Publicat pe

Cremă rece cu zmeură și cocos

Rețeta „Cremă rece cu zmeură și cocos”

VALORI NUTRIȚIONALE pe bucată:

CALORII 48 kcal PROTEINE 2,5 g CARBOHIDRAŢI 1,7 g GRĂSIMI 3,5 g

INGREDIENTE 15 bucăți:

■ 40 g Protein 80Plus – zmeură
■ 75 g crema de nucă de cocos din conservă (parte solidă)*
■ 60 g cremă cu cocos și migdale
■ 25 g zmeură
■ 5 g de fistic tocat

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați toate ingredientele într-o cratiță și încet se încălzește până când se formează o masă vâscoasă-lichidă.
2. Adaugati cate putin fistic în forme mici și apoi umpleți-le cu masa vâscoasă-lichidă încă fierbinte.
3. Lasati la frigider cel puțin 2 ore și… gata!

*Avand o consistenta mai vascoasă decat a laptelui de cocos si fiind obtinuta prin ridicarea la suprafata a grasimilor continute in laptele de cocos neomogenizat, crema de cocos pastrata la frigider, poate fi consumata ca atare in locul iaurtului si smantanii sau in preparatele culinare asiatice. Deasemenea poate fi folosita in componenta deserturilor: a smoothie-urilor, a cremelor, budincilor, prajiturilor sau a fursecurilor. Crema de cocos are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos. Nucile de cocos sunt bogate în vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor. Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.



Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Chec proteic «ciocolată-banană»

Rețeta „Chec proteic «ciocolată-banană»”
VALORI NUTRIȚIONALE la 100 g:
CALORII 255 kcal PROTEINE 13,9 g CARBOHIDRAŢI 20,9 g GRĂSIMI 8,8 g

INGREDIENTE:

■ 60g proteine ​​din zer WEIDER CFM – ciocolată
■ 4 banane coapte
■ 3 ouă
■ 100 g unt moale
■ 100 g sirop de arțar
■ 150 g fulgi de ovăz
■ 50 g făină spelată*
■ 50 g cacao pentru coacere
■ 3 lingurițe de praf de copt
■ 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă fulgii de ovăz într-un blender.
2. Se cojesc cele trei banane și se zdrobesc cu o furculiță.
3. Bananele zdrobite se amesteca cu ouăle, untul și siropul de arțar într-un bol cu ​​un mixer de mână.
4. Apoi se adăuga ingredientele uscate. Se formeaza un aluat pe care il punem într-o forma pentru copt unsa pentru a coacere.
5. Taie in jumătate a patra banană (în lungime) și așeaza cele două jumătăți deasupra aluatului.
6. Se lasa la cuptor la 180 ° C căldură (sus / jos) timp de aproximativ 45 min.

Pofta buna!

*Făina SPELTA – Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA . Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Are valori nutriționale superioare față de cele ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Are un gust ce amintește de nucă, conține multe fibre și are intacte toate substanțele nutritive. Este mai hrănitoare și mai sănătoasă, dând o savoare deosebită preparatelor de panificație.

Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Crema de proteine cu lămâie

Rețeta „crema de proteine cu lămâie”

VALOARE NUTRIȚIONALĂ pe porție:

CALORII 190 kcal PROTEINE 17 gr CARBOHIDRAŢI 6,9 gr GRăSIMI 11 gr

INGREDIENTE pentru patru porții:

– 50 g Weider 80+ Vainilla
– 300 g de iaurt degresat
– 80 ml lămâie stoarsă
– 200 ml lapte de soia
– 15 g gelatină instant (3 bucati)

MOD DE PREPARARE crema de proteine cu lămâie:

1. Adaugă iaurtul, sucul de lămâie și proteina pudră în blender – un minut la putere scăzută.
2. Adaugă în blender laptele de soia și gelatina – 3 minute la putere maximă.
3. Se lasă la frigider timp de 1 oră.

Recomandari WEIDER: