Publicat pe

Mug cake – prăjitura la cană

Un Mug Cake este un desert rapid și ușor de preparat, care se gătește într-o cană sau o ceașcă și se coace în cuptorul cu microunde. Este o rețetă perfectă pentru momentele când doriți ceva dulce și delicios, dar nu aveți timp sau chef să pregătiți un desert întreg. Un Mug Cake poate fi gata în câteva minute. Mug cake – prăjitura la cană cu ciocolată albă & nuci macadamia sărate.

 

VALORI NUTRIȚIONALE pe porție / cană: Valoare calorică 338 kcal Carbohidrati 20,5 g Proteine ​​22,2 g Grăsime 18,1 g

INGREDIENTE pentru o porție / cană:

15 g WEIDER Premium Whey vanilie
10 g nuci macadamia sărate*
6 g budincă de vanilie pudră
15 g faină SPELTA tip 630
1 linguriță Erythritolul** (sau îndulcitor)
¼ linguriță praf de copt
20 ml lapte de migdale
1 ou
10 g ciocolată albă topită

PREPARARE Mug Cake

1. Se amestecă într-o cană toate ingredientele uscate. Apoi adăugați oul și laptele de migdale și amestecați totul bine.
2. La final adăugați ciocolata și presărați nuci macadamia.
3. Puneți în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 80-90 de secunde la aproximativ 800 de wați si… gata!

###

*Nucile Macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conţinut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conţin aproximativ 22% acid palmitoleic omega-7. Sunt de asemenea o sursă importantă de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B si fibre. Nu au colesterol şi conţinutul de sodiu este redus.

**Erythritolul este produs din glucoza prin fermentare cu drojdie. Este aproape la fel de dulce ca zaharul de masa insa este aproape non-caloric, nu produce carii dentare si este absorbit foarte bine de organism.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Mic dejun cu proteine

Mic dejun cu proteine

Rețeta «Mic dejun cu proteine»

Informații nutriționale pentru un mic dejun cu proteine:
410 Kcal – 42,5 g Carbohidrați – 41,3 g Proteine ​​- 7 g Grăsimi

INGREDIENTE:

20 g de proteină din zer Gold Whey
50 g fulgi de ovăz
150 ml lapte (1,5% grăsime)
100 g crema de brânză (1% grăsime)
Topping: nucă de cocos, zmeură și portocale

PREGĂTIRE:

1. Amestecați laptele și fulgii de ovăz într-un bol și încălziți la cuptorul cu microunde timp de 1 minut până obțineți o consistență cremoasă.
2. Adăugați proteina și amestecați, apoi adăugați crema de brânză și faceți la fel.
3. Adăugați fructele și/sau nuca de cocos după bunul plac!

###

Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Cel mai des, acesta este consumat sub forma fulgilor de ovaz, fiind o alegere inspirata daca vrei sa te bucuri de un mic dejun satios si care sa iti ofere energie pentru intreaga zi. Ovazul reduce nivelul de colesterol – datorită prezenţei beta-glucanului, o categorie specială de fibre solubile, reglează nivelul de zahăr din sânge – fibrele conferă senzaţia de saţietate şi ajută la îndepărtarea poftei de dulce, prevenind astfel fluctuaţiile glicemiei, reduce apetitul – ovăzul deţine proprietăţi de control asupra hormonilor foamei, astfel că te vei simţi mult mai sătul după ce mănânci un bol de ovăz cu lapte, prevenind astfel acumularea kilogramelor etc.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Fresh Up cu L-carnitină și… pepene

Fresh Up cu L-carnitină și… pepene. Pepenele galben are un continut mic de calorii (doar 34 pentru 100 de grame) si de grasimi, dar o concentratie generoasa de vitamine, minerale si fibre. Pepenele galben este consumat ca atare, in stare proaspata, pentru gustul sau dulce si consistenta moale si suculenta. Acidul folic, carotenoizii, vitamina C si potasiul sunt doar cativa dintre nutrientii-cheie care transforma pepenele galben intr-un fruct benefic organismului din toate punctele de vedere.

Beneficii pentru sanatate:

  • Prevenirea anemiei;
  • Mentinerea sanatatii cardiovasculare;
  • Protejarea functiei vizuale;
  • Intarirea sistemului imunitar si prevenirea imbatranirii premature;
  • Mentinerea sanatatii musculare si gastrointestinale;
  • Reducerea riscului de cancer;
  • Scaderea mai usoara in greutate;
  • Completarea aportului de vitamina A.

INGREDIENTE pentru 2 porții:

MOD DE PREPARARE Fresh Up:

  1. Tăiați pepenele și castravetele – forme cât mai apropiate ca marime – și puneți-le într-un castron mare.
  2. Stoarceti jumătate de lămâie și feliați cealaltă jumătate – adaugati la compoziție. Apoi, adăugați zmeura și L-Carnitine Water Sunny.
  3. Acoperiți și lăsati la rece timp de 2 până la 4 ore.

VALORI NUTRIȚIONALE (pe porție):

96 kcal – 3,1 g proteine – 19,1 g carbohidrați – 0,4 g grăsimi

*L-Carnitine Water 500 ml este o băutură cu conținut scăzut de calorii pe bază de L-Carnitină. L-Carnitina transportă grăsimea în mitocondrii (celulele musculare) unde aceasta este transformată în grăsime. Din acest motiv, cele mai bune rezultate ale consumului de suplimente pe bază de L-carnitină se obțin în urma unui antrenament cardio intensiv sau cu greutăți. A se folosi în perioadele de slăbire împreună cu un regim alimentar adecvat.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

YOGHURETTE NICECREAM

YOGHURETTE NICECREAM pe porție (fără topping) 342 kcal
30,9 g proteine – 45,9 g carbohidrați – 2,6 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 2 portii:

MOD DE PREPARARE YOGHURETTE:

  1. Se pun toate ingredientele într-un blender și se amestecă până se formează o textură de înghețată cremoasă.
  2. Rezultatul produs poate fi servit imediat după cum doriți cu Topping-ul sugerat mai sus.

*32% Whey Wafer bar conține proteină din zer de cea mai înaltă calitate pentru un surplus rapid de proteină. Conținutul de 180 kcal per napolitană face ca acest produs să fie unul foarte eficient pentru a vă furniza nutrienții necesari după antrenament. Această napolitană este ideală pentru cei care vor să câștige masă musculară și să se răsfețe cu un supliment cu gust nemaipomenit. Produsul combină napolitana crocantă și proteina din zer de cea mai bună calitate cu ciocolata apetisantă. În același timp furnizează organsimului nutrienți de cea mai bună calitate.

**Ciocolata neagră.  Nu este o iluzie, ciocolata neagra este sanatoasa. Studiile arata ca sanatatea cardiovasculara este imbunatatita la persoanele care consuma ciocolata neagra. Bogata in antioxidanti naturali, ciocolata neagra si cacaua sunt la fel de benefice ca si ceaiul verde si afinele. Cu cât proporţia de cacao în ciocolată este mai mare, cu atât acest desert devine un „medicament“ mai eficient. Totuşi, chiar şi cea mai neagră ciocolată trebuie consumată cu moderaţie, fiindcă poate să îngraşe. Aatenţie să nu fie ultraprocesată!

Articol: weider.ro

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Musli Proteic

Musli Proteic – cu proteine si fara lapte. Totul pentru a ne imbogati micul dejun cu energie si ingrediente curate, sanatoase. Bogat in proteine si fibre, muesli are toate caracteristicile pentru a deveni aliatul tău pentru un mic dejun plin de gust si energie: un mix perfect pentru a-ti incepe ziua.

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. În primul rând amestecati toate ingredientele intr-un vas. Apoi, adaugati siropul, uleiul de cocos si apa 100-150 ml.
  2. În al doilea rând continutul asezati-l intr-o tava tapetata cu hartie. Introduceti tava in cuptorul preincalzit la 160 °C – se lasa 40-50 minute.
  3. În al treilea rând. Se scoate tava, se lasa la racit 30 minute si… se serveste cu lapte sau… dupa dorinta fiecaruia.

*Quinoa este numita un superaliment datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali sanatatii noastre. Totodata, quinoa nu contine gluten, este usor de digerat si nu are un continut caloric ridicat, astfel incat o pot consuma fara probleme si persoanele cu intoleranta sau alergie la gluten, cat si persoanele care urmeaza o cura de slabire. Avand un continut ridicat de proteina, quinoa esta un aliment consumat de cei care urmeaza o dieta vegetariana sau raw-vegana.

**28g de semințe de chia conțin substanțe nutritive precum: 11g fibre, 4g proteine, 9g grăsimi sănătoase dintre care 5g de Omega 3, 18% din doza zilnică recomandată de calciu, 30% din doza zilnică recomandată de magneziu, 27% din doza zilnică recomandată de fosfor. Semințele de chia conțin, de asemenea, o cantitate considerabilă de zinc, potasiu și vitaminele B1, B2 și B3.

Recomandari WEIDER

Publicat pe Lasă un comentariu

Placintă cu brânză și… Cazeină

placinta cu branza si cazeina

Recomandări WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite simple cu proteine

Susțineți-vă obiectivele de fitness și încântați-vă papilele gustative cu această retetă simplă de clătite proteice.

CLĂTITE SIMPLE CU PROTEINE

Ingrediente:

• 1/4 ceașcă cu fulgi de ovăz sau făină integrală de ovăz
• 1/4 ceașcă cu branză de vaci
• 1/2 ceașcă cu pudră proteică la alegere sau Gold Whey
• 1/2 ceașcă cu albușuri de ou

Mod de preparare:

Amestecăm toate ingredientele și creăm aluatul, pe care îl turnăm într-o tigaie încinsă.
Aluatul îl întoarcem în tigaie, până când marginile lui încep să prindă culoarea aurie.
Clătitele se pot servi cu unt de arahide, Slim Chocolate sau Fruit&Fiber Syrup.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Negrese cu caramel

Negrese cu caramel

INGREDIENTE:

Negrese:

– 50 g făină de migdale
– 50 g Weider Gold Whey, ciocolată cu lapte
– 15 g de pudră de cacao
– 1 ou
– 300 g de iaurt
– 50 g ciocolată neagră

Sos de caramel:

– 200 ml de lapte
– 50 ml de cremă – Nut Protein Choco*
– ¼ linguriță de sifon
– ¼ lingură de sare
– 25 grame indulcitor

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele uscate și adugați ouăle, iaurtul și ciocolata topită.
2. Așezați aluatul într-o tavă de copt plată căptușită cu hârtie de copt și lăsați timp de 20-25 minute. Coaceți la 180 ° C.
3. Între timp, aduceți toate ingredientele pentru sosul de caramel la fierbere și gătiți timp de aproximativ 25-30 de minute. Se fierbe.
4. În cele din urmă, împrăștiați sosul de caramel peste prajituri și decorați cu covrigi cu sare sau alte ingrediente așa cum doriți…

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs. În general, cremele de ciocolată sunt o bombă de zaharuri și grăsimi. Deci, dacă vă place să aveți grijă de voi, cu siguranță le-ați eliminat din dietă cu ceva timp în urmă. Nut Protein Choco Vegan nu conține zaharuri, ulei de palmier și nici ulei parțial hidrogenat (trans).

Nut Protein Choco Vegan este perfect pentru toate tipurile de diete: dacă obiectivul dvs. este de a crește masa musculară, Nut Protein Choco Vegan vă ajută să furnizați aminoacizii esențiali mușchilor într-un mod delicios. Și dacă sunteți la dietă și doriți să păstrați linia, Nut Protein Choco Vegan este un delicios tratament bogat în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri.

Avantajul principal oferit de Nut Protein Choco Vegan este faptul că am îmbogățit conținutul său proteic cu până la 23% proteine de mazăre. Am obținut o rețetă proteică, vegană și crocantă, o cremă unică și irezistibilă!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Clătite cu dulceață de de cireșe negre

Clătite cu dulceață de de cireșe negre.

Ingrediente:

– 100 g făină integrală de grâu
– 20 g Day & Night Casein
– 5 g praf de cacao*
– 50 g îndulcitor
– 5-10 picături de vanilie
– 2 lingurițe praf de copt
– 2 oua
– 250 g unt degresat 0.3%
– 100 ml lapte
– ½ pahar de dulceață de de cireșe

Pregătire:

1. Se amestecă toate ingredientele uscate într-un castron impreuna cu gălbenușul de ou, 100 g unt degresat, laptele și aproximativ 200 ml de apă.
2. Într-un castron perfect uscat – bateți albușurile de ou spuma .
3. Într-o tigaie unsă (cu ulei de nucă de cocos, de exemplu) prăjiți clătite pe ambele părți.
4. Între timp, amestecați restul de unt degresat cu picăturile de vanilie. Apoi ungeți clătitele cu dulceața de cireșe.

.

*Flavanolii (o clasă de flavonoizi) prezenți în cacao cresc producția de oxid nitric (NO) de către vasele de sânge, ceea ce duce la lărgirea și creșterea fluxului sanguin. Cacao își exercită proprietățile antioxidante datorită flavanolilor, care reduc producția de radicali liberi și previn deteriorarea oxidativă. Flavanolii încetinesc, de asemenea, digestia și absorbția carbohidraților, ceea ce ajută la echilibrarea nivelului de glucoză din organism.

Autor: weider.ro

Recomandari WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Citește mai mult
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    38,00 lei
    Citește mai mult
  • Gourmet Oat Flour 1Kg

    36,00 lei
    Selectează opțiunile
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș