Rețeta TERCI PROTEIC!
Noua rețetă WEIDER Food-Friday
Valori nutritive per servire:
426 kcal
29,4 g proteine
38,6 g carbohidrați
15,8 g grăsime
INGREDIENTE pentru o porție:
• 20 g WEIDER Protein 80Plus cookies
• 50 g fulgi de ovăz sau făină integrală de ovăz
• 150 g lapte (1,5% grăsime)
• indulcitor dupa gust
• 10 g nucă de cocos
• 5 g de cacao
• 50 g afine
MOD DE PREPARARE TERCI PROTEIC:
1. Amestecati fulgii de ovăz sau făina integrală de ovăz, laptele, 150 ml apă și putin indulcitor într-un recipient. Puneti la cuptorul cu microunde la 800 de wați timp de aproximativ 3 minute.
2. Lăsați apoi terciul să se răcească puțin și amestecați cu praful proteic, fulgii de nucă de cocos și cacao.
3. Se lasă să se răcească complet. Apoi se adaugată afinele!
_______________
Ovazul face parte din categoria cerealelor integrale, fiind considerat un aliment bogat in substante nutritive, care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia de zi cu zi. Este o sursa bogata de fibre, in special beta-glucan, si are un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti.
Făina de ovăz Weider este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; Grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.
Recomandari WEIDER: