Publicat pe

Placintă cu brânză

Rețeta „Placintă cu brânză”

INGREDIENTE pentru 16 porții

– 100 g  Gold Whey (vanilie)
– 150 g de ovăz
– 75 g de nuci tocate
– 1 linguriță scorțișoară măcinată și ghimbir
– 50 g ulei de măsline
– 75 g de apă
– Indulcitor după gust

INGREDIENTE pentru umplutură

– 400 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsime
– 200 g piure de dovleac
– 1 ou
– 1 linguriță de drojdie
– 1 linguriță de scorțișoară
– Indulcitor după gust

MOD DE PREPARARE

1. Amestecați toate ingredientele pentru aluat într-un bol și frământați-le.
2. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C. Puneți 2/3 din aluatul în fundul tigaiei și coaceți 10 min.
3. Între timp, faceți umplutura amestecând toate ingredientele. Scoateți baza din cuptor, lăsați-o să se răcească și apoi puneți crema umpluturii deasupra. Deasupra adăugăm 1/3 de aluat pe care îl rezervasem și punem totul la copt și aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER: