Publicat pe

Bol smoothie (cocos)

Rețeta „Bol smoothie (cocos)”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

Valoare calorică 403 kcal  Carbohidrati 14,2 g  Proteine ​​58,2 g  Grăsime 12,7 g

INGREDIENTE pentru 1 porție:

– 30 g WEIDER Protein 80Plus – nucă de cocos
– 250 g iaurt cu conținut scăzut de grăsimi
– 50 g sirop de nucă de cocos
– 1 lingură de spirulină pulbere*

MOD DE PREPARARE „Bol smoothie (cocos)”:

1. Amestecați omogen pulberea de proteine cu siropul de nucă de cocos.
2. Adăugați iaurtul degresat și pudra de spirulină.
3. Așezați într-un bol și decorați după dorință.

Pofta buna!

* Spirulina are un continut nutritional uimitor: are mai multe proteine decat carnea, pestele si soia (de o calitate excelenta, comparabila cu cea din oua), mai mult betacaroten decat orice alt aliment, toti aminoacizii esentiali (plus alti 10 aminoacizi neesentiali) de care corpul uman are nevoie zilnic, este bogata in vitamine, minerale si grasimi sanatoase Omega-3 si Omega-6. Asta o transforma intr-un ajutor de nadejde pentru vegetarieni si vegani, carora le furnizeaza usor vitaminele si proteinele necesare zilnic.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Smoothie cu Yippie! Bar

Rețeta „Smoothie cu Yippie! Bar”

Este o rețetă delicioasă ușor și rapid de făcut.  Ideală pentru o băutură răcoritoare…

INGREDIENTE:

– un Yippie! Bar cu aroma ta preferată
– gheață
– lapte de migdale*
– ciocolată neagră

MOD DE PREPARARE „Smoothie cu Yippie! Bar”:

Amestecați totul și adăugați bucăți mici de Yippie! Bar. Gata!

###

*Laptele de migdale este unul dintre cele mai bune alimente pe care poți să le consumi dacă vrei să slăbești. Este lipsit de lactoză și are un conținut bogat de antioxidanți și minerale esențiale, cum ar fi potasiul și calciul. Este lipsit de gluten, lactoză și colesterol, dar, pentru că are aceeași consistență ca laptele de vacă, poate fi folosit în aceleași scopuri. Laptele de migdale are și un conținut bogat de vitamine E, care este un antioxidant natural ce poate preveni cancerul și încetini procesul de îmbătrânire. În plus, acest lapte conține și vitaminele A și D, proteine, acizi grași Omega-6, zinc, calciu, fier, magneziu și potasiu.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă Proteică

Rețeta „budincă proteică” este absolut delicioasă și sănătoasă.

VALORI NUTRIȚIONALE PER PORŢIE:
CALORII 96 kcal PROTEINE 11,2 gr CARBOHIDRAŢI 1,7 gr GRăSIMI 6,3 gr FIBRE 0,2 gr

INGREDIENTE pentru 4 porții

• 30 g Whey 100 CFM cu aromă de ciocolată
• 2 ouă
• 125 g iaurt natural sau grecesc (fără aromă)
• 2 foi de jeleu neutru
• Apă
• Sirop de Choco Slim (sirop de ciocolată cu zahăr zero) sau Coconut Syrup 

MOD DE PREPARARE

1. Separăm albusul de gălbenușul unuia dintre ouă.
2. Amestecam albusul de ou cu celălalt ou întreg și adaugam iaurtul.
3. Batm bine și lăsam la cuptorul cu microunde pentru aproximativ 4 min (la putere medie).
4. Pe de altă parte, punem cele două foi de gelatină în apă și le lăsăm să se hidrateze cel puțin 5 minute.
5 . Îndepărtăm amestecul din cuptorul cu microunde, arătând deja solid. Adăugăm proteina izolată Izolat Whey 100 CFM și amestecăm totul.
6. La acest amestec adăugăm gelatina deja hidratată și amestecăm din nou.
7. În sfârșit umplem bolurile cu amestecul format. Depinde de mărimea vasului pe care îl veți utiliza pentru 3 sau 4 portii.
8. Le introducem la frigider pentru cel puțin 2 ore.
9. Puneți puțin sirop cu zero zahăr și cam asta este!

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Placintă cu brânză

Rețeta „Placintă cu brânză”

INGREDIENTE pentru 16 porții

– 100 g  Gold Whey (vanilie)
– 150 g de ovăz
– 75 g de nuci tocate
– 1 linguriță scorțișoară măcinată și ghimbir
– 50 g ulei de măsline
– 75 g de apă
– Indulcitor după gust

INGREDIENTE pentru umplutură

– 400 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime
– 200 g piure de dovleac
– 1 ou
– 1 linguriță de drojdie
– 1 linguriță de scorțișoară
– Indulcitor după gust

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați toate ingredientele pentru aluat într-un bol și frământați-le.
2. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C. Puneți 2/3 din aluatul în fundul tigaiei și coaceți 10 min.
3. Între timp, faceți umplutura amestecând toate ingredientele. Scoateți baza din cuptor, lăsați-o să se răcească și apoi puneți crema umpluturii deasupra. Deasupra adăugăm 1/3 de aluat pe care îl rezervasem și punem totul la copt și aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură AVOCADO VEGAN

Rețeta „Prajitură AVOCADO VEGAN”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 266 kcal PROTEINE 6,9 gr CARBOHIDRAŢI 18,2 gr GRĂSIMI 19 gr

 INGREDIENTE pentru 4 porții:

WEIDER Yippie Protein Cookie Bites
■ 250 g (aproximativ 2 buc) de avocado
■ 100 g crema de nucă de cocos
■ 25 g suc de lime
■ 100 g indulcitor sirop
■ 15 picături aromă pentru prăjituri
■ 6 g gelatină

MOD DE PREPARARE

1. Așezați Yippie Protein Cookie Bites pe fundul unei forme de arc cu un diametru de 14 cm și tăiați puțin marginile înainte. În orice caz, pastrați firimiturile și folosiți-le mai târziu pentru topping!
2. Amestecați ingredientele rămase (cu excepția gelatinei).
3. Se fierbe puțină apă și se adaugă gelatina. Apoi se amestecă cu sosul de avocado. Umpleți forma de arc și neteziți-o.
4. Lasa la frigider pentru 2-3 ore. Decorați cu ciocolată neagră și firimituri de Protein Cookie Bites.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prajitură cu branză și fructe de pădure

Prajitură cu branză și fructe de pădure. Informații nutriționale/porție:

192 kcal la 100 g
11,2 g proteine – 13,4 g carbohidrați – 12 g grăsimi

INGREDIENTE (pentru o farfurie cu diametrul de 20 cm):

Blat:

200g Yippie Protein Cookie Bites
50 g de unt topit

Umplutura:

30 g WEIDER Protein 80+ Vanilie
200 g fructe de pădure proaspete
250 g de iaurt slab
200 g brânză cremă
80 g unt
3 ouă
50 g de indulcitor (stevia)
O lămâie organica

Topping:

300 g amestec de fructe congelate
50 g de indulcitor (stevia)

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă bine Yippie Protein Cookie Bites într-un blender, se amestecă cu untul topit, se întinde amestecul pe partea de jos a tigaiei cu formă de arc și se introduce la frigider.
2. Apoi se amestecă toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția fructelor de pădure, cu un mixer manual. Lasă-l să se „odihnească” aproximativ 30 min.
3. Spălați fructele de pădure și preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
4. Adaugati boabele cu iaurtul și turnați acest amestec pe fundul vasului deasupra blatului.
5. Prajitura trebuie bagata la cuptor pentru aproximativ 50 min.
6. Puneți toate ingredientele pentru topping într-o cratiță și aduceți la foc mic. Faceti piure fructele de pădure cu un blender de mână, lichidul se fierbe aproximativ 10 min., se trece printr-o sită și se lasă să se răcească.
7. După coacere, lăsați prăjitura să se răcească în cuptor.
8. Pentru a servi, puneți sosul peste cheesecake.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Parfait cu proteine

parfait cu proteine

Parfait cu proteine. Care este parfaitul? Practic, parfaitul este un desert de înghețată, care este prezentat, de obicei, sub forma unui bloc sau a unei foi groase, a cărui caracteristică principală este textura și smântânirea, ambele condiții obținute datorită integrării unei substanțe cu un conținut ridicat de grăsimi, cum ar fi smântână sau cremă.

143 kcal la 100 g fără topping
1,8 g proteine ​​- 14,2 g carbohidrați – 10,3 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 8 bucăți:

30 g WEIDER Premium Whey Vanilie
400 g fructe de pădure congelate
4 gălbenușuri de ouă
400 g friscă
15ml lapte
100 g indulcitor

MOD DE PREPARARE

Se freacă gălbenuşurile cu indulcitorul si WEIDER Premium Whey, se adaugă treptat laptele şi se pune totul la fiert, bătând cu telul încontinuu, până se îngroaşă. Apoi se lasă la răcit.
Se încorporează după ce e rece frişca şi fructele zdrobite şi se toarnă totul într-o tavă de cozonac tapetată cu folie transparentă. Se pune apoi vasul la congelator cam 3 ore, până îngheaţă.
Parfait cu proteine se serveşte decorat cu topping de fructe sau sirop de ciocolata.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Negresa pufoasa

Reteta «negresa pufoasa» (4 portii/12 negrese)

Informații nutriționale/porție:

Energie: 141 kcal Proteine: 23 gr Carbohidrați: 2,6 gr Grăsimi: 4,2 gr Fibre: 1,6 gr.

Ingrediente:

– 250 g iaurt natural
– 200 g albusuri de ou, batute (4 oua)
– 1 galbenus de ou
– 25 g pudra de migdale/faina de migdale
– 20 g cacao (sau pudra de roscove)
75 g pudra proteica cu aroma de ciocolata
– pentru aroma mai pregnanta de ciocolata, poti adauga
Slim Choco Syrup sau doua bucati de ciocolata neagra
– putin indulcitor natural
– condimente: scorțișoară, chilli (opțional).

Mod de preparare:

Peste oua adaugam un praf de sare – folosim un mixer pana cand obtinem o crema spumoasa.
Adaugam iaurtul si amestecam din nou. Apoi, cacaoa si pudra proteica. Amestecam totul foarte bine.
Pregatim o forma pentru copt (poate fi de 20×25 de centimetri) rasturnam compozitia, nivelam totul.
Punem tava la cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius pentru aproximativ 20-30 de minute. Cuptorul trebuie sa fie preîncălzit.
Pregatim glazura din Protein Peanut Butter. Punem intr-un bol, incalzim pentru putin in cuptorul cu microunde, pana se inmoaie apoi turnam glazura cu grija peste prajitura noastra, intr-un strat cat mai uniform.
O lasam la rece, ca sa se intareasca, apoi o putem taia cam in 12 bucăți.

Sfaturi:

– putem presara pe deasupra nuca macinta
– in prajitura puteti adauga si 1-2 linguri de nuci taiate sau macinate
– puteti lasa negresa doar cu glazura, sau chiar simpla, fara nimic
– in aluat se mai pot adauga: visine, fructe uscate…
– cacaoa folosita sa fie musai neagra, neindulcita.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

L-Carnitine Water (înghețată)

L-Carnitine Water (înghețată)
la 100 g: 46 kcal – 0,6 g proteine ​​- 6,1 g carbohidrați – 0,6 g grăsimi

L-Carnitine Water (înghețată) 4 porții

INGREDIENTE:

– 1 sticlă L-Carnitine Water;
– 120 g fructe de pădure sau fructe la alegere;
– forme de înghețată;

MOD DE PREPARARE:

1. Spălați fructele de pădure și puneți-le în blender cu 100 ml L-Carnitine Water.
2. Apoi, amestecul de fructe de pădure se fierbe aproximativ 10 min. Se trece compoziția printr-o sită.
3. Umpleți parțial forma de înghețată  și puneți-l la congelator timp de 10 min.
4. Dupa 10 minute umpleți complet formele cu L-Carnitine Water și lăsați să înghețe complet timp de aproximativ 2 ore.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Fresh Up cu L-carnitină și… pepene

