Publicat pe

ÎNGHEȚATĂ CU BRÂNZĂ

ÎNGHEȚATĂ CU BRÂNZĂ ȘI BROWNIE COOKIE. Da, ati citit bine – înghețată cu branză. Pare ciudat, dar este o bunatate cum rar ati mai mancat…

Această înghețată de la @jjmetodoenforma depășește orice așteptări 😋 Textura este uimitoare, dar aroma… Este din altă lume!

INGREDIENTE pentru 5/6 portii:

MOD DE PREGĂTIRE:

  1. Amestecăm – la inceput – laptele praf, cu indulcitorul și laptele normal. Batem bine.
  2. Adăugam brânza și iaurtul și batem din nou pana obtinem un amestec omogen.
  3. Adăugam fursecul tăiat.
  4. Se pune compozitia intr-o cutie de plastic si se pune la congelator pentru 30 de minute.
  5. Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute se scoate si se amesteca. Se pune inapoi iar pentru 30 de minute.
  6. Se repeta congelarea tot cate 30 de minute de cel putin 4 ori si se amesteca de fiecare data. Astfel inghetata cu branza se va congela uniform si nu va forma ace de gheata.
  7. și… gata!

Ştiaţi că…?

Beneficiile pentru sănătate ale brânzei de vaci includ scăderea în greutate, bogăția de proteine, vitamine B și grăsimi sănătoase.
Brânza de vaci este o sursă bună de minerale, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu, care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Biluţe cu rom şi cafea

Biluţe cu rom şi cafea

Este un desert fara coacere – gata in mai putin de o jumatate de ora, perfect pentru persoanele care nu au mult timp.

Ingrediente pentru circa 25 bucati:

– 100 ml frisca lichida
– 50 ml cafea sau Low Carb Protein Coffee
– 50 g ciocolata alba
– un praf de sare
– 50 g nuci / alune nesarate macinate
– 150 g  Yippie Protein Cookie Bites sau biscuti obisnuiti
– 1 lingura cacao
– 1 lingura esenta de rom (sau dupa gust)
– indulcitor sau 3 linguri zahar pudra
+ cocos macinat/in/susan/etc. pentru tavalit bilutele

Mod de preparare „Biluţe cu rom şi cafea”:

Biscuitii macinati se amesteca cu praful de cacao, nucile/alunele macinate si zaharul pudra.
Intr-un alt vas se pune frisca lichida, cafeaua fiarta, ciocolata rupta bucatele, un praf de sare si se incalzeste pana se topeste ciocolata. Se ia de pe foc, se adauga esenta de rom, se toarna peste amestecul de biscuiti, se amesteca.
Daca amestecul e prea moale/lipicios, se mai pot pune niste biscuiti macinati, iar daca amestecul e prea uscat, se mai poate pune putina frisca lichida. Se formeaza bilute de marimea unei nuci, care se tavalesc prin cocos/in/susan – dupa gust.

Recomandari WEIDER: