Publicat pe

PIZZA FIT

Rețeta «PIZZA FIT»

PIZZA FIT este o pizza cu mozzarella şi creveți de la @jjmetodoenforma.

INGREDIENTE:

240g Faina de ovaz – Gourmet Oat Flour
180 ml apă caldă
2 lingurițe de la ulei de măsline
Sare de mare cu ierburi – după gust
Sos de roșii de casă
Brânză mozzarella rasă
Creveți gătiți
1/2 ceapă roșie
Brânză de capră
miere

MOD DE PREPARARE:

1. Într-un recipient adânc (castron), adăugați faina de ovăz (Gourmet Oat Flour), apa, uleiul, sarea și amestecați cu ajutorul unei spatule.
2. Apoi puneți aluatul pe o suprafață tare cu puțină făină presărată și frământați până când devine flexibil și nu se lipește.
3. Așezați aluatul pe hârtie vegetală și intindeti-l cu un făcăleț.
4. Turnați sosul de roșii deasupra și coaceți timp de 20 de minute la 180° (pe suportul din partea de jos a cuptorului).
5. Scoateți! Puneti brânza rasă și restul ingredientelor deasupra.
6. Coaceți alte 15 minute la 180° (pe suportul din partea de jos a cuptorului).

Puteți alege ingredientele pentru topping care vă plac cel mai mult. Creează-ți propria ta versiune!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu lămâie 

@Jessi_gfit a împărtășit această rețea de prăjitură cu lămâie. Baza este fabricată din noile noastre batoane de ovăz Oat Bar.

Ingrediente:

4 batoane de ovăz Oat Bar de nuci și banane
400 gr iaurt degresat
1 și 1/2 suc de lămâie
câteva picături de vanilie
coaja de la o lime
indulcitor natural
1 plic de gelatina

Pregătire:

1. Zdrobiți batoanele de ovăz Oat Bar și puneți-le într-o matriță – ca bază a prajiturii. Punti la frigider.
2. Amestecti toate ingredientele lichide, inclusiv plicul de gelatina.
3. Încălziți compozitia într-o cratiță și amestecați bine până se îngroașă.
4. Adăugați amestecul în matrița cu baza formată din batoanele de ovăz Oat Bar și puneti-l în frigider până când amestecul se întărește.
5. Puteți decora cu puțină coajă de lămâie verde (lime) și /sau câteva felii de fructe.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Clătite umplute cu fructe și nutella

Rețeta «Clătite umplute cu fructe și nutella»

«Clătite umplute cu fructe și nutella» este o reteta sanatoasa si potrivita pentru vegani, deoarece – clatitele – sunt făcute cu proteine ​​Vegan.
Dar o puteți adapta cu proteina preferată. Hai să vedem!

INGREDIENTE PENTRU BAZĂ:

1 pahar de lapte de soia
80g  făină de ovăz – Gourmet Oat Flour
1 linguriță scorțișoară
1 lingură de drojdie
1 lingură unt de arahide Weider
2 lingurițe de proteină Vegan
Fructe, în acest caz, s-au ales kiwi și kaki*.

PREPARARE «Clătite umplute cu fructe și nutella»

1. Gatiti fructele intr-o cratita cu putin suc de lamaie, scortisoara si sirop de artar.
2. Pentru compozitia de clătite amestecați laptele de soia, făina de ovăz – Gourmet Oat Flour, drojdiea, proteinele ​​vegane și untul de arahide.
Puneți la facut clătitele intr-o tigaie unsa cu putin ulei.
3. Așezați-le – foto – și se adaugati crema de fructe și/sau nutella – Nut Protein Choco Vegan.

###

*Fructul Kaki este o adevărată sursă de substanţe utile. Fructul este bogat în magneziu, potasiu și caroten, consideraţi agenţii anti-cancer excelenţi, iar pulpa, conține 15% de glucoză și fructoză, în plus, din compoziția fructului fac parte vitamine, în cele mai mari concentrări: A, P şi C. Fructul conţine, de asemenea, un număr mare de acizi organici, taninuri, proteine și carbohidrați.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pizza dulce cu granola

Pizza dulce cu granola

Rețeta «Pizza dulce cu granola»

Pizza dulce cu granola (două porţii). Granola este un mic dejun, popular în America, care constă în fulgi de ovăz cu adaos de nuci, fructe uscate, seminţe, uneori chiar şi ciocolată (atenţie: neagră!). Granola se prepară cu uşurinţă şi de fiecare dată, puteţi folosi noi aditivi sau amestecuri. Frâu liber imaginaţiei!

