Publicat pe

Clătite cu proteine și lămâie

Rețeta „clătite cu proteine și lămâie” 

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 105 kcal PROTEINE 11,5 gr CARBOHIDRAŢI 8,7 gr GRăSIMI 2,5 gr

INGREDIENTE pentru trei porții:

– 25 g Premium Whey vanilla-caramel
– 25 g Făină ecologică integrală din grâu spelta
– 1 ou
– 125 ml lapte (1,5% grăsime)
– ulei de masline

MOD DE PREPARARE clătite cu proteine și lămâie:

1. Amestecați proteina cu făina spelta într-un bol și apoi adăugați oul bătut anterior.
2. Adăugați laptele puțin câte puțin și amestecați cu o furculiță până când aluatul devine omogen.
3. Aluatul format se lasă să stea 15 min. Apoi turnati compozitie pentru o clatita într-o tigaie cu o unsă cu ulei de masline.
4. Apoi adăugam crema de proteine cu lămâie (vezi pe link mod de preparare).

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec cu ciocolata

Rețeta „chec cu ciocolata”

INGREDIENTE pentru 8 portii::

Weider Protein80+ cu aroma de ciocolata
– 3 Banane coapte
– 4 Ouă
– 6-8 curmale
– 125 g de migdale măcinate
– 70 g nucă de nucă de cocos
– 3 lingurite ulei masline
– 2 lingurițe de drojdie
– 1 linguriță de pudră de vanilie
– 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE

1. Zdrobim bananele. Apoi adăugăm restul ingredientelor și batem totul bine până se omogenizează bine.
2. Întindem compozitia pe o matrița cu puțin ulei de masline.
3. Preîncălzim cuptorul la 180º.
4. Adăugam matrița cu aluatul și coacem la 180ºC timp de 45 de minute.
5. Se lasa la racit și se adaugă NUT PROTEIN CHOCO deasupra.
6. Adăugam ca topping nucă de cocos și banane.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu fructe roșii

Rețeta „prăjitură cu fructe roșii”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 378 kcal PROTEINE 16,1 gr CARBOHIDRAŢI 12,5 gr GRăSIMI 28,8 gr

Prăjitura cu fructe roșii se face de obicei cu unt și zahăr. Dar vă rezentam o versiune FIT fără aceste ingrediente care este ideală pentru micul dejun cu un smoothie. E o retetă veselă! Să o facem!

INGREDIENTE pentru două porții:

– 20 g de proteină WEIDER 80Plus de vanilie
– 80 g de fructe roșii (ex capșuni)
– 30 g migdale tocate
– 30 g fulgi de ovăz
– 1-2 linguri sirop de agave
– 3 linguri ulei de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE

1. Se toacă migdalele (dacă nu aveti migdale gata tocate) și se spală fructele
2. Se preîncălzeste cuptorul la 180 ° C
3. Se amestecă toate ingredientele
4. Amestecul se asează în două forme și se coace timp de 15 min.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă Proteică

Rețeta „budincă proteică” este absolut delicioasă și sănătoasă.

VALORI NUTRIȚIONALE PER PORŢIE:
CALORII 96 kcal PROTEINE 11,2 gr CARBOHIDRAŢI 1,7 gr GRăSIMI 6,3 gr FIBRE 0,2 gr

INGREDIENTE pentru 4 porții

• 30 g Whey 100 CFM cu aromă de ciocolată
• 2 ouă
• 125 g iaurt natural sau grecesc (fără aromă)
• 2 foi de jeleu neutru
• Apă
• Sirop de Choco Slim (sirop de ciocolată cu zahăr zero) sau Coconut Syrup 

MOD DE PREPARARE

1. Separăm albusul de gălbenușul unuia dintre ouă.
2. Amestecam albusul de ou cu celălalt ou întreg și adaugam iaurtul.
3. Batm bine și lăsam la cuptorul cu microunde pentru aproximativ 4 min (la putere medie).
4. Pe de altă parte, punem cele două foi de gelatină în apă și le lăsăm să se hidrateze cel puțin 5 minute.
5 . Îndepărtăm amestecul din cuptorul cu microunde, arătând deja solid. Adăugăm proteina izolată Izolat Whey 100 CFM și amestecăm totul.
6. La acest amestec adăugăm gelatina deja hidratată și amestecăm din nou.
7. În sfârșit umplem bolurile cu amestecul format. Depinde de mărimea vasului pe care îl veți utiliza pentru 3 sau 4 portii.
8. Le introducem la frigider pentru cel puțin 2 ore.
9. Puneți puțin sirop cu zero zahăr și cam asta este!

