Magnesium Caps 120caps

(8 recenzii de la clienți)

78,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Capsule cu magneziu pentru completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale.

În stoc

Descriere

Fiecare porție din complexul nostru de magneziu de calitate premium oferă 250 mg magneziu elementar din cele trei surse organice foarte biodisponibile citrat de magneziu, malat de magneziu și bisglicinat de magneziu. Această combinație face din Complexul nostru de magneziu suplimentul perfect pentru a acoperi o cerere crescută de acest micronutrient extrem de important (de exemplu, pentru sportivi ambițioși sau oameni activi fizic). Fiind un mineral esențial, magneziul trebuie ingerat prin alimente sau suplimente regulat pentru a evita o deficiență. . În corpul uman, magneziul este necesar pentru aproximativ 300 de reacții enzimatice și procese metabolice diferite, jucând un rol crucial în diviziunea celulară, sinteza proteinelor și metabolismul energetic. Aproximativ 65% din magneziu din corpul uman se găsește în schelet, motiv pentru care magneziul joacă, de asemenea, un rol important în menținerea sănătății oaselor. În plus, magneziul este implicat atât în ​​funcția musculară, cât și în funcționarea normală a sistemului nervos. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, la o funcție psihologică normală și este esențială pentru menținerea unui echilibru electrolitic normal. Vă recomandăm să luați două capsule imediat după antrenamentul intens sau seara înainte de a merge la culcare. La WEIDER, misiunea noastră este de a vă oferi cele mai bune suplimente nutritive, astfel încât să puteți performa cel mai bine și să trăiți o viață sănătoasă și activă. Cu o experiență incredibilă de 85 de ani în această industrie, am ajuns să înțelegem importanța utilizării numai a ingredientelor de cea mai înaltă calitate și de încredere în toate produsele noastre.

Informații suplimentare

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Brand

Gama

Informații nutriționale

 

Informații nutriționale per 2 capsule % RDA
Magneziu 250 mg 67

% RDA = Procent din doza zilnică recomandată

Ingrediente

71% oxid de magneziu, 14% citrat de magneziu, gelatină, agent anti-aglomerare – săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; coloranți: oxizi de fier. Poate conține urme de lactoza, gluten, soia și albuș de ou.

CERTIFICAT DE NOTIFICARE

Recenzii

 1. edi

  Produs care nu trebuie sa lipsească din lista suplimentelor de fiecare zi

 2. amalianeagu12

  F bun

 3. liviuionut22

  Foarte bun.! Efectele se simt la utilizare pe perioade lungi. Să nu va așteptați la nu știu ce minuni. Făceam crampe musculare la abdomen ( ca un fel de cârcei ) de trebuia să abandonez antrenamentul de abdomen. Folosind acest supliment în timp au dispărut acele crampe. Nu mai am probleme! Recomand.

 4. Sapphirez18

  Foarte bun pentru odihna si in caz ca aveti cârcei.

 5. Cristi Slobozeanu

  Excelent! De când îl folosesc nu mai am cârcei și ma odihnesc mai bn!

 6. evelinstefan

  Este fff bun, o sa-l mai comand!

 7. Sorin Panait

  Este foarte bun pentru recuperare si odihna,de cand iau seara ma odihnesc mult mai bine!

 8. Dana Vacareanu

  Dorm bine, produs bun.

 9. Favia Stanescu

  Foarte bun pentru crampe musculare /cârcei.

Adaugă o recenzie