Publicat pe

Ziua brioşelor cu ciocolată

Brioșele cu ciocolată sunt o delicioasă și reconfortantă combinație între savoarea pufoasă a brioșelor și intensitatea gustului de ciocolată. Aceste mini-prăjituri sunt adorate pentru textura lor moale și umedă, îmbogățită cu bucăți de ciocolată care se topesc în gură, oferind o experiență dulce și satisfăcătoare. Da, da, da! Noi azi sărbătorim cu brioşe pentru că este ziua lor!

Pentru aluat aveți nevoie de:​​​​​​​

  • 150g faina de spelta si 40g faina de migdale​​​​​​
  • 20 g pudră proteică ciocolată  
  • 5 g praf de copt​​​​​​
  • 30 g amidon
  • 60 g eritritol​​​​​​​
  • 200 ml lapte​​​​​
  • 1 lingurita vanilie
  • 50 g ulei de cocos​​​​​​
  • 1 ou​​​​​​
  • 25 g cacao pentru copt

Pentru umplutură aveți nevoie de:​​​​​​​

Pentru cremă aveți nevoie de: ​​​​​​​​

  • 20 g pudra de budinca de vanilie
  • 200 ml lapte​​​​​
  • 3 linguri de eritritol​​​​​​
  • 120 g margarină vegană
  • 20 g Peanut Butter Smooth
  • 50 g ciocolata​​​​​​
  • 15 g alune de pădure
.

Performanța sportivă presupune efort fizic intens, ambiție, dedicare, dar și recuperare și alimentație corespunzătoare. Pentru a câștiga masă musculară în scurt timp, ai nevoie de un antrenament intensiv alături de o alimentație corectă. Weider vine în sprijinul tău cu suplimente proteice de cea mai bună calitate: pudră proteică, cazeinat de calciu, proteină din zer, proteină din soia. Suplimentele proteice Weider au fost dezvoltate folosind instrumente de cercetare și teste de laborator de ultimă generație pentru a răspunde nevoilor sportivilor de performanță, indiferent de disciplina acestora. Alege proteinele ideale pentru creșterea musculară și intensificarea forței.

Recomandări WEIDER:

  • Protein Pancake Mix 600gr

    96,00 lei
    Selectează opțiunile
  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Citește mai mult
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Brioșe STIL MOJITO

briose stil mojito
Noua rețetă WEIDER Food-Friday

Valori nutritive pe bucată:

163 kcal
12,4 g proteine
17,5 g carbohidrați
4,5 g grăsime

INGREDIENTE pentru 12 bucăți:

Ingrediente aluat:
Ingrediente frosting:
  • 20 g WEIDER Protein 80 Plus
  • 250 g brânză cremă – mascarpone (4% grăsime)
  • zeama de la o jumatate de limeta
  • cateva frunze de menta pentru decor

MOD DE PREPARARE:

  • Făina de ovăz se amestecă cu pulberea proteică din zer premium, făina și praful de copt.
  • Iaurtul, ouăle, sucul de lime și coaja, uleiul de rapiță și zahărul se amestecă într-un bol separat. Acum amestecăm 1+2 cu o lingură până se formează un aluat omogen.
  • Frunzele de menta se toaca marunt si se adauga in aluat.
  • Pumem aluatul in forme de brioșe căptușit cu hârtie specială. Pumem brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C (căldură de sus / de jos) aproximativ 20 min. Dupa coacere, briosele se scot pe un platou si se lasa la racit, cat timp se pregateste frosting-ul.
  • Pentru decor – amestecați branza mascarpone cu sucul unei lime și pudra Protein 80Plus (lămâie) într-o cremă (mixeaza pentru 2-3 minute) și puneti peste brioșe.
  • Decorați cu mentă, lime și puțin zahăr (nucă de cocos).

Dacă ți-a plăcut această rețetă de brioșe, poți încerca și brioșele cu brânză și proteine.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Brioşe cu ciocolată

VALORI NUTRIȚIONALE pe PORȚIE:

CALORII 85 kcal PROTEINE 4,7 g CARBOHIDARŢI 11,5 g GRĂSIMI 2,8 g FIBRE 0,6 g.

INGREDIENTE 6 porții:

MOD DE PREPARARE:

  • Mai intai spargem cele doua oua intr-un castron incapator. Le batem bine.
  • La faina adaugam praful de copt. Amestecam putin. Vrem ca praful de copt sa se distribuie uniform.
  • Acum punem faina peste oua, toata odata. Batem din nou pana ce totul este omogen, adica vreo 30 de secunde.
  • Adaugam laptele si compozitia este gata.
  • Umplem formele pana la jumatate. Dam la cuptor la 180 grade C – 5 minte (cuptor preincalzit).
  • Adaugam Slim Chocolate Syrup si restul de compozitie.
  • Reintroducem la cuptor inca 5 minte la  180 grade C.

 

 

Recomandari WEIDER: