Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite simple cu proteine

Susțineți-vă obiectivele de fitness și încântați-vă papilele gustative cu această retetă simplă de clătite proteice.

CLĂTITE SIMPLE CU PROTEINE

Ingrediente:

• 1/4 ceașcă cu fulgi de ovăz sau făină integrală de ovăz
• 1/4 ceașcă cu branză de vaci
• 1/2 ceașcă cu pudră proteică la alegere sau Gold Whey
• 1/2 ceașcă cu albușuri de ou

Mod de preparare:

Amestecăm toate ingredientele și creăm aluatul, pe care îl turnăm într-o tigaie încinsă.
Aluatul îl întoarcem în tigaie, până când marginile lui încep să prindă culoarea aurie.
Clătitele se pot servi cu unt de arahide, Slim Chocolate sau Fruit&Fiber Syrup.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Lapte de aur

Lapte de aur. Pentru că suntem în sezonul răcelilor şi al gripelor, trebuie să fim mereu în gardă.

Reteta Lapte de aur este un bun remediu împotriva răcelii şi gripei…

INGREDIENTE:

  • 400 ml lapte de migdale
  • 1 lingura de curcuma*
  • 15 g de ghimbir**
  • 30 g de zer Weider Gold, Vanilla Fresh
  • putin piper negru – praf
  • ½ lingurita de scortisoara
  • ½ linguriță ulei de nucă de cocos

MOD DE PREPARARE:

  1. Amestecați toate ingredientele împreună într-un blender la cel mai înalt nivel.
  2. Apoi încălzi laptele într-o cratiță mică.
  3. Amestecati 1.+2.

*Curcuminul este principala substanta activa care se poate extrage din procesarea turmericului. Ea ajunge in pudra de turmeric intr-o proportie de 2,5 pana la 4%. Datorita proprietatilor benefice ale curcuminului, el se poate gasi si in compozitia unor suplimente alimentare, intr-o concentratie mult mai mare decat in pudra. La recomandarea medicului, turmericul si extractul sau pot fi folosite ca suplimente pentru ameliorarea urmatoarelor afectiuni: gripe si raceli, anemii, boli gastrointestinale, reducerea nivelului de zahar din sange, reducerea colesterolului rau, astm, alergii, afectiuni ale pielii… De asemenea, turmericul poate inlesni vindecarea taieturilor, ranilor si leziunilor.

**Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acţionează ca tonic general şi înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism. Ce beneficii pentru organism aduce ghimbirul: are efect antiinflamator, este bun în a trata inflamaţiile stomacului, stările de greaţă sau chiar diareea, ajuta la digestie, un bun remediu în caz de anxietate, este bun în inflamaţii ale gâtului, laringită, tuse si în curele de slăbire – stimulează metabolismul…

Recomandari WEIDER:

  • Multivit Up

    Multivit Up 80gum

    39,00 lei
    Selectează opțiunile
  • complex multivitamine

    Green Vitamin Complex de Multivitamine 90tab

    71,00 lei
    Adaugă în coș
  • probiotice pentru sportivi

    MICROBIOTIC SPORT IMMUNE 30caps

    59,00 lei
    Adaugă în coș
  • Multivitamin 90cps

    120,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe Lasă un comentariu

Weltcup BOL

Weltcup BOL este un desert rapid fara coacere

INGREDIENTE:

– 70 g de fulgi de ovăz
– 150 ml de lapte (1,5%)
– 150 ml de apă
– 15 g migdale
– 20g Gold Whey Vanilla (sau alte arome)
– 3-5 picături aroma
– 10 g Chia (semințe)
– fructe, căpșuni, zmeură, semințe de rodie
– 1 Yippie! la alegere

MOD DE PREPARARE:

1. Se amestecă fulgii de ovăz, laptele și apa și se fierb în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 3-4 minute.
2. Între timp, taiati fructele și Yippie!
3. Adăugați peste fulgii de ovaz – chia, Yippie! și decorati cu fructe.

Autor: Tim N. Ziegenfuss – www.muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Negrese cu caramel

Negrese cu caramel

INGREDIENTE:

Negrese:

– 50 g făină de migdale
– 50 g Weider Gold Whey, ciocolată cu lapte
– 15 g de pudră de cacao
– 1 ou
– 300 g de iaurt
– 50 g ciocolată neagră

Sos de caramel:

– 200 ml de lapte
– 50 ml de cremă – Nut Protein Choco*
– ¼ linguriță de sifon
– ¼ lingură de sare
– 25 grame indulcitor

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele uscate și adugați ouăle, iaurtul și ciocolata topită.
2. Așezați aluatul într-o tavă de copt plată căptușită cu hârtie de copt și lăsați timp de 20-25 minute. Coaceți la 180 ° C.
3. Între timp, aduceți toate ingredientele pentru sosul de caramel la fierbere și gătiți timp de aproximativ 25-30 de minute. Se fierbe.
4. În cele din urmă, împrăștiați sosul de caramel peste prajituri și decorați cu covrigi cu sare sau alte ingrediente așa cum doriți…

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs. În general, cremele de ciocolată sunt o bombă de zaharuri și grăsimi. Deci, dacă vă place să aveți grijă de voi, cu siguranță le-ați eliminat din dietă cu ceva timp în urmă. Nut Protein Choco Vegan nu conține zaharuri, ulei de palmier și nici ulei parțial hidrogenat (trans).

Nut Protein Choco Vegan este perfect pentru toate tipurile de diete: dacă obiectivul dvs. este de a crește masa musculară, Nut Protein Choco Vegan vă ajută să furnizați aminoacizii esențiali mușchilor într-un mod delicios. Și dacă sunteți la dietă și doriți să păstrați linia, Nut Protein Choco Vegan este un delicios tratament bogat în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri.

Avantajul principal oferit de Nut Protein Choco Vegan este faptul că am îmbogățit conținutul său proteic cu până la 23% proteine de mazăre. Am obținut o rețetă proteică, vegană și crocantă, o cremă unică și irezistibilă!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Gustarea de ciocolată cu mere

Gustarea de ciocolată cu mere – rețeta ideală pentru cei cu un stil de alimentație vegan sau pentru cei care țin post.

INGREDIENTE:

– 1 măr*
– 1 linguriță de Nut Protein Choco
– 1 linguriță unt de arahide + ½ linguriță de apă
– ½ rodie.

MOD DE PREPARARE «gustarea de ciocolată cu mere»:

1. Taie mărul felii subţiri.
2. Amestecă crema Nut Protein Choco cu untul de arahide și puţină apă – încălzește în cuptorul cu microunde pentru a lichefia crema.
3. Aranjează merele pe o farfurie și toarnă sosul de ciocolată cu boabele de rodie deasupra. Restul sosului de ciocolată încălzit îl poţi servi separat.
Poftă bună!

.

*Merele conțin peste 80% apă, acizi organici, substanțe pectice, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9 și E, fier, calciu, fosfor, magneziu, iod și potasiu. Să nu uităm de flavonoizi, fibre și faptul că merele sunt foarte sărace în calorii. Fibrele și substanțele nutritive din mere echilibrează digestia, calmează indigestiile și infecțiile intestinale. În același timp, pot avea efect asupra constipației, diareei, inflamațiilor intestinale și dizenteriei. Acizii din mere au beneficii și asupra proceselor chimice din stomac, în special în privința alimentelor greu digerabile și a celor care intră rapid într-un procesde putrefacție. Merele eliberează intestinele de resturi alimentare și detoxifică întregul sistem digestiv. Merele sunt sănătoase și pentru rinichi și vezica biliară, împiedicând formarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi.

Sursa: www.weider.ro

Recomandari WEIDER:

  • GOURMET OAT FLOUR

    GOURMET OAT FLOUR 1.9kg

    52,00 lei
    Selectează opțiunile
  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    26,00 lei
    Adaugă în coș
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    50,00 lei
    Adaugă în coș
  • răsfăț culinar

    Nut Protein Choco Vegan 250gr

    26,00 lei
    Citește mai mult
Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite cu dulceață de de cireșe negre

Clătite cu dulceață de de cireșe negre.

Ingrediente:

– 100 g făină integrală de grâu
– 20 g Day & Night Casein
– 5 g praf de cacao*
– 50 g îndulcitor
– 5-10 picături de vanilie
– 2 lingurițe praf de copt
– 2 oua
– 250 g unt degresat 0.3%
– 100 ml lapte
– ½ pahar de dulceață de de cireșe

Pregătire:

1. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron impreuna cu gălbenușul de ou, 100 g unt degresat, laptele și aproximativ 200 ml de apă.
2. Într-un castron perfect uscat – bateți albușurile de ou spuma .
3. Într-o tigaie unsă (cu ulei de nucă de cocos, de exemplu) prăjiți clătite pe ambele părți.
4. Între timp, amestecați restul de unt degresat cu picăturile de vanilie. Apoi ungeți clătitele cu dulceața de cireșe.

.

*Flavanolii (o clasă de flavonoizi) prezenți în cacao cresc producția de oxid nitric (NO) de către vasele de sânge, ceea ce duce la lărgirea și creșterea fluxului sanguin. Cacao își exercită proprietățile antioxidante datorită flavanolilor, care reduc producția de radicali liberi și previn deteriorarea oxidativă. Flavanolii încetinesc, de asemenea, digestia și absorbția carbohidraților, ceea ce ajută la echilibrarea nivelului de glucoză din organism.

Autor: weider.ro

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    50,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    34,00 lei
    Adaugă în coș
  • faina de ovaz

    Gourmet Oat Flour 1Kg

    30,00 lei
    Selectează opțiunile
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme

    26,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe Lasă un comentariu

PIEPT DE PUI LA GRATAR

Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar. IEŞI DIN RUTINĂ CU ACEASTĂ REŢETĂ TRADIŢIONALĂ SUDISTĂ, SĂRACĂ ÎN CARBOHIDRAŢI.

Pieptul de pui este probabil cel mai popular aliment din arsenalul dietei culturiştilor, datorită unor motive cât se poate de simple: conţine o cantitate mare de proteină anabolică; este aproape lipsit de grăsimi; e foarte simplu de preparat; poate fi consumat şi cald şi rece. Dar în ciuda tuturor acestor avantaje, poţi ajunge cu timpul să te plictiseşti de el, iar dacă plictiseala devine acută poţi fi tentat de o grămadă de schimbări nesănătoase în regimul tău alimentar.

Această reţetă tradiţională sudistă te va feri de plictiseală şi îţi va aduce arome noi şi apetisante. Reţeta prezentată aici conţine un amestec special de condimente, dar poţi fi creativ şi poţi adăuga şi alte ingrediente, ca porumb, ardei iuţi sau sos de salsa.

VALORI NUTRIŢIONALE:

CALORII 305; PROTEINE 35g; CARB. 4g; GRĂSIMI 4g

Vei avea nevoie de:

USTENSILE:
  • Cuţit de bucătărie
  • Tocător
  • Un vas mare
  • Un grătar mare (cu cărbuni sau cu gaz) sau o tigaie mare

INGREDIENTE:

  • 700 g piept de pui
  • 15–30 g amestec special de condiment pentru rotiserie
  • 2 linguri de usturoi, mărunţit fin
  • 3 linguri sos pentru grătar
  • 1 lingură ulei din sâmburi de struguri
  • Sare şi piper negru proaspăt măcinat, după gust

MOD DE PREPARARE (5 porţii):

  1. Amestecă pieptul de pui, condimentele, sosul pentru grătar, usturoiul, uleiul, sarea şi piperul într-un vas mare.
  2. Acoperă amestecul şi lasă-l la marinat în frigider, măcar 30 de minute.
  3. Găteşte pieptul de pui pe grătar sau în tigaie până când nu mai are culoarea roz.
  4. Serveşte pieptul de pui împreună cu legume la abur, de exemplu broccoli.

SFAT RAPID. Poţi folosi ce rămâne pentru un taco, un sandviş sau o omletă.

Autor: Robert Irvine

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

CARNE DE VITĂ NEW YORK

Nu face nicio greşeală: Carnea de vită este o binecuvântare. Trebuie doar să te uiţi la conţinutul de grăsimi ca să-ţi dai seama. Dar aceasta poate fi şi mâncare pentru construcţia muşchilor, în special când este asociată cu ceva fără carbohidraţi, aşa cum facem noi aici. Eliminarea carbohidraţilor dintr-o mâncare cu multe grăsimi poate ajuta la slăbire. Dar gătirea cărnii la nivel mediu de coacere poate fi destul de dificil, în special pe grătar. Frigerea rapidă pe grătar şi apoi coacerea la cuptor este o alternativa excelentă, şi necesită numai câteva minute. Vezi îndrumările pentru metoda noastră.

INGREDIENTE:
  • 250 g carne de vită tăiată felii
  • 3/4 linguriţă sare
  • 3/4 linguriţă piper boabe
  • 1½ lingură unt nesărat
  • 1 ceapă mica tăiată felii subţiri
  • 3 căţei de usturoi zdrobiţi şi tăiaţi
  • 3 ceşti anghinare crudă
ÎNDRUMĂRI:
  1. Preîncălzeşte cuptorul la 260° şi asezonează carnea cu câte ¼ de linguriţă de sare şi piper.
  2. Pune o sosieră de mărime medie pe foc iute şi adaugă ½ lingură de unt nesărat. Într-o tigaie mare pusă la un foc scăzut-mediu adaugă untul rămas.
  3. Când untul din sosieră începe să fiarbă, pune carnea în el şi lasă-l până se colorează în maron şi se caramelizează. Întoarce-o pentru a se coace şi pe cealaltă parte.
  4. Pune tigaia, cu carnea, în cuptor.
  5. Pune ceapa şi usturoiul în cealaltă tigaie când untul începe să fiarbă.Ţine-le pe foc 30 de secunde, apoi adaugă anghinarea şi presară restul de sare şi piper. Foloseşte o pereche de cleşti şi toarnă anghinarea peste carne. Amestecă tot timpul în următoarele 10 minute în care carnea se coace.
  6. După cele 10 minute, scoate carnea din cuptor şi pune anghinarea pe o farfurie. Se taie carnea felii şi se aşează peste legume, apoi se serveşte.

SFAT RAPID: Foloseşte carne şi unt de la vite hrănite cu iarbă, dacă este posibil. Vitele hrănite cu iarbă au mai multă omega-3 în grăsimea lor şi stochează mai puţine toxine.

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE (o porţie):

CALORII: 447; PROTEINĂ:41gr; GRĂSIMI:27gr; CARBOHIDRAŢI:8 gr.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Supă anabolică

Supă anabolică. Vrei să scapi de resturile de friptură de curcan? Foloseşte-le într-o reteta cu conţinut crescut de proteine.

Curcan cu supă de orez (2 portii):
  • 6 căni de supă de pui cu conţinut redus de sare
  • 4 morcovi mici, tăiaţi felii subţiri
  • ½ cană orez alb
  • 1 ½ căni friptură de curcan fâşii
  • 2 linguri mărar tocat
Mod de preparare:
  1. Pune la fiert într-o oală mare. Adaugă morcovii şi orezul şi fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12-15 minute.
  2. Adaugă curcanul şi mărarul şi mai fierbe la foc mic încă aproximativ 2 minute.
Nutrienţi / porţie:
  • Calorii – 333
  • Proteine – 40g
  • Carbohidrati – 28g
  • Grasimi – 6g

Carnea de curcan este adesea inclusa in dietele sarace in grasimi. Aceasta are putine grasimi – doar 1 gram de grasime per 30 grame portie. Beneficiile consumului de carne de curcan sunt multiple. Printre acestea se numara scaderea nivelului de colesterol rau din sange si imbunatatirea sistemului imunitar. Carnea de curcan are un continut ridicat de proteine. Acest tip de carne este o sursa buna de niacina, vitamina B6 si seleniu.

Recomandari WEIDER: