Publicat pe

Clătite cu dovleac

Clătite cu dovleac! Super ușor! Vă va lua puțin timp și este un mic dejun ideal.

Ingrediente (5 clătite):

– 90 ml de albusuri
– 40 g dovleac prăjit
– 75 g fulgi de ovăz*
Peanut Butter Smooth**
– Crema de ciocolată Weider Nut Protein Choco***
– 1 lingură de sirop de agave
– 1 lingură de vanilie
– 1 lingură de scorțișoară

Pregătire:

1. Amestecați toate ingredientele, cu excepția untului de arahide – Peanut Butter Smooth și a cremei Nut Protein Choco.
Lăsați să stea cateva minute. Intre timp, ungeți tigaia cu putin ulei.
2. Puneți tigaia pe foc și adaugați compozitia de clătitele, când vedeți că încep să facă bule, vor fi gata să le întoarceți.
3. Adăugați untul de arahide și crema de ciocolată cu proteine ca topping.

###

*Putem folosi Gourmet Oat Flour.  Făina de ovaz de la Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

**Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă.

*** Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Negrese cu caramel şi… sare

Negrese cu caramel si… sare

INGREDIENTE

Negrese:

– 50 g făină de migdale
– 50 g Weider Gold Whey, ciocolată cu lapte
– 15 g de pudră de cacao
– 1 ou
– 300 g de iaurt
– 50 g ciocolată neagră

Sos de caramel:

– 200 ml de lapte
– 50 ml de cremă – Nut Protein Choco
– ¼ linguriță de sifon
– ¼ lingură de sare
– 25 grame indulcitor

MOD DE PREPARARE:

1. Pentru struguri, amestecați toate ingredientele uscate și amestecați în ouă, iaurt și ciocolată topită.
2. Așezați aluatul într-o tavă de copt plată căptușită cu hârtie de copt și lăsați timp de 20-25 minute. coaceți la 180 ° C.
3. Între timp, aduceți toate ingredientele pentru sosul de caramel la fierbere și gătiți timp de aproximativ 25-30 de minute. se fierbe.
4. În cele din urmă, împrăștiați sosul de caramel peste prajituri și decorați-vă cu covrigi de sare sau alte ingrediente așa cum doriți.

Recomandari WEIDER: