Publicat pe

Clătite din cereale

Clătite din cereale. Dacă îți plac clătitele și cerealele la micul dejun… Această rețetă este pentru tine!
Se prepară în scurt timp si… e super sănătoasă și delicioasă.⁣

INGREDIENTE pentru 1 porție:⁣

⁣PREPARARE:⁣

  • Trecem toate ingredientele prin blender pana obtinem un amestec omogen.⁣
  • Încingem o tigaie, stropim cu puțin ulei. Modelăm cerealele – sub forma de clatite mici.⁣
  • Lăsați să la foc mediu până când ies bule, întoarceți-le și mai lăsați-le să un minut.⁣
  • Servim cu toppinguri, lapte și/sau Protein Low Carb.

Poftă bună!

* Gourmet Oat Flour. Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

RECOMANDARE: Se amestecă 30 g de produs cu lapte sau apă și se consumă sub formă de shake. Se poate prepara un amestec mai gros pe care să-l puneți în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde – 1 minut, pentru a obține un aluat rigid foarte  asemănător cu desertul original.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mic dejun

Astăzi avem un mic dejun cu adevărat delicios și preparat foarte repede! Oh, da! Deja s-a terminat!…

Iată mai jos rețeta pe care trebuie neapărat să o salvezi. Tortul de mic dejun este incredibil de pufos și în același timp drăguț și crocant. Și pe lângă proteine are integrate și fructe obligatoriu (are nevoie de dulceață suplimentară)!

În plus, ca aproape întotdeauna, iaurtul proteic funcționează mai mult decât perfect pentru micul dejun, cateva fructe de pădure si… Protein Low Carb – băutura cu gust de ciocolată bogată în proteine ​​de la Weider… atât de delicioasă!

1 prajitura/tort:

  • 90 g prune
  • 30 g albus de ou
  • 10 g apa minerala
  • 20 g prăjitură Weider
  • 8 g faina de cocos
  • 8 g faina de migdale
  • 5 g fibră de bambus (da’ sunt disponibile)
  • 2 g gumă guar
  • 30 g indulcitor
  • 1 praf de copt

Preparare:

  • Se amestecă totul bine și se bate până devine pufoas/ă.
  • Se da forma sau se aseaza intr-o forma.
  • Se adauga o mână de muesli cu proteine ​​tropicale. Se presara peste el.
  • Se coace pana se desprinde prajitura de pe margine si apoi inca putin. La Cuptor: 180 gr C / aproximativ 15 min.

Rețeta: @monicab.ody.fit.food

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie verde

Smoothie verde. Puteți crea mai multe versiuni ale acestui smoothie, folosind proteina vegană cu alte arome sau schimbând legumele.

Încercați și spuneți-ne combinația preferată!

Ingrediente

Metoda de preparare

  1. Cojim, spălăm și tăiem toate legumele și fructele
  2. Introducem totul în blander împreună cu apa, dacă blanderul este mic sau cu putere mică, mergeți la turatie mica
  3. În cele din urmă adăugați proteina ​​vegana de vanilie și amestecați totul din nou până se omogenizează bine
  4. Acum este timpul să servești și să te bucuri!

Beneficiile consumului de smoothie:

  • menține senzația de sațietate pentru câteva ore;
  • reglează tranzitul intestinal;
  • oferă organismului nutrienții de care are nevoie;
  • stimulează eliminarea kilogramelor în plus.

.

Societatea Americană de Cancer recomandă consumul a minimum 5 porții de legume și fructe pe zi, în vederea prevenirii unor afecțiuni precum cancerul. Însă dieta modernă include rareori o cantitate foarte mare de legume și fructe. De aceea, smoothie-urile pot fi folosite cu succes pentru suplimentarea aportului.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Ovăzul – vedeta cerealelor (I)

Ovăzul – vedeta cerealelor (I). Ovăzul în general, în toate formele, texturile și aromele sale este o cereală care a devenit foarte importantă în dieta noastră zilnică, nu numai pentru versatilitatea sa în ceea ce privește utilizările, ci și pentru profilul său nutrițional excelent. ESTE VEDETA CEREALELOR! Deși este adevărat că restul cerealelor sunt și ele interesante ca alimente, dar nu au atins popularitatea actuală a ovăzului.

Căutați pe internet și primiți 8.000 de rețete diferite cu fulgi de ovăz ca ingredient principal. Lucrul bun la toate acestea este că sunt, de asemenea, foarte ușor de preparat, într-un timp scurt și cu rezultate incredibile.

Idei de rețete care folosesc ovăz

Astăzi vă împărtășim câteva dintre cele mai populare rețete sănătoase cu fulgi de ovăz pe care le puteți prepara foarte ușor.

Clătite de ovăz

Cât de original, nu? Clătitele din ovăz au devenit deja un mic dejun clasic! Dar această rețetă nu poate lipsi din acest articol. Lucrul bun este că în cadrul acestei rețete puteți pune toate combinațiile și toppingurile dorite, făcând astfel un mic dejun diferit în fiecare zi.

Ingrediente de bază:

(puteți varia cantitățile, în funcție de fiecare caz, am pus câteva măsuri standard)

  • 4 albușuri plus 1 gălbenuș
  • 30 – 40 gr de fulgi de ovăz (aromă naturală sau aroma preferată)
  • Se amestecă totul și puneți în tigaie.
La ingredientele de bază mai puteți adăuga:
  • Amestec de semințe (aproximativ 15 gr)
  • Pudră de cacao
  • Scorţişoară
  • Lămâie rasă
  • Una sau două linguri de proteine preferate din zer
  • ½ sau 1 piure de banane
  • Nucă de cocos rasă
Ca topping puteți pune:
  • Câteva afine și / sau căpșuni deasupra (sau orice alt fruct)
  • Unt de arahide sau migdale
  • Sirop de ciocolată cu conținut scăzut de calorii sau sirop de căpșuni
  • Cremă de proteine de ciocolată, ciocolată albă, biscuiți…
  • Bucați de ciocolată neagră… și multe altele…

Chec de ovăz

Cui nu-i place checul?… cu toții îl iubim, să recunoaștem! Văd multe rețete de chec cu fulgi de ovăz… dar atenție, multe dintre acestea au făină de grâu în ingredientele lor, ȘI ACEASTA NU ESTE CHEC DE OVĂZ. Când căutați rețete, asigurați-vă că singura cereală pe care o folosesc este OVĂZUL. Rețeta de mai jos mi-a atras atenția și are ingrediente bune, distrează-te!

Ingrediente:
  • 2 căni de fulgi de ovăz
  • 2 banane coapte
  • 2 oua
  • 1 linguriță esență de vanilie (opțional)
  • 1 lingură miere (opțional)
  • Pudră de scorțișoară (opțional)
  • 1 strop de lapte de migdale
  • Opțional: adăugați chipsuri de cacao

Avantajul acestei rețete este faptul că aluatul nu trebuie frământat. Îl poți prepara foarte rapid și ușor cu ajutorul unui tel.

Pregătire:
  • Amestecă ouăle cu telul.
  • Adaugă laptele, bananele și amestecă din nou foarte bine.
  • Adaugă treptat ovăzul pe măsură ce amesteci ingredientele, pentru a obține o consistență omogenă, fără cocoloașe.
  • După ce ai amestecat suficient și ai obținut textura dorită.
  • Pune aluatul în frigider și lasa-l să stea 30 de minute pentru a avea timp să crească. Contactul dintre aluatul cald și temperatura rece din frigider va stimula creșterea.
  • Între timp, preîncălzește cuptorul la 210 °C.
  • După ce au trecut cele 30 de minute, vei observa că aluatul a crescut considerabil. Pune-l în tavă și lasă-l la cuptor timp de 50 de minute.
  • După 40 de minte, înfige un cuțit în chec pentru a verifica dacă s-a copt. Durata de coacere poate varia în funcție de mărimea tăvii sau de alți factori.
  • Așteaptă până când checul este conform gusturilor tale. Scoate-l apoi din cuptor și las-o puțin să se răcească.

Prăjituri cu fulgi de ovăz

Foarte similar cu formula pentru clătite de fulgi de ovăz. Îți împărtășesc cum să le faci.

Ingrediente:
  • 30 gr aromă de ciocolată albă (poate fi alta).
  • 30 gr de proteine vegane aromă de vanilie sau ciocolată.
  • 10 gr pudră de cacao.
  • 20 gr amestec de semințe.
  • ½ banana coaptă.
  • 1 linguriță de cafea Psyllium (este o fibră, ajută și la îngroșare, opțional).
  • 60 – 70 ml băutură de migdale vegetale fără adaos de zahăr.
  • Bucati de ciocolată neagră pentru a decora.
Pregătire:
  • Cu o furculiță, strivim jumătatea de banană și rezervăm pentru mai târziu.
  • Se amestecă restul ingredientelor, cu excepția băuturii vegetale și a așchiilor de ciocolată.
  • Adăugați banana și băutura vegetală și începeți să frământați.
  • Împărțiți aluatul în 4-6 fursecuri (sau mai multe).
  • Așezați ciocolata neagră în după gust pentru a o decora.
  • O puteți face la cuptorul cu microunde timp de 5 minute la putere maximă sau la cuptor timp de 15 minute.

Ovăzul, vedeta cerealelor (I) »
Ovăzul, vedeta cerealelor (II) »

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Smoothie cu spanac

Smoothie cu spanac. De ce? Pentru ca verdeturile furnizeaza o multime de enzime esentiale pentru o digestie buna, dar si clorofila, care curata sangele de toxine. In plus, un smoothie cu adevarat sanatos trebuie sa contina mai multe legume si verdeturi decat fructe.

INGREDIENTE

Topping:
  • Semințe Chia, afine, bucati de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE Smoothie:

  1. Se curata banana si kiwi-ul si se congelează.
  2. Apoi, adăugați fructele congelate împreună cu spanacul, sucul de lime și L-Carnitine Water Lemon într-un blender și amestecați.
  3. Puneți rezultatul verde într-un bol și adaugati fructe, semințe de chia și chipsuri de nucă de cocos.

*100 de grame de spanac crud conține: 23 de calorii, 91% apă, 2,9 grame de proteine, 3,6 grame de carbohidrați, 0,4 grame de zahăr, 2,2 grame de fibre și 0,4 grame de grăsimi. Majoritatea carbohidraților din spanac sunt, de fapt, fibre insolubile care susțin sistemul digestiv, previn constipația și mențin senzația de sațietate. Pe lângă minerale și vitamine, spanacul mai conține potasiu, magneziu, vitaminele B6 și E, dar și compuși precum: nitrați, quercitină, luteină, zeaxantină, neoxantină și violaxantină. Acesta este benefic în multe probleme de sănătate, potrivit studiilor realizate de oamenii de știință: diabet, astm, tensiune arterială, sănătatea oaselor, sănătatea pielii și părului etc.

**Kiwi este un fruct bogat in vitamine (in special vitaminele C, B9 si E) si minerale (cum ar fi calciul, fosforul si potasiul). Deși este un fruct dulce, kiwi are un conținut scăzut de calorii (aproximativ 60 de calorii la 100 de grame) și este un fruct ideal pentru diete.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Negresa pufoasa

Negresa pufoasa (4 portii/12 negrese)

Informații nutriționale/porție:

Energie: 141 kcal Proteine: 23 gr Carbohidrați: 2,6 gr Grăsimi: 4,2 gr Fibre: 1,6 gr.

Ingrediente:

  • 250 g iaurt natural
  • 200 g albusuri de ou, batute (4 oua)
  • 1 galbenus de ou
  • 25 g pudra de migdale/faina de migdale
  • 20 g cacao (sau pudra de roscove)
  •  75 g pudra proteica cu aroma de ciocolata
  • pentru aroma mai pregnanta de ciocolata, poti adauga doua bucati de ciocolata neagra
  • putin indulcitor natural
  • condimente: scorțișoară, chilli (opțional).

Mod de preparare:

  • Peste oua adaugam un praf de sare – folosim un mixer pana cand obtinem o crema spumoasa.
  • Adaugam iaurtul si amestecam din nou. Apoi, cacaoa si pudra proteica. Amestecam totul foarte bine.
  • Pregatim o forma pentru copt (poate fi de 20×25 de centimetri) rasturnam compozitia, nivelam totul.
  • Punem tava la cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius pentru aproximativ 20-30 de minute. Cuptorul trebuie sa fie preîncălzit.
  • Pregatim glazura din Peanut Butter Smooth.
  • Punem intr-un bol, incalzim pentru putin in cuptorul cu microunde, pana se inmoaie apoi turnam glazura cu grija peste prajitura noastra, intr-un strat cat mai uniform.
  • O lasam la rece, ca sa se intareasca, apoi o putem taia cam in 12 bucăți.

Sfaturi:

  • putem presara pe deasupra nuca macinta
  • in prajitura puteti adauga si 1-2 linguri de nuci taiate sau macinate
  • puteti lasa negresa doar cu glazura, sau chiar simpla, fara nimic
  • in aluat se mai pot adauga: visine, fructe uscate…
  • cacaoa folosita sa fie musai neagra, neindulcita.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite proteice cu arahide

Clătite proteice cu arahide.

INGREDIENTE:

  • 40 g Gold Whey, ciocolata cu lapte
  • 10 g de pulbere de arahide
  • 2 ouă
  • 50 ml de lapte
  • 100 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
  • 50 g dulceață de cireșe
  • 50 g de smochine
  • Îndulcitor după gust
  • Topping: de exemplu, unt de arahide, ciocolată.

MOD DE PREPARARE:

1. Încălziți tigaia cu puțin ulei de nucă de cocos.
2. Amestecați pulberile de arahide și proteine împreună și se adăugați treptat ouăle. La final, adaugați laptele.
3. Coaceți aluatul subțire în porții.
4. Pentru cremă, amestecați brânza de vaci cu cireșele și îndulcitorul. Umpleți clatitele și, dacă este necesar, completați cu un toppoing la alegere.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Musli Proteic

Musli Proteic – cu proteine si fara lapte. Totul pentru a ne imbogati micul dejun cu energie si ingrediente curate, sanatoase. Bogat in proteine si fibre, muesli are toate caracteristicile pentru a deveni aliatul tău pentru un mic dejun plin de gust si energie: un mix perfect pentru a-ti incepe ziua.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. În primul rând amestecati toate ingredientele intr-un vas. Apoi, adaugati siropul, uleiul de cocos si apa 100-150 ml.
  2. În al doilea rând continutul asezati-l intr-o tava tapetata cu hartie. Introduceti tava in cuptorul preincalzit la 160 °C – se lasa 40-50 minute.
  3. În al treilea rând. Se scoate tava, se lasa la racit 30 minute si… se serveste cu lapte sau… dupa dorinta fiecaruia.

*Quinoa este numita un superaliment datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali sanatatii noastre. Totodata, quinoa nu contine gluten, este usor de digerat si nu are un continut caloric ridicat, astfel incat o pot consuma fara probleme si persoanele cu intoleranta sau alergie la gluten, cat si persoanele care urmeaza o cura de slabire. Avand un continut ridicat de proteina, quinoa esta un aliment consumat de cei care urmeaza o dieta vegetariana sau raw-vegana.

**28g de semințe de chia conțin substanțe nutritive precum: 11g fibre, 4g proteine, 9g grăsimi sănătoase dintre care 5g de Omega 3, 18% din doza zilnică recomandată de calciu, 30% din doza zilnică recomandată de magneziu, 27% din doza zilnică recomandată de fosfor. Semințele de chia conțin, de asemenea, o cantitate considerabilă de zinc, potasiu și vitaminele B1, B2 și B3.

Recomandari WEIDER

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite proteice

Clătite proteice.

INGREDIENTE:

  • 100 g făină de grâu integrală
  • 25 g Weider Protein 80Plus*, vanilie
  • 50 g indulcitor
  • 5-10 picături aromă vanilie
  • 2 lingurițe de praf de copt
  • 2 ouă
  • 150 g iaurt degresat
  • 100 ml de lapte (1,5%)

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amestecă toate ingredientele uscate și se adaugă gălbenușurile de ou, iaurtul degresat, laptele și aproximativ 100 ml de apă.
  2. Bateți albușurile de ou spuma și adaugați-le la aluat.
  3. Puneți clătite peste într-o tigaie unsă cu puțin ulei la foc mediu.
  4. Decorează cu cremă de proteine Whey Protein White Spread** și/sau Slim Chocolate Syrup*** și fructe – la alegere.
  • *Weider Protein 80 Plus –  este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construirea masei musculare. Se compune din patru tipuri de proteine, din izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine digerabile rapid și lent, vitamina B6 si calciu. Ea este caracterizată prin aport minim în carbohidrați si grăsimi. Potrivite pentru sportivi și persoane ce depun efort fizic, pentru a sprijini creșterea masei musculare și a forței.
  • **Whey Protein White Spread este o crema proteica fantastica cu aroma de ciocolata alba, ideala pentru a va satisface poftele de dulce.
  • ***Slim Choco Sirop este un sirop irezistibil de ciocolată, care are un profil nutrițional foarte bun, mult mai bun decat majoritatea siropurilor pe care le puteți găsi pe piață. Nu conține grăsimi și zaharuri, dar conține ingrediente naturale, cum ar fi praful de cacao și fibrele.

Recomandari WEIDER