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Placintă cu brânză

Rețeta „Placintă cu brânză”

INGREDIENTE pentru 16 porții

– 100 g  Gold Whey (vanilie)
– 150 g de ovăz
– 75 g de nuci tocate
– 1 linguriță scorțișoară măcinată și ghimbir
– 50 g ulei de măsline
– 75 g de apă
– Indulcitor după gust

INGREDIENTE pentru umplutură

– 400 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime
– 200 g piure de dovleac
– 1 ou
– 1 linguriță de drojdie
– 1 linguriță de scorțișoară
– Indulcitor după gust

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați toate ingredientele pentru aluat într-un bol și frământați-le.
2. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C. Puneți 2/3 din aluatul în fundul tigaiei și coaceți 10 min.
3. Între timp, faceți umplutura amestecând toate ingredientele. Scoateți baza din cuptor, lăsați-o să se răcească și apoi puneți crema umpluturii deasupra. Deasupra adăugăm 1/3 de aluat pe care îl rezervasem și punem totul la copt și aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură AVOCADO VEGAN

Rețeta „Prajitură AVOCADO VEGAN”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 266 kcal PROTEINE 6,9 gr CARBOHIDRAŢI 18,2 gr GRĂSIMI 19 gr

 INGREDIENTE pentru 4 porții:

WEIDER Yippie Protein Cookie Bites
■ 250 g (aproximativ 2 buc) de avocado
■ 100 g crema de nucă de cocos
■ 25 g suc de lime
■ 100 g indulcitor sirop
■ 15 picături aromă pentru prăjituri
■ 6 g gelatină

MOD DE PREPARARE

1. Așezați Yippie Protein Cookie Bites pe fundul unei forme de arc cu un diametru de 14 cm și tăiați puțin marginile înainte. În orice caz, pastrați firimiturile și folosiți-le mai târziu pentru topping!
2. Amestecați ingredientele rămase (cu excepția gelatinei).
3. Se fierbe puțină apă și se adaugă gelatina. Apoi se amestecă cu sosul de avocado. Umpleți forma de arc și neteziți-o.
4. Lasa la frigider pentru 2-3 ore. Decorați cu ciocolată neagră și firimituri de Protein Cookie Bites.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură cu branză și fructe de pădure

Prajitură cu branză și fructe de pădure. Informații nutriționale/porție:

192 kcal la 100 g
11,2 g proteine – 13,4 g carbohidrați – 12 g grăsimi

INGREDIENTE (pentru o farfurie cu diametrul de 20 cm):

Blat:

200g Yippie Protein Cookie Bites
50 g de unt topit

Umplutura:

30 g WEIDER Protein 80+ Vanilie
200 g fructe de pădure proaspete
250 g de iaurt slab
200 g brânză cremă
80 g unt
3 ouă
50 g de indulcitor (stevia)
O lămâie organica

Topping:

300 g amestec de fructe congelate
50 g de indulcitor (stevia)

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă bine Yippie Protein Cookie Bites într-un blender, se amestecă cu untul topit, se întinde amestecul pe partea de jos a tigaiei cu formă de arc și se introduce la frigider.
2. Apoi se amestecă toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția fructelor de pădure, cu un mixer manual. Lasă-l să se „odihnească” aproximativ 30 min.
3. Spălați fructele de pădure și preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
4. Adaugati boabele cu iaurtul și turnați acest amestec pe fundul vasului deasupra blatului.
5. Prajitura trebuie bagata la cuptor pentru aproximativ 50 min.
6. Puneți toate ingredientele pentru topping într-o cratiță și aduceți la foc mic. Faceti piure fructele de pădure cu un blender de mână, lichidul se fierbe aproximativ 10 min., se trece printr-o sită și se lasă să se răcească.
7. După coacere, lăsați prăjitura să se răcească în cuptor.
8. Pentru a servi, puneți sosul peste cheesecake.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Parfait cu proteine

parfait cu proteine

Parfait cu proteine. Care este parfaitul? Practic, parfaitul este un desert de înghețată, care este prezentat, de obicei, sub forma unui bloc sau a unei foi groase, a cărui caracteristică principală este textura și smântânirea, ambele condiții obținute datorită integrării unei substanțe cu un conținut ridicat de grăsimi, cum ar fi smântână sau cremă.

143 kcal la 100 g fără topping
1,8 g proteine ​​- 14,2 g carbohidrați – 10,3 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 8 bucăți:

30 g WEIDER Premium Whey Vanilie
400 g fructe de pădure congelate
4 gălbenușuri de ouă
400 g friscă
15ml lapte
100 g indulcitor

MOD DE PREPARARE

Se freacă gălbenuşurile cu indulcitorul si WEIDER Premium Whey, se adaugă treptat laptele şi se pune totul la fiert, bătând cu telul încontinuu, până se îngroaşă. Apoi se lasă la răcit.
Se încorporează după ce e rece frişca şi fructele zdrobite şi se toarnă totul într-o tavă de cozonac tapetată cu folie transparentă. Se pune apoi vasul la congelator cam 3 ore, până îngheaţă.
Parfait cu proteine se serveşte decorat cu topping de fructe sau sirop de ciocolata.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Negresa pufoasa

Reteta «negresa pufoasa» (4 portii/12 negrese)

Informații nutriționale/porție:

Energie: 141 kcal Proteine: 23 gr Carbohidrați: 2,6 gr Grăsimi: 4,2 gr Fibre: 1,6 gr.

Ingrediente:

– 250 g iaurt natural
– 200 g albusuri de ou, batute (4 oua)
– 1 galbenus de ou
– 25 g pudra de migdale/faina de migdale
– 20 g cacao (sau pudra de roscove)
75 g pudra proteica cu aroma de ciocolata
– pentru aroma mai pregnanta de ciocolata, poti adauga
Slim Choco Syrup sau doua bucati de ciocolata neagra
– putin indulcitor natural
– condimente: scorțișoară, chilli (opțional).

Mod de preparare:

Peste oua adaugam un praf de sare – folosim un mixer pana cand obtinem o crema spumoasa.
Adaugam iaurtul si amestecam din nou. Apoi, cacaoa si pudra proteica. Amestecam totul foarte bine.
Pregatim o forma pentru copt (poate fi de 20×25 de centimetri) rasturnam compozitia, nivelam totul.
Punem tava la cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius pentru aproximativ 20-30 de minute. Cuptorul trebuie sa fie preîncălzit.
Pregatim glazura din Protein Peanut Butter. Punem intr-un bol, incalzim pentru putin in cuptorul cu microunde, pana se inmoaie apoi turnam glazura cu grija peste prajitura noastra, intr-un strat cat mai uniform.
O lasam la rece, ca sa se intareasca, apoi o putem taia cam in 12 bucăți.

Sfaturi:

– putem presara pe deasupra nuca macinta
– in prajitura puteti adauga si 1-2 linguri de nuci taiate sau macinate
– puteti lasa negresa doar cu glazura, sau chiar simpla, fara nimic
– in aluat se mai pot adauga: visine, fructe uscate…
– cacaoa folosita sa fie musai neagra, neindulcita.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

L-Carnitine Water (înghețată)

L-Carnitine Water (înghețată)
la 100 g: 46 kcal – 0,6 g proteine ​​- 6,1 g carbohidrați – 0,6 g grăsimi

L-Carnitine Water (înghețată) 4 porții

INGREDIENTE:

– 1 sticlă L-Carnitine Water;
– 120 g fructe de pădure sau fructe la alegere;
– forme de înghețată;

MOD DE PREPARARE:

1. Spălați fructele de pădure și puneți-le în blender cu 100 ml L-Carnitine Water.
2. Apoi, amestecul de fructe de pădure se fierbe aproximativ 10 min. Se trece compoziția printr-o sită.
3. Umpleți parțial forma de înghețată  și puneți-l la congelator timp de 10 min.
4. Dupa 10 minute umpleți complet formele cu L-Carnitine Water și lăsați să înghețe complet timp de aproximativ 2 ore.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

INGHETATA DE VANILIE (DE CASA )

Inghetata de vanilie (de casa)

Inghetata de vanilie. Cred ca este cea mai cremoasa inghetata de casa, cu frisca naturala, fara ace de gheata si care poate fi transformata in inghetata de fructe: visine, capsuni, zmeura, fragi, caise, fructe de padure, pepene etc. De aici pleaca o gama foarte larga de variatiuni de inghetate de vanilie cu fructe sau cu arome.