Valori nutriţionale pe porție:

445 kcal
27,4 g proteine
43,7 g carbohidrați
16,2 g grăsime

INGREDIENTE PENTRU BAZĂ:

25 g proteină Gold Whey vanilie
100 g banane
25 g de unt de arahide
60 g fulgi de ovăz
25 g quinoa* umflat
20 g migdale feliate
25 g îndulcitor

Pentru acoperire:

150 g iaurt natural (fara grasimi)
50 g de căpșuni

PREPARARE «Pizza dulce de granola»

1. Amestecă proteina, ovăzul, quinoa și migdale într-un vas. Curăță banana, strivește-o cu o furculiță și amestec-o cu untul de arahide. Adaugă ingredientele uscate și amestecă-le pe toate Poți adăuga niște apă dacă este necesar.
2. Extinde compozitia sub formă de cerc (diametru aprox. 20 cm) pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. La cuptorul, preîncălzit anterior, se coace la 160°(căldură superioară / inferioară) timp de aproximativ 30-45 minute, în funcție de consistența dorită.
3. Lasa baza de granola să se răcească și adaugă deasupra iaurtul (îndulcit la gust) și căpșunile feliate.

###

*Quinoa este un carbohidrat complex, mai exact un tip de carbohidrat care conține mai mulți nutrienți și este digerat mai lent, ceea ce înseamnă că alimentează sângele cu o cantitate mai mică și mai stabilă de glucoză. Acești nutrienți din quinoa însumează peste 50% din doza zilnică recomandată de magneziu și mangan, pe lângă care se mai află și fier, vitamina B, fosfor, potasiu, calciu și vitamina E. De asemenea, regăsim Omega 3, dar și mai multă fibră, atât solubilă, cât și insolubilă, decât în celelalte cereale.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mug cake – prăjitura la cană

Rețeta «Mug cake – prăjitura la cană »

Mug cake – prăjitura la cană cu ciocolată albă & nuci macadamia sărate

VALORI NUTRIȚIONALE pe porție / cană:

Valoare calorică 338 kcal Carbohidrati 20,5 g Proteine ​​22,2 g Grăsime 18,1 g

INGREDIENTE pentru 1 porție / cană:

15 g WEIDER Premium Whey vanilie
10 g nuci macadamia sărate*
6 g budincă de vanilie pudră
15 g faină SPELTA tip 630
1 linguriță Erythritolul** (sau îndulcitor)
¼ linguriță praf de copt
20 ml lapte de migdale
1 ou
10 g ciocolată albă topită

PREPARARE Mug Cake

1. Se amestecă într-o cană toate ingredientele uscate. Apoi adăugați oul și laptele de migdale și amestecați totul bine.
2. La final adăugați ciocolata și presărați nuci macadamia.
3. Puneți în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 80-90 de secunde la aproximativ 800 de wați si… gata!

###

*Nucile Macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conţinut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conţin aproximativ 22% acid palmitoleic omega-7. Sunt de asemenea o sursă importantă de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B si fibre. Nu au colesterol şi conţinutul de sodiu este redus.

**Erythritolul este produs din glucoza prin fermentare cu drojdie. Este aproape la fel de dulce ca zaharul de masa insa este aproape non-caloric, nu produce carii dentare si este absorbit foarte bine de organism.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mic dejun cu proteine

Mic dejun cu proteine

Rețeta «Mic dejun cu proteine»

Informații nutriționale pentru un mic dejun cu proteine:
410 Kcal – 42,5 g Carbohidrați – 41,3 g Proteine ​​- 7 g Grăsimi

INGREDIENTE:

20 g de proteină din zer Gold Whey
50 g fulgi de ovăz
150 ml lapte (1,5% grăsime)
100 g crema de brânză (1% grăsime)
Topping: nucă de cocos, zmeură și portocale

PREGĂTIRE:

1. Amestecați laptele și fulgii de ovăz într-un bol și încălziți la cuptorul cu microunde timp de 1 minut până obțineți o consistență cremoasă.
2. Adăugați proteina și amestecați, apoi adăugați crema de brânză și faceți la fel.
3. Adăugați fructele și/sau nuca de cocos după bunul plac!

###

Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Cel mai des, acesta este consumat sub forma fulgilor de ovaz, fiind o alegere inspirata daca vrei sa te bucuri de un mic dejun satios si care sa iti ofere energie pentru intreaga zi. Ovazul reduce nivelul de colesterol – datorită prezenţei beta-glucanului, o categorie specială de fibre solubile, reglează nivelul de zahăr din sânge – fibrele conferă senzaţia de saţietate şi ajută la îndepărtarea poftei de dulce, prevenind astfel fluctuaţiile glicemiei, reduce apetitul – ovăzul deţine proprietăţi de control asupra hormonilor foamei, astfel că te vei simţi mult mai sătul după ce mănânci un bol de ovăz cu lapte, prevenind astfel acumularea kilogramelor etc.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Fresh Up cu L-carnitină și… pepene

Fresh Up cu L-carnitină și… pepene

pe porție 96 kcal
3,1 g proteine – 19,1 g carbohidrați – 0,4 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 2 porții:

– 500 ml L-Carnitine Water Sunny Orange
– 150 g de pepene galben
– 150 g pepene verde
– 100 g castravete
-1 lamâie
– 50 g zmeură

MOD DE PREPARARE:

1. Tăiați pepenele și castraveți – forme cât mai apropiate ca marime – și puneți-le într-un castron mare.
2. Stoarceti jumătate de lămâie și feliați cealaltă jumătate – adaugati la compoziție. Apoi, adăugați zmeura și L-Carnitine Water Sunny.
3. Acoperiți și lăsati la rece timp de 2 până la 4 ore.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Granita cu pepene și capșuni

Rețeta „Granita cu pepene și capșuni”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

175 kcal – 25,3 g proteine – 15,6 g carbohidrați – 2,7 g grăsimi

INGREDIENTE 2 porții granita:

– 60g WEIDER Fruity Isolate;
– 100 g căpșuni;
– 300 g pepene verde;
– 30 ml suc de lime;
– 75 g cuburi de gheață.

MOD DE PREPARARE:

Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până când compoziția are o consistență cremoasă.
Granita cu pepene și capșuni e gata de servire!
Notă: Dacă vă place și mai „înghețat”, puteți folosi fructe congelate în loc de fructe proaspete.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

INGHETATA DE VANILIE (DE CASA )

Inghetata de vanilie (de casa)

Inghetata de vanilie. Cred ca este cea mai cremoasa inghetata de casa, cu frisca naturala, fara ace de gheata si care poate fi transformata in inghetata de fructe: visine, capsuni, zmeura, fragi, caise, fructe de padure, pepene etc. De aici pleaca o gama foarte larga de variatiuni de inghetate de vanilie cu fructe sau cu arome.

Ingrediente:

250 ml frisca naturala
250 ml lapte
4 galbenusuri
100-150 g zahar tos (sau indulcitor natural stevia)
½ pastaie de vanilie

MOD DE PREPARARE:

Se incepe cu baza din oua. Pastaia de vanilie se taie in 2 pe lung si se scot semintele. Laptele se pune intr-un vas si se adauga vanilia (semintele si pastaia taiata) si se fierbe. Intre timp galbenusurile se bat cu zaharul/stevia pana formeaza o spuma si apoi la rotatia cea mai mica a mixerului se adauga treptat laptele fiert.
Crema astfel obtinuta se pune la fiert pe aburi pana se ingroasa un pic. Se aseaza castronul peste o oala in care fierbe putina apa si se amesteca cu un tel. Trebuie sa ajunga la 70-72 C (temperatura la care se gatesc galbenusurile si se distruge salmonella). Nu o lasati mai mult pentru ca ouale se vor coagula! Dupa racire se muta in frigider.

Dupa ce se scoate din frigider se mai bate odata cu mixerul. Separat se bate si frisca naturala (bine racita la frigider si ea). Aici vedeti cum se bate frisca naturala si ce marci de smantana recomandam. In bolul in care se afla crema de oua se adauga treptat frisca cu ajutorul unui tel sau al unei spatule. Se omogenizeaza ouale cu frisca si se obtine compozitia de inghetata care poate fi pusa la congelat. Daca aveti aparat de facut inghetata, se incepe procedeul de inghetare cu ajutorul aparatului. Daca nu aveti un astfel de aparat, se pune compozitia intr-o cutie de plastic cu capac si se pune la congelator.

Se amesteca tot la 30 de minute pana ingheata de tot. Daca nu se amesteca se vor forma cristale de gheata.

Inghetata e gata, urmeaza sa o degustam. Este extraordinar de cremoasa si de gustoasa. Se simte bine vanilia naturala din ea.

Inghetata de vanilie se poate servi si cu diverse sosuri, de fructe, de ciocolata sau cu Yippie Protein Cookie Bites.

Autor: Diana  – www.savoriurbane.com

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Stoc Epuizat

    35,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii
Publicat pe Lasă un comentariu

YOGHURETTE NICECREAM

YOGHURETTE NICECREAM pe porție (fără topping) 342 kcal
30,9 g proteine – 45,9 g carbohidrați – 2,6 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 2 portii:

– 150 g de WEIDER Gold Whey – raspberry yoghurt
– 50 g de zmeură înghețată
– 50 g de banane congelate
– 400 g iaurt natural
– Topping: 32% Whey Wafer Bar, ciocolată neagră, zmeură, chiapudding

MOD DE PREPARARE YOGHURETTE:

1. Se pun toate ingredientele într-un blender și se amestecă până se formează o textură de înghețată cremoasă.
2. Rezultatul produs poate fi servit imediat după cum doriți cu Topping-ul sugerat mai sus.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Griș din grâu cu aromă de vanilie

Griș din grâu cu aromă de vanilie

INGREDIENTE:

– 75 grame de griș din grâu *
– 250 ml de lapte
– 200 ml de apă
– 50 g brânză de vaci (0,2% grăsime)
– 25 g Weider Gold Whey, vanilie
– îndulcitor
– topping: fructe, nuci**, etc

MOD DE PREPARARE:

1. Fierbeți laptele cu puțin îndulcitor. Apoi amestecați cu gișul și lăsați-l să se umfle.
2. Se amestecă brânza proaspătă și pulberea proteică și se scoate răcește vasul.
3. Turnați terciul într-un castron și decorați-l după cum doriți!

*grișul din grâu – are un continut bogat de proteine; contine minerale si acizi grasi nesaturati; contine o serie de aminoacizi, excelenti pentru sanatate; contine L-Tryptophan – hormon care are efecte benefice asupra bunei dispozitii; contine Thiocyanat – poate stimula imunitatea si este un puternic antiinflamator; contine vitamine – vitaminele A, E, B1, B2 si PP sunt prezente in cantitati destul de mari.

**nucile constituie o bogată sursă de energie, conţinând mulţi nutrienţi, minerale, antioxidanţi şi vitamine esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului. Sunt extrem de bogate în acizi graşi monosaturaţi (aprox. 72%), precum este acidul oleic şi o excelentă sursă de acizi graşi esenţiali de omega 3 ca acidul linoreic, acidul alfa linoreic(ALA) şi acidele arachidonice. Introducerea regulată în meniu a nucilor ajută la reducerea colesterolului negativ şi la creşterea nivelului de colesterol pozitiv, benefic pentru organism. Studiile au scos în evidenţă că dieta mediteraneană, bogată în acizi graşi de omega 3 ajută la prevenirea bolilor arterelor coronariene şi a infarctului prin favorizarea profilului unui sânge sănătos.

 

[woodmart_title subtitle_style=”background” title=”Recomandari WEIDER” subtitle=”proteine & suplimente sportive „]

Publicat pe Lasă un comentariu

Smoothie cu spanac

De ce smoothie cu spanac? Pentru ca verdeturile furnizeaza o multime de enzime esentiale pentru o digestie buna, dar si clorofila, care curata sangele de toxine. In plus, un smoothie cu adevarat sanatos trebuie sa contina mai multe legume si verdeturi decat fructe.

INGREDIENTE

1 mana buna de frunze de kale (spanac)*;
1 banana congelata;
1 Kiwi congelat
suc de lime;
Weider BCAA Electrolyte + Energy RTD 500 ml, Fresh-Lemon;

Topping:

Semințe Chia, afine, bucati de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE Smoothie Wellness:

1. Se curata banana si kiwi-ul si se congelează.
2. Apoi, adăugați fructele congelate împreună cu spanacul, sucul de lime și Weider BCAA Electrolyte + Energy RTD 500 ml într-un blender și amestecați.
3. Puneți rezultatul verde într-un bol și adaugati fructe, semințe de chia și chipsuri de nucă de cocos.