Bară olimpică – Gungnir Allrounder

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

 

Bară olimpică Gungnir Allrounder de 20 kg cu gulere încorporate. Tehnologia SlideLock™ asigură o experiență de ridicare a greutăților mai sigură și mai ușor de utilizat. Produs testat pentru performanță.

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

Descriere

Bară olimpică Gungnir Allrounder de 20 kg cu gulere încorporate. Tehnologia SlideLock™ asigură o experiență de ridicare a greutăților mai sigură și mai ușor de utilizat. Produs testat pentru performanță, Allrounder este o bară foarte durabilă și solidă, potrivită pentru toate utilizările.

Bara olimpică Allrounder a fost testată pe scară largă într-o platformă de testare a căderii care simulează varietățile de 15.000 de căderi reale la înălțimi de 1,6 m încărcate cu 320 kg, precum și înălțimi de 2,2 m cu 90 kg. Testul presei hidraulice a demonstrat că Slidelock poate rezista la o presiune verticală de 15.000 kg, rămânând în același timp perfect intactă.

Încă mai ai dubii? Bara vine cu o garanție pe viață. În cazul foarte puțin probabil în care SlideLock™ se sparge, obțineți un nou sistem gratuit.

Durabilă și de încredere

Gulerele încorporate sau SlideLock-urile au fost testate împreună cu bara într-o platformă de testare a căderii care simulează varietățile de 15.000 de căderi reale la înălțimi de 1,6 m încărcate cu 320 kg de plăci, precum și înălțimi de 2,2 m cu 90 kg. Ca să nu mai vorbim de un test de presă hidraulică care a demonstrat că Slidelock poate rezista la o presiune verticală directă de 15.000 kg, rămânând în același timp perfect intactă.

Un lucru mai puțin de care să vă faceți griji

Știi cum majoritatea clemelor și gulerelor tale se îndoaie, se rup sau pur și simplu dispar? De fiecare dată când li se întâmplă ceva, trebuie să le înlocuiți. Gulerele încorporate nu merg nicăieri, economisind timp și bani. Oferându-vă liniștea sufletească să vă concentrați asupra altor lucruri importante – cum ar fi să conduceți o sală de sport.

Antrenamente eficiente

Optimizați antrenamentele cu superseturi, dropset-uri și exerciții ușoare până la grele. Plăcile de greutăți tranzitează și se dezactivează mai repede și nici greutățile, nici SlideLock nu se vor clinti în timpul ridicării. Oferă lifterului eficiență și liniște sufletească pentru a se concentra asupra ridicării. Mecanismul SlideLock promovează experiențe excelente pentru utilizator, care la rândul lui are antrenamente mai bune.

Design modern și elegant

Mreana veche de 100 de ani a evoluat în sfârșit. Design premiat, creat pentru a fi intuitiv, funcțional și solid. Este un design menit să inspire utilizatorii să fie activi. Nu vrem doar să fie un instrument grozav de antrenament, vrem să creeze o experiență atât de bună, care să-l facă pe utilizator să dorească să se întoarcă și să-l folosească din nou și din nou. Modul în care realizăm acest lucru este prin a crea o senzație de încredere într-un produs și un mecanism care devine pur și simplu o bucurie de utilizat.

Specificațiile echipamentului

Utilizare bară multifuncțională
Greutate 20 kg
Lungimea barei 220 cm
Diametru bară 28 mm
Diametru zona discuri 50 mm încărcare
Încărcare maximă 680 kg
Opritor din titan
Lungimea zonei de încărcare 415 mm
Randalinare medie, moderată la mijloc
Finisaj cromare satinată dură pe bară
Finisaj nichelare electrolitică zona discuri
Bucșă din bronz
Rezistență la tensionare 216 KPSI
Garanție Garanție pe viață