Ingrediente:

250 ml frisca naturala
250 ml lapte
4 galbenusuri
100-150 g zahar tos (sau indulcitor natural stevia)
½ pastaie de vanilie

MOD DE PREPARARE:

Se incepe cu baza din oua. Pastaia de vanilie se taie in 2 pe lung si se scot semintele. Laptele se pune intr-un vas si se adauga vanilia (semintele si pastaia taiata) si se fierbe. Intre timp galbenusurile se bat cu zaharul/stevia pana formeaza o spuma si apoi la rotatia cea mai mica a mixerului se adauga treptat laptele fiert.
Crema astfel obtinuta se pune la fiert pe aburi pana se ingroasa un pic. Se aseaza castronul peste o oala in care fierbe putina apa si se amesteca cu un tel. Trebuie sa ajunga la 70-72 C (temperatura la care se gatesc galbenusurile si se distruge salmonella). Nu o lasati mai mult pentru ca ouale se vor coagula! Dupa racire se muta in frigider.

Dupa ce se scoate din frigider se mai bate odata cu mixerul. Separat se bate si frisca naturala (bine racita la frigider si ea). Aici vedeti cum se bate frisca naturala si ce marci de smantana recomandam. In bolul in care se afla crema de oua se adauga treptat frisca cu ajutorul unui tel sau al unei spatule. Se omogenizeaza ouale cu frisca si se obtine compozitia de inghetata care poate fi pusa la congelat. Daca aveti aparat de facut inghetata, se incepe procedeul de inghetare cu ajutorul aparatului. Daca nu aveti un astfel de aparat, se pune compozitia intr-o cutie de plastic cu capac si se pune la congelator.

Se amesteca tot la 30 de minute pana ingheata de tot. Daca nu se amesteca se vor forma cristale de gheata.

Inghetata e gata, urmeaza sa o degustam. Este extraordinar de cremoasa si de gustoasa. Se simte bine vanilia naturala din ea.

Inghetata de vanilie se poate servi si cu diverse sosuri, de fructe, de ciocolata sau cu Yippie Protein Cookie Bites.

Autor: Diana  – www.savoriurbane.com

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

Şerbet ORANGE

Şerbet ORANGE – pe porție 88 kcal

5,3 g proteine – 15,5 g carbohidrați – 0,4 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 4 portii
şerbet ORANGE:

15 ml WEIDER Fresh Up Concentrat

– 4-5 portocale (600 ml)

1 foaie de gelatină*

3 ouă (numai albusul)

MOD DE PREPARARE:

Pentru a obtine un serbet aspectuos, zeama de portocale trebuie sa fie foarte limpede, de aceea, dupa ce se extrage din fructe, trebuie bine filtrata. Sucul de fructe se poate obtine la rece prin presare sau la cald prin oparirea fructelor. Deorece pentru serbeturi nu sunt necesare cantitati mai de suc, acesta se obtine mai usor la rece, storcand fructele, dupa care se filtreaza foarte bine printr-o strecuratoare fina.

– Tăiați pe jumătate portocalele, stoarceți-le și filtrati foarte bine sucul. Înghețați jumătățile de portocale stoarse.

– Puneti gelatina în apă rece timp de 5 minute – apoi, încălziti si adăugați treptat sucul de portocale și WEIDER Fresh Up puțin câte puțin, amestecand continuu.

– Puneți masa de sorbet într-un castron și lăsați la rece timp de 1 oră. Cand s-a racit suficient, se incepe frecatul, cu un facalet, invartind numai intr-o singura directie, pana ce serbetul isi schimba culoarea, nu mai are luciu, devenind ca un aluat potrivit de tare.

– Se bat albusurile de ou foarte bine. Se amesteca cu masa de serbet – lasati la rece aproximativ 4 ore – la fiecare 30 de minute se amestecă din nou.

– Înainte de a servi, puneți serbetul în jumătățile de portocale congelate.

###

Serbetul este un preparat culinar dulce si parfumat, colorat și aromat cu diferite esențe sau sucuri de fructe, sucuri din flori sau frunze parfumate.
Fructele din care se obtin cele mai reusite serbeturi sunt: zmeura, casunile, fragii, ciresele amare, visinele, lamaiile, portocalele. Plantele indicate pentru prepararea serbetului sunt, in general florile si frunzele parfumate: trandafirii, florile de salcamul, violetele, florile de tei, florile de iasomie, frunzele de menta, frunzele de busuioc etc.

*Un plic Dr. Oetker conține 6 foi de gelatină și corespunde unui plic de gelatină mărunțită  Foile de gelatină se înmoaie în apă rece timp de 5 minute – în preparatele calde se dizolvă direct, iar în preparatele reci se dizolvă în prealabil.

 

Recomandari WEIDER: