Publicat pe

Budincă de orez

Budincă de orez cu proteine. Aproape toate bucătăriile din lume au propria lor versiune de budincă de orez. Un fel de mâncare dulce clasică făcută din orez și alte câteva ingrediente. Această rețetă delicioasă este o rețetă cremoasă și dulce, care poate fi consumată ca mic dejun, gustare și, uneori, ca prânz sau cină, atunci când este servită cu fructe suplimentare. Budinca de orez se găsește adesea prefabricată în magazinele alimentare, dar este și foarte ușor să o faci acasă. Orezul alb cu bob lung și mediu este cea mai buna alegere.

Rețetă simplă și rapidă de la de @k4th4_food.

Ingrediente

Topping: căpșuni, afine, zmeură etc.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pregătire

  • Puneți laptele și 200 ml apă la fiert
  • Adaugți budinca de orez si indulcitorul
  • Fierbeți la foc mic timp de 40 de minute și amestecați din când în când
  • Luați oala de pe foc și adaugați pudra de proteine ​​cu restul de apă.

Opțional – sos de fructe de pădure: dezghețați și pasați fructele în piure (de exemplu, cele congelate) și presărați puțin eritritol peste ele sau – la fel de bine – puteți folosi

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mic dejun

Astăzi avem un mic dejun cu adevărat delicios și preparat foarte repede! Oh, da! Deja s-a terminat!…

Iată mai jos rețeta pe care trebuie neapărat să o salvezi. Tortul de mic dejun este incredibil de pufos și în același timp drăguț și crocant. Și pe lângă proteine are integrate și fructe obligatoriu (are nevoie de dulceață suplimentară)!

În plus, ca aproape întotdeauna, iaurtul proteic funcționează mai mult decât perfect pentru micul dejun, cateva fructe de pădure si… Protein Low Carb – băutura cu gust de ciocolată bogată în proteine ​​de la Weider… atât de delicioasă!

1 prajitura/tort:

  • 90 g prune
  • 30 g albus de ou
  • 10 g apa minerala
  • 20 g prăjitură Weider
  • 8 g faina de cocos
  • 8 g faina de migdale
  • 5 g fibră de bambus (da’ sunt disponibile)
  • 2 g gumă guar
  • 30 g indulcitor
  • 1 praf de copt

Preparare:

  • Se amestecă totul bine și se bate până devine pufoas/ă.
  • Se da forma sau se aseaza intr-o forma.
  • Se adauga o mână de muesli cu proteine ​​tropicale. Se presara peste el.
  • Se coace pana se desprinde prajitura de pe margine si apoi inca putin. La Cuptor: 180 gr C / aproximativ 15 min.

Rețeta: @monicab.ody.fit.food

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Fursecuri cu 5 ingrediente

Fursecuri cu 5 ingrediente. Sunt foarte delicioase și sunt ușor de preparat. Rețetă de: @jjmetodoenforma⁣.

INGREDIENTE

pentru 8/10 fursecuri (depinde de mărime) ⁣

PREPARARE: ⁣

  • Începem prin a face piure banana cu ajutorul unei furculițe și apoi adăugăm untul de arahide.
  • Amestecam bine, adaugam ovazul si amestecam din nou.
  • Adăugam ciocolata rasă și amestecam din nou.
  • Modelăm fursecurile cu ajutorul unei linguri.
  • Decorăm cu zmeură.
  • Coacem 25 de minute la 180° și gata!


NOTA: Sunt mai bune când le lași să stea câteva ore.⁣

.

Peanut Butter Smooth. Sănătos în mod natural: 100% natural, textura fina, potrivit pentru vegani.

Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă. Caracteristica speciala a cestui produs este plăcerea și modul ușor de a-l întinde pe o felie de pâine neagră și de ce nu integrală. Acest lucru poate oferi în cursul dimineții o forma de alimentație foarte apetisanta cu un profil nutrițional excelent.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Batoane din dovleac (proteice)

Batoane din dovleac (proteice). Ai auzit vreodată că bananele sunt supranumite „batonul de energie natural”? Ei bine, se pare că dovleacul îi ia titlul de acum înainte, deoarece s-a descoperit faptul că o porţie de dovleac conţine de două ori mai mult potasiu decât o banană. Pe lângâ energia pe care ţi-o oferă, potasiul ajută la restabilirea organismului după efort fizic, păstrând muşchii funcţionali la nivel maxim chiar şi după finalizarea antrenamentului şi scutindu-te de durerile musculare de a doua zi.

Sezonul dovleacului nu s-a încheiat încă și… @ monicab.ody.fit.food ne încântă astăzi cu batoane de dovleac proteice delicioase.

INGREDIENTE & PREPARARE (pentru 1-2 porții):
  • 100g dovleac fiert
  • 20g albus
  • 20g proteină ​​cu aromă de vanilie
  • 10g soia crocantă
  • 10g fulgi de soia
  • 10g granule de soia
  • 5g tărâțe de speltă
  • aproximativ 30g Eritritol
  • 3-5g unt de migdale
  • 6-8g sirop de fibre
  • Scorțișoară, condiment pentru dovleac

Se amestecă bine⁣ toate ingredientele de mai sus!

  • 5g fulgi de soia
  • 5g crocante de soia
  • 5g granule de soia
  • 5 g fulgi de migdale

Se modelează, pliază si asezonează după gust. Se da la cuptor 180 de grade C pentru aprox 30-35 minute⁣.

Acoperire: ⁣
  • 20 g eritritol
  • 10g picaturi de ciocolata fara zahar
  • 3g fibre sau sirop de tapioca
  • putina apa

Se aduc la fierbere amestecând. Se toarnă peste foaia de aluat răcită – tăiată în batoane⁣.

.

ŞTIAŢI CĂ? Dovleacul este o sursă excelentă de fibre, dar are un conţinut extrem de scăzut de calorii, oferindu-ţi astfel saţietate fără costul kilogramelor în plus. O dietă bogată în fibre ajută la diminuarea poftei de mâncare, un studiu realizat în 2009 arătând faptul că persoanele care au consumat o porţie mică de dovleac înainte de prânz nu numai că au mâncat mai puţin, dar au reuşit să îşi menţină silueta la nivelul dorit.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

WEIDER „WOOPIES”

WEIDER „WOOPIES”

Ingrediente:

Opțional: 8 zmeură
De asemenea: 1 pahar de lapte

Mod de pregătire: ⁣⁣
  • Crema de brânză, pudra de proteine ​​și, dacă este necesar, apă pentru a face o cremă untabilă și îndulcită după cum doriți (dacă doriți)
  • Întindeți generos – pe jumătate din fursec (yippee! Protein Cookie Bites) – cremă, dacă doriți, puteți poți stoarce o zmeură și apăsați ferm pe cel de-al doilea fursec
  • Înmuiați pentru scurt timp fursecurile în lapte și rulați-le în nuca de cocos deshidratată…⁣
  • Puneți Weider Whoopies într-un vas închis la frigider timp de 4-5 ore și lăsați-l să se „odihnească”
  • Cel mai bine savurat rece și direct de la frigider!

POFTĂ BUNĂ!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (III)

Rețete rapide pentru diete vegane (III). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Mic dejun vegan

Mic dejun vegan dintr-un castron mare cu fulgi de ovăz, fructe, soia…

Există o mie de opțiuni de boluri, astfel încât să nu obosiți niciodată.

Să nu uităm de micul dejun, aveți și opțiunile de rețetă pentru dietele vegane. Sunt atât de multe combinații! Sute de posibilități delicioase circulă pe internet, dar merg de două ori de bază de această dată, dar nu mai puțin bogate și sănătoase!

Bol vegan. Ideal când ești grăbit. Amestecă și bucură-te!

  • 2 iaurturi naturale din soia
  • 1 sau 2 bucăți de fructe mărunțite
  • 3 linguri de fulgi de ovăz sau musli fără zahăr adăugat
  • 15 gr amestec de semințe
  • 20 g nuci
  • 1 sau 2 linguri de proteine ​​cu nuci Choco Vegan
  • Amestecați totul într-un castron și adăugați Vegan Nut Protein Choco pentru o atingere dulce.

Toast Vegan cu unt de arahide

  • Un pâine prăjită cu unt de arahide, sirop de nucă de cocos și fructe este întotdeauna o alternativă bogată.
  • 30 gr de proteine ​​vegane
  • Apă sau băutură vegetală fără adaos de zahăr
  • 1 bucată de fruct congelat
  • Mai multă apă sau gheață zdrobită după gust.

Toast Vegan cu…

  • Avocado și roșii
  • Humus
  • Unt de arahide sau unt de migdale + un strop de sirop de cocos

Sper că veți găsi utile toate aceste opțiuni de rețete pentru dieta vegană. Vă încurajez să faceți teste și versiuni, vă veți încuraja din ce în ce mai mult să consumați acest tip de mâncare și o veți face cu entuziasm.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (II)

Rețete rapide pentru diete vegane (II). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Legume cu tofu și quinoa

Acesta ar putea fi un prânz expres sau o cină. Mai simplu imposibil:

INGREDIENTE:
  • Legume sotate (din cele care sunt deja pregătite și congelate)
  • Tofu natural sau afumat
  • Condimente după gust
  • Quinoa (dintre cele care vin într-un pahar pentru cuptorul cu microunde)
PREGATIRE:
  1. Puneți legumele direct congelate într-o tigaie fierbinte cu un strop de EVOO.
  2. Când legumele sunt gata adăugați tofuul tocat și condimentele.
  3. Adăugați paharul de quinoa încălzit anterior în cuptorul cu microunde timp de un minut.
  4. Se amestecă totul în tigaie și se lasă să se odihnească câteva minute.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (I)

Rețete rapide pentru diete vegane (I). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Opțiuni de mâncare vegane, sănătoase și ușoare:

Nu numai pentru persoanele care urmează o dietă vegană, aceste rețete de diete vegane pe care le împărtășesc mai jos le recomand tuturor, indiferent de tipul de dietă, deoarece sunt SĂNĂTOASE, UȘOR DE PREPARAT ȘI DELICIOASE.

Salată cu leguminoase

Salata cu leguminoase. Folosiți leguminoase pentru a adăuga proteine ​​în salate.

Când te grăbești, nu este nimic mai ușor și mai simplu decât să te faci o salată de legume și leguminoase. Leguminoasele sunt „All-in-One” din alimente: bogate în proteine, bogate în carbohidrați de calitate, bogate în fibre, vitamine și minerale și sărace în zahăr și grăsimi (excepție fac arahidele). Puteți varia cu ce doriți și aveți acasă. Propun această combinație:

INGREDIENTE:
  • Canoane
  • Roșie cherry
  • Ceapa rosie
  • Morcov ras
  • Sfeclă
  • 150 gr năut gătit
  • 15 gr de nuci tocate
  • O mână de stafide
  • Un strop de EVOO și oțet de cidru de mere după gust.
Burrito vegan cu soia texturată

Soia texturată este foarte versatilă și hrănitoare, există multe modalități de a o prepara. Soia texturată este un bun substitut pentru carne.  Acesta este unul dintre preferatele mele:

INGREDIENTE:
  • Tortilla de grâu sau porumb
  • Roșie
  • Ardei roșu și verde
  • Praz și / sau ceapă
  • Pătrunjel sau combinația de condimente pe care o doriți
  • Soia texturată (40 gr uscată)
  • Roșie zdrobită sau roșie prăjită
  • Avocado sau guacamole
PREGATIRE:
  1. Mai întâi: hidratați soia texturată într-un castron cu apă caldă timp de 20 până la 30 de minute, scurgeți apa și lăsți-o pentru mai târziu.
  2. Într-o tigaie cu un strop de EVOO încălzit anterior, se sotează roșia, ardeii, prazul și ceapa.
  3. Adăugați condimente după gust.
  4. Când toate legumele sunt bine făcute, adăugați sosul de soia și roșii texturate după gust. Acoperiți tigaia și micșorați focul câteva minute.
  5. Într-o altă tigaie, încălziți fajitele pe ambele părți pentru câteva secunde
  6. Umpleți cu amestecul anterior și guacamolul sau avocado îl putem adăuga în momentul consumului

*** Aceste fajitas pot fi făcute exact la fel, dar în loc de soia texturată, le putem schimba cu tofu sau heura.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chifteluțe de Quinoa

Chifteluțe de Quinoa. Căutați o gustare rapidă înainte de sală? Pregătește aceste Chiftelute de Quinoa pentru o săptămână și… gata!

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • Quinoa gătită*
  • Spanac
  • Brânza Cheddar (poți renunța la brânză)
  • Usturoi (praf dacă îți este mai comod)
  • Sare piper

Preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 350 de grade
  • Ungeți tigaia cu ulei de cocos
  • Într-un castron mare, amestecați quinoa gătită, 6 ouă și spanacul tocat. Adăugați brânză și condimente după gust.
  • Faceți (formați) vreo 12 Chiftelute de Quinoa.
  • Gatiți 10-12 minute.
  • Deasupra adaugați patrunjel și/sau Sos 0%!

DA? Gata!

*Quinoa conţine multe proteine şi poate fi folosită pentru prepararea unor mâncăruri vegetariene şi garnituri sănătoase. Se prepară la fel ca orezul, doar că de două ori mai repede, şi este mult mai hrănitoare. 

Preparare: Quinoa trebuie spălată înainte de a o fierbe, deoarece e acoperită de o substanţă numită saponină, care are gust de săpun. O ceaşcă de quinoa se fierbe în 2 ceşti de apă, rezultând 3 ceşti de quinoa fiartă (fierberea face ca boabele să crească mult în volum). Paşii sunt următorii: spală – fierbe – lasă să se odihnească – scurge. Sau pot fi înmuiate – pune seminţele într-un pahar cu apă curată şi după 2-4 ore vor fi înmuiate, numai bune de adăugat în salate şi alte alimente reci.

Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Autor: www.weider.ro

Recomandari WEIDER: