5 g
Carbohidrati 36,4 g
Grasimi 1,8g
Fibre 4,9g

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Avolatte Vegan

Avolatte Vegan. Weider va prezinta un desertul delicios si foarte usor de preparat.
Avolatte Vegan este unul dintre cele mai bune deserturi pentru persoanele vegane.
Pentru a vedea pasii ce trebuie urmati, va invitam sa urmariti videoclipul de prezentare. Pofta buna !

Ingrediente Avolatte Vegan

*Avocado este un fructul minune care nu trebuie să lipsească din regimul tău alimentar. Fructele de avocado pot fi consumate crude, în salate sau individual, aşezonate cu diverse ierburi aromatice şi condimente sau pot deveni ingrediente pentru deserturi, în diferite reţete de prăjituri sau shake-uri proteice. Avocado are în compoziţie 18 aminoacizi care participă la formarea proteinelor complexe, esenţiale pentru buna funcţionare a organismului.

Informatii nutritionale:

Calorii 190,7 kcal
Proteine 10g
Carbohidrati 3,7g
Grasimi 6,3g
Fibre 1g

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

O supă anabolică

Vrei să scapi de resturile de friptură de curcan? Foloseşte-le într-o reteta cu conţinut crescut de proteine.

Curcan cu supă de orez (2 portii)

supa curcan

  • 6 căni de supă de pui cu conţinut redus de sare
  • 4 morcovi mici, tăiaţi felii subţiri
  • ½ cană orez alb
  • 1 ½ căni friptură de curcan fâşii
  • 2 linguri mărar tocat

Mod de preparare:

  1. Pune la fiert într-o oală mare. Adaugă morcovii şi orezul şi fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12-15 minute.
  2. Adaugă curcanul şi mărarul şi mai fierbe la foc mic încă aproximativ 2 minute.

Nutrienţi / porţie:

  • Calorii – 333
  • Proteine – 40g
  • Carbohidrati – 28g
  • Grasimi – 6g