Fresh Up cu L-carnitină și… pepene

pe porție 96 kcal
3,1 g proteine – 19,1 g carbohidrați – 0,4 g grăsimi

INGREDIENTE pentru 2 porții:

– 500 ml L-Carnitine Water Sunny Orange
– 150 g de pepene galben
– 150 g pepene verde
– 100 g castravete
-1 lamâie
– 50 g zmeură

MOD DE PREPARARE:

1. Tăiați pepenele și castraveți – forme cât mai apropiate ca marime – și puneți-le într-un castron mare.
2. Stoarceti jumătate de lămâie și feliați cealaltă jumătate – adaugati la compoziție. Apoi, adăugați zmeura și L-Carnitine Water Sunny.
3. Acoperiți și lăsati la rece timp de 2 până la 4 ore.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Granita cu pepene și capșuni

Rețeta „Granita cu pepene și capșuni”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

175 kcal – 25,3 g proteine – 15,6 g carbohidrați – 2,7 g grăsimi

INGREDIENTE 2 porții granita:

– 60g WEIDER Fruity Isolate;
– 100 g căpșuni;
– 300 g pepene verde;
– 30 ml suc de lime;
– 75 g cuburi de gheață.

MOD DE PREPARARE:

Puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați până când compoziția are o consistență cremoasă.
Granita cu pepene și capșuni e gata de servire!
Notă: Dacă vă place și mai „înghețat”, puteți folosi fructe congelate în loc de fructe proaspete.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

INGHETATA DE VANILIE (DE CASA )

Inghetata de vanilie (de casa)

Inghetata de vanilie. Cred ca este cea mai cremoasa inghetata de casa, cu frisca naturala, fara ace de gheata si care poate fi transformata in inghetata de fructe: visine, capsuni, zmeura, fragi, caise, fructe de padure, pepene etc. De aici pleaca o gama foarte larga de variatiuni de inghetate de vanilie cu fructe sau cu arome.

Ingrediente:

250 ml frisca naturala
250 ml lapte
4 galbenusuri
100-150 g zahar tos (sau indulcitor natural stevia)
½ pastaie de vanilie

MOD DE PREPARARE:

Se incepe cu baza din oua. Pastaia de vanilie se taie in 2 pe lung si se scot semintele. Laptele se pune intr-un vas si se adauga vanilia (semintele si pastaia taiata) si se fierbe. Intre timp galbenusurile se bat cu zaharul/stevia pana formeaza o spuma si apoi la rotatia cea mai mica a mixerului se adauga treptat laptele fiert.
Crema astfel obtinuta se pune la fiert pe aburi pana se ingroasa un pic. Se aseaza castronul peste o oala in care fierbe putina apa si se amesteca cu un tel. Trebuie sa ajunga la 70-72 C (temperatura la care se gatesc galbenusurile si se distruge salmonella). Nu o lasati mai mult pentru ca ouale se vor coagula! Dupa racire se muta in frigider.

Dupa ce se scoate din frigider se mai bate odata cu mixerul. Separat se bate si frisca naturala (bine racita la frigider si ea). Aici vedeti cum se bate frisca naturala si ce marci de smantana recomandam. In bolul in care se afla crema de oua se adauga treptat frisca cu ajutorul unui tel sau al unei spatule. Se omogenizeaza ouale cu frisca si se obtine compozitia de inghetata care poate fi pusa la congelat. Daca aveti aparat de facut inghetata, se incepe procedeul de inghetare cu ajutorul aparatului. Daca nu aveti un astfel de aparat, se pune compozitia intr-o cutie de plastic cu capac si se pune la congelator.

Se amesteca tot la 30 de minute pana ingheata de tot. Daca nu se amesteca se vor forma cristale de gheata.

Inghetata e gata, urmeaza sa o degustam. Este extraordinar de cremoasa si de gustoasa. Se simte bine vanilia naturala din ea.

Inghetata de vanilie se poate servi si cu diverse sosuri, de fructe, de ciocolata sau cu Yippie Protein Cookie Bites.

Autor: Diana  – www.savoriurbane.com

Recomandari WEIDER:

  • Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    Fruit&Fiber Syrup 250ML Strawberry

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    In Stoc

    34,00 lei
    Vezi Detalii