CREATINĂ MICRONIZATĂ 300g blue raspberry

109,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Weider a formulat o creatină micronizată cu o solubilitatea excelentă în apă și, prin urmare, o mai bună absorbție în organism datorită dimensiunii particulelor.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Creatină Micronizată 300g

Pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate, Weider a formulat o creatină micronizată, 200 mesh. Aceasta are o solubilitate bună în apă și, prin urmare, o mai bună absorbție în organism datorită dimensiunii particulelor.

Creatina (C) este un supliment foarte popular printre sportivi. Există multe studii care au demonstrat efectul său ergogenic prin creșterea rezervelor de fosfocreatină (PC) la nivel muscular și, prin urmare, de ATP.

ATP este molecula energetică pe care mușchiul o folosește în timpul eforturilor de mare intensitate și de scurtă durată, astfel încât suplimentarea cu creatină (C) crește aprovizionarea cu energie a mușchilor, pe lângă faptul că facilitează resinteza fosfocreatinei (PC).

Toate acestea se traduc printr-o creștere a forței și o îmbunătățire a capacității de recuperare între serii, ceea ce vă permite să creșteți intensitatea antrenamentelor pentru a vă crește performanțele zi de zi.

Pentru a crea o formulă completă, am adăugat AstraGin ® la formula de creatină micronizată. Este un compus patentat, 100% vegetal, care crește absorbția multor nutrienți vitali, promovând un mediu intestinal sănătos. Există deja numeroase studii care îi susțin eficiența. În special pentru acest produs, AstraGin ® crește absorbția aminoacizilor precum creatina cu 33%.

Creatina micronizată Weider este cea mai bună opțiune pentru a crește performanța la   antrenamente. Alege un produs de înaltă calitate și puritate.

Ambalaj: recipient din plastic cu 300g pulbere

Aromă: blue raspberry

Porție: 4,6g pulbere (65 porții)

Recomandare: Se amestecă 4,6 g pulbere (11/2 măsuri) cu 150 ml apă. Se consumă 1 porție pe zi timp de 6 săptămâni, apoi se face o pauză de 2-4 săptămâni.

Ingrediente: creatină monohidrat, maltodextrină, arome, acidifiant: acid citric; concentrate de spirulina, agent ant-aglomerare: dioxid de siliciu; AstraGin® (extract din rădăcină de Panax notoginseng, extract din rădăcină de Astragalus membranaceus), îndulcitori: sucraloză, glicozide steviol din stevia. Poate conține urme de gluten, crustacea, ouă, pește, alune, soia, lapte, nuci, lupini, dioxid de sulf, sulfiți și alte derivate ale acestora.

 

Informații suplimentare

Brand

Aroma

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale:

Per portie*
Energie 17 kJ / 4 kcal
grăsimi 0g
– din care grăsimi saturate 0g
carbohidrați 1 g
– din care zahăr 0g
Proteină 0g
Sare 0g
Creatina monohidrat 3400 mg
– din care creatina 3000 mg
AstraGin® 35 mg

* Per portie: 4,6 g pulbere in 150 ml apa.