Publicat pe

Clătite cu dovleac

Clătite cu dovleac! Super ușor! Vă va lua puțin timp și este un mic dejun ideal.

Ingrediente (5 clătite):

– 90 ml de albusuri
– 40 g dovleac prăjit
– 75 g fulgi de ovăz*
Peanut Butter Smooth**
– Crema de ciocolată Weider Nut Protein Choco***
– 1 lingură de sirop de agave
– 1 lingură de vanilie
– 1 lingură de scorțișoară

Pregătire:

1. Amestecați toate ingredientele, cu excepția untului de arahide – Peanut Butter Smooth și a cremei Nut Protein Choco.
Lăsați să stea cateva minute. Intre timp, ungeți tigaia cu putin ulei.
2. Puneți tigaia pe foc și adaugați compozitia de clătitele, când vedeți că încep să facă bule, vor fi gata să le întoarceți.
3. Adăugați untul de arahide și crema de ciocolată cu proteine ca topping.

###

*Putem folosi Gourmet Oat Flour.  Făina de ovaz de la Weider reprezintă un aliment instant de calitate superioară, obținut din cereale integrale, fără OMG-uri și fără adaos de zahăr. Este o sursă excelentă de proteine vegetale. Produsul are un conținut scăzut de grăsime și un conținut crescut de fibre; grăsimile din făina de ovăz Weider sunt în cea mai mare parte acizi grași mono-nesaturați și polinesaturați. De aceea, făina de ovăz vă ajută să vă mențineți în formă.

**Untul de arahide Weider Peanut Butter Smooth este  procesat în mod clasic numai cu arahide prăjite de cea mai înaltă calitate provenite din Argentina cu o aromă irezistibilă.

*** Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs.

 

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Negrese cu caramel

Negrese cu caramel

INGREDIENTE:

Negrese:

– 50 g făină de migdale
– 50 g Weider Gold Whey, ciocolată cu lapte
– 15 g de pudră de cacao
– 1 ou
– 300 g de iaurt
– 50 g ciocolată neagră

Sos de caramel:

– 200 ml de lapte
– 50 ml de cremă – Nut Protein Choco*
– ¼ linguriță de sifon
– ¼ lingură de sare
– 25 grame indulcitor

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele uscate și adugați ouăle, iaurtul și ciocolata topită.
2. Așezați aluatul într-o tavă de copt plată căptușită cu hârtie de copt și lăsați timp de 20-25 minute. Coaceți la 180 ° C.
3. Între timp, aduceți toate ingredientele pentru sosul de caramel la fierbere și gătiți timp de aproximativ 25-30 de minute. Se fierbe.
4. În cele din urmă, împrăștiați sosul de caramel peste prajituri și decorați cu covrigi cu sare sau alte ingrediente așa cum doriți…

Nut Protein Choco Vegan este o cremă delicioasă de cacao, ce include bucăți de alune pentru a obține efectul crocant pe care îl adorați. Produsul este fabricat din proteine de mazăre de înaltă calitate, ideal pentru a vă oferi un moment de plăcere, având în același timp grijă de corpul dvs. În general, cremele de ciocolată sunt o bombă de zaharuri și grăsimi. Deci, dacă vă place să aveți grijă de voi, cu siguranță le-ați eliminat din dietă cu ceva timp în urmă. Nut Protein Choco Vegan nu conține zaharuri, ulei de palmier și nici ulei parțial hidrogenat (trans).

Nut Protein Choco Vegan este perfect pentru toate tipurile de diete: dacă obiectivul dvs. este de a crește masa musculară, Nut Protein Choco Vegan vă ajută să furnizați aminoacizii esențiali mușchilor într-un mod delicios. Și dacă sunteți la dietă și doriți să păstrați linia, Nut Protein Choco Vegan este un delicios tratament bogat în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri.

Avantajul principal oferit de Nut Protein Choco Vegan este faptul că am îmbogățit conținutul său proteic cu până la 23% proteine de mazăre. Am obținut o rețetă proteică, vegană și crocantă, o cremă unică și irezistibilă!

Recomandari WEIDER: