Vitamina D3/K2 + Magneziu – 120 capsule

69,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.
  • Capsule vegane cu doză mare de vitamina D3 & vitamina K2
  • O capsulă pe zi este suficientă!

În stoc

SKU: WD202212142 Categorie:

Descriere

Combinația ideală de ingrediente active de D3/K2 și magneziu

Magneziul este un mineral esențial care joacă un rol important în diverse procese biologice, cum ar fi menținerea sănătății oaselor și dinților, transmiterea impulsurilor nervoase și sinteza proteinelor.

Vitamina K2 poate fi obținută din uleiul de nucă de cocos, untul de cacao, ouăle, produsele lactate fermentate și carnea de curcan. De asemenea, poate fi luată ca supliment alimentar sub diverse forme.

Există mai multe tipuri de vitamina K2, cele mai cunoscute fiind MK-4 și MK-7. MK-4 este sintetizată de organism și se găsește în alimente precum ouăle și carnea roșie, în timp ce MK-7 se găsește în special în produsele lactate fermentate precum iaurtul și brânza. Ambele forme sunt importante pentru sănătate, dar MK-7 poate fi mai eficient în menținerea nivelurilor adecvate de vitamina K2 în organism.

Vitamina K2 poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi menținerea sănătății oaselor, îmbunătățirea circulației sângelui și prevenirea bolilor cardiovasculare.

Vitamina D3 poate fi obținută din alimente precum uleiul de pește, ouă, unt de cacao și produse lactate, dar cea mai mare parte a necesarului zilnic poate fi obținut prin expunerea la soare. Expunerea la razele UVB face ca pielea să producă vitamina D3. De asemenea, vitamina D3 poate fi luată ca supliment alimentar sub formă de capsulă.

Nivelurile scăzute de vitamina D3 pot duce la probleme de oase cum ar fi osteomalacia (slăbirea oaselor) sau osteoporoza (densitate osoasă scăzută).

Informații suplimentare

Brand

Informatii nutritionale

Pentru o capsula

Vitamina D3 25µg
Vitamina K3 25µg
Magneziu 56mg