Publicat pe

Brioșe STIL MOJITO

Rețeta Brioșe STIL MOJITO! 

Noua rețetă WEIDER Food-Friday

Valori nutritive pe bucată:

163 kcal
12,4 g proteine
17,5 g carbohidrați
4,5 g grăsime

INGREDIENTE pentru 12 bucăți:

Ingrediente aluat:
Ingrediente frosting:
  • 20 g WEIDER Protein 80 Plus
  • 250 g brânză cremă – mascarpone (4% grăsime)
  • zeama de la o jumatate de limeta
  • cateva frunze de menta pentru decor

MOD DE PREPARARE:

  • Făina de ovăz se amestecă cu pulberea proteică din zer premium, făina și praful de copt.
  • Iaurtul, ouăle, sucul de lime și coaja, uleiul de rapiță și zahărul se amestecă într-un bol separat. Acum amestecăm 1+2 cu o lingură până se formează un aluat omogen.
  • Frunzele de menta se toaca marunt si se adauga in aluat.
  • Pumem aluatul in forme de brioșe căptușit cu hârtie specială. Pumem brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C (căldură de sus / de jos) aproximativ 20 min. Dupa coacere, briosele se scot pe un platou si se lasa la racit, cat timp se pregateste frosting-ul.
  • Pentru decor – amestecați branza mascarpone cu sucul unei lime și pudra Protein 80Plus (lămâie) într-o cremă (mixeaza pentru 2-3 minute) și puneti peste brioșe.
  • Decorați cu mentă, lime și puțin zahăr (nucă de cocos).

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brioşe cu ciocolată

Reteţa „brioşe cu ciocolată”

 VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 85 kcal PROTEINE 4,7 g CARBOHIDARŢI 11,5 g GRĂSIMI 2,8 g FIBRE 0,6 g.

INGREDIENTE 6 porții:

■ 2 oua
■ 100 gr Făină integrală de ovăz instant – BROWNIE
■ 7 gr praf de copt
■ 20 ml lapte
Slim Chocolate Syrup

MOD DE PREPARARE:

1. Mai intai spargem cele doua oua intr-un castron incapator. Le batem bine.

2. La faina adaugam praful de copt. Amestecam putin. Vrem ca praful de copt sa se distribuie uniform.

3. Acum punem faina peste oua, toata odata. Batem din nou pana ce totul este omogen, adica vreo 30 de secunde.

4. Adaugam laptele si compozitia este gata.

5. Umpleti formele pana la jumatate. Dati-le la cuptor la 180 grade C – 5 minte (cuptor preincalzit).

6. Adaugam Slim Chocolate Syrup si restul de compozitie.

7. Reintroducem la cuptor inca 5 minte la  180 grade C.

 

 

Recomandari WEIDER: